Star Wars

Több
21 éve 9 hónapja #101018 Írta: Ivó
Ivó válaszolt a következő témában: Star Wars
Én már láttam a Klónok támadását!!!!!!!!! :sauron1:

Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:

Ivó

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #96835 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Star Wars
hmmm....úgy vettem észre,hogy eléggé pang a topic :?
De ha van itt valaki,aki tudja,hogy hol lehetne beszerezni a régi trilógiát videón,azt nagyon szépen kérem,dobjon egy privit!!!!!!!!!!!!

Narië

No more blood for oil!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #96397 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: Star Wars
Bocsika, ez tééééves.......... :oops:

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
21 éve 10 hónapja #96396 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: Star Wars
Hmmm, tényleg jó, hogy Középfölde lakóinak ilyen tág az érdeklődési köre! :roll: Én is szeretem a Harry Pottert és a Star Warst. :mrgreen: Jó, hogy itt ennyi mindenről alkothatunk véleményt!!! :cheers:

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
21 éve 10 hónapja #93002 Írta: Teron
Teron válaszolt a következő témában: Star Wars
Lamorak

Vader csontvára. Valóban látszik, ha érdekel egy igen részletes és kimerítőcikk Vader összes sérüléséről, akkor figyelmetekbe ajánolm az alébbi oldalt:
www.theforce.net/swtc/injuries.html

Teron

"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."

Több
21 éve 10 hónapja #91750 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Star Wars
Sőt még Harry Potter rajongók is vannak. Sok színű ám a világ. :wink:

Brisa

Több
21 éve 10 hónapja #91498 Írta: Don Kermorwan
Don Kermorwan válaszolt a következő témában: Star Wars
8O Érdekes... Középföldén is akadnak Star Wars rajongók? Nem mintha nem szeretném, de Középföldén fura!!!!!!!! Javítsatok ki ha tévedek! :roll:

It is the end of all hope
To lose the child, the faith
To end all the innocence
To be someone like me

Több
22 éve 3 hete #81495 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Star Wars
Hmmm... Zárolható vajon immár ez a topik? :roll:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 1 hónapja #78543 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Star Wars

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 1 hónapja #78467 Írta: zsoffija
Jajj,nektek nem jön be!(egy üzenet...)

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Pedig nagyjon édi... :(

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 1 hónapja #78045 Írta: Estel Adániel
Bővebben? :roll:

Több
22 éve 1 hónapja #78019 Írta: zsoffija
eztkuksimegeztkuksimeg!
www.mailbox.hu/message/show/cb05 ... _light.jpg

Több
22 éve 2 hónapja #76440 Írta: Estel Adániel
Ööö... Alagi úr, nem lehet, hogy az "tronbitorlo"? ("-t" nélkül) :roll:

Több
22 éve 2 hónapja #76439 Írta: Zsákos Frodó
Zsákos Frodó válaszolt a következő témában: Star Wars
kafa a sztár vársz :lol:

Ha ismeritek a www.rpg.hu/tornbitorlo-t és a mágusklánhoz tartoztok + tudtok programozni írjatok az email címemre

Több
22 éve 3 hónapja #72102 Írta: Tar-Ancalime
Tar-Ancalime válaszolt a következő témában: Star Wars
Jé,ez a dolog Darth Vader atyánkkal nagyon érdekes,úgyhogy most tépek az sw.hura és megnézem,amit Lamorak ajánlott.

"A képzelet fontosabb,mint a tudás."
Albert Einstein

Több
22 éve 3 hónapja #70703 Írta: Brisa

Lamorak írta:

Svindler írta: :D bizony tudtam, mar 14 evesen direkt kikockaztuk ezt a reszt videon. Azota szamitogepen is megtettem mar. Tenyleg eleg erdekes.

Ez disznóság! És nekem soha senki nem szólt, most kell megtudjam!

Nekem sem! (Otthon megnézem!)

Brisa

Több
22 éve 3 hónapja #70421 Írta: Lamorak
Lamorak válaszolt a következő témában: Star Wars

Svindler írta: :D bizony tudtam, mar 14 evesen direkt kikockaztuk ezt a reszt videon. Azota szamitogepen is megtettem mar. Tenyleg eleg erdekes.

Ez disznóság! És nekem soha senki nem szólt, most kell megtudjam!

Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)

Több
22 éve 3 hónapja #70419 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Star Wars

Lamorak írta: tudtátok ti, hogy a Jedi visszatér végén, mikor a Császár véletlenül Vaderbe is ereszt egy adag villámot (védekezésképpen, gondolom), akkor ez Vaderre valamilyen 'röntgen-hatással' van, és ha itt kikockázzuk a filmet, egyes kockákon látszik Vader csontváza az összes pótlással és protézissel? A starwars.hu-n, az említett cikkben, megtalálhatók orthopaed orvosok véleményei a látható sérülésekről... ez eszméletlen érdekes, és szerintem egy nagyon finom részlet. Mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg.

:D bizony tudtam, mar 14 evesen direkt kikockaztuk ezt a reszt videon. Azota szamitogepen is megtettem mar. Tenyleg eleg erdekes.

Több
22 éve 3 hónapja #70417 Írta: Lamorak

Anduril írta: Lehet, hogy hüle vagyok, vagy debil, de nem nagyon értem, amit irtál, de szerintem a klonok nem is olyan rossz, mondjuk nekem csak a Jango Fett tetszett benne :oops: de
Terry Brooks-tól a Sahnnara szerinem nagyon jo, bár már égen olvastam, szerintem nagyon tetszett :D

De rég voltam itt... nos, két dolgot akarok.

Egyrészt válaszolni: sajnos a Klónokat még nem olvastam, de meg kell mondjam, túl sokat nem várok tőle. Azt is meg kell mondjam, persze, hogy sosem olvastam még semmit Salvatore-tól; fordító ismerőseim viszont panaszkodtak már rá, azzal, hogy egyszerűen nem tud írni... majd ha elolvasom a Klónokat, meg tudom mondani, mit gondolok.
Terry Brooks a Baljós árnyakban viszont szerintem egyszerűen minősíthetetlenül rossz; semmi stilisztikai érzék, semmi dramaturgiai érzék, gyakorlatilag tönkretette a forgatókönyv feszültségeit. A Shannararól (amit szintén nem olvastam, meg kell mondjam) csak annyit, hogy amióta az első (The Sword of Shannara) megjelent, az egész világ azon röhög, Terry Brooks hogyan nyúlhatta le ennyire egyértelműen a GyU sztoriját... még Tom Shippey is emlegeti ezt a tavalyi Tolkien-monográfiájában (J.R.R. Tolkien: Author of the Century), és Tolkien-konferenciákon még mindig szokás nevetve emlegetni a Shannara-t...

Másrészt: azt akartam mondani, hogy minden Vader-rajongó, aki még nem tette meg, húzzon át gyorsan a starwars.hu-ra, és keresse meg az Enciklopédiában a 'Vader nagyúr sebesülései' cikket. Egészen hihetetlen dolgok és képek vannak benne: tudtátok ti, hogy a Jedi visszatér végén, mikor a Császár véletlenül Vaderbe is ereszt egy adag villámot (védekezésképpen, gondolom), akkor ez Vaderre valamilyen 'röntgen-hatással' van, és ha itt kikockázzuk a filmet, egyes kockákon látszik Vader csontváza az összes pótlással és protézissel? A starwars.hu-n, az említett cikkben, megtalálhatók orthopaed orvosok véleményei a látható sérülésekről... ez eszméletlen érdekes, és szerintem egy nagyon finom részlet. Mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg.

Lamorak
(Aristotelés)

Több
22 éve 3 hónapja #69337 Írta: Anduril
Anduril válaszolt a következő témában: Star Wars
Lehet, hogy hüle vagyok, vagy debil, de nem nagyon értem, amit irtál, de szerintem a klonok nem is olyan rossz, mondjuk nekem csak a Jango Fett tetszett benne :oops: de
Terry Brooks-tól a Sahnnara szerinem nagyon jo, bár már égen olvastam, szerintem nagyon tetszett :D

¤=={=====>

Több
22 éve 4 hónapja #68983 Írta: Lamorak
Szerintem a konyvek egysegesen eleg rosszak, marmint stilisztikai-dramatuirgiai szempontbol (pl. a Phantom Terry Brooks altal elkovetett regenyvaltozata kiemelkedoen siralmas); egeszen egyszeruen rossz szovegek, nincs mit tenni. De nagy az informacioertekuk, mert egy csomo minden van bennuk, ami a filmekben nincs (eppen ezert szerintem helyenkent tonkre is tesznek a filmben csodalatosan ketsegben hagyott dolgokat). Ahogyan a Harry Potterbol pl. a szoveg az igazi es a film masodlagos, a Star Warsnal a film az alap es a szoveg masodlagos. Viszont a Harry Potter-film jobb film a szovegbol mint az SW szovegek a filmekbol...

Lamorak
(Aristotelés)

Több
22 éve 4 hónapja #68952 Írta: Ody
Ody válaszolt a következő témában: Star Wars
A II. rész szerintem jó könyvben is. Meg a Birodalom visszavág is. Olvastam a Jedi visszatért is, de arra már nem emlékszem :D

Több
22 éve 4 hónapja #68796 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Star Wars
Most már egészen biztos, hogy a II. és a III. epizód között 2-3 év telik el. Rick McCallum, a filmek producere nyilatkozta ezt.
NA UGYE! 8)

Több
22 éve 4 hónapja #68486 Írta: Ody
Minty: szerintem nézd meg a többit is, mert azok is jók. Ismered a Két Lottit? Luke és Leia is ezért nem ismerik egymást.

Több
22 éve 4 hónapja #68472 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Star Wars
Aha, persze hogy jó a Gyűrűk Ura, de a Star Wars is, csak az inkább filmben nem könyben! :wink: És igaza van Brisának, tényleg csak azért unalmas mert nem érted, de ha megnézed az összes részt( mert úgy az igazi nem elmesélve) akkor már bizti érdekes lesz és meg is értesz mindent.

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
22 éve 4 hónapja #68416 Írta: Brisa
Minty kedves, először is nem Leila, hanem Leia. Másodszor azért uncsi számodra, mert nem értesz belőle semmit. Rosszul mesélték el neked, vagy te nem figyeltél oda? :lol:
Amúgy mi most filmekről beszélünk, nem könyvekről. Az eredeti SW filmek pedig aztán tuti nem uncsik. Ezt nekem hidd el. :wink:
Luke és Leia azért nem tudják, hogy testvérek (mégpedig ikrek!), mert elválasztották őket egymástól, és két külön bolygón nevelkedtek. Luke világa, Tatooin ráadásul a Galaxis peremén van, míg az Alderaan (ahol Leia nőtt fel) egy politikailag jelentős bolygó.

Brisa

Több
22 éve 4 hónapja #68360 Írta: Minty
Minty válaszolt a következő témában: Star Wars
Szerintem jó a film. :lol:
A többi rész engem nem annyira érdekel, mivel már barátnőim ( akik olvasták a könyveket) elmesélték a tartalmát. Szerintem az egész kész zűrzavar! én meg nem értem, hogy Luke hogy nem tudja hogy Leila a testvére? :?: :?:
ez érdekes! :? :?
És uncsi :sleepy:
Én inkább Gyűrűk Urát olvasok, mert az nagyon jó! :!: :agree: :itscool: :hello:

Namárie!Nai hiruvalye Valimar. Nai elye hiruva.Namárie!

Több
22 éve 4 hónapja #68282 Írta: Brisa

Áfonya írta: - Dooku Yoda ellen KÉT fénykarddal harcol, méghozzá a színéből ítélve Obiéval (bocs, Brisa... :lol: )

Persze, Áfi megbocsátok, de miért is? :D

Ring: Szerintem tök normális, hogy jónak drukkolsz. (Egyes pszichológusok szerint igen káros - főleg a gyerekekre nézve -, hogy a rossz nem egyértelműen rossz, és így lehet vele azonosulni. A jó, a pozitív figura viszont háttérbe szorul.)
Amúgy mi bajod Luke-kal?

Látom, kezd kifulladni a téma. Valamikor megnézem én is másodszorra a filmet, megkeresem, hogy még mi rossz van benne. Aztán persze beírom ide. És újra lehet majd féloldalas cáfolatokat írni. :dance: :mrgreen:

Brisa

Több
22 éve 4 hónapja #68133 Írta: Ody
Ezt én is hallottam, de a SW-ban kit játszott? Mert nekem nem tűnt fel.

Több
22 éve 4 hónapja #68098 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Star Wars
Igen,Csókás Márton=Celeborn

Ez tutibiztos :wink:

I make my own luck.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.762 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére