Kérdések

Több
21 éve 10 hónapja #88654 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Kérdések
Ennyi 8O ??Hupsz :oops: ...
Köcc :D

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #88653 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Kérdések
hat beirod a weboldal cimet,draga :D !

'a prayer for the wild heart,kept in cage'

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #88628 Írta: [Nerwen]
Na, tessék kinyögni :evil: !Vagy olyan bonyorult 8O ?Épp elég volt ezt az üzit leírni, most mki tudja mien tudatlan vok :oops: :x !

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88616 Írta: [Nerwen]
Tom h ez hüleség, de h a fenébe lehet képeket felrakni :oops: :oops: :oops: :oops: ?

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88512 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Kérdések
Igen valszeg a rendezői fog menni...hogy hogyan...hát a film 3 és fél órás ;) Mmint a rendezői...éppen csak az kell hgy néhány ember végig rohanjon a sorok között és felszedje a nagyobb szemeteket ;) Meg lesz oldva :)

Több
21 éve 10 hónapja #88486 Írta: Ghargoqurk
Ghargoqurk válaszolt a következő témában: Kérdések
Ja és nem nincs a hobbitokon cípő, de akkor miég egy költői kérdés...Vajon lábnyomuk miért nincsen amikor távolról mutatják őket :) ?

Vita Verus Nunquam Com Morte Sum

Több
21 éve 10 hónapja #88485 Írta: Ghargoqurk
:cry: Nemegyáltalán nem sértődtem meg. Sőt én is nagyon örülök annak hogy a kérdések olyanoknak szoltak akik ismerik a történetet. Nem örülnék tulzottan ha helyettem vagy esetleg helyettetek primitív emberek hülye kérdések megválaszolásával eloroznák előlem a helyet. Azt hiszem csak egyet rontottam remélem elég lesz. Különben meg az hogy itt parázok össze vissza az azért van mert nem nekem fontos a jegy, én már láttam a filmet vagy 10-szer...meg a könyv amúgy is jobb és ahhoz jegy se kell. Csak az zavar hogy vannak itt a fórumon olyan emberek akik kifejezetten pengéznek azzal hogy ismerik a komlett Középföldét.
Valaki azt mondta nekem hogy a bővitett változatot vetítik, de ha 10-koe és 13:30-kor is kezdenek egyet akkor nem lehet rendezői változat nincs rá idő. Erről tudtok ti valamit ?

Több
21 éve 10 hónapja #88401 Írta: [Nerwen]
Na én meg rossz címet adtam meg :x :oops: :oops: !

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88399 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Kérdések
Eia: :up: megy ez nekünk :!:

Na,egyköltői kérdés következik:
A hobbitokon volt cipő,mikor átkeltek a Caradhason?[size=9:2kdw6o3e](remélem jól írom)[/size]

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 10 hónapja #88380 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Kérdések
zsoffija: Én két kérdést is elrontottam.. az egyiket azért mert tippeltem, a másikat meg azé' mert félrenyomtam... 8) de utána apámmal is megcsináltattam :twisted: (és ő se tud figyelmesen olvasni... :P )

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 10 hónapja #88349 Írta: Telumehtar
Ghargoqurk: Szerintem se sértődj meg ;) Ilyeneken igazán nem kell...és én megmondom hogy igenis volt benne néhánx kérdés ami nehéz volt.. (bár az utolsót én nagyon könnyünek találtam ;) )

Több
21 éve 10 hónapja #88333 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Kérdések
Gondolom azért nehezek a kérdések(azaz nehéz az utolsó kérdés...),hogy ne tudja mindenki a választ... :roll:
[size=9:xgqci2r0]ami engem illet-sz'tem el is rontottam... :( :oops: [/size]

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 10 hónapja #88316 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Kérdések
Ghargoqurk, azért nem kell megsértődni. A kvízjáték ismeretre épül, annak hiányában szerencsére: hogy jól tippelsz-e, illetve hogy elég kérdésre válaszolsz-e helyesen, hogy bekerülj az 500 nyertes közé. És hangsúlyozom: játék 8) És hát mint minden kvízjátékban, előnyben vannak azok, akik ismerik az adott témát annyira, hogy tudják a válaszokat. Itt-ott én is bizonytalan voltam - az a csillagképes tényleg kitolás :wink: - de akkor is csak egy játék.

Több
21 éve 10 hónapja #88310 Írta: Ghargoqurk
Ulmo: Szerintem egy kicsit el vagy szállva magadtól mert ismered a történetet... Nem tudom miért dicsőség az hogy valaki sokat tud egy könyvről vagyis egy életműről. Ez olyan mintha játszanám itt az okos gyereket mert érdekel a csillagászat. Semmi szükség erre...
Amúgy szerintem igen nehéz kérdés az hogy mi volt a végső csatára figyelmeztető csillagkép, mivel még csak nem is a GY.U.-ban van megírva és a Szil.-ben is csak 5 sor szól erről.
Abban igazad van hogy nem itt kellene megkérdeznem nekem sem meg másoknak sem hogy mi a válasz a kérdésekre...

Több
21 éve 10 hónapja #88207 Írta: [Nerwen]
Mien ingyenélők akarnak lenni itt egyesek :twisted: ![size=9:34lxxv3l]Csak vicceltem, senki ne vegye magára :wink: [/size]

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88205 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Kérdések
Most mondjátok meg őszintén: tényleg ennyire nehezek a kvíz kérdései :hein: (pedig a Hobbitos kérdések ki is maradtak...)

Aquil: ha tovább olvasod szerény Szil-fordításomat, néhány kérdésedre megtalálod benne a választ ;)

Több
21 éve 10 hónapja #88167 Írta: Telumehtar
Aquil: Erre a kérdésre én nem vagy hajlandó válaszolni mert:

Dodiee írta: Ghargoqurk:Én erre sajnos nem válaszolok, és kérdzned se itt kéne...mert ugye ennek az oldalnak a nyereményjátékán vannak ezek a kérdések, és nem hiszem, hogy az üzemeltető örüléne, ha közös megfejtés születne...

Szóval ;)

Több
21 éve 10 hónapja #88162 Írta: Aquil
Aquil válaszolt a következő témában: Kérdések
Hi
Lenne pár elég nehéz kérdésem de ha vki válaszolna akkor nagyon hálás
lennék:Hány fia volt Feanornak?
Ki Rohan második seregvezére?
Mi Gandalf eredeti neve Valinorban?
Mi annak a csillagképnek a neve Melyet Varda A Végső csatára való figyelmeztetéskénthelyezett az égre?
Ha akár 1 választ is tudsz akkor légyszi küldj emailt az aquil@freemail.hu ra
Köszöni 1 bajban lévő tünde

Több
21 éve 10 hónapja #88000 Írta: Ghargoqurk
Jójó Teljesen igazad van Dodiee....csak tudod ez most tényleg nagyon fontos. A Szilmarilokat csak egyszer olvastam és akkor is csak kölcsönben volt ezért nem emlékszem már a válaszolra. Most a Gy.U. sincs nálam ezért abban sem tudtam megnézni Théodredet. Mindegy tényleg hülyeség volt megkérdeznem, de azt hiszem megvannak a válaszok..remélem jól emlékeztem rájuk....Na jóéjt mindenkinek

Több
21 éve 10 hónapja #87972 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Kérdések
Ghargoqurk:Én erre sajnos nem válaszolok, és kérdzned se itt kéne...mert ugye ennek az oldalnak a nyereményjátékán vannak ezek a kérdések, és nem hiszem, hogy az üzemeltető örüléne, ha közös megfejtés születne...

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 10 hónapja #87970 Írta: Ghargoqurk
Üdvözlet !!!

Nagyon fontos lenne hogy segítsetek! Ti biztos nagyon vágjátok a GYu.-t ugyhogy ezekre is biztos tudjátok a választ. Gondolom tudjátok honnan valóak ezek a kérdések . 1.hány fia volt Féanornak
2. Mi volt Gandalf eredeti neve ?
3. Mi volt a csillagkép neve amit Varda helyezett az égre?
És ugye a második rohani sereg vezére Théodred volt ?

Több
21 éve 10 hónapja #87847 Írta: Ulmo
A harmadikat Maedhros magával vitte, amikor belevetette magát egy tüzes szakadékba.

Több
21 éve 10 hónapja #87759 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Kérdések
Ház az egyiket Earendil magával vitte az égbe... Azt hiszem... :oops: Egy másik a tengerbe esett, a harmadik???? Hmmm... hát ezzel nem sokra mész... :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #87681 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Kérdések
Üdv! Nagyon fontos kérdésem van, sajnos könyv hiányában nem tudok utánanézni :( :: Pontosan mi történt a három szilmarillal?

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 10 hónapja #86989 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Kérdések

Idril Celebrindal. írta: Trufa karácsonyt mindenkinek!!! Ez a -Trufa a Merry-ből jött?

Igen! Sztem tök jó 5let!

Több
21 éve 10 hónapja #86987 Írta: Idril Celebrindal./Fenrir
Idril Celebrindal./Fenrir válaszolt a következő témában: Kérdések
Trufa karácsonyt mindenkinek!!! Ez a -Trufa a Merry-ből jött?

"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."

Több
21 éve 10 hónapja #86906 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Kérdések
Köszönöm. Azért a hűséges látogatókat továbbra is elvárom a Fórumra!

Több
21 éve 10 hónapja #86735 Írta: Ulmo
Gandalf: részvétem :( Én tegnap azt hittem, elírtam az oldal címét, azért nem jön be.

Több
21 éve 10 hónapja #86718 Írta: Gandalf

Több
21 éve 10 hónapja #86711 Írta: amanibhavam
amanibhavam válaszolt a következő témában: Kérdések
Gandalf! Völgyzugoly meghótt?

love is the shadow that ripens the wine

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.987 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére