J. K. Rowling: Harry Potter
- Snufi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- meow
Rowling nem lehet akkora nyomorék, hogy elrontja. Tisztában van ő azzal, hogy mit akar írni. A keret megvolt régen is, csak ki kellett tölteni, ezért sikerült szerintem hígra az ötös-hatos kötetpár. De vitatkozni lehet, ez csak észrevétel.Dreamer_KF írta: (hacsak Rowling el nem rontja az utolsó regénnyel )
"Well, I'm back."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
és valóban,a filmbeli alakítás nekem is nagyot dobott Piton karakterén!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Szméagol írta:
Sil írta:
Na igen, utoljára hagytad a legnagyobb érvet...Dreamer_KF írta: és..emberek, PITON!!
Valaki magyarázza már meg, hogy miért ez a nagy Snape-mánia???!!! Ha valaki tényleg szereti a Harry Potter-t, (Dreamer_KF, nem rád gondolok ) akkor az úgy igazából nem szeretheti Pitont. (erre azt mondaná a volt magyar tanárom, azért mondják azt az emberek, hogy a ,,főgonoszt" szeretik a filmekben és könyvekben, és hogy velük vannak, mert gyávák, és félnek a haláltól.
Milyen kár, de nem baj. Az, hogy nem olvasod el, amit írok, de reagálsz rá, talán ifjú korod számlájára írom. Én szeretem a HP-t, ember..
Snape meg azért szimpatikus, mert a kis Harry túl erős. MIndig mindent tud. Egyszerűen flat karakter. Ellenben Snape..Precíz, pontos, megvannak a motivációi. Ő egy érett, round karater. Még midnig nem tudjuk, mi lesz vele, áruló-e (szerintem nem). Valamint a múltjából adódódik a figuraq viselkedése, logikus, jól követhető karakter (hacsak Rowling el nem rontja az utolsó regénnyel )
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Szméagol
- Nem elérhető
Sil írta:
Na igen, utoljára hagytad a legnagyobb érvet...Dreamer_KF írta: és..emberek, PITON!!
Valaki magyarázza már meg, hogy miért ez a nagy Snape-mánia???!!! Ha valaki tényleg szereti a Harry Potter-t, (Dreamer_KF, nem rád gondolok ) akkor az úgy igazából nem szeretheti Pitont. (erre azt mondaná a volt magyar tanárom, azért mondják azt az emberek, hogy a ,,főgonoszt" szeretik a filmekben és könyvekben, és hogy velük vannak, mert gyávák, és félnek a haláltól.
A hideg rögök tenyértörők, talpunkhoz komiszak. Sziklák, kövek: mint cont-rideg, nem eleven anyag.
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Pro hogy nem halt meg a halálos átoktól, és talán valahogy véletlenül egysesült a tudatuk, vagy vmi hasonló. Gondoljatok a pálcájukra, és a negyedik könyv végi csatára.
Mindenesetre nem fárasztom magam a vitával. Sokat szidtam a HP könyveket, de érthetetlen módon, minden bakijával és nyúlásával ius tetszik! Mert (ellentétben mondjuk Paollinivel) a sok-sok lenyúlt ötlethez új értéket adot,t nagyon jó a stílusa és..emberek, PITON!!
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Nem lehet, hogy ez a telefonosdi az emósok népes táborának készült?
"Well, I'm back."
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
off
Naigen, mert az Igazy Rajongók persze tudnak repülni. Csak a csíra utánzók nem.
SONGOKUUUUU!
on
elnézést.
off LOL
No de mit tegyen a szerencsétlen, ha szomorú és kiakasztotta a vége? Hááát... olvasson mást is, ebben Rabynnak igaza van, de ha egy ideig rosszkedvű, szomorú sír a végén stb. az szerintem normális, én is fogok ha megha la kedvencem (szoktam, és mivel minden könyvben vagy filmben a kedvenceim térnek örök nyugalomra )
Ja, olvasson fanfictiont aztán úgy jár mint én a HP5 után: jajj, szegény Sirius -olvastam Sirius feltámad típusú sztorit, nem tudom ismeritek-e Beyond the Veil a címe, és utána furán néztem rá a HP6-ra, hogy jéééé Sirius meghalt.... szegény
Egyébként a segélyvonalat enyhén szólva túlzásnak tartom, szerintem nem normális dolog
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Felagund írta:
Rabyn írta: Amúgymeg ne csodálkozzatok ,azok után, hogy a dragonball hatására voltak olyanok akik azt hitték ők is nagyon ügyesek és kiugráltak ablakokból...
Szerencsére az evolúció megtalálja a módját, hogy az életképtelen egyedeket kiszelektálja...
off
Naigen, mert az Igazy Rajongók persze tudnak repülni. Csak a csíra utánzók nem.
SONGOKUUUUU!
on
elnézést.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Rabyn írta: Amúgymeg ne csodálkozzatok ,azok után, hogy a dragonball hatására voltak olyanok akik azt hitték ők is nagyon ügyesek és kiugráltak ablakokból...
Szerencsére az evolúció megtalálja a módját, hogy az életképtelen egyedeket kiszelektálja...
Our knees do not bend easily
- Rabyn
- Nem elérhető
mioni írta:
biztos vagy te ebben?Rabyn írta: Cortez: a táborba járokat hagyd azok között még van normális:DDD
egyébként Rabyn mivel próbálnád enyhíteni a kétségbeesett kölkök kínjait? olvassatok fanfictiont? mármint, csak próbálok elképzelni egy ilyen telefonbeszélgetést, de nem nagyon megy, bár erre lehet magyarázat a képzelőerő hiánya
Kicsikém ez csak egy könyv, más könyvekben is meghalnak szereplők. Légyszivess olvass másokat is, mert akkor talán rájössz, hogy nem dőlt össze a világ.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- mioni
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
biztos vagy te ebben?Rabyn írta: Cortez: a táborba járokat hagyd azok között még van normális:DDD
egyébként Rabyn mivel próbálnád enyhíteni a kétségbeesett kölkök kínjait? olvassatok fanfictiont? mármint, csak próbálok elképzelni egy ilyen telefonbeszélgetést, de nem nagyon megy, bár erre lehet magyarázat a képzelőerő hiánya
"Mert mikor szeretünk, mindig jobbak akarunk lenni, mint amik vagyunk."
/P.C./
- Gandalf
- Nem elérhető
- Altaris
- Nem elérhető
Rabyn írta: Engem nem akasztott ki. Nem éltem bele magam annyira a dologba. Gandalf halála az soookkal kiakasztóbb volt:D
uh, most elmondtad amit én akartam :D:D
hp fanoknak üzenem: az egész osztályom majdnem bőgött amikor Sirius meghalt.. amikor Dumbledore, akkor már mindenki tudta előre, mert volt egy-két spoilerező. és azon nem akadtak ki mert számítottak rá.. .. én viszont úgy olvastam már őket, hogy (kivéve a negyediket és a hatodikat) ismertem a sztori végét és minden lényeges csattanóját...
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
- Rabyn
- Nem elérhető
- Szméagol
- Nem elérhető
Rabyn írta: Cortez: a táborba járokat hagyd azok között még van normális:DDD
Egyébként én ismerek egy akkora hp fant aki tényleg szinte kívülről tudja a könyvet... Legalábbis két éve még vágta...
Amúgymeg ne csodálkozzatok ,azok után, hogy a dragonball hatására voltak olyanok akik azt hitték ők is nagyon ügyesek és kiugráltak ablakokból...
Hát, én ezt akkor is hülyeségnek tartom. Ha valaki nem képes különbséget tenni a valóság és egy könyv közt, akkor azzal már baj van. Jó, én is kiakadtam Sirius és Dumbledore halálakor, de sikerült feldolgoznom, nem ittam le magam , nem hisztiztem (testvéreimmel ellentétben , és még depressziós se lettem. (leaglábbis nem annyira)
A hideg rögök tenyértörők, talpunkhoz komiszak. Sziklák, kövek: mint cont-rideg, nem eleven anyag.
- Rabyn
- Nem elérhető
Egyébként én ismerek egy akkora hp fant aki tényleg szinte kívülről tudja a könyvet... Legalábbis két éve még vágta...
Amúgymeg ne csodálkozzatok ,azok után, hogy a dragonball hatására voltak olyanok akik azt hitték ők is nagyon ügyesek és kiugráltak ablakokból...
- Felagund
- Nem elérhető
- Liliom
- Nem elérhető
Amikor Sirius meghalt, banatomban jol leittam magam.
Dumbi halalat egeszen jol viseltem, de Lupin elvesztese eseten valoszinuleg megint szuksegem lesz valamilyen "segitsegre".
Szegyen gyalazat.
(Arrol mar nem is mondok semmit, milyen voltam amikor a GYU veget ert, tobbek kozt mert ez nem az a topic.)
Szoval ne lepodjetek meg, vannak fura emberek.
Bar ezt a telefonos segelyt en is hulyesegnek tarom.
...
- cortez71
- Nem elérhető
Egyébként ez már itt nem kultúra, Fealgund... Ezt már hisztériának nevezik.
- Nessa
- Nem elérhető
Én mondjuk nem igazán értem, hogy egy könyv szereplőinek halálán mit nem lehet feldolgozni
*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"
- Felagund
- Nem elérhető
Rabyn írta: Most kaptam e-mailen:
Lehet, hogy lesz Hp segélyvonal mert a 7. könyvben többen is meghalnak és azok akik nem bírják ezt feldolgozni felhívhatják ezt a vonalat...
Szeretnék ott dolgozni:)
Ó, Istenem, kultúra, hogy elk**vulál...
Már elnézést, de ez LOL. Mesterségesen leszoktatni az embereket a gondolkozásról. Borzalmas... :crazy:
- Rabyn
- Nem elérhető
Lehet, hogy lesz Hp segélyvonal mert a 7. könyvben többen is meghalnak és azok akik nem bírják ezt feldolgozni felhívhatják ezt a vonalat...
Szeretnék ott dolgozni:)
- Szméagol
- Nem elérhető
Rabyn írta: Szmeagol: többen állapítottuk meg kb 3 hónappal ezelőtt.... Körbekörbe jártuk a témát és többen mondtuk ki, hogy lehetetlen, ha mégis akkor az óriási logikátlanság lesz Rowlingtól...
Egyébként meg Dumbeldort nem Rowling találta ki?
Jó, attól még mindenkinek meg lehet a maga véleménye. Dumbledore-t Rowling találta ki, de ő is csa kegy ember, és attól, hogy Dumbledore azt monjda a 2. részben, hogy Voldemort átadta Harry-nek a képességeit, az nem biztos, hogy úgy is van. (Megjegyzem: A 6. részben kiderül, hogy Dumbledore-nak is vannak hibáio, ő is tévedhet.) Tehát, szerintem amikor azt mondta, hogy Voldemort átadta Harry-nek a képességeit, vagy tévedett, vagy nem akarta az igazságot elmondani Harry-nek.
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Rabyn írta: im-net.hu/index.php?p=hip
Sokat gyúrt, de nem eleget!
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Rabyn
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
Egyébként meg Dumbeldort nem Rowling találta ki?
- Szméagol
- Nem elérhető
Rabyn írta: Szméagol: Gondolkodjál logikusan légyszives.....
Mellesleg egyszer már megállapítottuk, hogy HARRY NEM HORCXLUX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Könyörgöm maga Rowling mondja meg, hogy mért tud Harry párszoul, mert Voldemor tképességei átmentek bele (vagy mert ő is Mardekár titkos leszármazottja, hiszen Voldi anyjárol is tudjuk, hogy nem volt gonosz)
Mi a nyűgért kéne megölni valakit, hogy horxlux legyen? (hogy lehet ilyen hülye szót kitalálni?) A halott elbomlik......
És igen Nagini is csak muszájból lett az ami. Tessék figyelmesebben olvasni a könyvet...
Bocsánat, de tévedsz: Nem Rowling, hanem Dumbledore mondja, hogy átadta a képességeit, és azért mondja, mert nem akar ráijeszteni Harryre. (Jó, eleinte ő se tudja, hogy Harry horcrux.)
Ami a ,,Mi a nyűgért kéne megölni valakit, hogy horxlux legyen?"-t illeti, úgy értem, hogy előtte meg kell ölnie valakit. Harry-t valóban meg akarta ölni, de és szerintem véletlenül lett Harryből horcrux.
Ami a ,,Mellesleg egyszer már megállapítottuk, hogy HARRY NEM HORCXLUX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"-ot illeti, legfeljebb te állapítottad meg, egységes megegyezés nincs.
És ami a ,,HORCXLUX"-ot ileti, azt nem így kell írni, hanem így: horcrux.
- Rabyn
- Nem elérhető
(elnézést)