KÖMF szervezői topic
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
- Gandalf
- Nem elérhető
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Gandalf írta: No, csak hogy pontot rakjunk ennek a végére is:
Eddig kb. a DVD-k felét sikerült eladnom, talán egy picivel többet, Pók az egyetlen, aki még venne, de mindig elfelejti.
A javaslatom a következő:
- Az eddig befolyt pénzből elkülönítjük a DVD-k anyagárát, amit Dorw és Ulmo álltak saját zsebből. Ez a pénz az övék, hogy nehogy már fizessenek az MTT számlájára így is. Ti tudjátok, melyikőtök mit és mennyit fizetett, odaadok annyit, amelnnyit jónak láttok, és elrendezitek egymás között.
- A pénz többi részét adományként befizetjük az MTT-számlára
- A megmaradt DVD-ket beadjuk az MTT-Shopba, hogy árusítsák hivatalosan, hátha úgy elfogyna. Nyomtatok hozzá esetleg fedőlapot, hogy ne legyen annyira gagyi kinézete a dolognak.
Amint ezt átbeszéltük és megegyeztünk a dologról, ez a topic bezárható és mehet az archívumba.
Ha nem kell számla róla, részemről (részünkről) 150Ft/lemez lenne az ár. Sajna drágábban tudtam csak szerezni, mint előzőleg gondoltam. Megfelelő így?
- Gandalf
- Nem elérhető
Eddig kb. a DVD-k felét sikerült eladnom, talán egy picivel többet, Pók az egyetlen, aki még venne, de mindig elfelejti.
A javaslatom a következő:
- Az eddig befolyt pénzből elkülönítjük a DVD-k anyagárát, amit Dorw és Ulmo álltak saját zsebből. Ez a pénz az övék, hogy nehogy már fizessenek az MTT számlájára így is. Ti tudjátok, melyikőtök mit és mennyit fizetett, odaadok annyit, amelnnyit jónak láttok, és elrendezitek egymás között.
- A pénz többi részét adományként befizetjük az MTT-számlára
- A megmaradt DVD-ket beadjuk az MTT-Shopba, hogy árusítsák hivatalosan, hátha úgy elfogyna. Nyomtatok hozzá esetleg fedőlapot, hogy ne legyen annyira gagyi kinézete a dolognak.
Amint ezt átbeszéltük és megegyeztünk a dologról, ez a topic bezárható és mehet az archívumba.
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
fqqdk írta: Nem kéne má' archiválni?
Útban van?
Ha Gandalf azt mondja, majd archiválom.
- fqqdk
- Nem elérhető
code a rat the monster on doom in it
- Gandalf
- Nem elérhető
A DVD-k nálam vannak, eddig 8 darabot sikerült eladnom, de még fogok meghirdetni vmikor időpontot, csak nem tom, mikor...
- Gandalf
- Nem elérhető
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Igen, Karácsonyi estre mehet az első adag!
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Képek Gandalftól, Newrától, Orsietól, Ranától és Sirgontól.
Videók a Közösségi Estről, a Bemutató Estről és némi extra
Az első adagot akár már a Karácsonyi Esten ki lehet osztani.
- Gandalf
- Nem elérhető
Ok, olyan 20 utántól leszek.Ulmo írta:
Gandalf írta: A Közösségi Est játékairól is kell videó, bár ha tényleg olyan hosszú és unalmas, akkor meg kellene vágnod!
Erről esetleg este egyeztessünk MSN-en.
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Gandalf írta: A Közösségi Est játékairól is kell videó, bár ha tényleg olyan hosszú és unalmas, akkor meg kellene vágnod!
Erről esetleg este egyeztessünk MSN-en.
- Gandalf
- Nem elérhető
Ringgel ma beszéltem, többször is keresett telefonon, de nem ért el. Állítólag Rana képei nagyon jók lettek.
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Márk felvételei között még volt egy hosszabb rész mindenféle közösségi játékról a tornateremben. Ez, gondolom, nem szükséges, de ha van rá igény, felteszem a többi közé.
Képek ügyében nincs változás, Ring mintha eltűnt volna. (vicces, hogy az adatbázis szerint tegnap járt a fórumon, láthatóan de ide se szagol) :eek4:
Részemről akár holnaptól lehet gyártani a KÖMF-DVD-t.
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
fqqdk írta: mátrix 2 vagy 3 filmzenéje, ringet kell zaklatni, ő hozta. nekünk elvileg nincs meg.
Akkor tudom melyik szám az, köszönöm. Ringet kerestem, nem reagált.
- fqqdk
- Nem elérhető
code a rat the monster on doom in it
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Sürgősen szükségem lenne az alábbiakra:
- a zene, ami a Megye megtisztítása végén a tánc alatt szólt
- a táncosok névsora
Előre is köszönöm!
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Még nem, de megkaptam Newra képeit. A héten valószínűleg megleszek a videókkal is.Gandalf írta: Ring, sikerült Rana képeit Ulmohoz eljuttatni azóta?
- Gandalf
- Nem elérhető
Köszönöm!
Ring, sikerült Rana képeit Ulmohoz eljuttatni azóta?
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Gandalf írta: Láttok rá esélyt, hogy a szombati KGY-ra elkészüljön a DVD?
Nem. A videók digizését legkorábban hétvégén tudom megcsinálni, a képek egy része még nem jutott el hozzám (a beszúrt linkekről már leszedtem őket).
- Gandalf
- Nem elérhető
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Ringbearer írta: Nálam van Rana cd-je kinek adjam?
Kedves Ring, csókoltatlak. Tuidom, fárasztó dolog az oldalt pár sorral lejjebb görgetni, ezért itt a lényeg:
Ulmo írta:
Milendoria írta: Ranától a Dvd-t megkapta Ring, szerintem időben el fog jutni hozzátok (de pontosan kihez is akkor? Ulmo?)
Igen, nekem kellene eljuttatni. Ring esetleg csörgessen meg, lebeszélem vele a dolgot.
És hogy ez se legyen gond: 0620-9348313. Köszönöm.
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Gandalf
- Nem elérhető
A logo és a plakát is mehet a DVD-re nagy felbontásban!
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Gandalf írta: Az összes többi kép be van linkelve már a topicba.
Ezeket találtam:
Sirgon: mttkomf.patp.fotoalbum.hu/
Orsie: fqqdk.clusterone.hu/komf.zip
Gandalf: volgyzugoly.uw.hu/monor
Tud még valaki egyéb, netre feltett KÖMF-képekről?
- Gandalf
- Nem elérhető
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Milendoria írta: Ranától a Dvd-t megkapta Ring, szerintem időben el fog jutni hozzátok (de pontosan kihez is akkor? Ulmo?)
Igen, nekem kellene eljuttatni. Ring esetleg csörgessen meg, lebeszélem vele a dolgot.
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.