J. K. Rowling: Harry Potter

Több
18 éve 9 hónapja #282847 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Nelossel írta:

Cerebrum írta: Uh, most milyen jó volna, ha nem olvastam volna már nyáron... :) Bár akkor meg bizonyosan idő előtt megtudtam volna mi fog történni a végén.

Nem feltétlenül. Én pl még mindig csak egyetlen egy szót tudok a hatodik könyvből. :P

Horcrux? :P

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 9 hónapja #282833 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Cerebrum írta: Uh, most milyen jó volna, ha nem olvastam volna már nyáron... :) Bár akkor meg bizonyosan idő előtt megtudtam volna mi fog történni a végén.

Nem feltétlenül. Én pl még mindig csak egyetlen egy szót tudok a hatodik könyvből. :P

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 9 hónapja #282832 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Megjegyezném, hogy olvastam angolul, de annyira nem tudok angolul, hogy ne olvassam el magyarul is... :wink:
(Töröljétek ezt, ha útban van.)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 9 hónapja #282831 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Nelossel írta:

Kincső (Thilanna) írta: (Lehet h. csak vissza kéne olvasnom érte pár oldalt, de tudja valaki, mikor jelenik meg pontosan a HP6. magyarul? :oops: :o )

Február 10-én

Uh, most milyen jó volna, ha nem olvastam volna már nyáron... :) Bár akkor meg bizonyosan idő előtt megtudtam volna mi fog történni a végén.

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
18 éve 9 hónapja #282828 Írta: Nelossel

Kincső (Thilanna) írta: (Lehet h. csak vissza kéne olvasnom érte pár oldalt, de tudja valaki, mikor jelenik meg pontosan a HP6. magyarul? :oops: :o )

Február 10-én

Több
18 éve 9 hónapja #282827 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Dindae írta: De egyébként... miért kell ezt így ennyire? Mert halvány sejtéseim vannak, miért is "öl meg" egyes szereplőket, de mégis... És miért pont a 4. könyvtől kezdve? Addig egész optimista volt. :)

Addig azért volt optimistább, mert Harryék gyerekebbek voltak, és a könyvek mindig az ő szemszögükből íródnak.
És azért "gyilkol", mert Voldemort nem kegyelmezne, és elvesztené a történet a hitelességét. [size=9:w8eukn3m](pölö a DragonLanceban engem kifejezetten idegesített, h. "mindent" túlélnek a szereplők - dehát az ugye szerepjátékon alapul...)[/size]
Szerintem. :wink:

(Lehet h. csak vissza kéne olvasnom érte pár oldalt, de tudja valaki, mikor jelenik meg pontosan a HP6. magyarul? :oops: :o )

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 9 hónapja #282825 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Na ma láttam a filmet. Egész jó volt :) Igaz szlovák szinkron volt, de nem volt olyan szörnyű mint más filmeknél :D

Több
18 éve 9 hónapja #282824 Írta: Nelossel

Noredhel (Voronwë) írta:

Argeleb írta: Talán azért a 4. résztől kezdve durvulnak el a dolgok, mert Tudjukki a 4. részben tér vissza...

Egyébként amíg Pitont meg Lupint élve hagyja, addig nem nagyon zavar, hogy hullanak a szereplők :-)

Meg Hagridot se... meg Tonksot se

Meg Draco. Meg Sirius... Hopsz. Ő már meghalt. :oops: :cry:

De mért játszik tökfejest? (Egy tökfej... két tökfej... na jó, ez maradhat...)

Több
18 éve 9 hónapja #282744 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Argeleb írta: Talán azért a 4. résztől kezdve durvulnak el a dolgok, mert Tudjukki a 4. részben tér vissza...

Egyébként amíg Pitont meg Lupint élve hagyja, addig nem nagyon zavar, hogy hullanak a szereplők :-)

Meg Hagridot se... meg Tonksot se, mert abba

Lupin belehalna

Harry felőlem meghalhat, bár azért kedvelem... főleg a 6. részben, mert már kezd megnormálisodni...

Piton... édes Merlinkém... szerintem ő most padlón van lelkileg. Épp ezért nem szabad bántani. :cry:

Lupint meg főleg nem. Csak az a fránya Eddábóllopott egyén ne lenne... tőle féltem. (De jó lenne egy Huan vs. Carcharoth típusú nagy mérkőzés...)

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
18 éve 9 hónapja #282720 Írta: Argeleb
Argeleb válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Talán azért a 4. résztől kezdve durvulnak el a dolgok, mert Tudjukki a 4. részben tér vissza...

Több
18 éve 9 hónapja #282707 Írta: Dindae
Dindae válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Nelossel írta:

olorin.papa írta: Végre egy mese ahol nem mindenkit ér el a boldog vég... :D

Hát ja. Állítólag a férje kérte Rowlingot, hogy ne ölje meg az egyiket - akinek a halálát már állítólag megírta -, de Rowling ragaszkodott a halálához. Nagyon meg akarhatott tőle szabadulni...

Előszeretettel szabadul meg bizonyos szereplőktől, az már biztos. Például, Siriust már épp megszeretnéd, amikor kiírják, hm :cry:
De egyébként... miért kell ezt így ennyire? Mert halvány sejtéseim vannak, miért is "öl meg" egyes szereplőket, de mégis... És miért pont a 4. könyvtől kezdve? Addig egész optimista volt. :)

"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"

Több
18 éve 9 hónapja #282692 Írta: Nelossel

olorin.papa írta: Végre egy mese ahol nem mindenkit ér el a boldog vég... :D

Hát ja. Állítólag a férje kérte Rowlingot, hogy ne ölje meg az egyiket - akinek a halálát már állítólag megírta -, de Rowling ragaszkodott a halálához. Nagyon meg akarhatott tőle szabadulni...

Több
18 éve 9 hónapja #282691 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Nelossel írta: Az igaz, hogy elkezdi a hetedik könyvben a hősök kivégzését, de nem mondta még meg, hogy kik lesznek azok.

Végre egy mese ahol nem mindenkit ér el a boldog vég... :D

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 9 hónapja #282687 Írta: Nelossel

Silima írta:

Nelossel írta:

Noredhel (Voronwë) írta: Az ilyenekkel aztán vajon mit csinálnak? Berakják őket az elfekvőbe?

Esetleg egy gyors Adava... :roll:

Az illegális. Félig élettelen szerencsétlenekre is.

Lélek nélkül élni rosszabb, mint a halál. Nekik már megváltás lenne a halál. Persze, nem mi döntünk élet és halál fölött, és pl én nem is akarok, de azért iylen állapotban már az ő érdekükben is át kell gondolni a kérdést.

Az Egy Gyűrű írta: Sziasztok!
Igaz a hír, hogy Rowling kicsinálja Harryt a 7. könyvben? A Danubius Rádióban hallottam. Ugye nem igaz? UGYE NEEEM?! Különben nem vagyok fanatikus...

Már megint kezdődik... :roll: A hatodik könyv előtt is ugyan ez ment.

Rowling nem mondott semmi ilyesmit. Az igaz, hogy elkezdi a hetedik könyvben a hősök kivégzését, de nem mondta még meg, hogy kik lesznek azok.

Több
18 éve 9 hónapja #282642 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Enna írta: Egy csomó fontosat kihagytak, aminek híján csomó minden logikátlan lesz, mert hát pl., ha Kuport (vagy Kuprot...: :lol: )nem tették használhatatlanná, miért nem használják?! Úgy értem, bizonyítékként, hogy Caramel orra alá dörgöljék. Csak benyomnának enki egy veritaserumot, és nem férne többé kétség a cuccokhoz...
Grrr.

Idézzem Rowlingot? Ez nem menne, mert:

"A Veritaserum legjobban gyanútlan, gyenge és a védekezéshez (bármelyik módon való is az) megfelelő tudást nélkülözőkre hat. Barty Kuport közvetlenül a szer beadása előtt támadták meg, ezért még mindig kábult volt, ellenkező esetben ellenállt volna a szérum hatásának - nem nyelte volna le a szert és ártatlannak hazudta volna magát, átváltoztatta volna a szert valami hatástalanná, mielőtt megitta volna, vagy okklumenciát alkalmazott volna ellene. Másszóval mint a könyvben szereplő valamennyi varázslat, a Veritaserum sem becsaphatatlan. Minthogy néhány varázsló képes ellenállni a befolyásoltságnak, mások nem, ez igazságtalan és megbízhatatlan eszköz lenne egy tárgyalás eldöntésére."

Szóval, Rowling szerint nem megy... :( :)

Kārātārānen a áirâë...

Több
18 éve 9 hónapja #282640 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Aragond írta: Akiknek meg kiszívták a lelkét, azokkal nem lehet túl sok gond. Szentem olyanok lehetnek, mint a robotok. Valsz. a kútba is beleugranak, ha kéred. Bár én is inkább megölném őket. Igaz, az nekünk szenvedés, ha látjuk őket, nekik nem.

Szerintem az nekik is rossz, ezért mondják, hogy "rosszabb a halálnál".

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
18 éve 9 hónapja #282611 Írta: Noredhel

Silima írta:

Nelossel írta:

Noredhel (Voronwë) írta: Az ilyenekkel aztán vajon mit csinálnak? Berakják őket az elfekvőbe?

Nem lehet, hogy idővel ők is dementorrá válnak? (Télleg: hogyan keletkeznek a dementirok?)

Toujours pur

Több
18 éve 9 hónapja #282594 Írta: Az Egy Gyűrű
Az Egy Gyűrű válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Sziasztok!
Igaz a hír, hogy Rowling kicsinálja Harryt a 7. könyvben? A Danubius Rádióban hallottam. Ugye nem igaz? UGYE NEEEM?! Különben nem vagyok fanatikus... :lol:

Egy Gyűrű mind felett...

Több
18 éve 9 hónapja #282581 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
hehe ezt a képet láttátok már? :)

userweb.cybernex.net/shane/frodosnitch.jpg

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
18 éve 9 hónapja #282520 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Egy csomó fontosat kihagytak, aminek híján csomó minden logikátlan lesz, mert hát pl., ha Kuport (vagy Kuprot...: :lol: )nem tették használhatatlanná, miért nem használják?! Úgy értem, bizonyítékként, hogy Caramel orra alá dörgöljék. Csak benyomnának enki egy veritaserumot, és nem férne többé kétség a cuccokhoz...
Grrr.

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
18 éve 9 hónapja #282506 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Nelossel írta:

Több
18 éve 9 hónapja #282504 Írta: Grion
Grion válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Noredhel (Voronwë) írta: A csókot viszont jól kihagyták... :evil:

Karkarovot is jól kihagyták. Az csak úgy elszublimált, vagy mi? Akiknek meg kiszívták a lelkét, azokkal nem lehet túl sok gond. Szentem olyanok lehetnek, mint a robotok. Valsz. a kútba is beleugranak, ha kéred. Bár én is inkább megölném őket. Igaz, az nekünk szenvedés, ha látjuk őket, nekik nem.

A bánat, amely néma, addig suttog a szívhez, amíg az megszakad.

Több
18 éve 9 hónapja #282223 Írta: Nelossel

Több
18 éve 9 hónapja #282199 Írta: Noredhel
Attól voltaképpen nem halt meg, ugye? Csak a lelkét szívták ki. (Csak... :twisted: )

Az ilyenekkel aztán vajon mit csinálnak? Berakják őket az elfekvőbe?

Toujours pur

Több
18 éve 9 hónapja #282147 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Riliel írta: Csókot? Mármint a harmadikban, vagy mikor? Nem találtam a témát, amihez ez kapcsolódik.

Negyedikben, Kupor kivégzése :)

Több
18 éve 9 hónapja #282142 Írta: Riliel
Riliel válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Csókot? Mármint a harmadikban, vagy mikor? Nem találtam a témát, amihez ez kapcsolódik.

"Ha hallod a Hívást, menned kell."

Több
18 éve 9 hónapja #281525 Írta: Noredhel

Alyr Arkhon írta:

He?

Mármint a dementorcsókot... meg se említik. (Ejnye... mire gondoltál? :twisted: )

Toujours pur

Több
18 éve 9 hónapja #281471 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

He?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 9 hónapja #281468 Írta: Noredhel
A csókot viszont jól kihagyták... :evil:

Toujours pur

Több
18 éve 9 hónapja #281436 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Most, hogy van neki külön topic kitörtlöm a Narniás hozzászolásokat.

Elküldtem üziben a hozzálszólását mindenkinek szal csak be kell másolnia.

[size=9:8l7goy88]*moderated by tnc[/size]

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.346 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére