J. K. Rowling: Harry Potter

• Anonymous
  • Látogató
  • Látogató
17 éve 1 hónapja #345226 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Cerebrum írta:

Ardenis írta:

Cerebrum írta: Na én az ötödik résznél szívtam be ezzel, ott rögtön az ajánló alatt voltak a megjegyzések (mindenféle átmenet nélkül), és véletlenül átsiklott a tekintetem a legelsőre, ami ennyiből állt: "Tetszett a könyv, csak kár, hogy Sirius meghal a végén." :)

Jaj... :lol: Bár szerintem már jóval az ötös előtt reppentek fel ilyen hírek, úgyh. azért nem ért teljesen váratlanul, vagy igen? :roll:

De igen, ugyanis én akkoriban kezdtem csak ismerkedni a regényekkel, nem sokkal azelőtt még egybe kiolvastam az első négyet, majd a neten kezdtem keresgélni, hogy van-e már folytatás. Aztán ezt találtam meg elsőnek... :)

Hűűű. Azért irigyellek.Nekem legalább 4 évet kellett várnom az ötösre.(vagy hármat?most elbizonytalanodtam.) Na mind1, lényeg az, hogy sokat. :(

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 1 hónapja #345099 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Ardenis írta:

Cerebrum írta: Na én az ötödik résznél szívtam be ezzel, ott rögtön az ajánló alatt voltak a megjegyzések (mindenféle átmenet nélkül), és véletlenül átsiklott a tekintetem a legelsőre, ami ennyiből állt: "Tetszett a könyv, csak kár, hogy Sirius meghal a végén." :)

Jaj... :lol: Bár szerintem már jóval az ötös előtt reppentek fel ilyen hírek, úgyh. azért nem ért teljesen váratlanul, vagy igen? :roll:

De igen, ugyanis én akkoriban kezdtem csak ismerkedni a regényekkel, nem sokkal azelőtt még egybe kiolvastam az első négyet, majd a neten kezdtem keresgélni, hogy van-e már folytatás. Aztán ezt találtam meg elsőnek... :)

knoppm írta: Már csak meg kellene írni a végtelen történetet. :D

Azt Ende már megírta. :) :wink:

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 1 hónapja #345095 Írta: Liliom
Liliom válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Knoppm, ezzel csak az a baj, hogy

Harry egyszer már lemondott a saját életéről, nem félt és nem is fél a haláltól a jövőben sem (szerintem), mert tudja, hogy vannak olyan célok, amikért érdemes meghalni. Egy ilyen lépéssel saját elveit hazudtolná meg, elvesztené környezete megbecsülését és szerintem saját magát is. Ezzel csak Voldemorttal tenné magát hasonlatossá, amit nem tudna elviselni.

...

Több
17 éve 1 hónapja #345094 Írta: knoppm
knoppm válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Fanatikus HP rajongók kitaláltak egy lehetséges variációt arra az esetre, hogy miképpen lehetne végteleníteni kedvencük történetét az idők, vagyis inkább Rowling végezetéig. Mint tudjuk az első részben Nicolas Flammel alkimista aki előállította a bölcsek kövét, majd egyszerűen átverte Dumbledore-t. Nem semmisítette meg a követ, csak megígérte hogy megteszi. Dumbledore halála után, már nem volt senki, aki számonkérje tőle ezt. Később Harry tudomást szerzett a dologról, pontosabban Flammel vallotta be töredelmesen, hogy emberi gyengeségből nem volt képes elpusztítani a követ. Harry, SPOILER ON mivel már Voldemortnak sem kellett, az ismert okok miatt SPOILER OFF magához vette a követ, hogy megsemmisítse, de ő is gyenge volt - mint a történet során sokszor - és megtartotta magának. Ezáltal gyakorlatilag örökéletűvé vált. Már csak meg kellene írni a végtelen történetet. :D

Több
17 éve 1 hónapja #345079 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Gandalf írta: Harry Potter és a Halál Ereklyéi már előrendelhető a Librinél:
Katt Ide!

Ó, mamám... ilyet képesek beleírni?! Elrontják minden kíváncsiságát az embernek... :S Lilliana, igazad van!...

Nekem mondjuk nem volt poén csak a hatodiktól kezdve(mert az ötödik kijötte után kezdtem elolvasni az elsőt.. :P ), de akkor meg már nem tudtak spoilerezni, mert gyorsan olvasok (HP-k átlag két, két és fél nap) úgyhogy esélyük sem volt :) (egyedül a negyedik könyv végét nem ismertem akkor, mikor nekiálltam olvasni őket.. :P )

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 1 hónapja #345044 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Nesi; lehet pont ezért jelentek meg nyáron (szünid

Cameron Duncan Lives!

Több
17 éve 1 hónapja #345024 Írta: Nesi
Nesi válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Ardenis írta:

Nekem a hatodikkal, Dumbledore halálával volt ez :) Az osztályban, amint egy embörke elolvasta, másnap gonoszságból fel volt írva 99-es betűmérettel a táblára: DUMBLEDORE MEGHAL A 6. RÉSZ VÉGÉN!! Szóval marha jó volt :P

• Anonymous
  • Látogató
  • Látogató
17 éve 1 hónapja #345023 Írta: Anonymous

Több
17 éve 1 hónapja #345010 Írta: Cerebrum

Szméagol írta:

Aeglos írta:

Katt Ide!

Hát nemtom...
Szerintem aki nagyon fél a spoilertől, ne olvassa végig a kép alatt lévő ismertetőt.
Semmi konkrétum, de a kérdések igen sokat sejtetőek.
(Jó, aki ezen rágódik már a hatodik kötet óta, annak nem, de talán van még akinek újdonságot okozhat.)

Úristen, ezt képesek beleírni egy ajánlóba?! Még jó, hogy már olvastam a könyvet, de ez akkor is felháborító, mert szerintem az olvasók felének nem is jut az eszébe, amiról az ismertető utolsó előtti sora szól. 8O

Na én az ötödik résznél szívtam be ezzel, ott rögtön az ajánló alatt voltak a megjegyzések (mindenféle átmenet nélkül), és véletlenül átsiklott a tekintetem a legelsőre, ami ennyiből állt: "Tetszett a könyv, csak kár, hogy Sirius meghal a végén." :)

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
17 éve 1 hónapja #344994 Írta: Pukkkancs
Pukkkancs válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Sziasztok! Ahogy figyeltem itt mindenk nagy HP fan. Nekem meg pont a HP-val kapcsolatosan lenne szükségem segítségre. Szóval, arról lenne szó, hogy kellenének varázstárgyak a HP-ből.

Szóval akinek van kedve és ideje, ráadásul még a segítőkészség is meg van benne, az légyszíves írjon nekem varázstárgyakat a HP-ből! :) Felőlem fórumra és üzenetben is jöhet!

Persze semmi sem kötelező, de aki segít, annak köszi szépen! Fontos lenne:)

Több
17 éve 1 hónapja #344875 Írta: Szméagol
Szméagol válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Aeglos írta:

Katt Ide!

Hát nemtom...
Szerintem aki nagyon fél a spoilertől, ne olvassa végig a kép alatt lévő ismertetőt.
(Jó, aki ezen rágódik már a hatodik kötet óta, annak nem, de talán van még akinek újdonságot okozhat.)

Úristen, ezt képesek beleírni egy ajánlóba?! Még jó, hogy már olvastam a könyvet, de ez akkor is felháborító, mert szerintem az olvasók felének nem is jut az eszébe, amiról az ismertető utolsó előtti sora szól. 8O

A hideg rögök tenyértörők, talpunkhoz komiszak. Sziklák, kövek: mint cont-rideg, nem eleven anyag.

Több
17 éve 1 hónapja #344871 Írta: Nesi
Nesi válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Ilweran írta: A végleges, hivatalos borítót még nem tették közre.

...Meg aztán ott van a borító aljára írva, hogy "Ideiglenes borító"... :P

Több
17 éve 1 hónapja #344854 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Tuti nem lesz rajta. Mindenhol így kezdték hirdetni, mikor még nem volt végleges a cím, Harry Potter 7. felirattal a borítón. Azt a Halál ereklyéit meg szvsz csak odabiggyesztette valaki a képre. A végleges, hivatalos borítót még nem tették közre.

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
17 éve 1 hónapja #344852 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Flamme írta: Miért kellett azt a randa nagy hetest odabiggyeszteni a borító közepére? :(

Szerintem az igazándiból nincs rajta. :)
Az eddigieken sem volt, biztos, hogy csak neten, marketinges okokból van ott, hogy lássuk, hogy hűűű, ez már a hetedik... Gondolom az ELŐRENDELHETŐ felirat sincs rajta nyomdailag. ;)

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 1 hónapja #344850 Írta: Flamme
Flamme válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Miért kellett azt a randa nagy hetest odabiggyeszteni a borító közepére? :(

Ne legyél túl szép, mert üvegkoporsóba fektetnek, mint Hófehérkét, azt meg nem viszi a fénymásoló.

Több
17 éve 1 hónapja #344838 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Katt Ide!

Hát nemtom...

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
17 éve 1 hónapja #344802 Írta: Szméagol
Szméagol válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Katt Ide!

Örömmel látom, hogy nem Halálos szentek a címe. Annak semmi értelme nem lenne, legalábbis a történet szerint... persze ezt a címet még a könyv megjelenése előtt adták neki. :P

A hideg rögök tenyértörők, talpunkhoz komiszak. Sziklák, kövek: mint cont-rideg, nem eleven anyag.

Több
17 éve 1 hónapja #344731 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Harry Potter és a Halál Ereklyéi már előrendelhető a Librinél:
Katt Ide!

[size=9:1k7loom5]*link szerkesztve by Ery*[/size]

Több
17 éve 1 hónapja #344607 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Ilweran írta:

Flamme írta: nem az fogja játszani, aki a Titkok Kamrájában? :(

Nem. Őt túlkorosnak találta a rendező a 17 éves Riddle eljátszására.
Így két új színészt válogatnak: egyet az árvaházas jelenet kisgyerek Riddle-jéhez, egyet meg a kamasz Voldihoz. Remélem, a felnőtt Voldit Ralph Fiennes fogja játszani! Ha nem, én kitekerem a rendező nyakát!!! :evil:

Szerintem meg az a jelenet könnyen kimaradhat... :roll:
Viszont voltak olyan pletykák, hogy a 17-18 éves Denemet Joseph Fiennes fogja játszani. Mondjuk

Cameron Duncan Lives!

• Anonymous
  • Látogató
  • Látogató
17 éve 1 hónapja #344553 Írta: Anonymous
Aeglos:Szerintem pont jó Lily-nek.Egyébként már nagyon régen fent van a lumos.hu-n.Már a film megjelenése előtt fenn volt, hogy ő lesz az ötösben Lily.De aztán nem lett...

Amúgy:Mindenkinek mondom, és lehet, hogy ki is írom aláírásnak:Én még NEM olvastam a hetedik könyvet, és MINDEN hozzászólásomat az első hat könyv függvényében írom(mondom).Lehet, hogy ki fog derülni, hogy hülyeségeket mondok, de seráfütty! :D A lényeg az, hogy ne higgyetek hülyének, ha olyat kérdezek, amit Ti már tudtok, mert olvastátok a hetest!Köszi! :D

Több
17 éve 1 hónapja #344530 Írta: Cerebrum
Most a harmadik filmről van szó, ugye? Na, légy nyugodt, abban nem csak számodra voltak idegesítő momentumok... (Jó, persze, tudom, én nagyon elfogult vagyok az első két résszel. :) ) Engem még pl. az zavart benne nagyon (a lentebb felsoroltakon kívül), hogy olyan volt, mintha legalább két iskolai év kimaradt volna a második után. Túl sokat nőttek a szereplők az eltelt idő alatt, én pl. először az hittem, hogy Malfoy-t már egy teljesen más srác játsza, emlékszem még vitatkoztunk is rajta másokkal, hogy végülis az-e vagy sem... Ez persze nem a rendező hibája, tudom, de akkor is zavaró volt.

Több
17 éve 1 hónapja #344529 Írta: knoppm

Aeglos írta: Knoppm: Mit értesz pontosan alapmotívum alatt? Hogy lehet ezeket megtartani úgy, hogy ne az előző stílusát utánozd?
Olyanokra gondoltál, hogy a talárt tartsák meg és Hagrid kunyhóját ne helyezzék át?
(Kar'sa: szerintem Hermione ruhája egyáltalán nem HP-s. Nézz körül, hogy miben járnak manapság a 13 éves lányok, és vedd észre, hogy Hermione rózsaszín pulcsija, hozzájuk képest szélsőségesen konzervatív. :D )
Köszi a képet, amit én linkeltem anno, azt az oldalt letörölték a netről, pedig minden nagyon jó minőségben volt fönt. :(
Csúnya ez a lány Lilynek. :roll:

Szerintem hiba volt, hogy nem várták meg a hetedig könyvet az egész filmrevitellel. Az az érzésem, hogyha most kezdenék, teljesen más lenne az összes eddigi film.

Az alapmotívumok egy részét átvették a rendezők, (nem is tehettek mást, pl. alaphelyszín, szereplők stb)de nekem pontosan a kis apróságok változtatása volt zavaró, pedig ezek figyelembevétele nem rontott volna a film alaphangulatán és passzolt volna a sorba Ilyenek pl. a ruhák megváltoztatása, egyes helyszínek átformálása stb. Én mindig az apró részletekre is figyelek és ezért nem lépek át könnyen az ilyen hibákon. Persze van aki ezeknek az "apróságoknak" nem tulajdonít különösebb jelentőséget és van akit egyáltalán nem zavar.

A hét könyv megjelenése utáni filmkészítés, valóban kivitelezhetetlen lett volna. 10 évet várni egy sikertörténet filmrevitelére egyszerűen üzletileg megengedhetetlen. Nem is beszélve a rá épülő játékiparra, amely dollármilliókat kaszált a könyv és a film sikerei után a számítógépes és egyéb platformokra készített játékokból. A legutolsó szempontok közé tartozhatott az, hogy gondosan ügyeljenek arra, hogy a történetből készített filmek a GYU - hoz hasonlóan egy stábbal készüljenek.

Több
17 éve 1 hónapja #344526 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Kar'sa írta:

Gandalf írta: Gondoljatok arra, hogy ennél durvább változások is voltak: Voldemort az első filmben teljesen más volt, mint a negyedikben (még volt orra neki pl. :lol: ) és más is játszotta.

Sőt, kifejezetten Voldemort maga Mógus tarkóján 100% CGI animáció volt... :P
(és szvsz sokkal jobb volt... :mrgreen: )

Na azért... :evil:
Képzelem, most mennyit háborognánk, ha Voldemort teljes egészében CGI lenne... :roll:

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
17 éve 1 hónapja #344505 Írta: Kar_sa

Gandalf írta: Gondoljatok arra, hogy ennél durvább változások is voltak: Voldemort az első filmben teljesen más volt, mint a negyedikben (még volt orra neki pl. :lol: ) és más is játszotta.

Sőt, kifejezetten Voldemort maga Mógus tarkóján 100% CGI animáció volt... :P
(és szvsz sokkal jobb volt... :mrgreen: )

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 1 hónapja #344491 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Gondoljatok arra, hogy ennél durvább változások is voltak: Voldemort az első filmben teljesen más volt, mint a negyedikben (még volt orra neki pl. :lol: ) és más is játszotta.

Több
17 éve 1 hónapja #344490 Írta: Kar_sa
knoppm: érdekes, pozitív, új dolgokat mondtál, amiket eddig nem sikerült kiszednem azokból, amiket mondtál, és ennek örülök. :)
Alapjában véve azonban nekem a végkicsengés most úgy jött le, hogy jójó, meg minden, nagyon jó film, lehet, hogy magában jobb, mint a többi, *de* miért nem követte az előzőek sablonját...
És nem vagyok róla meggyőződve, hogy az ilyen meglátás jó. Képzeld el, mi lenne, ha teneked kéne rendezned egy filmet, de közölnék, hogy "ja, bocsi, egyéni ötletek, változtatások nuku, kövesd mindenben az előző rendezőt." Ez enyhén az alkotói szabadság megerőszakolása.
Lehet, szerencsésebb lett volna, ha mind a hetet ugyanazok készítik. Mindazonáltal attól tartok kivitelezhetetlen lett volna... Túl nagy időintervallumot ölel át a sorozat.
Azzal mindenesetre asszem egyetértek Aeglossal, hogy jó ötlet lett volna megvárni mind a hét könyvet, és nem belerohanni...

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 1 hónapja #344487 Írta: Aeglos
Knoppm: Mit értesz pontosan alapmotívum alatt? Hogy lehet ezeket megtartani úgy, hogy ne az előző stílusát utánozd?
Olyanokra gondoltál, hogy a talárt tartsák meg és Hagrid kunyhóját ne helyezzék át?
(Kar'sa: szerintem Hermione ruhája egyáltalán nem HP-s. Nézz körül, hogy miben járnak manapság a 13 éves lányok, és vedd észre, hogy Hermione rózsaszín pulcsija, hozzájuk képest szélsőségesen konzervatív. :D )
Köszi a képet, amit én linkeltem anno, azt az oldalt letörölték a netről, pedig minden nagyon jó minőségben volt fönt. :(
Csúnya ez a lány Lilynek. :roll:

Szerintem hiba volt, hogy nem várták meg a hetedig könyvet az egész filmrevitellel. Az az érzésem, hogyha most kezdenék, teljesen más lenne az összes eddigi film.

Több
17 éve 1 hónapja #344486 Írta: knoppm

Kar'sa írta:

knoppm írta: Bizom benne, hogy utoljára mondtad el. Egyet azonban elárulhatnál. Ha mindhárom filmben a látványtervező ugyanaz a személy és "csak" rendezőváltás történt, akkor miért merőben más a harmadik film. Biztos a jelmeztervező keze van a dologban, vagy pedig a statiszták adják az utasításokat.

Te is elárulhatnál nekem egy dolgot. Láttad ezt a filmet, vagy csak vakon mondod ezt?
Ti. elismerem, hogy a rózsaszín ruci, etc. borzalmas. De ha látnál a szemedtől, észre lehetne venni, hogy a film többi részében kábé uyanolyan egyenruhában vannak, mint az első filmben (Ahol viszont pl. karácsonykor is mindenki tök normális mugliruhában feszít, valamint a trió is amikor kiszöknek este, meg Wood és Harry is, amikor Harry "próbál".)
Ergo a filmek kanonizált világa ruha tekintetében nagyon sokat nem változott. Hozzáfűzném: annak ellenére, hogy a 3. filmnél jelmeztervező-váltás történt... ;)

Hogy miért merőben más a film? Szerintem leginkább azért, mert te magad merőben másnak akarod látni.
Ha csak egy pillanatra becsuknád a szemed, és nem a rossz dolgokat néznéd...
Tudom, hogy vannak rossz dolgok a filmben. Nekem se tetszik, hogy a Kövér Dáma totál máshol van, hogy Emma ilyen HP-szerkóban virít (nem, ez most nem a Harry Potter), hogy valami vadidegen néger srác idepottyant, hogy a patrónus áll és nem csinál semmit, hogy kimaradt jónéhány jelenet meg a tekergők, és kábé ennyi jut eszembe.
De mindezeket el tudtam nézni neki, és élvezni tudtam a filmet, mert a többi az nagyon tetszett és főleg a hangulata fogott meg nagyon.

Nos, ha tömény arrogancia nélkül tudnál reagálni a véleményeimre akkor egész jól tudnánk vitatkozni ebben vagy esetleg más témában. Ezért most a mondanivalódból kihámozom az értékest és arra reagálok. Tévedésben vagy akkor ha azt gondolod, hogy én az első két film kivételével abszolút elutasítom a többi filmet. Minden filmben vannak nagyon jó részek és pocsék dolgok is. Az én véleményem egy végkövetkeztetés ami egy-egy részre vonatkozik. Sok dologban igazat adok neked, de sok esetben merőben más a véleményünk. Ez így jó is lenne, valamint az is ha esetleg el tudnád fogadni különösebb kommentár nélkül azt amit én gondolok. Ne fussuk már feleslegesen a köröket ezekkel az arrogáns sallangokkal, mert ez nem segít abban, hogy elfogadjam a véleményed és elkerülhető a törlés is.

Érdemi rész:

A HP3 film, mint ÖNÁLLÓ ALKOTÁS valóban kilóg a sorból pozitív értelemben. A rendező elképzeléseivel tökéletesen harmonizál a kiforrott JW zene, az egyéni színvilág, ami így nagyon jó alaphangulatot kölcsönöz a filmnek. Az én problémám abból adódik, hogy 3. rész is a nagy egész része és mint a sorozat egyik darabjának illett volna az alapmotívumokat megtartani. Most az lényegtelen hogy melyik rendező mit csinált jól vagy rosszul, ki mit hagyott ki vagy mit írt át, a lényeg az, hogy Chris Columbus az első két részben megpróbálta a regényt filmre adaptálni, megteremtette a film alapmotívumait, és a rendezőutódoknak csak ezeket kellett volna figyelembe venni. Ez nem azt jelenti, hogy az Ő stílusát kötelező utánnozni, hanem csak az alapmotívumokra építve készíteni a további filmeket. Amikor a GYU-ra hivatkoztam, akkor azt próbáltam érzékeltetni, hogy szerencsésebb lett volna ha az összes HP filmet egy stáb készíti - akkor nincs mit összehasonlítani, elfogadjuk amit kapunk - de mint tudjuk a teljes mű még nem állt rendelkezésre az első film készítésénél és így ez nem volt lehetséges. Az eddigi filmekhez fűzött kritikáim, mid abból gyökereznek, hogy az első két filmet vettem alapul és ehhez hasonlítottam a többit. Ennek alapján HP5 film sajnos nem tetszett, korábban már részletesen leírt okok miatt, ezért tartom a legrosszabb HP filmnek, de ez nem azt jelenti, hogy nem néztem meg szívesen.

Több
17 éve 1 hónapja #344476 Írta: Kar_sa

Aeglos írta: Kar'sa tudnál róla linkelni egy képet (mármint az eredeti filmből kivágott jelenetből)? Kiváncsi vagyok, hogy az a színésznő-e akire tippelek...

Nem ő az, hanem egy Susie Shinner nevezetű ismeretlen leányzó.
Meg is találtam a képet csupán 1400 posttal visszább a topicban:
www.portkey.it/galleries/albums/ ... _copia.jpg

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 1 hónapja #344455 Írta: Aeglos

Kar'sa írta: SPOILER OFF
Na most az én teóriám szerint ez, hogy a merengős részlet így le lett rövidítve és totál rövid random kis jeleneteket látott/láttunk csak belőle a 7. filmben még *nagyon* jól jöhet, hisz láttuk, hogy a jelenetek fel lettek véve...
SPOILER OFF

A merengős részhez csatlakozva:
Sehol sem találom, hogy ki volt az a színész aki a filmben Lilyt alakította (a kis Lilyt) még az IMdb-n sem volt fönt, gondolom azért mert kivágták a jelenetét.
Kar'sa tudnál róla linkelni egy képet (mármint az eredeti filmből kivágott jelenetből)? Kiváncsi vagyok, hogy az a színésznő-e akire tippelek...
www.veritaserum.com/movies/movie ... lson.shtml
(Ez egy nagyon régi cikk, és csak pletyka.)

Nem hiszem, hogy engedték, hogy 36 évesen eljátssza egy 15 éves lány szerepét. Ráadásul amerikai, miközben Rowling kikötötte, hogy filmben csak angolok szerepelhetnek.

De ha tényleg igaz, hogy ez a nő volt Lily, akkor nem értem, hogy a Tom Riddle-t játszó srác hol túlkoros... :D

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.199 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére