KÖMF szervezői topic
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ma MSN-es megbeszélés, 18:00-tól mindenkinek!
- Cueddo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
2 jelentkező már van
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- dorwinion
- Nem elérhető
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Cueddo
- Nem elérhető
Gandalf, ezügyben akartam is referálni eddig mindössze ketten jelentkeztek elég feltételesen, emilt tehát még egyet se kaptam. elkezdem összeírni a neveket, akikre számítanék, és ha holnaputánig sem jön semmi, akkor elkezdenék szépen szóló priviket küldözgetni.
az estet 2x60-70 percre tervezem, közte 10-15p szünettel. és a Musical Esttől eltérően harci bemutatókat is szívesen látnék.
a határidőt mindenképp meghosszabbítom, ha szükséges.
(Dylan Thomas)
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
belépőjegy naponta kb 1500-2000 ft, szóval két napra max 4000,három napra max 6000 az egész annak, aki a suliban alszik
motelosokértelem szerűen drágábbak
ez belőtt ár, mtt tagoknak kedvezmény lesz, értelemszerűen
- Rabyn
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Rabyn!
Szükség lenne az első reklámhullámra! Arra kérlek, minél hamarabb állíts össze egy reklámszöveget, amit szét tudok majd küldeni minden MTT-snek, meg amit iwiwre is ki tudunk rakni!
Ennek a reklámanyagnak tartalmaznia kell:
- A hivatalos nevét a rendezvénynek, nem azt, hogy KÖMF!
- Hogy mi ez pontosan (hangulatos, kedvcsináló leírás röviden és érthetően).
- Mikor és hol lesz.
- Hogy lesz kétnapos és háromnapos jegy.
- Hogy lehet suliban teremben aludni és motelben is (a motel összes paraméterét megadva!). És hogy a motelben aludni vágyók most jelezzenek előre!
- Cudeddo felhívását a Gálaestre való jelentkezésre (persze egyes szám harmadik személybe átírva)
- kontaktot, hogy hol lehet érdeklődni
- Ha az egész még esztétikus és stílusos is, az külön jó
Cueddo!
hányan jelentkeztek eddig? Úgy számoltuk, hogy legalább kétórás program kell, maxim 3 óra (!!!), és szünetekkel, hogy lehessen közben büfézni (bevétel). Meglesz a két óra legalább? A színháztermet huszadikán 18:00-24:00-ig béreljük, maga a Gálaest 20:00-kor kezdődne, előtt elenne 2 óra rendezkedés és készülődés.
Ha a határidőig (12.) nem lenne elég jelentkező, hosszabbítsd meg a jelentkezési határidőt a második meghirdetett meghallgatásig!
- dorwinion
- Nem elérhető
Ez az 50% nem is olyan rossz ötlet.
Tudom, hogy még soha nem kapott senki ennyi kevezményt -legalábbis én nem tudok róla-, de:
-legalább megszűri az érkezőket (arról volt szó, hogy ezt most magunkanak csináljuk, tehát aki csak "brahiból" bejönne ingyen, az most otthon marad).
-még mindig jobban járunk, ha bejönnek 5-en ennyi pénzzel, mint 20-an ingyen :dög logisztikus:
- az ig. és az ig. helyettes jól érzi magát
Így hirtelen ennyi érv jutott az eszembe, pedig éjjel több is volt.
Még dél körül idekacsintok, aztán telefonálok. Kérek véleményt!
- Rabyn
- Nem elérhető
illetve pénteken és csütörtökön 10től 11:40ig ha a belvárosban vagyunk mert 11:55től van megint órám.
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Jövő héten: hétfő és kedd délelőtt, szerdán csak 7 óra után, csütörtökön négytől, pénteken kettőtől, szombaton délelőtt, vasárnap délután
- Rabyn
- Nem elérhető
- dorwinion
- Nem elérhető
- péntek délután
- szombat délelőtt
- vasárnap egész nap, kb. du. 5-ig
- Gandalf
- Nem elérhető
Cueddo tud a többiektől függetlenül is szervezni, mert a Gálaest viszonylag önálló rész, ezért vele külön is le tudunk ülni megbeszélésre. Rabyn pedig önállóan dolgozik, mindenkinek segítve, mindenről tudva és belelátva, ezért a döntési folyamatnál nem kell feltétlenül minden alkalommal jelen lennie.
Viszont Dorw, Mil, Hanna és Efkú kellenének nekem a két nap megtervezéséhez mindenképpen, ötünknek kéne egy közös élő talit összehozni!
- Gandalf
- Nem elérhető
- dorwinion
- Nem elérhető
Gandalf írta: 14-én délelőtt élő?
Meló...
A péntekem soha nem lehet kiszámolni. Vagy melózok egész nap vagy csak délelőtt, esetleg egyáltalán nem. De a leggyakoribb az első lehetőség.
Ha más nem, menjen nélkülem a dolog.
- Rabyn
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Péntek este 18:00-tól MSN?
14-én délelőtt élő?
- dorwinion
- Nem elérhető
A 14 az péntek, a most péntek kőbe van vésve!
- Rabyn
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Pl. az első 20 jelentkező a suliból.
Most péntek este mindenképpen tartok egy MSN-es megbeszélést, punktum.
Élő megbeszlésre: 14-e szombat délelőtt?
- dorwinion
- Nem elérhető
A kedvezményhez még: mi lenne, ha mondjuk 20 diák bejöhetne ingyen, a többiek pedig 30%-os kedvezménnyel. (Akkora érdeklődés úgysem lesz, ha meg igen, az jó. )
Tatán sem használták ki az 50 jegyet sem.
- Rabyn
- Nem elérhető
Egyébként szinte bármikor mozgatható vagyok. Az órarendem még kialakulóban de úgy néz ki, hogy szerda kivételével minden nap jó fél5 után.
- Gandalf
- Nem elérhető
Vagy egy-egy emberke hiányát bevállaljuk minden alkalommal. Mert ez így nem mehet tovább.
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Cueddo
- Nem elérhető
Gandalf írta: lehessen végig jelentkezni, és lehessen 2 napra (vasárnap délelőttől hétfő reggelig) is!
egyetértek.
már kezd rögzülni az órarendem: kedd du. 16.30 után / csüt du. végig ráérek / péntek du. f4 előtt - H, Sze nemjó.
(Dylan Thomas)
- Gandalf
- Nem elérhető
Most kéne megbeszélni a jövő heti talit.
Én szerdán, csütörtökön és pénteken dolgozom délután, szombaton délután esküvőre megyek (nem beszólni ), a hetem többi része egyelőre úgy tűnik, hogy szabad lesz.
- dorwinion
- Nem elérhető
Amúgy Tatára 50-en jöhettek be.
- Gandalf
- Nem elérhető
Hogy hányan jönnek 2 napra, azt előre kalkuláni jelenleg csak a topicos szavazás alapján tudjuk. De ezt majd élőben átbeszéljük.
- dorwinion
- Nem elérhető
Hány ingyen belépőt ajánljak fel?
Én elfogadom a javaslatod, csak jó lenne megkérni azokat akik valószínűleg 2 napra jönnének, hogy jelezzék ezt Rabynnak, neked vagy nekem. Csak, hogy azért tudjuk kb. valamivel számolni.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.