Humor

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31307 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Humor
Ez utóbbi Eia ötlete volt,de azért leirtam

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31305 Írta: Anonymous
Van néhány hasonlatom,mondjuk nem mind jó,de azért leirok 1-2-t:<br> Elvagyok,mint Boromir a csónakban.<br> Elvagyok,mint Gandalf a balroggal.<br> Elvagyok, mint Balin a sírjában.<br> <br> <br>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31304 Írta: Anonymous
Nagyon hálás lennék,ha valaki megirná Denethor naplóját!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31303 Írta: Anonymous
boreger: ugye! Haladok a korral!!:-))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31302 Írta: Anonymous
Ragoran: örömmel látom, hogy bővült az angol szókincsed :) )))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31301 Írta: Anonymous
Ragoran: ez csak emelte hírességemet! dicsfényben uszva kirepülök az ablakon most! Királyak a pardóiák:D

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31300 Írta: Anonymous
sesy:amúgy is híres vagy köreinkben!!:-))Meg a kaszád.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31299 Írta: Anonymous
Alyr: köszi! most híres lettem! :D <br> Nekem Frodóé és az 5. nazgulé tetszett legjobban! De Arwené se semmi:) meg Papsajt Ászok koma!:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31298 Írta: Anonymous
De az Elrondos is jó!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31297 Írta: Anonymous
Bjorn,Arwen:Szerintem Aragorné a legjobb!!! Én nem írtam ilyeneket.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31296 Írta: Anonymous
Arwen, a számból vetted ki a szót! De Ragoran nem tőlem kérdezte? Sebaj. Szia Ragoran. Szerintem Trufáé a legjobb. Te írtál ilyeneket?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31295 Írta: Anonymous
Francba. Igaz, az övék is nagyon jó volt. De Trufa a csúcs. De Olórin sajátokat ír, nem? Köszi.<br> Ragoran, szia. Áfonyától kérdeztem. Neked melyik tetszett?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31294 Írta: Anonymous
Bjorn: már lefordítottam az összeset - Claw is közreműködött Legolassal, Aragornnal és Boromirral, őt is tessék dícsérni!! :) Állítólag lesz Elrondos is, de az még készülőben van. :) <br> Ja, hogy melyik jó még? Mondjuk a 5. számú nazgúlé... az csúcs! :) Meg Frodóé, olyan kis naiv a drága..! :D DD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31293 Írta: Anonymous
Mik melyikek és ezt kitől kérdezted?? Egyébként szia!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31291 Írta: Anonymous
Detto!! Légyszi!!! Az én angol tudásom a yes, no, ok, exit szavakkal véget is ér!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31292 Írta: Anonymous
Ja, igen. És szerinted melyikek jók még?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31290 Írta: Anonymous
De kár. Köszi, megnézem, de sajna én németet tanulok. <br> Azért ha ráérsz, fordíts még egy kettőt, kérlek!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31289 Írta: Anonymous
Bjorn: az én nevem alatt található naplókat nem én írtam, én csak _fordítottam_, félreértés ne essék!<br> A naplók egy amerikai lány agyszüleményei, amiket a webnaplóján tett közzé. Ha meg akarod nézni őket eredetiben, itt a cím:<br> livejournal.com/~cassieclaire <br> Nagyon örülök, hogy szerény fordításaim ekkora sikert arattak, de sajnos én ilyeneket nem tudok magamtól írni. :) ))<br> Dícsérő szavaitokat ennek ellenére tolmácsolni fogom a szerzőnek. :) ))<br> Megj: Egyébként szerintem is Trufáé lett az egyik legjobb... :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31288 Írta: Anonymous
Na?? Valaki!! Ez már a nemtomhanyadik Bombadilos rendelés!! Hajrá várjuk!! Egyébként szia Any!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31287 Írta: Anonymous
Bombadil Toma naplóját légyszi légyszi légyszi akarom akarom akarom most most most!!:)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31286 Írta: Anonymous
Nagyon Jóóóóó!!!! Mit szól majd ehhez Sesy?? Bár Ő mondta, hogy belekeverheted!!:-)))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31285 Írta: Anonymous
Áfonya!<br> Könyörgöm, írj még Trufa naplóját! Bevittem a suliba és az osztály halálra röhögte magát rajta! KÖNYÖRGÖM!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31284 Írta: Anonymous
Eglarcarien: szerintem hiába vártál... egy jó ideig nem tudtam bejönni, aztán elmentem a Netről...<br> Most is csak egy kicsit vagyok itt...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31283 Írta: Anonymous
Megáll az eszem!!!Ászok vagytok!!!<br> Még!Léci!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31282 Írta: Anonymous
Dehogynem!( A CSINÁLJUNK FILMETnél várlak)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31281 Írta: Anonymous
Amint látjátok, nem lett túl jó, úgyhogy egyelőre nem folytatom...

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31280 Írta: Anonymous
Most én jövök! <br> A Banyapók naplója!<br> <br> 1. nap: Kikeltem. Sötét van. A mami azt mondta, azért, mert kiszívta a fák fényét és a szilmarilok, a papi koronájában vannak. Mi az, hogy korona? Ki a papi? Mik azok a fák? Mik azok a szilmarilok? Mi a fene az a fényes ott fent? Honnan tudok írni?<br> <br> 2. nap: Elmondtam a maminak a kérdéseket, erre jól megvert, és nem adott ebédet. Mi az az ebéd? Adott néhány orkot enni este. <br> <br> 3. nap: Növök! <br> <br> 4. nap: Álmos vagyok!<br> <br> 100123. nap: Ó... elaludtam egy kicsit. Nos, megváltozott néhány apróság. <br> <br> 100124. nap: Ma találkoztam Szauronnal! Ó, de szexi!!!<br> <br> 100125. Nap: Szauron adott orkot. Sokat. <br> <br> 100200. nap: Még mindig eszek. Mostmár tündéket is.<br> <br> 110000. nap: Csak fel akart ültetni, a szemét! Nem engedtek be a Barad Dúrba egy kis etyepetyére! szemét!<br> <br> 110001. Nap: Szeretem!<br> <br> 110002. nap: Van nevem: Sesy! Az egyik lidérc cica adta nekem! Olyan édik ezek a lidércek, csak kicsit hidegek...<br> <br> 110003. nap: Lidérckeeeee....<br> <br> <br> 111000. nap: Elmentek a lidércek! Olyan magányos vagyok! <br> <br> 111001. Nap: Megyek Mordorba! Na majd meglátja, mit kap tőlem... az a-... kedves, édes aranyos...<br> <br> 111023. nap: Na, itt vagyok!<br> <br> 111030. nap: Nem engednek be! Nem baj, itt maradok!!!<br>

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31279 Írta: Anonymous
:D DDDDDDDD

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31278 Írta: Anonymous
Gandalf: :) ))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 9 hónapja #31277 Írta: Anonymous
Zsákos Bilbó naplója, 2. rész<br> <br> 31. nap<br> Ma van Szent Iván napja, vagy Nyárközép, vagy mi a fene! Ürge legyek, ha kiigazodom ezen a sok hülye átkozott naptáron! Este nagy buli lesz, meg minden. Gandalf, Thorin, meg Elrond egész nap a szobában kuksolnak, az ablakból kihallatszik Thorin köpködése. Az egyik tünde kiscsaj nagyon nézeget.<br> Nem baj, este majd jól berúgunk!<br> <br> 32. nap<br> Fergeteges parti volt, de én semmire sem emlékszem, másnaposan ébredtem a kis tünde-csaj mellett. Azt mondta, jó volt. Meg hogy szereti a vaskos, szőrős pasikat. Ezt most vajon bóknak szánta?<br> Thorinék odarohantak hozzám, hogy az éjjel a hold megvilágított valami hülye térképet és Elrond betűket fedezett fel rajta. Nagy cucc, én is találtam már betűket papíron! Thorin azt köpködi, ezek hold-rúnák, vagy mi a goblin, meg arról a hülye ősapjáról, Durinról pofázott egy sort. Estel még mindíg királynak érzi magát. Most már nincs annyira lyuk-hiányom...<br> <br> 33. nap.<br> Tovább kellett indulni. Nem baj, a kiscsaj úgyis szakítot velem. Azt mondja, Glóinnal sokkal jobb. Ő tudja..<br> Én most megint itt ázom és fázom a póni hátán. ÉLhes vagyok! Megint hiányzik a hobbit-lyukam!<br> <br> 34. nap.<br> Hatalmas vihar a hegyekben. Gandalf elkezdett szteppelni, s közben azt énekelte, hogy ''Singing in the rain...''. Nagyon hamis volt. A csizmája mellett még a botjával is kopogott. A közelben lakó kőóriások már nem bírták tovább, elkezdték sziklákkal hajígálni, hogy hagyja abba. Fíli és Kíli előrementek. Aztán szóltak, hogy találtak valami odút. Hát már ideje volt! Otthon hagytam Lobélia esernyőjét, a francba!<br> <br> 35. nap<br> Arra ébredtem, hogy izzadt tenyerek tapiznak végig. Mikor kinyitottam a kezem, rájöttem, hogy sajnos nem Szénási Boglárka fogdosott, hanem ronda goblinok. Akiket a magyarok csak manónak hívnak. Vagy még annak se. Nem baj, én orkoknak szólítom majd őket. Lecipeltek a bányájukba. A többieket is. Odalennt egy dagadt ork feküdt, akinek hosszú, hájas farka volt és Jabbának szólították. Prüntyögött valamit hutt nyelven, aztán bekapott egy polipot a közelében lévő tálból. Az orkok le fognak minket fagyasztani egy karbonittömbbe. Hiányzik a jó meleg hobbit-lyukam!<br> <br> 36. nap<br> Megjelenik egy csukjás fazon, próbálkozik néhány jedi-trükkel, de nem jön be. Ekkor lerántja a köpenyét. Gandalf az! Odaugrik a dagadékhoz, a nyaka köré fonja ezüst sálját és megfolytja. Az még a nyelvét is kidugta. Kiszabadít minket, de az orkok nem akarnak lemondani Bombur húsos combjáról. Hiányzik a hobbit-lyukam.<br> <br> 37. nap.<br> Menekülünk. Alig bírok lépést tartani a többiekkel. Majd megállnuk pihenni. Gandalf előhúz egy Playhobbitot, elkezdi nézegetni. Elkunyiztam tőle. Annyira belemerültem, hogy észre sem vettem a többiek távozását. Nem baj, én, az üreglakó félszerzet kiigazodok a földalatti járatokon!<br> <br> 38. nap<br> Asszem eltévedtem. Orkkal nem találkoztam. De állandóan egy hülye tónál kötök ki, bármerre is indulok el. Úszni persze nem tudok. Na mindegy. Megkerülöm! Nagyon hiányzik a hobbit-lyukam!<br> <br> 39.nap<br> Találkoztam egy Gollam nevű nyomorék koldussal. Kaját akart kuncsizni tőlem, de nem volt képes kimondani azt, hogy légyszíves (csak azt, hogy Léccívesssz), ezért nem adtam. Majd újra próbálkozott, ezúttal egy itt a piros, hol a piros játékkal akarta kicsalni minden vagyonomat. Egy gagyi aranygyűrűt kellett megtalálni, amit három hal belsejébe rejtett el. Én egyből kitaláltam, hol van. Erre azt mondja, hogy caló vagyok, és újból kellett játszani. Ezt párszor még elsütütte, de aztán elegem lett. Elindultam tovább. Erre a hülyéje utánam hajítja az egyik halat. Pechjére azt, amiben a drágasága, a gyűrű volt. Zsebre raktam, majd kinyújtottam rá a nyelvemet. ''BEEEE!!''<br> Erre picit dühös lett, de ekkor a gyűrű rácsúszott a középső ujjamra...<br> <br> (folyt. köv.)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.482 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére