Frodó (Elijah Wood)

Több
22 éve 5 hónapja #61942 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

naughty írta: hódica:jó ez a wallpaper!!!(és a sztorid is édi)
nézzétek meg a többi wallpapert is , azok is jók!!!
(megpróbáltam erre az ukrán , vagy nemtom milyen oldalra hozzászólást írni,de nem fogadta el, persze angolul írtam)

én is pont ezt csináltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) rögtön odaírta,m, persze én is angolul, de nekem se fogadta el!! :evil:

First Date(tisztára, mint Blink, namindeegyezoffvolt)
Hm.....hmmmmmmm.....akkor régről kell kezdenem 8)
Gyűrűk Ura c. könyvet már igencsak sokan emlegették nekem, aki megszálottan, hogyismonmdjam, nem földi vagyok(szeretek ekszállni egy másik világba :wink: na ezt most jól leírtam :) ) és már sokan mondták, h elkéne olvasnom, meg én is mondogattam magamnak, hogy el kéne olvasni el kéne olvasni, el kéne olvasni, etc. aztán meglátom a plakátot...hmm....mondom magamban...ez ismerős...de vajon honnan? á, megvan! ez a Jófiú!!! :D szóval Gyu film lesz...akkor mindenképpen el kéne olvasni a könyvet előtte!(mert nagyon elakartam valamikor olvasni a könyvet, sé a filmre is kíváncsi voltam, viszont utálom, ha előrte tom egy könyv végét) így ismertem meg...

n8n returns

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #61938 Írta: manó
manó válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nekem sürgősen kell egy Frodós boxer.Legolasos jobb lenne,de ha fehér akkor inkább nem kell.Bár biztos van más színben.Hol lehet ezeket veni?

...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #61936 Írta: manó
:) :D :D :D :D

Több
22 éve 5 hónapja #61880 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sokkal egyszerűbben megnézhetitek így a képeket: :wink:

www.herr-der-ringe-film.de/hdr/d ... l_230.html

Több
22 éve 5 hónapja #61862 Írta: Vic
Sőt, ezt a linket is az OB Multimedián találtam:

www.mtv.com/bands/l/lord_of_the_ ... re_050602/

Sürgősen klikkeljetek a fenti linkre, aztán válasszátok ki a (Click here for photos) - linkre a második bekezdésben vagy a fotóra, ami alatt az alábbi olvasható: "Behind The Scenes Of The Lord of the Rings: The Two Towers" Egy halom forgatási kép Elijah Woodról - hogyan rakják rá a parókat, a füleit stb. Ezt mindenképpen látnotok kell!

Több
22 éve 5 hónapja #61857 Írta: Vic
Mindig az Orlando Bloom Multimedia honlapon találni Elijah Woodos csemegéket. Vaj'h miért? :lol:
Transcript of the CBC Radio Two Radiosonic show with Elijah Wood and Franka Potente

Klikk ide érte:
www.soularized.com/~kristel/stuf ... sonic.html

Jó hosszú, én még nem olvastam át, akinek van kedve egy kis fordításhoz, szerintem rajta! 8) :D

Több
22 éve 5 hónapja #61771 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!
Végre túl vagyok két vizsgán,de úgy tűnik,hogy a matek sajna 3-as lesz. :cry: Töriből pedig holnap szóbelizem szóval már elég ideges vagyok... :?
hódica:örülök,hogy megérkezett a kazi :) Szerinted ráfér még a Movie Awards előtt a LOTR Special?Mert akkor jó lenne,ha azt is fölvennéd,persze ha ezzel nem kérek már túl sokat... :roll:

Több
22 éve 5 hónapja #61732 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!

Észah, Macskusz:ha legközelebb telizok Lijjel, átadom neki a gratulációitokat. :P 8) :D

Nyulhopsz!:édi a sztorid!! :P

Az MTV(Europe)szombaton 21.00-kor adja le a Movie Awards-ot. :wink:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 5 hónapja #61731 Írta: Nyulhopsz!
Nyulhopsz! válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Lij nem nyert!!!

/Én is mondhatnék valami szépet a Deep Impactről, de amikor kivettük, akkor a pizsipartin olyan álmosak voltunk, hogy nem bírtuk már végignézni sajnos... nademajd egyszer!/

Több
22 éve 5 hónapja #61718 Írta: manó
Sziasztok! Rég voltam.
Hódica tök jó az a kép amit betettél.
MI van a díjkiosztóval?

Több
22 éve 5 hónapja #61659 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!

MOST AKKOR MÁR ELMENT A MOVIE AWARDS? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Nem Lij nyert? :cry: :cry: :evil: :evil: Hát akkor ki ha nem ő? De azért a díjkiosztás 6-án lesz ugye? Arról még nem maradtam le? :?

Több
22 éve 5 hónapja #61609 Írta: Macskusz_Házikusz
Macskusz_Házikusz válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

ÉSzAH írta: Nem vagyok itt egy túl gyakori vendég, de most muszáj közölnöm veletek egy meghatározó élményemet. Újra megnéztem, már nem tudom hanyadszor a Deep Impact c. filmet és bár korábban is felismertem, csak most tudatosult benne, hogy Lij játszik benne és nem is rosszul. Nagyon jó a szerep, és ő remekül alakít benne. Felnőtt emberekben nincs általában olyan érzelmi érettség, amit a Lij által alakított srác tanusít abban a kritikus helyzetben. Nagyon hiteles a szerep és ő nagyon hitelesen játszik benne. Gratula neki!

Sziasztok! Én se sokat szoktam ide írni, de azért elolvasgatom a hozzászólásokat. Szóval Deep Impact: nemrég láttam, és nekem is NAGYON tetszett!! Az egész film hangulata nagyon megfogott, és Elijah is szuper volt benne! Nem lehet egykönnyen elfelejteni. Most épp az "Ice Storm"-ra vadászom, Elijah azt nyilatkozta egyszer (még a GYU előtt), hogy erre a filmjére a legbüszkébb.

Több
22 éve 5 hónapja #61599 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nem vagyok itt egy túl gyakori vendég, de most muszáj közölnöm veletek egy meghatározó élményemet. Újra megnéztem, már nem tudom hanyadszor a Deep Impact c. filmet és bár korábban is felismertem, csak most tudatosult benne, hogy Lij játszik benne és nem is rosszul. Nagyon jó a szerep, és ő remekül alakít benne. Felnőtt emberekben nincs általában olyan érzelmi érettség, amit a Lij által alakított srác tanusít abban a kritikus helyzetben. Nagyon hiteles a szerep és ő nagyon hitelesen játszik benne. Gratula neki!

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Több
22 éve 5 hónapja #61538 Írta: Nyulhopsz!
Hát, én először a Flipperben láttam, bár akkoriban inkább a delfin érdekelt, de azé helyesnek tartottam. Aztán felfedeztem még néhány filmben, de fogalmam se volt kicsoda, meg ilyenek, csak hogy ő a Szépszemű. Aztán jött a GyUról szóló első cikkek...
Volt az egyik cikkhez egy kép... (,,Nini, ez a Szépszemű!!'')
És vagy olyan negyed óráig néztem egyfolytában, mert egyszerűen olyan... olyan... na, szerelem volt sokadik látásra!
Ez a kép volt az:
www.extra.hu/ejw/frodo_elso_kep_ ... m_rola.jpg

Több
22 éve 5 hónapja #61530 Írta: naughty
naughty válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Most megyek!!!
majd holnap benézek a Kaiser's -ba a nyugatinál!!!!! :D :D :D :D

Erendil fénye kísérje utatokat!!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #61527 Írta: naughty
hódica:jó ez a wallpaper!!!(és a sztorid is édi)
nézzétek meg a többi wallpapert is , azok is jók!!!
(megpróbáltam erre az ukrán , vagy nemtom milyen oldalra hozzászólást írni,de nem fogadta el, persze angolul írtam)

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #61519 Írta: hódica
Első találkozásom Lijjal:
Amikor először néztem meg a GYU-t a barátaimmal, ők már mind olvasták a könyvet és látták a filmet min.2x.A barátnőm mondta, hogy figyeljek jól, mert lesz benne egy cuki pasi.Én addig Lijt nem nagyon ismertem, csak néhány újságban láttam, de meg kell, hogy mondjam, nem fogott meg( :oops: ).Mikor kijöttünk a filmről már "belezúgtam"(nem kell szó szerint érteni, de olyan jól illik ide :P ).Szóval azóta imádom.

Érdeklődve várom a többiek beszámolóját.

Több
22 éve 5 hónapja #61517 Írta: hódica
Látom sokan pályáznak a zoknimra... 8)

Jaja, MTV Movie Awards, szombat, 21.00 MTV(Europe), és előtte pénteken 14.00 LOTR Special(ez nem tudom mi lesz de csak jó lehet :P )

Ezt látnotok kell:(remélem bejön... :oops: :? )

www.fantasyplanet.cz/lotr/pictur ... 5F28%2Ejpg (jó hosszú, mi :wink: )

Több
22 éve 5 hónapja #61516 Írta: naughty
Az Orlandós topicban már felvetettem az "Első randim orlival" témát
Itt is felvetem , csak persze LIj-re vonatkozóan!!!
SZÓVAL LÉCCI ÍRJÁTOK LE ,HOGY MIKOR , MILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZT LÁTTÁTOK MEG ELŐSZÖR , ÉS MIT ÉREZTETEK!!!!
már máshol leírtam,de most ösztönzőleg mégegyszer leírom az enymet!!!

Szóval kb. novemberben moziban voltam egyik barátnőmmel, és ekkor már kirakták az első GYU plakátokat, és mivel a barátnőm már akkor olvasta a GYU-t (közben én még nem is igazán tudtam mi az, és lijt sem ismertem) felhívta rá a figyelmem,hogy majd meg kell néznünk!!!!
én csak azt láttam,hogy egy nagyon édi fiú néz le rám a plakátról és annyira megfogott a tekintete és a gyermeki tisztaságot árasztó arca,hogy mondtam magamban: -igen, tényleg meg kell néznünk!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #61515 Írta: Telella
Telella válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

naughty írta: ezek a képek milyenek??? nagyon gagyik van tűrhetőek, mert én már láttam pólót, amin a 4 hobbit volt, de rajzolt volt és elég gáááz!!

Sztema boxeren a kép elég jó, ("Elijah Frodó" és "Orli Legolas") A Frodóson van asszem Gyűrű-felirat is, és ilyen kékmaga a boxer (a Legolasos fehér, de ez itt most kit érdekel? Ez a Lij topic :oops: ...) és egy egész Frodó van rajta :roll: (Pici, nyitott dobozba van)
Sztem aranyos...
Zoknit is a Kaiser's ben láttam, de már rég nincs... helyette van a boxer :D

Nagy célhoz hosszan vezet az út.

Telella

Több
22 éve 5 hónapja #61514 Írta: Sarah
Sarah válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én úgy tudom 8-án (szombat) este 9-kor lesz az MTV Movie Awards az MTv Europe-n (nekünk csak ilyen MTV-nk van)

Sarah Michelle Gellar

Több
22 éve 5 hónapja #61512 Írta: naughty
KAISER'S-BEN??????
ÁÁÁÁÁ!!! HOLNAP MEGYEK A KAISER'S-BA!!!!!
ZOKNIT HOL LÁTTTÁL???
ezek a képek milyenek??? nagyon gagyik van tűrhetőek, mert én már láttam pólót, amin a 4 hobbit volt, de rajzolt volt és elég gáááz!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #61507 Írta: Telella
Telella válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

hódica írta: Képzeljétek, van Frodós zoknim! 8)

Én is láttam már különböző helyeken ien zoknikat, sőt még világítós boxeralsót is a Kaiser's-ben!!! (Frodóst, és Legolasost!) :lol: :lol: :lol:

Nagy célhoz hosszan vezet az út.

Telella

Több
22 éve 5 hónapja #61505 Írta: naughty
ÉÉÉÉÉÉN ISSSSSSS AKAROOOOK!!!!
FRODOÓÓS ZOKNIT AKAROOÓÓK!!!!

"He drew a deep breath,
-Well, I'm back-he said"

Több
22 éve 5 hónapja #61503 Írta: hódica
Szia mindenki!

Látom még nem tolongunk.Na mind1.

Lili:a kazi megérkezett. :P
Nyulhopsz!a barátnőmtől kaptam, és irtó édi! :P

Télleg lesz a TV2-n Forever Young?????????De jó!!!!!!!!!!!!!!! :P :D :P :D Mel Gibson és Lij egy filmben...hmmm.... :wink:

Több
22 éve 5 hónapja #61435 Írta: Nyulhopsz!

hódica írta: Képzeljétek, van Frodós zoknim! 8)

Énisakarok!! Honnan van neked?

Több
22 éve 5 hónapja #61431 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
mypreciouss.republika.pl/main.html
mitt'omén...képek,azok vannak... :lol:

Jjjja,MTV-s honlap:én eddig 1=1naonhasznos dolgot találtam itten:VirtualWinnel-készírés! :D naonmóka,nézzétek meg!
www.mtv.com/onair/movieawards/ma ... lery.jhtml

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 5 hónapja #61430 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Most ki nyert a mit?Mit nyert Orli?És mi az,hogy Lij nemnyert??? 8O :cry:
És Orli miért nem ment el?(Hova? :) )
De ha nem Lij nyert,akkor ki? :evil:
:?:
áhh,ez gy nemjóóóóóóóóóóóóóóóóóóó.................. :!:
mellesleg...ha jól értelmezem a hozzászólásaitokat:::hát,ezt aztán baromira megszervezték! :?

Mellesleg:remélem,mindenkinek minden vizsga,stb jól sikerült!

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 5 hónapja #61377 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

naughty írta: :lol: :lol: :lol: :lol:
I hope, but It depends on, the f*cked Rigo Street!!(bocsi! :oops: )

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

n8n returns

Több
22 éve 5 hónapja #61374 Írta: hódica
Sziasztok!

Télleg szemétség hogy nyílvánosságra hozták! :evil: És Lij miért nem ment el????? :?: Akkor mi értelme az egész gálának? :?: (előjött belőlem a hülye, bocsesz :oops: )És Orli sem ment el? :evil:
Most de csalódott6dühös vagyok! :twisted: :twisted: :twisted: :cry: :cry:
Na ennyi elég a kifakadásból.

PS.Képzeljétek, van Frodós zoknim! 8)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.229 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére