KÖMF szervezői topic

Több
17 éve 3 hónapja #345813 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: KÖMF szervezői topic
Nem, éppen ez a gond. Legalábbis én nem tudok róla, hogy lenne saját járata, anélkül meg nem megy. :?
A megoldás még agyalás alatt van.

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345808 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: KÖMF szervezői topic
Dorw, a Metro megközelíthető tömegközlekedéssel is?

Eryt meg kell győznünk, hogy legyen a kaszkadőrök vezetője, nagyon népszerű tevékenység, csalódottak lennének sokan, ha emiatt nem lenne.
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345801 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: KÖMF szervezői topic
Szerintem ha nem lesz, nem hal bele senki...

Nekem továbbra is kétséges a lemenetel.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345786 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: KÖMF szervezői topic
Igen, tudom hogy az idő egyre fogy, de addig nem akarok "tréninget" tartani, amíg nincs meg mindenki... Annis tök komolyan veszi a dolgot, nagyon lelkes, mondjuk annyi hogy ő pécsi, de egyszer kétszer fel tud jönni az ügy érdekében ha minden igaz. szerintem jó vezető lesz. (máris olyan komoly kérdéseket tett föl, amire nem tudtam válaszolni :D )

viszont a kaszkadőr vezető nagyon para... még egy párszor átkutatom a netet/agyamat/fórumot potenciális vezetők iránt, de már kifogytam az ötletekből...

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345780 Írta: dorwinion
Ery nagyon vacillál, hogy jön Kömf-re. Talán hétfő-keddre megtom mondani, jön-e. És aztán már csak meg kell győzni, hogy ő akar lenni a parancsnok. :D
Newra mára összeírja, hogy mennyi "alapfelszerelés" kell a büfének. Tünde ideadta a Metro kártyát, szóval tudunk ott vásárolni. Amit nem tudok: hogy megyünk oda ki?? Konkrétabban: kivel és mivel? Sokkal olcsóbb, mint az üzletek úgy általában...

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345778 Írta: Gandalf
Szóval a titkos projekt keretjátéka a Megye megtisztítása lesz és az azt követő hobbit-buláj (semmi "megsebbzett, soha be nem gyógyuló károk és sötét emlékek", színtiszta vidámság!).

A nagy érdeklődés és igény miatt KÉT színjátszó csapat lesz. Az egyik csinál egy nagy össznépi jelenetet valami fontos, központi cselekménnyel (nem felismerhetően), a másik pedig sok pici összekötő jeleneteket gyárt, amely narratívát ad a különböző produkcióknak, összekötve őket ezzel. Ez utóbbi csoporthoz gyakorlottabb és beavatott csepűrágók kellenek, és csak 2-3 fős jelenetekről lenne szó, mint a tábori mesterdarabok.
Cue, beszélj Ratzkhával, és döntsétek el, melyikőtök melyik csapatot vezetné el, én őszntén megmondom, nem tudom, melyik a nehezebb feladat. :lol:

Akkor kézműveseknek Annis, ez már végleges?

Ideje Anit is beavatni, aki az énekzenészek feje lesz. Meg úgy mindenkit. Ideje lenne annak a csapatépítő tréjningnek. 2 hét kömfig.
Kaszkadőrparancsnokunk még mindig nincs?

Cue, most már kérek végleges Gálaest-programot!
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345703 Írta: Gandalf
Kemény 52 megányi fotó készült tegnap, a nagy családi gépre feltöltöttem őket, onnan megy fel már ikszedszerre tárhelyre, de nemtom, ezúttal sikerül-e...

A volgyzugoly.uw.hu/monor/001.jpg címen éritek el az elsőt, utána csak eggyel kell növelni a kép számát (002.jpg, 003.jpg stb.) és akkor egyenként letölthetőek. 56 kép van összesen, remélem, sikerül mindet feltöltenem... most még csak néhány van fent, de próbálkozzatok.
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345691 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345689 Írta: Rabyn
Alyr azt mondta nekem, hogy SEMMIT nem szeretne vállalni ha jön is kömfre (most éppen veszélyben van mindkettőnk jövetele) ő pihenni akar.

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345687 Írta: Milendoria
Az a baj Gandalf, hogy itt konkrétan egy olyan 'koreográfia' kell, ami egymás kreatív csépelése... Rana íjász, ő ahhoz ért, már beszélgettem vele, mondta hogy segéd szívesen lenne, de tényleg nem bízhatok rá valamit úgy, hogy kb annyi köze van a témához mint nekem... Alyrt nem lehetne rávenni? Rabyn, szerinted?
Esetleg Angwen?

pfff tényleg csak abban reménykedek hogy az emberek szeretik az utolsó pillanatra hagyni a jelentkezést...

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345678 Írta: Gandalf
Monoron csináltam fotókat, megkörnyékeztük a portásbácsit, lefoglaltunk 3 db. 2 ágyas szobát, meg ilyenek. Holnap megpróbálom feltölteni a képeket.

Mil, kérdezd meg Ranát, hátha elvállalja, ha mégsem, esetleg talán Eryt rávehetnénk, egy okkal több, hogy 3 napig maradjon!

Rabyn, küldd át nekem a monoros 50%-os plakátokat is, küldünk postán belőlük a sulinak! És rakd ki megint a felhívást iwiwre!

Cue, a színházterem akkusztikája viszonylag jó, de erősen kell artikulálni. Ha rányitjuk a szomszéd termet is, hogy nagyobb nézőtér legyen, nyilván jóval rosszabb lesz.

Eddig 28-an jelentkeztek és 4-en fizettek. Szomorú.
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345607 Írta: Gandalf
Annist nem igazán ismerem, de ha megbíztok benne, legyen!

Rana a kaszkadőrök élére? (Szegényt szépen leterheljük...)
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345595 Írta: Rabyn
Nem tudok nyomtatni!!! Apámat itthon eszi a fene. Az egyetemen még megpróbálom, de még nem láttam az 50%os kedvezményes plaktátot.

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345584 Írta: Milendoria
Na, úgy tűnik (*koppkoppkopp*) Annis lesz a kézműves vezető, viszont a Góthikások azt írták vissza, hogy most úgy tűnik senki nem jön közülük, nem tudnának felkészülni, szóval sürgősen kéne valaki aki ezt mégis bevállalja... :pánik:

Téma zárolva.
Több
Több
17 éve 3 hónapja #345548 Írta: Rabyn
Gandalf: nyomtatok itthon én de csak A4es-t tudok az jó lesz? Mondjuk öt darabot és akkor azt le tudjátok vinni.
holnap csak délre kell bemennem és előtte oda tudnám adni valakinek.

Téma zárolva.
Több
Több
17 éve 3 hónapja #345534 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: KÖMF szervezői topic

megteszitek, hogy bekiabáljátok helyettem a termet, és megnézitek, hogy meddig lehet értelmesen hallani a színpadi középhangot mikrofon nélkül? (az kb. annyira erős, mint amikor civilben kicsit emelt hangon beszélünk.)
köszönöm! ;)

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345532 Írta: Gandalf

Rabyn írta: gandalf: a nyomtatását nem tudom garantálni...

Pedig pár példányt muszáj lesz levinni a monori változatból...
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345531 Írta: Rabyn
gandalf: a nyomtatását nem tudom garantálni...

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345528 Írta: Gandalf
Meg kéne keresni azokat az emberkéket, akik jelezték, hogy moteloznak, de még nem jelentkeztek.

Pl. Melian, Narb és Márk

És össze kéne írni azokat, akik már jelentkeztek, hogy legyemn egy adatbázisunk. És csütörtökön jó lenne leadni a motelban a foglalást.

Rabyn, a plakátok ugye elkészülnek csütörtökig?
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345527 Írta: dorwinion
Miért sietnének? Még van 10 napuk. :roll:
Az más kérdés, hogy mi meg görcsölünk...

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345526 Írta: Gandalf
Sztem célozzuk meg a 16:55-ös vonatot. És hozzunk fényképezőgépet.
Aki tud még, jöjjön.

Kezdek NAGYON aggódni amiatt, hogy nem jelentkeznek az emberek... :cry:
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345516 Írta: dorwinion
A csütörtöki leutat hogyan bonyolítjuk le? (4-ig dolgozom, az biztos.)
És ki akarna még jönni helyszínt nézni?

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345475 Írta: Gandalf
Gótikát Mil megkérdezi.

Kézművesekhez nincs több ötletem, Mil?

Gillz blogján kint van a plakát, szerintem jól néz ki 8) de kell egy olyan változat, amire rá van írva, hogy monori diákoknak féláron (akár a táblázatban a tagasági formák helyett)!
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345466 Írta: Rabyn
nem vállalja

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345463 Írta: dorwinion
Majd Gandalf meg Efkú megaszongya. A szencsákat neked meg odaszállítják!

Nóli nem jön? Ő mint kreatív vezér?

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345462 Írta: Rabyn
jó. mit csináljak?:DD Bár bevallom szívesebben kennék szendvicset a büfében:D

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345461 Írta: dorwinion

Rabyn írta: Narb se vállalná a kreatívot. Ha nagyon nem lesz más én beugrom oda ha kellek.

Szerintem máris kezdhetsz gyakorolni. :) Nekem legalábbis nem jut eszembe senki más.

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345457 Írta: Rabyn
gótikásokak keressem én vagy keresi más?

Van új jelentkező?

Gillz megcsinálta a plakáttervet, elvileg el is küldte de nem jött át nekem. Megpróbálja újra.
Narb se vállalná a kreatívot. Ha nagyon nem lesz más én beugrom oda ha kellek.

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.503 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére