J. K. Rowling: Harry Potter

• Anonymous
  • Látogató
  • Látogató
17 éve 4 hete #347484 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
HAha!!!!Elolvastam!!!!!!!6 napig le se tettem, de megérte:)NAGGYON jóóóó!! :D :D Csak kár,hogy vége... :(
Amugy most hallottam,hogy Rowling valami interjúban kifejezésre jutatta abbéli határtalan megrökönyödését, hogy "Sekinek nem jött le, hogy Dumbledor meleg???!!" 8O 8O
Na neee.Ez azért túlzás... Remélem,hogy meg tudtok cáfolni, hogy ez csak álinfo,vagy mit tudom én, de ez nagyon megfeküdte a pici gyomromat..
Tud valaki erről valamit?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 4 hete #347420 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Kar'sa írta:

Aeglos írta: Kar'sa, köszönjük azok nevében is, akik még nem olvasták a könyvet, hogy minden figyelmeztetés és rejtés nélkül szpojlerezel. :wink:

OMG... Szerkesztetted volna inkább át, totál elfelejtettem, hogy van aki még nem olvasta... 8O
Bocsánat, remélem senki nem olvasta még... :oops: :oops: :oops:

Bocsi, én itt nem tudok szerkeszteni, mert csak a táboros topikokban vagyok moderátor. Egyébként nem szóltam volna be... :wink:

(Akik járnak ebbe a topikba olyan szinten, hogy hozzá is szólnak, valószínüleg mind olvasták már vagy az angol változatot, vagy a fejezetek kivonatát magyarul, de hátha betéved valaki aki nem szeretné látni a csattanókat...)

Huh, ezt most muszáj elújságolnom:
Guillermo Del Toro filmrendező az MTV-nek adott interjújában elmondta, érdeklődik a hetedik Harry Potter film rendezése iránt. Annak idején az Azkabani fogoly kapcsán megkeresték, ám mint tudjuk, végül Alfonso Cuaron nyerte el a munkát, mivel Del Toro nemet mondott. A rendező most úgy nyilatkozott, szívesen vállalná a Halál ereklyéit, feltéve ha a Warner Brothers megengedné neki, hogy a saját változatát forgassa le, ami egy sötétebb és hátborzongatóbb verzió lenne, mint ahogyan az első filmek sikerültek. "Ha megint megkeresnek, fontolóra veszem"-mondja. Forrás: Lumos

Hát én azért jobban örülnék Cuaronnak, de Del Toro is sokkal jobb lenne, mint ez a David Yates...

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 4 hete #347419 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Aeglos írta: Kar'sa, köszönjük azok nevében is, akik még nem olvasták a könyvet, hogy minden figyelmeztetés és rejtés nélkül szpojlerezel. :wink:

OMG... Szerkesztetted volna inkább át, totál elfelejtettem, hogy van aki még nem olvasta... 8O
Bocsánat, remélem senki nem olvasta még... :oops: :oops: :oops:

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 4 hete #347418 Írta: Aeglos
Nem, félreértettétek...
Szóval Belláról ugrik be nekem a jelző, hogy "hideg szépség".

Van egy jó képregény erről... Mármint a Spinner's End-es részről... :D
laerry.deviantart.com/art/In-the ... t-21317993
laerry.deviantart.com/art/Breaki ... e-21382521
laerry.deviantart.com/art/Hey-Wh ... o-21426748
laerry.deviantart.com/art/I-m-No ... g-21558265
laerry.deviantart.com/art/Would- ... l-21601868
laerry.deviantart.com/art/Yoink-22508989
laerry.deviantart.com/art/Let-Go-Bella-22675921
laerry.deviantart.com/art/On-The ... p-22866869
laerry.deviantart.com/art/Yes-Who-is-it-22975927
laerry.deviantart.com/art/It-s-G ... g-23011544
laerry.deviantart.com/art/Come-I ... r-23192801
laerry.deviantart.com/art/The-Wa ... s-23280642
laerry.deviantart.com/art/An-Unp ... r-23485782
laerry.deviantart.com/art/Dealin ... p-23638252
laerry.deviantart.com/art/Act-Yo ... e-24571298
laerry.deviantart.com/art/shush-25340151
laerry.deviantart.com/art/Spinne ... s-31465096
laerry.deviantart.com/art/100-Reasons-32017709
laerry.deviantart.com/art/WHY-Snape-32063841
laerry.deviantart.com/art/a-ques ... n-33159232
Sajnos ez csak eddig van megrajzolva...

Kiváncsi vagyok, hogy ezt a jelenetet hogy fogják filmre vinni... A tény, hogy kiválasztottak színészt Narcissa szerepére, sejteti, hogy a megszeghetetlen esküs szál benne lesz, de lehet, hogy teljesen más formában. Én igazából nem is várom ettől a csapattól, hogy beletegyék Spinner's Endet... :P Úgyis minden jó részt kihagytak az előző filmből is...
Talán majd Roxfortban fog játszódni, és jelentősen lerövidítve...

...

Kar'sa, köszönjük azok nevében is, akik még nem olvasták a könyvet, hogy minden figyelmeztetés és rejtés nélkül szpojlerezel. :wink:

Több
17 éve 4 hete - 17 éve 4 hete #347405 Írta: Kar_sa

Rabyn írta: Ah félre olvastam:)

Bellatrixról egyébként sokkal kevésbé tudom elképzelni, hogy annyira megalázkodjon, hogy bárkinek a talárját ráncigálja.

SPOILER!!!

Hmm... kíváncsi lettem volna Bella reakciójára Voldi kinyúvasztásakor...
Kár, hogy Rowling is a szokásos sidekicks-first formulát alkalmazta...

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 4 hete #347401 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Ah félre olvastam:)

Bellatrixról egyébként sokkal kevésbé tudom elképzelni, hogy annyira megalázkodjon, hogy bárkinek a talárját ráncigálja.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 4 hete #347400 Írta: Kar_sa

Rabyn írta: Encsi: a hatodik kötetben könyörög Pitonnak, hogy segítsen neki és akkor ragadja taláron is.

De az Narcissa...
És Encsi, a hozzászólás írója is róla beszélt.

Aeglos írta: Értem mire célzol, de egy "hideg szépségről" [mint Narcissa] nehezen tudja elképzelni az ember, hogy Piton talárját ráncigálva zokog... icon_razz.gif
Nekem erre a kifejezésre inkább Bellatrix ugrik be...

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 4 hete #347399 Írta: Rabyn
Encsi: a hatodik kötetben könyörög Pitonnak, hogy segítsen neki és akkor ragadja taláron is.

Több
17 éve 4 hete #347398 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Hát nem egy szeretet-folyam a csaj, az biztos... :-)

Több
17 éve 4 hete #347397 Írta: Orowan/Gery
Orowan/Gery válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Bellatrix pont hogy az őrült "letépem a fejed és lenyomom a torkodon" típus...

"The purpose of life is a life of purpose. "
(Robert Byrne)

Több
17 éve 4 hete #347396 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Most lehet, h félreértem, de Bellatrix mikor ráncigálná zokogva piton talárját?? 8O

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 1 hónapja #347296 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Aeglos írta: Értem mire célzol, de egy "hideg szépségről" nehezen tudja elképzelni az ember, hogy Piton talárját ráncigálva zokog... :P

A leghidegebb szépségnek is van gyenge pontja. Ez Narcissánál Draco.

Más esetben nem is rángatná egy Piton talárját.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 1 hónapja #347292 Írta: Aeglos
Értem mire célzol, de egy "hideg szépségről" nehezen tudja elképzelni az ember, hogy Piton talárját ráncigálva zokog... :P

Több
17 éve 1 hónapja #347243 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Aeglos írta:

Cerebrum írta: Úh, Naomi Watts sztem túl csini Malfoynéhoz... :down:

Miért :?:
Narcissa szép volt a könyv szerint is.

"Magas, szőke, karcsú édesanyja alapjában véve csinos nő volt, csak épp egyfolytában olyan arcot vágott, mintha valami roppant büdös dolgot dörgöltek volna az orra alá."

Ha Naomi Watts jó színésznő, biztos tud trágyaszagolós arcot is vágni, nem? :mrgreen:
(Ja, egyébként a PJ féle King-Kong-ban játszott.)

Hát ja, de szerintem Naomi Watts nem egy alapjában véve csinos nő, hanem egy roppant csinos nő. :) Én mondjuk akkor már inkább Cate Blanchett-et tudnám e szerepben ("hideg szépség") elképzelni, kár, hogy ő ausztrál...

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
17 éve 1 hónapja #347240 Írta: Aeglos

Cerebrum írta: Úh, Naomi Watts sztem túl csini Malfoynéhoz... :down:

Miért :?:
Narcissa szép volt a könyv szerint is.

"Magas, szőke, karcsú édesanyja alapjában véve csinos nő volt, csak épp egyfolytában olyan arcot vágott, mintha valami roppant büdös dolgot dörgöltek volna az orra alá."

Ha Naomi Watts jó színésznő, biztos tud trágyaszagolós arcot is vágni, nem? :mrgreen:
(Ja, egyébként a PJ féle King-Kong-ban játszott.)

Több
17 éve 1 hónapja #347238 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Úh, Naomi Watts sztem túl csini Malfoynéhoz... :down:

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
17 éve 1 hónapja #347184 Írta: Szméagol
Szméagol válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Snuffles írta:

Aeglos írta: Olvastam valahol egy hírt, hogy Narcissa Malfoyt Naomi Watts játssza majd a Félvér hercegben. Nem tudom, mennyi az igazságtartalma, de szerintem egész jó döntés lenne...

Nem elég kemények az arcvonásai, de meg tudnám szeretni. :) Vagy csak nem láttam tőle elég filmet, konkrétan most nem túl sok jut eszembe...

Naomi Watts fog mindig olyan arcot vágni, mint aki lótrágyát szagol?? Pedig olyan szé nő... :lol:

A hideg rögök tenyértörők, talpunkhoz komiszak. Sziklák, kövek: mint cont-rideg, nem eleven anyag.

Több
17 éve 1 hónapja #346959 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Aeglos írta: Olvastam valahol egy hírt, hogy Narcissa Malfoyt Naomi Watts játssza majd a Félvér hercegben. Nem tudom, mennyi az igazságtartalma, de szerintem egész jó döntés lenne...

Nem elég kemények az arcvonásai, de meg tudnám szeretni. :) Vagy csak nem láttam tőle elég filmet, konkrétan most nem túl sok jut eszembe...

"Well, I'm back."

Több
17 éve 1 hónapja #346958 Írta: Rabyn
"Dumbledore felnézett a forgó lány arcára, és szomorúan csóválta a fejét.
- De miért mentél utána Bertha? - szólt - Miért kellett egyáltalán utána menned?"

Itt azt hiszem már elég rendesen tudni lehet, hogy Jorkins Voldemort miatt tűnt el. Én gondoltam arra is, hogy ő az akit csókolozni látott, de azt hiszem ez kizárt.Így maradt Féregfark akiről Dumbli tudja, hogy él és nem tartom kizártnak, hogy azt is tudja, hogy elment Voldemort után és segít neki. Innen követkzetettem, hogy Féregfarkról van szó.

Több
17 éve 1 hónapja #346955 Írta: Aeglos

Rabyn írta: Nem lehet, hogy abban a beszélgetésben féregfarkról van szó? hiszen Dumbli utána, mintegy magának, felteszi a kérdést, hogy de mért mentél utána bertha?

Nem lehet eldönteni, hogy azt DD magának mondja, mintegy tűnődésként (ez az ismeretlenre és Féregfarkra is utalhat) vagy a merengőben látott Berthához idézett szavait eleveníti föl. (Szerintem az utóbbi eset a valószínűbb, amiben nincs szó Féregfarkról - DD akkor még nem tudhatta, hogy a boszorkány hogy tűnt el.)

Olvastam valahol egy hírt, hogy Narcissa Malfoyt Naomi Watts játssza majd a Félvér hercegben. Nem tudom, mennyi az igazságtartalma, de szerintem egész jó döntés lenne...

Több
17 éve 1 hónapja #346910 Írta: Rabyn
Nem lehet, hogy abban a beszélgetésben féregfarkról van szó? hiszen Dumbli utána, mintegy magának, felteszi a kérdést, hogy de mért mentél utána bertha?

Több
17 éve 1 hónapja #346908 Írta: Aeglos
Abban a beszélgetésben nem DD-ról van szó, hanem egy általunk ismeretlen roxfortos diákról, akiről Bertha Jorkins árulkodott DD-nak.

Több
17 éve 1 hónapja #346906 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Lilliana írta: Ez azt jelenti, hogy Florence, akivel Bertha Jorkins rajtakapta, hímnemü volt? 8O

Kipróbálta, hogy a fiúkon kívül vonzódik-e a lányokhoz is... :P Aztán biztos nem jött be neki. Van ez így. :)

"Well, I'm back."

Több
17 éve 1 hónapja #346905 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Ez azt jelenti, hogy Florence, akivel Bertha Jorkins rajtakapta, hímnemü volt? 8O

Cameron Duncan Lives!

Több
17 éve 1 hónapja #346884 Írta: Aeglos

én írta: Csak annyit tudtunk meg, hogy DD fiatal korában szerelmes volt Grindelwaldba. Azt már nem, hogy ez a szerelem viszonzott volt-e.

És úgy tűnik, hogy Grindelwald "elvesztése" után Dumbledore magányba vonult. Ugyanúgy, ahogy egy hetero ember is elzárkózhat a párkapcsolatoktól egy nagy trauma után - lásd Piton...
Így nem kell róla semmi olyasmit feltételezni, hogy akárkivel is kavart volna ezek után. (Már pedig a melegséggel kapcsolatban a legtöbb ellenérzést az a tévhit kelti, hogy majd az illető minden útjába kerülő azonos neműt megkörnyékez - ami hülyeség.)

Dumbledore-t egy szilárd erkölcsi alapokkal rendelkező embernek is mertük meg a könyvek alapján, aki elkötelezetten mások javát szolgálja - ezek után meg már majdnem mindegy, hogy 18-20 évesen kibe volt szerelmes...

Azt nem mondom, hogy engem nem döbbentett meg a hír... De egyetértek azzal, hogy árnyaltabbá is teszi a DD karaktert és sokmindent megmagyaráz.

Több
17 éve 1 hónapja #346866 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

hümm hümm... ez a cikk.. meg ez a bejelentés... hadd ne mondjam, én Ilwerannal értek egyet ^^ bár nekem mindig is volt egy romantikus elképzelésem arról, hogy miért magányos... (bár az meg vérfertőzéses.. szóval.. az se jobb.. csak az én morbid fantáziámat megnyugtatja, hogy a könyv írója se jobb nálam ^^)

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 1 hónapja #346862 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Rabyn írta:

Azért nem is kis bátorság Rowlingtól, Dumbledore nemi hovatartozása:)

Hmmm... Egy dolog Dumbledore nemi hovatartozása, más kérdés, hogy engem speciel ez cseppet sem érdekel... (nem tudom, én valami földtől elrugaszkodott varázsló-filozófusként tekintettem rá mindig, akiknek általában egyáltalán nincs nemi hovatartozása), és megint más kérdés, hogy a bulvármédia azonnal lecsapott a témára:
KATT
Csak saját felelősségre, tipikus szenzációhajhász marhaság a cikk.
A gáz az egésszel kapcsolatban csak az, hogy félek, Jo ezzel újabb lendületet ad a Pottert támadóknak: nem elég, hogy varázsolnak, a sátánt szolgálják, feketemágiára buzdítják a gyerekeket, stb. de még melegek is... :roll:

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
17 éve 1 hónapja #346860 Írta: Rabyn
Sil: jól látod!:))) )

Azért nem is kis bátorság Rowlingtól, Dumbledore nemi hovatartozása:)

Több
17 éve 1 hónapja #346836 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Jo az Open Book Tour-on újabb és újabb rajongói kérdésekre válaszol, a mai termés szvsz kifejezetten érdekes (pl hogy Dumbledore meleg volt, ki lett Neville felesége, meg hasonlók). A hpana.com-on olvashatók eredetiben, de úgy nézem, a lumos-ra is felkerültek már.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 1 hónapja #346797 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Dreamer_KF írta: Én is roppant szomorú vagyok, ha meghal a Főgonosz :)

Szegény Vader, Septimus, Lamia, Skeleton, Kobra parancsnok, ők mind jobbat érdemelnének! (A HP-s "főgonoszokat" most nem említem, nem spoilerezek..De itt is szomorú voltam egy kicsit)

OFF: Pont Szauront hagyod ki? :D OFF vége

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.188 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére