- Köszönetek: 0
KÖMF szervezői topic
- Annis
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Amiket én fotóztam azok Rana és Gumipók gépén vannak...
Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Gandalf írta: Még be kell gyűjteni Márktól videókat (9-én), newrától, Annistól, Ranától (11. után) fotókat
A videók begyűjtése Márktól a mai napon megtörtént. Várom szeretettel a fotókat.
- dorwinion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Cueddo
- Nem elérhető
öizé, én eleve csak 4200-at fizettem be, szóval nekem biztos nem jár semmi.
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Gandalf
- Nem elérhető
Meg kéne csinálni a visszafizetéseket is, hogy ne tartozzunk senkinek. Ezt hogy beszéltétek meg Rózsával? Készpénzben fizetjük vissza?
Az érintettekkel fel kell venni a kapcsolatot!
- dorwinion
- Nem elérhető
Gandalf: nálad jobb főszervet még nem láttam itt!!! Jól csináltad, nem volt kényszer, jól válogattad össze az embereket, egyszóval: le a kalappal! Mostantól kezdve neked bármikor bármit! ([size=9:2wpw5xke]ésszerű kereteken belül... [/size] )
- Gandalf
- Nem elérhető
Akik nem voltak ott: a DVD-ket Ulmo fogja megcsinálni, sok vacilálás és variálás után úgy döntöttünk, mindenkinek egységes áron adjuk inkább az egyszerűség kedvéért. Még be kell gyűjteni Márktól videókat (9-én), newrától, Annistól, Ranától (11. után) fotókat, Ryanát felkérni a zenés montázshoz, ilyenek.
- Gandalf
- Nem elérhető
- Erdariel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Nekem 3körül ér fel a vonatom, de ha megmondjátok hova kell menni, ott leszek! Szépeket addig is!
Ami
Édes Víz és Kacagás!
- Cueddo
- Nem elérhető
holnap jöhettek 3-ra is, 4-re is, ahogy nektek jobb - a lényeg, hogy 6 körül vsz. dolgom lesz, addig tudom biztosítani a helyet - sztem elég lesz az idő
(Dylan Thomas)
- Annis
- Nem elérhető
Köszönöm Mil, és nagyon jólesett az sms is amit küldtél...
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Találkozó: 3kor találkozunk az Árpád híd metróállomáson, kérlek h aki jön az dobjon meg egy smssel (persze kivéve akivel már beszéltem 0620/5267897)
Cuéhoz megyünk, mindenkit szeretettel várunk a topikból
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Annis
- Nem elérhető
Bocsánat hogy eddig nem írtam, de kömf óta kórházban voltam, most is csak hétvégi eltávot kaptam és holnap estére (még bizonytalan ideig) vissza kell mennem...
És utána is egy hét szobafogságon leszek még (ráadásul anyu fogja felügyelni hogy tényleg nemenjek sehová, ami súlyos fenyegetés...)
Élő találkozóra emiatt nem tudom mikor vagy hogyan tudnék menni...
Pedig szívesen ott lennék a kiértékelésen mert én is úgy éreztem hogy jó csapat voltunk akik szervezetten tudnake együtt dolgozni és jól és gyorsan kezelni a felmerülő problémákat is. Szóval sokat tanultam e pár nap során
De addig is puszilok mindenkit
- Gandalf
- Nem elérhető
Igen, szeretnénk pontos címet és odajutási lehetőségeket és pontos kezdési (előtte találka?) időpontot! Mondom, én legkorábban 15 körülre tudnék odaérni.
DVD:
Úgy terveztem, minden szervezőnek, (tényleges) segítőnek és a Gálaest összes fellépőjének ingyen DVD-t adunk. De a héten összeszámoltam a jellapok alapján, ez hány embert jelentene, és jóval többet, mint amennyi embernek fizetnie kellene érte!
Ezért két megoldás lehetséges:
1. A 16 ezer forintot ha még nem fizettük volna be az MTT-nek, akkor egy részét erre költenénk, és ingyen DVD-t kapnának a fentiek, a többiek 300 Ft-ért vehetnék meg.
2. Egy jelképes, pl. 100 forintos összeget kérnénk el csak a fentiektől (ez fedezné az anyagi költségeket, bevételünk nem lenne belőle igazán), a többieknek 300 Ft lenne.
Mindenképpen olyan DVD-t szeretnék, amihez van papírtok vagy valami, ne más CD-k vagy DVD-k tokjait kelljen felhasználni, mint a tábori DVD-nél (szerintem az elég igénytelen megoldás), azaz jó lenne, ha kapnánk DVD-t (papír)tokkal kb. 150-ért.
- dorwinion
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- dorwinion
- Nem elérhető
- dorwinion
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
MÁS:
Holnap Milendoria apukája kérésére raktározás, aki még szeretne holnap cuccokat vinni a raktárba, most szóljon! Késő du. vagy este lenne, pontosabbat még nem beszéltünk meg. És igen, nálam van a kulcs.
Mil, én négyig dolgozom a Nagyvárad-tér környékén, utána érnék rá.
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Gandalf írta: Szavazás kivéve.
1900 Ft-tal tartozol, méghozzá Erynek, mert ő meg végül csak Gálaestes volt és egyszerűbb volt összecsapni a kettőt(és még ezek után mi is lógunk neki, mert 5100-at fizetett, 1900 a Gálaest, 1900 a Bemutató est, marad 1300). Vagy nekünk fizetsz és mi Erynek 3200-at adunk.
Fizetek nektek, rendezzétek le Eryvel (bár pont ma találkoztam vele). Mehet számlára (akkor kérnék pontos számlaszámot), vagy legyen kp?
- Milendoria
- Nem elérhető
nekem is jobb lenne ami azt illeti, de mintha vki azt mondta volna h neki nemjó....
- Cueddo
- Nem elérhető
hű, emberek,
én november 3-án, mert az szombat, Főnixben vagyok reggel 9-től este 7-ig. fél nyolcra attól még jöhetnétek, de az szerintem senkinek nem válna hasznára szóval javasolnám a vasárnap délutánt.
(Dylan Thomas)
- Erdariel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
KÖMF nagyon nagyon nagyon nagyon jó volt:), köszi a lehetőséget hogy részt vehettem. Ami a megbeszélést illeti nekem sztem jó a nov 2 és 3 is.
Minden jót mindenkinek!
Ami
Édes Víz és Kacagás!
- Milendoria
- Nem elérhető
mondjuk nekem meccsem van 2től törökbálinton, de majd igyekszem utána... Cue azt mondta hozzá mehetnénk...
- Gandalf
- Nem elérhető
1900 Ft-tal tartozol, méghozzá Erynek, mert ő meg végül csak Gálaestes volt és egyszerűbb volt összecsapni a kettőt(és még ezek után mi is lógunk neki, mert 5100-at fizetett, 1900 a Gálaest, 1900 a Bemutató est, marad 1300). Vagy nekünk fizetsz és mi Erynek 3200-at adunk.
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Newra
- Nem elérhető
Mondjuk a november 3-a nekem nagyon szimpatikus időpont lenne. 4-én nem érek rá. 5-étől pedig káosz lesz az életem egy darabig.
Van mi arany, bár nem fénylik...
- Gandalf
- Nem elérhető
Gandalf írta: Nekem nem jó az okt. 31. - nov. 2.
NE legyen okt. 31. és nov. 2. között, mert akkor nem érek rá! Ergo jó okt 30-ig és nov 3-tól!
Ulmonak szólok, hogy adjon jogokat.
- Milendoria
- Nem elérhető
Ring: Ringbearer
Ami: Erdariel
Márk: Faun
Ratz: Ratzkha
Annis: Annis
Newra: Newra
egyenlőre irányzéknak a nov. 2-őt mondanám, délután, siriusban mondjuk, de ha nem jó keresek mást máshol másmikor
- dorwinion
- Nem elérhető
(Gondoltam szólok, mielőtt még elindul a szatyor. )
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.