- Köszönetek: 0
KÖMF szervezői topic
- dorwinion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
A megoldás még agyalás alatt van.
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Gandalf
- Nem elérhető
Eryt meg kell győznünk, hogy legyen a kaszkadőrök vezetője, nagyon népszerű tevékenység, csalódottak lennének sokan, ha emiatt nem lenne.
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nekem továbbra is kétséges a lemenetel.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
viszont a kaszkadőr vezető nagyon para... még egy párszor átkutatom a netet/agyamat/fórumot potenciális vezetők iránt, de már kifogytam az ötletekből...
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- dorwinion
- Nem elérhető
Newra mára összeírja, hogy mennyi "alapfelszerelés" kell a büfének. Tünde ideadta a Metro kártyát, szóval tudunk ott vásárolni. Amit nem tudok: hogy megyünk oda ki?? Konkrétabban: kivel és mivel? Sokkal olcsóbb, mint az üzletek úgy általában...
- Gandalf
- Nem elérhető
A nagy érdeklődés és igény miatt KÉT színjátszó csapat lesz. Az egyik csinál egy nagy össznépi jelenetet valami fontos, központi cselekménnyel (nem felismerhetően), a másik pedig sok pici összekötő jeleneteket gyárt, amely narratívát ad a különböző produkcióknak, összekötve őket ezzel. Ez utóbbi csoporthoz gyakorlottabb és beavatott csepűrágók kellenek, és csak 2-3 fős jelenetekről lenne szó, mint a tábori mesterdarabok.
Cue, beszélj Ratzkhával, és döntsétek el, melyikőtök melyik csapatot vezetné el, én őszntén megmondom, nem tudom, melyik a nehezebb feladat.
Akkor kézműveseknek Annis, ez már végleges?
Ideje Anit is beavatni, aki az énekzenészek feje lesz. Meg úgy mindenkit. Ideje lenne annak a csapatépítő tréjningnek. 2 hét kömfig.
Kaszkadőrparancsnokunk még mindig nincs?
Cue, most már kérek végleges Gálaest-programot!
- Gandalf
- Nem elérhető
A volgyzugoly.uw.hu/monor/001.jpg címen éritek el az elsőt, utána csak eggyel kell növelni a kép számát (002.jpg, 003.jpg stb.) és akkor egyenként letölthetőek. 56 kép van összesen, remélem, sikerül mindet feltöltenem... most még csak néhány van fent, de próbálkozzatok.
- Gandalf
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- Milendoria
- Nem elérhető
Esetleg Angwen?
pfff tényleg csak abban reménykedek hogy az emberek szeretik az utolsó pillanatra hagyni a jelentkezést...
- Gandalf
- Nem elérhető
Mil, kérdezd meg Ranát, hátha elvállalja, ha mégsem, esetleg talán Eryt rávehetnénk, egy okkal több, hogy 3 napig maradjon!
Rabyn, küldd át nekem a monoros 50%-os plakátokat is, küldünk postán belőlük a sulinak! És rakd ki megint a felhívást iwiwre!
Cue, a színházterem akkusztikája viszonylag jó, de erősen kell artikulálni. Ha rányitjuk a szomszéd termet is, hogy nagyobb nézőtér legyen, nyilván jóval rosszabb lesz.
Eddig 28-an jelentkeztek és 4-en fizettek. Szomorú.
- Gandalf
- Nem elérhető
Rana a kaszkadőrök élére? (Szegényt szépen leterheljük...)
- Rabyn
- Nem elérhető
- Milendoria
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
holnap csak délre kell bemennem és előtte oda tudnám adni valakinek.
- Gandalf
- Nem elérhető
- Cueddo
- Nem elérhető
megteszitek, hogy bekiabáljátok helyettem a termet, és megnézitek, hogy meddig lehet értelmesen hallani a színpadi középhangot mikrofon nélkül? (az kb. annyira erős, mint amikor civilben kicsit emelt hangon beszélünk.)
köszönöm!
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Gandalf
- Nem elérhető
Rabyn írta: gandalf: a nyomtatását nem tudom garantálni...
Pedig pár példányt muszáj lesz levinni a monori változatból...
- Rabyn
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Pl. Melian, Narb és Márk
És össze kéne írni azokat, akik már jelentkeztek, hogy legyemn egy adatbázisunk. És csütörtökön jó lenne leadni a motelban a foglalást.
Rabyn, a plakátok ugye elkészülnek csütörtökig?
- dorwinion
- Nem elérhető
Az más kérdés, hogy mi meg görcsölünk...
- Gandalf
- Nem elérhető
Aki tud még, jöjjön.
Kezdek NAGYON aggódni amiatt, hogy nem jelentkeznek az emberek...
- dorwinion
- Nem elérhető
És ki akarna még jönni helyszínt nézni?
- Gandalf
- Nem elérhető
Kézművesekhez nincs több ötletem, Mil?
Gillz blogján kint van a plakát, szerintem jól néz ki de kell egy olyan változat, amire rá van írva, hogy monori diákoknak féláron (akár a táblázatban a tagasági formák helyett)!
- Rabyn
- Nem elérhető
- dorwinion
- Nem elérhető
Nóli nem jön? Ő mint kreatív vezér?
- Rabyn
- Nem elérhető
- dorwinion
- Nem elérhető
Rabyn írta: Narb se vállalná a kreatívot. Ha nagyon nem lesz más én beugrom oda ha kellek.
Szerintem máris kezdhetsz gyakorolni. Nekem legalábbis nem jut eszembe senki más.
- Rabyn
- Nem elérhető
Van új jelentkező?
Gillz megcsinálta a plakáttervet, elvileg el is küldte de nem jött át nekem. Megpróbálja újra.
Narb se vállalná a kreatívot. Ha nagyon nem lesz más én beugrom oda ha kellek.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.