- Köszönetek: 0
J. K. Rowling: Harry Potter
- Flamme
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Ez nem lett értelmes mondat, de tudjátok, mire gondolok.
Ne legyél túl szép, mert üvegkoporsóba fektetnek, mint Hófehérkét, azt meg nem viszi a fénymásoló.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Liliom
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Jo szinesznot valasztottak Umbrage szerepere, mondjuk a nevet elfelejtettem, de jo sok angol filmben szerepelt mar, igen jol.
Tonksra leszek kivancsi, rola semmit sem hallottam.
...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kar_sa
- Nem elérhető
Olvastam valami totál nem hivatalos beszólást a mugglenet-en, hogy állítólag kb. 3 órás lesz, amit én mondjuk kétlek, bár az nagyon jó lenne. Mindenesetre úgy nézem, hogy ebbe sokmindent beleraktak azért.
A "kiscicás porcelántányérok és a szárított virágok porcelánvázában csipketerítővel"-koncepció ilyen tökéletes megvalósításáért kifejezetten hálás vagyok a látványtervezőnek
Szóval én úgy gondolom, ez sokkal-sokkal jobb lesz, mint a GOF, bár azt felülmúlni nem nehéz.
Nagyon remélem, hogy igazam van.
Kārātārānen a áirâë...
- Kar_sa
- Nem elérhető
Másodszori nekifutásra: igenis sok, még Angliához képest is, olvastam egy fórumon, hogy ott panaszkodnak az angolok, hogy milyen drágaAlyr Arkhon írta: Hát nemtom, én anno amikor kint jártam, használtan 10pennyér vettem meg a Gyűrű Szövetségét.
És asszem a Canterbury meséket középangolul is egész olcsón megszereztük. 14 font az sztem sok.
Kārātārānen a áirâë...
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Liliom írta:
Kar'sa írta:
Meg sem lepődöm...Sil írta: Az angol Amazonon az első két helyet ez foglalja el a könyveknél... (A gyerek- meg a felnőttborítós.)
hmm... 14 font? Az nem olcsó azért...
hümm, hümm, hümm, asszem koplalok egy pár hónapot
Ha 14 font az baromi olcso, ezek az angolok hihetetlen osszegeket kernek a konyvekert.
A Gyuruk Ura puhaboritos kiadasa, amiben mindharom kotet egyben van 35-40 font kozott van.
Hát nemtom, én anno amikor kint jártam, használtan 10pennyér vettem meg a Gyűrű Szövetségét.
És asszem a Canterbury meséket középangolul is egész olcsón megszereztük. 14 font az sztem sok.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Kar_sa
- Nem elérhető
Még meglátom, hogy itt a boltokban mennyiért vesztegetik.
Csak most valamiből élnem is kéne, mert a HP-től nem fogok jóllakni, az biztos...
Kārātārānen a áirâë...
- Liliom
- Nem elérhető
Kar'sa írta:
Meg sem lepődöm...Sil írta: Az angol Amazonon az első két helyet ez foglalja el a könyveknél... (A gyerek- meg a felnőttborítós.)
Ha 14 font az baromi olcso, ezek az angolok hihetetlen osszegeket kernek a konyvekert.
A Gyuruk Ura puhaboritos kiadasa, amiben mindharom kotet egyben van 35-40 font kozott van.
...
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
ÁFÁ-val együtt kb 7000Ft (+ postaköltség, az is több mint 2000)... Asszem, én is passzolom.Kar'sa írta:
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Kar_sa
- Nem elérhető
Kārātārānen a áirâë...
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Kar_sa
- Nem elérhető
Most pár nappal nem vesztek semmit... Vártam 6 évet, most az a néhány nap ide vagy oda...
És lesz még könyv, az biztos... Nálunk az angolt nem kapkodják el annyira.
Azért jó lenne felnőttborítósat venni... Nem tudja valaki, hogy olyat itt Mo.-n hol lehet szerezni?
Egyébként csak én vagyok vele úgy, hogy 07-07-07 lesz a megjelenés dátuma? Mert eddig bárkinek mondtam, csak úgy hümmögött egyet az orra alá...
Kārātārānen a áirâë...
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
- Liliom
- Nem elérhető
Angliaban lassan, de kezd emelkedni a Potter-laz. A konyvesboltok ki vannak plakatolva azzal hogy mivel hamarosan megjelenik a konyv (igazabol gondolom sokara), lehet elore kotetet lefoglalni az eladoknal.
Kivancsi leszek mekora bunyo meg orulet lesz amikor kiraknak 7000 konyvet a boltok kozepere, meg hogy hany masodperc alatt veszik meg mindet.
...
- Kar_sa
- Nem elérhető
Egy idézettel válaszolnék:Niniel Nienor írta: ... és Hermione szülei? Ők is muglik, és nekem nem tűnnek házisárkánynak.
Rabyn írta: Hoppsz... billentyűzet:P
Egyébként csak nekem fura vagy másnak is feltűnt, hogy a HP könyvben csak azok a muglik normálisak akik ismerik a varázslóvilágot? (kivéve Durslyékat)
Kārātārānen a áirâë...
- Niniel Nienor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Flamme
- Nem elérhető
Kar'sa írta:
Hmm... *eszeveszettenkotorazemlékeiközött*Rabyn írta: Hoppsz... billentyűzet:P
Egyébként csak nekem fura vagy másnak is feltűnt, hogy a HP könyvben csak azok a muglik normálisak akik ismerik a varázslóvilágot? (kivéve Durslyékat)
Tényleg nem jut eszembe senki, akire rá tudnám mondani, hogy normális... Bár nem is nagyon szerepelnek muglik a könyvben, azért... Olyanok meg pláne nem, akik nem ismerik a varázslóvilágot, sőt kifejezetten kettő jut hirtelen eszembe, az alak a Kviddics világkupán, akinek folyton törölni kellett az emlékeit, meg Frank.
Szerintem Rabyn Little Whinging lakóira gondolhatott, ők meg valószínűleg azért tűnnek utálatosnak, mert Harry utálja őket. Valami újgazdag környék lehet.
Franket én szerettem. Csak kicsit bogaras.
Ne legyél túl szép, mert üvegkoporsóba fektetnek, mint Hófehérkét, azt meg nem viszi a fénymásoló.
- Zoltan
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Ezért aki ebben tudna segíteni szeretettel várjuk ötleteivel, írásaival bármilyen más segítségével. Kapcsolattfelvétel: info@narniakronikai.ro vagy a www.narniakronikai.ro fórumán. Tisztelettel a narniakronikai.ro szerkesztősége
Narnia birodalma, mely összeköt bennünket!
www.narniakronikai.ro
- Kar_sa
- Nem elérhető
Hmm... *eszeveszettenkotorazemlékeiközött*Rabyn írta: Hoppsz... billentyűzet:P
Tényleg nem jut eszembe senki, akire rá tudnám mondani, hogy normális... Bár nem is nagyon szerepelnek muglik a könyvben, azért... Olyanok meg pláne nem, akik nem ismerik a varázslóvilágot, sőt kifejezetten kettő jut hirtelen eszembe, az alak a Kviddics világkupán, akinek folyton törölni kellett az emlékeit, meg Frank.
Kārātārānen a áirâë...
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
WeasleyRabyn írta: Ronald Weasly a neve:)
"Well, I'm back."
- Rabyn
- Nem elérhető
Hermione mindig is Ronért volt oda, ez egyértelmű. Ginny szerelmes Harrybe. (ha választanom kéne én Ront választanám, nagyobb az esélye életben maradni:P: ) ))
Szmeagol olvasd el a könyvet.
Egyébként a negyedik filmben szerintem Mordon karaktere eléggé el lett szúrva, a könyvben én ledöbbentem amikor elsőre olvastam, hogy Ő Kupor fia.. Ittmeg... Az a folytonos nyelvnyujtogatása...
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Szméagol írta:
Kar'sa írta:
Szerintem meg a Tűz Serlege a legpocsékabbNiniel Nienor írta: Szerintem a Tűz serlege is jól sikerült, az első két film viszont nem. A mozinak meg különben sem az a dolga, hogy szóról szóra visszaadja a sztorit, mert arra ugye ott van a könyv...
Teljesen kicsavarták, a 90%-át kihagyták, ráadásul pont a legjobb részeket...
Jaja, az egész hangulata más, a beubatonxos csajok hajlongása nevetséges, Ront nem Ronaldnak hívják, Hermione nem szerelmes Harrybe
nagyon rossz
De. Ront Ronaldnak hívják, legalábbis, ha emlékezetem nem csal ( ha meg igen: minek?).
Hermione nem szerelmes Harrybe. A filmben sem. Ezt nem teljesen értem. A csajok hajlongása meg vicces.
[size=9:2a7czd79]*felesleges kérdés törölve by Alyr*[/size]
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Szméagol
- Nem elérhető
Kar'sa írta:
Szerintem meg a Tűz Serlege a legpocsékabbNiniel Nienor írta: Szerintem a Tűz serlege is jól sikerült, az első két film viszont nem. A mozinak meg különben sem az a dolga, hogy szóról szóra visszaadja a sztorit, mert arra ugye ott van a könyv...
Jaja, az egész hangulata más, a beubatonxos csajok hajlongása nevetséges, Ront nem Ronaldnak hívják, Hermione nem szerelmes Harrybe
nagyon rossz
A hideg rögök tenyértörők, talpunkhoz komiszak. Sziklák, kövek: mint cont-rideg, nem eleven anyag.
- Flamme
- Nem elérhető
De Alan Rickman miatt megnéztem azt is.
- Kar_sa
- Nem elérhető
Kārātārānen a áirâë...
- Niniel Nienor
- Nem elérhető
- Kar_sa
- Nem elérhető
OFFAlyr Arkhon írta: OFF: A fílinget pedig tudtommal magyarul hangulatnak hívják.
Ó, tökéletesen tisztában vagyok vele, de a "feeling" azért hordoz jókora jelentéstöbbletet.
ON
Kārātārānen a áirâë...
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Kar'sa írta:
Szintén... szégyen gyalázat ide vagy oda, a film miatt kezdtem el.Niniel Nienor írta: /Húú a zöldre még én is emlékszem!!! /
Minden esetre igen... Asszem 2001-től olvasok Harry Pottert
Így utólag, az első film tényleg nem volt egy nagy szám, de legalább elég hűen követte a könyvet... A GOFfal ellentétben.
Egyébként engem semmi el nem tántorít attól a véleménytől, hogy az eddigi filmek közül a POA volt a legjobb. Hülye ruhák vagy sem, átírások akár, de annak a filmnek volt egy FEELINGje. És látványra is a legjobb volt szerintem, nem azok a totál irreális színek.
El bírtam volna mondjuk viselni, ha többet beletesznek a történetből, ennek ellenére nálam az a legjobb...
Szerintem is az Azkabani fogoly az eddigi legjobb, a nyilvánvaló hibái ellenére.
OFF: A fílinget pedig tudtommal magyarul hangulatnak hívják.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Kar_sa
- Nem elérhető
Szintén... szégyen gyalázat ide vagy oda, a film miatt kezdtem el.Niniel Nienor írta: /Húú a zöldre még én is emlékszem!!! /
Így utólag, az első film tényleg nem volt egy nagy szám, de legalább elég hűen követte a könyvet... A GOFfal ellentétben.
Egyébként engem semmi el nem tántorít attól a véleménytől, hogy az eddigi filmek közül a POA volt a legjobb. Hülye ruhák vagy sem, átírások akár, de annak a filmnek volt egy FEELINGje. És látványra is a legjobb volt szerintem, nem azok a totál irreális színek.
El bírtam volna mondjuk viselni, ha többet beletesznek a történetből, ennek ellenére nálam az a legjobb...
Kārātārānen a áirâë...
- Niniel Nienor
- Nem elérhető