Gollam

Több
21 éve 8 hónapja #118002 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: Gollam

Layla Nénimë írta: Celeburm:sztem nem...madár féle nem lehetett..mondjuk azért mert a filmben nem így volt megcsinálva-bár a filmben voltak változtatások-és inkább Szméagollal értenék egyet!

Persze hogy nem, csak vicceltem... :wink:

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #117987 Írta: Misteq
Misteq válaszolt a következő témában: Gollam
Celeburm:sztem nem...madár féle nem lehetett..mondjuk azért mert a filmben nem így volt megcsinálva-bár a filmben voltak változtatások-és inkább Szméagollal értenék egyet!

"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #117919 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Gollam
Sziasztok!

Rago: ez nem konkrétan egy rész, csak Legolas megemlíti a Tanácsban, mikor azt mondja el, hogy hogyan szökött meg Gollam.

Szerintem visszafejlődött a lába a majmok szintjére. Csimpánzok stb...
Mindenesetre rendkívül kíváncsi lennék, hogy Tolkien Prof. miket mondott Szméagolról. elvégre ő mégiscsak jobban tudja. :wink:

Több
21 éve 8 hónapja #117882 Írta: Cerebrum

Szméagol írta: Sziasztok!

Szerintetek milyen lehetett Gollam láb anatómiája, ha a faágba még a lábával is tudott kapaszkodni? :D

Biztos neki is volt egy olyan ín a lábában, mint a madaraknak, amivel erőkifejtés nélkül tudnak az ágakban megkapaszkodni... :D

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
21 éve 8 hónapja #117668 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Gollam
Szasztok!

Szméag:Az nem lehetett,hogy átkulcsolta az ágat a lábával? :oops: a részre nem emléxem pontosan..

Több
21 éve 8 hónapja #117339 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Gollam

Cerebrum írta: Ehhez mit szóltok?

http://www.shipofdreams.btinternet.co.u ... 24x768.jpg

Nekem tetszik!!!!!!!! Ari rajta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 8 hónapja #117290 Írta: Misteq
Egyetértek Ulmoval!Biztos alkalmazkodott a körülményeihez/pl:vízpart+barlang/meg úgy maradt életben hogy állatként viselkedett-elnézést ez rossz kifejezés volt-lényeg hogy egész ügyesen életben maradt ezzel az átalakulással...

Több
21 éve 8 hónapja #117168 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Gollam
Valószínűleg a lábujjai is megnyúltak, mint a kezén lévő ujjak. Így már kézzel-lábbal kapaszkodhat.

Több
21 éve 8 hónapja #117137 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Gollam
Sziasztok!

Szerintetek milyen lehetett Gollam láb anatómiája, ha a faágba még a lábával is tudott kapaszkodni? :D

Több
21 éve 8 hónapja #116711 Írta: Misteq
Ivó:ez csak 1 ötlet volt!!!Nem kell megenni :D akkor nem tom!Ha kész lenne a honlapom mondanám hogy oda pakolhatjátok de még ninc kéc :(

Több
21 éve 8 hónapja #116037 Írta: Ragoran
Kis Drágáim!

Könyörgök! Ne offoljatok! Nem akarok törölgetni,de ez télleg utsó felszólítás!
Gollam-versek:Sztem mindenki a saját szakállára irogassa be a Versek topikba és kész.Már ha ez mindenkinek +felel.
Ivó:Ha nem teszed fel a verseket egy oldalra,akkor nem tudod őket linkelni.Max jobb egérgombbal bemásolod.
Legyetek jók!

Több
21 éve 8 hónapja #116013 Írta: Cerebrum

Több
21 éve 8 hónapja #116003 Írta: Ivó
Ivó válaszolt a következő témában: Gollam
inkább gondolkodom még, renfben? :D :D

Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:

Ivó

Több
21 éve 8 hónapja #115999 Írta: Ivó

Layla Nénimë írta: Ivó:az megírhatná neked nem?Végül is Te vagy az értelmi szerző és ha vállalod hogy kicsit megtelik a postád akkor biztos írnak majd!Na?

Leyla: Igen, és akkor majd, én mit csináljak velük? tegyem majd be, ide, ha már lesz sok? különben vállalom, hogy megtellik a póstám. Te hogyan tegyem akkor majd be őket linkelve?

Ahol tűz van,
ott leled meg a

Ivó

Több
21 éve 8 hónapja #115997 Írta: Misteq
Ivó:az megírhatná neked nem?Végül is Te vagy az értelmi szerző és ha vállalod hogy kicsit megtelik a postád akkor biztos írnak majd!Na?

Több
21 éve 8 hónapja #115812 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Gollam
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... Gollum.jpg - Gollam ész a halacka :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 8 hónapja #115649 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Gollam
Ivó:ésöccöz nértem,mán világos...
Kreatív szeksön/versek(van oan,ugyi? :oops: ),nicht humor...
De én nemvaokegy kölői lélek... :( mien verset lehet Gollamról(nak :D ) írni?
Kíváncsian várom :!: :D

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 8 hónapja #115536 Írta: Ivó
Jó, akkor írjuk a kreativ szekcióba! :P
De ha valaki nem viccesen írja meg, akkor az hova írja? Akkor is a kreativ szekcióba írjuk?

Ahol tűz van,
ott leled meg a

Ivó

Több
21 éve 8 hónapja #115509 Írta: Ragoran
Igen,1etértek Amyvel!
Jó 5let télleg és örülök,hogy ien kreativak vagytok,de ez nem konkrétan Gollam...Bocca mindenkitől!

Több
21 éve 8 hónapja #115507 Írta: amanibhavam
amanibhavam válaszolt a következő témában: Gollam
akkor az inkább a kreatív szekcióba való, nem ide

love is the shadow that ripens the wine

Több
21 éve 8 hónapja #115504 Írta: Ragoran
Elanor:Sztem ezt csak ittenre szánta Ivó berátunk,unaloműzés-képp. :roll: vagy?

Több
21 éve 8 hónapja #115425 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Gollam
Jó, én ezt értem, eddigis értettem, csak azt nem tudom, hogy mi lenne ennek a "célja"? Szóval, hogy ebben a topicban szeretnéd közzétenni, esetleg vhol máshol?

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 8 hónapja #115379 Írta: Misteq
Ivó:jahhh :roll: na így már világos!!!És mindenki ír vagy összegyüjti vki mindenki levelét és 1 vki írja be?

Több
21 éve 8 hónapja #115302 Írta: Ivó

Elanor írta: Ivó: ezek után méginkább nem értem... 8O :lol:

Egyébként most éppen arról folyik a szó az Előzetesek, bemutatók topicban, hogy hol is lesz látható Gollam átalakulása.

Akkor mégegyszer:
Ezt az egészet úgy gondoltam, hogy pl. ti, írtok valamit Gollamnak.
Vagypedig írtok egy történetet, amiben ti, és Gollam a főszereplő, vagypedig egy beszélgetést írtok le, Gollammal.
[size=9:e32esoph]Remélem, most már [/size][size=9:e32esoph]kapizsgáljátok a dolgokat. [/size]Lehet verseket is írni Gollamnak, beszólásokat.
A történet/vers.beszólás lehet vicces is, de komoly is.[/color

Ahol tűz van,
ott leled meg a

Ivó

Több
21 éve 8 hónapja #115228 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Gollam
Ivó: ezek után méginkább nem értem... 8O :lol:

Egyébként most éppen arról folyik a szó az Előzetesek, bemutatók topicban, hogy hol is lesz látható Gollam átalakulása.

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 8 hónapja #115224 Írta: Ivó
Én ezt az egészet úgy értem, hogy valaki valamilyen verset, beszólást ír Gollamnak. Értitek most már??
Pl: Én írok valamit Gollamnak:
Kedves Gollam!
Nagyon csúnya vagy, és a hangod se egy operaénekesé.

Vagy valaki a Gyűrűk Urából, pl. FRodo ír Gollamnak.
Szia te áfonyaféreg! Hogyhogy ilyen áfonyás a hangod?

Vagypedig úgy is lehetne, hogy írtok egy történetet, amelyben te, és Gollam beszélgettek. De úgy is meglehet oldani, hogy a történetben, Gollam válaszol.
Értitek most már???

Ahol tűz van,
ott leled meg a

Ivó

Több
21 éve 8 hónapja #115220 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Gollam
Na ez az ezt én se értem :oops: :roll: De lehet h csak én vagyok a hülye :oops:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 8 hónapja #115145 Írta: hobbit
hobbit válaszolt a következő témában: Gollam
Rago: Ez a képeslap brutális. Csak azt nem értem, hogy miért a Király visszatér ben lesz benne az átalakulás.

Az alagútban ismerkedtünk meg.Mikor kiértünk megláttam,hogy ronda és öreg.Akkor már késő volt.Megszerettem.
-üdv-

Több
21 éve 8 hónapja #115050 Írta: Misteq
Én is azt olvastam hogy a bővitettben lesz az átalakulás...majd meglátjuk...-hjajjjj!!!Én a bővitettek közül még csak 1et szereztem meg..levagyok maradva egy pincőkét :P -
Ivó:mire gondolsz egész pontosan?

Több
21 éve 8 hónapja #114976 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Gollam

Ery írta: Nem-nem! Ez vagy a TTT bővítettben, vagy a RotK-ban lesz benne.

accem a bővítésben...act olvastam... :( :arrow: mucály azt +venni(+2hónap a kaziig :cry: )
Legalábbis Szméagol "átalakulása"...

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.629 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére