KÖMF szervezői topic

Több
17 éve 4 hónapja #342428 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: KÖMF szervezői topic
Gandalf: olyan helyen ahol alszunk NE legyen program. Viszont raktár lehet.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342427 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: KÖMF szervezői topic
2 termet kértünk alvásra és a tornatermet (ehhez van öltöző és vizesblokk), ahol nappal programok lesznek. A termek szépek és frissen lakkozott parkettájuk van, de kell azért polifoam, matrac, pokróc, hálózsák. Az igazgatóhelyettes nem csinált problémát ebből, hogy ott akarunk aludni. A padokat és székeket majd ki kell onnan pakolnunk.

Ja egen, a színpad szemmérték alapján kb. 6*4 méter, fából ácsolt, van egy nagy és igen széles lépcsője elől és egy picike az egyik oldalán. És nagy, piros függöny elől (kézzel behúzható) és van egy másik függöny hátul, de az majdnem már a falnál van. Kell levinnünk reflektorokat és hangosítást, mert technika nincs hozzá.

És elfelejtettünk raktárhelységet kérni, ezt még muszáj lesz beletenni valahogy a szerződésbe. Kell egy kis hely, ahová bepakolhatunk és ami zárható.
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342424 Írta: Rabyn
A termekben lehet aludni?

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342373 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: KÖMF szervezői topic
A monori terepszemle eredménye a következő volt:

A vasútállomástól kb. 10 perces sétaútra van a gimnázium. Közvetlenül a suli előtt van 2 nagyobb bolt –most hirtelen nem emlékszem, de talán Interspar és Penny-, de egy pékség, fagyizó, és templom is van a közelben, mind 5-10 percre.
Az iskola kevésbé van jó állapotban, mint a tatai volt, de tiszta, rendezett és egy nagyon barátságos, pont megfelelő méretű bokros-fás udvarral is rendelkezik. A tantermek parkettások - frissen vannak lakkozva, szóval majd figyelni kell rá, hogy ne csikargassuk össze nagyon -, az ablakokon sötétítő függöny van. A folyosón vannak nagy terek, ahol pl. a büfé kényelmesen elférne az étkező előtt, így ha az étkezőt esetleg mégsem kapnánk meg nem dőlne össze a világ.
A színpaddal rendelkező terem elég kicsi, és semmi technikája nincs, úgyhogy a raktárból és egyéb rejtekhelyekről mindent vinni kell, amiben kábel vagy lyuk van.
A zuhanyzóban átlag 3 hely van, és ha jól emlékszem 2 lány és egy fiú zuhanyozó van.

Október 20-23-ig az alábbi helységeket kértük:

- Színpad + terem (2*6 óra)
- Tornaterem + öltözők + vizesblokkok ( végig)
- 2 terem alvásra (okt. 20-23. reggelig)
- 3 terem nappali tevékenységeknek (8.00-18.00-ig, 21 és 22-én)
- az étkező még kétséges, bár remélhetőleg megkapjuk.
(+ portaügyelet (8.00-21.00-ig))

Összesen 258 órányi bérleti díjat fizetünk, erre azt mondtuk, van 200 ezer forintunk tokkal-vonóval együtt (pl. gondnok).

Felajánlottunk az iskolának még Lassikat, kedvezményes könyvvásárlási lehetőséget, ingyen pólókat (csak egy pár darabot), a belépőből 30%-os kedvezményt az iskola diákjainak, no és persze, hogy kitakarítunk magunk után.

A gondnok este 9-ig van, így a kijárási lehetőség a településre 8.00- 21.00-ig lehetséges, azután az épületet beriasztják, de a belső udvart nyugodtan használhatjuk. (És állítólag van valami kis kapu is, de erről még Bent ki kell faggatni. :wink: )

A panziósok esti-éjszakai távozásával kapcsolatban még egyeztetnem kell.

Az igazgató helyettes kedvelt bennünket- legalábbis mi erre jutottunk -, legkésőbb kedden telefonál, hogy megfelel-e ez így nekik. Ha van szerződésmintánk, küldenünk kellene. Ildi - Ben anyukája - felajánlota, hogy a büfé részére - ha kell - segít előnyös fizetési feltételek mellett beszerezni a dolgokat a helyi kereskedőktől. Az áraknak megkértem, hogy nézzen utána, ártani nem árthat.

Panzió

Séta távolságra, kb. 5 percre van a 25 férőhelyes Nicolette panzió és étterem, ez tűnt a legbarátságosabbnak azok közül, amit megnéztünk. (Legalábbis ár/érték arányban.)
Árak:
- 1 ágyas: 4500Ft/ éjszaka reggelivel
- 2 ágyas: 6000Ft/ éjszaka reggelivel
- 3 ágyas: 8000 Ft/éjszaka reggelivel
Ha legalább 10-en ott alszanak valamicske kedvezményt is adnak, az autósoknak zárt parkolóhelyet biztosítanak.

Jelenleg ez a helyzet.

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342294 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: KÖMF szervezői topic
Íme a Gálaestre való felhívás:

Kedves Csepűrágók, Dalnokok, Táncosok, ill. mindenki, aki fel szeretne lépni a KÖMF Gálaestjén!

A méltán nagyhírű Musical Estünkhöz hasonlóan most egy Gálaesten csillogtathatják meg azok a tudásukat, akik szeretnék valamivel elkápráztatni az MTT nagyközönségét J

Jelentkezni nálam lehet, csak és kizárólag az alábbi módokon:
- email ( cueddo@gmail.com )
- telefon (20/3869112)
- személyesen

A jelentkezéskor a mű címén, műfaján és kb. időtartamán kívül teljes résztvevő-listát is hozzatok, 100%-ra elvállalt szerepléssel! És azt is mondjátok meg, melyik meghallgatásra fogtok jönni, mert aszerint lesz a kezdés időpontja: ha többen lesztek, korábban.

A produkció lehet vers, dal, jelenet, monológ, duett, kisebb vagy nagyobb csoportban elkövetett dalolás hangszerrel vagy hangszer nélkül, ezenfelül bármi, amit el tudtok képzelni, és szerintem is beleillik a műsorba :)

A jelentkezés határideje: 2007. szeptember 12., szerda 23.00

A meghallgatások péntekenként lesznek, kb. 13-15 óra között. (A helyszínről és időpontról hamarosan írok pontosabbat.)
Összesen két meghallgatás lesz:
szeptember 14., péntek
szeptember 21., péntek

Szeptember 24-ig elkészül a végleges tartalom és sorrend, amit minden szereplő meg fog kapni.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342197 Írta: Cueddo

ma sajnos nem tudok veletek menni :(

este kiírom a jelentkezést.

(Dylan Thomas)
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342186 Írta: Rabyn
Megkérdeztem, sőt Alyr meg Dorw msneltek is:) Alyr utána kérdez mindennek. Szertem jövőhéten tud választ adni mert addigra kezdődik el a suli és lesznek bent az emberek.

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342169 Írta: Gandalf
Ok.

Benanyukája/Entildi felajánlotta segítségét, eső esetén kocsival kijönne az állomásra (jóidő esetén séta), és odavezet minket, fél ötig tud velünk maradni, utána lelép, de Ben velünk tart.
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342162 Írta: dorwinion
Minden a tömköztől függ. 2kor lelépek Gazdagrétről, elvileg odaérhetek 3 előtt. A suli 10 percre van a pályaudvartól -aszonták :wink: - szóval ha a 15.15-tel megyünk se lesz nagy gond. Azért csipkedem magam. Jegyet meg veszek reggel.

Ben azt mondta, hogy 2-3szor akkora a tornaterem, mint a táborban az étkező, szóval végszükség esetén 2 rend is elfér benne nappal, ha eltudjuk szeparálni őket egymástól. (És hátha van olyan nagy és szép tágas folyosó, mint Tatán volt... :lol: )

Rabyn: Vácot kérdezd! lécci... :angyal:

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342145 Írta: Gandalf
Kérdezd!

Holnap, aki jön, próbáljon digi fényképezőgépet is hozni!
El kéne csípni a 14:55-ös vonatot! tali háromnegyedkor a nyugatiban (jeggyel!) a kijelzőnél! Vagy az túl korai Neked, Dorw? Lehet a 15:15.ös is, de az csak 55-re ér le...
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342142 Írta: Rabyn
Váccal kapcsolatban: most jutott eszembe, hogy Alyrnak van ott kapcsolata... Megkérdezzem nála, hogy mit, hogyan?

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342133 Írta: Gandalf
Valószínűleg máson nem tudunk spórolni, csak a rendek és egyéb programok termein. Az ezer, hogy hét teremre nem lesz pénz, vagy több rendet egy terembe zsúfolunk, vagy kevesebb rend lesz. A tornaterem talán azért is jó, mert ha mégis mindenki ott szállna meg (ha elég nagy, majd megnézzük), ott nappal lehet program...

ÁNTSZ: Max. hideg kajákról lehet szó, abba nem kötnek bele. Ez persze leszűkíti a főzőrend lehetőségeit... :roll:

Mindjárt megyek MSN-re, nyissatok rám nyugodtan, ha van kérdés!

Cue, meg kéne hirdetned a Gálaestre a jelentkezést, határidővel, mindennel és egy időpontot kéne adni nekik a meghallgatásra!
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342119 Írta: Rabyn
nekem monor tetszik:)
Vácon tudok kolit ahol lehet lakni.

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342093 Írta: dorwinion
Monor:

- A tornateremhez tartozik a vizesblokk, így nem kell érte külön fizetni, ergo jobban járunk, ha ez marad.
- A konyhát nem adják.
- Pénteken várnak bennünket du. 15.45 - 16 óra körül.
- Október 23-án nincs semmi program a suliban, így akár lehet 4 napos is a rendezvény.

Gyömrőn nem lehet nekik fizetni pénzzel, csak ha ők megmondják mi kell nekik, mi meg megvesszük, és nincs elég terem.
Szentendrére holnap kell szólnom, talán ott lesz az ig. végre.
Nagykáta ugyanez.
Vácon nincs vizesblokk (????).

Egyelőre ezek a biztosak, a többi még ennél is bizonytalanabb.

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342044 Írta: dorwinion

Rabyn írta: dorw: ha jól emlékszem erről volt szó, hogy hát utána kell nézni mit lehet és mit nem.

És valaki megtette? Ha nem, én eddig ezeket találtam, nem tudom, ezek-e a megfelelők.

www.mikromentor.hu/

80/1999. (XII. 28.) GM-EüM-FVM együttes rendelet a vendéglátás és közétkeztetés keretében történő élelmiszer-előállítás és -forgalmazás feltételeiről

90/2003. (VII. 30.) FVM-ESzCsM együttes rendelet az élelmiszerek előállításának és forgalmazásának élelmiszer-higiéniai feltételeiről

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342027 Írta: Rabyn
dorw: ha jól emlékszem erről volt szó, hogy hát utána kell nézni mit lehet és mit nem.

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342026 Írta: dorwinion
Ugyan én nem nem vagyok Gandalf, de:
ma egész nap értekezlet volt, azt kérték, hogy holnap telózzak, így még azt sem tudják, hogy pénteken szándékozunk terepszemlét tartani.

Konyha: az ÁNTSZ-től nem félünk??? Ez tegnap este jutott az eszembe... :?

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342022 Írta: Cueddo

Gandalf, Monorral kapcsolatban indulás-érkezés, talihely-paramétereket tudsz adni?

(Dylan Thomas)
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342002 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: KÖMF szervezői topic
eddig 28-an töltötték ki az új kérdőívet, és ezek derülnek ki belőle egyelőre:
- a csepűrágást jelölték meg legtöbben, mint tevékenységet, amit szívesen űznének. a legkevesebben a kaszkadőrködést és a táncot, de nincsenek nagy eltérések alapvetően az érdeklődés tekintetében. Az emberek átlagosan három különböző dologgal is szívesen foglalkoznának. Az
- az emberek háromnegyede nem hiányol a felsoroltak mellett más tevékenységet a listáról, persze a hiányolósok is viccesre veszik, mert ilyenek szerepelnek a szabadon beírt cuccok közt, mint szex, sokáigalvás, "bármi más értelmes". van itt olyan is, mint a harci ütlegelés, meg a "pihenés, mászkálás a környéken", amik meg máshol meg vannak említve. ami érdekes, és itt említik, az a "fejtörők, társasjátékok, logikai játékok" csoportosan, de ez csak egy ember, meg a szerepjáték.
- a legtöbben a csepűrágást jelölték meg "kedvencükként". itt sincsenek nagy eltérések, de pl senki nem jelölte meg kedvenceként a szövegírótopikot(!), ami köztünk szólva nem is csoda. :P
- a profizmus tekintetében az eloszlás javult: Mester / Oktató (17.9%), Haladó (28.6%), Középmezőny (35.7%), Kezdő (14.3%), Néző :P (3.6%) Ennek az egyes területekre történő lebontását majd megcsinálom valamikor.
- az emberek átlagosan idejük kétötödét szánják kedvenc tevékenységükre, a többi lehetőségre pedig kb egy-egy ötödnyi idejüket, bár a kocsmázásnál elég nagy a szórás. :D

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #342000 Írta: Gandalf
Valószínűleg péntek du. megyünk Monorra terepszemlélni és alkudozni, aki jönne, szóljon előre!
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #341958 Írta: Cueddo

ezen a héten csütön egésznap, pénteken egésznap ráérek. szombaton délelőtt, vasárnap nem. ja, és holnap sem.

(Dylan Thomas)
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #341863 Írta: fqqdk
Meg tudjuk azt csinálni, hogy az egyes előadásokat élő közönség előtt is előadjuk, meg mozit is vágjunk belőle? Mert azt nem mondhatjuk, hogy felvesszük a közönség nélküli "főpróbát", de aztán az előadók végül nem adhatják elő a dolgaikat, hanem helyette van a film...
A különböző előadóművészeknek nagyon számít az, hogy közönség előtt játszanak-e. Ha pedig nem mondjuk el nekik, hogy miért kell kamerának játszaniuk, de közönségnek nem, akkor az nagyon lehúzza majd a morált. Errekéne valami konstruktív dolgot kitalálni...
Ha megvagyunk a Gondolin szövegével, akkor persze majd jobban ráérek kicsit elmélyülten gondolkodni ezen a cuccon, mert alapvetően jó ötlet, csak nem lenne jó, ha ilyesmin bukna meg.

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #341862 Írta: Rabyn
Nekem a csütörtök kiesik mert elvileg ARCot nézünk, de az végülis ráér.
Kérdeztem Szofitól, hogy versestali jellegű dolgot vállalna-e (szerintem lehet, hogy lenne rá kereslet) azt mondta , hogy valszeg ja.

Efku: szvsz írd be a kételyeket, hogy gondolkodhassunk rajta.

Kéne moderátor a kömf topichoz:))

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #341852 Írta: dorwinion
Csütörtökön 4ig melózom, pénteken talán 2kor kitudom rinyálni, hogy engedjenek el.
Azért én megkérdezném, hogy fél 6-6 körül mehetnénk-e. Ha igen, mehetünk csütörtökön is, ha nem, marad a péntek.

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #341850 Írta: Gandalf
Aham. Csütörtök és péntek szabad nekem, a hétvége még bizonytalan. Hogy utazzunk le?
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #341844 Írta: dorwinion
Na szóval, ma telóztam pár helyre, elég gyászos eredménnyel. Háromnál nem vették fel, kettőnél csak egy hét múlva lesz ott az illetékes, egy pedig utána néz, de halálra rémült a gondolattól, hogy 60 ember akar majd ott tisztálkodni... :wink:

Monorra szerdán lehet telefonálni, mondjak nekik valami időpontot, hogy mikor mennénk ki?

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #341673 Írta: fqqdk
Namost az a tíz azért nagyrészt az én tesztemberem volt (Snuff, Ben, Nido, Orsie, te, meg én), szóval biztos hogy nem releváns az a tíz. De azért elmondom:

I. Tevékenységek toplistája érdeklődés szerint (válaszadók hány százaléka ikszelte be):

Élő gondolatok topik 70%
Szövegírótopik 70%
Kajatopik 60%
Kézművestopik 50%
Tánctopik 40%
Csepűtopik 30%
Daltopik 20%
Kaszkadőrtopik 20%
Az látható még innen, hogy az emberek átlagosan négy tevékenységi kört jelöltek meg. Az új kérdőívnél kicsit máshogy alakul a toplista, pl a dalolós topik vezet benne az élő gondolatokkal holtversenyben.

II. Hiányzik-e valami a listáról: 80% szerint nem, a 20% pedig arra a kérdésre, hogy mi hiányzik, a következő válaszokat adta:
"KÖMF-szervezés" - szerintem ez neeem Gandalf vooolt, ááá.
"MTT póló, Lassi, mappa árusitása , művészi szinten:-)" - ez viszont Attila, egyértelműen.

III. Mely területen artoskodnál leginkább:
Kaja és élő gondolatok vezetnek 20-20 százalékkal,
10 százalékot kapott minden más kategória, kivéve a kaszkadőrtopik, ami nullát.

IV. Profizmuskérdés:
Senki nem szeretné mester/oktató szinten művelni kedvenc tevékenységét, ettől eltekintve egy nagyon meredek normális eloszlás látható, ugyanis pontosan 50% jelölte meg a középmezőnyt, 10% a nézőt, és 20-20% a haladót, illetve a kezdőt riszpektivli.

V. Időelosztás:
Hát ez egy komplex kérdés lett ugye, és a majom 2ask nem is értékeli ki nekem rendesen, de azért kiszámoltam:
Az emberek az idejük 38 százalékát töltenék kedvenc artozásukkal, 20 százalékát egyéb általuk kedvelt kreatívkodásokkal, 18,5 százalékot előadáshallgatással és egyéb passzív tevékenységekkel, 20,5 százalékot pedig "szociális kocsmulással". :P

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #341671 Írta: Gandalf
Mil: Narbról tudom, hogy szívesen elvállalna ilyesmit, Márk inkább a multimédiás-filmes előadást csinálná helyette, Pók nem vállalja, helyette talán Amyt kéne, gillz kapcsán nem tom mi van, Ankalimon szívesen vállalna ilyesmit, sztem Aeglos inkább fakanalat forgatna mint festegetne, a jelmezkészítős rendbe (ha lesz) esetleg Esgalt tehetnénk meg vezetőnek, ha válallja, több most nem jut ezsembe :P
Nagyon óvatosan már tapogatózhatsz, h. elvállalnák-e, de mond meg, h. a rend megalakulása erősen szavazásfüggő, és mielőtt szólnál az illetőnek, tudjunk róla mi is! :wink:
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #341667 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: KÖMF szervezői topic
ne nagyon későn a héten majdnem bármikor jó nekem.

amúgy. már kezdjek körbeudvarolni embereket egyenlőre csak feltevés szintjén mint 'reménybeli rendvezetők?'

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #341647 Írta: Gandalf
Efkú, azért ha megvan annak a 10-nek az eredménye, írd be ide légyszi!
És ez azért egy zárt topic, hogy ne kelljen titokzatoskodnunk! :wink: De ettől függetlenül tényleg kéne még tali.

Dorw, Mátrafüred szép és jó hely (ismerem a települést, szívemnek ugyancsak kedves és számomra ott van az igazi Középfölde), de tényleg kegyetlen messze van. És Gyöngyös is. Szerintem egyelőre hagyjuk őket.

Cue, harcosok helyett lesznek "kaszkadőrök", igaz, kicsit célorientáltabbak, de nem véletlenül. :wink: Részei a titkos film-projektnek, majd elmagyarázzuk élőben. De legalább olyan fizikum, kitartás, fegyelem és önismeret kell hozzá, mint a vadász-harcos rendhez.

Kinek mikor lenne jó egy tali?
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.469 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére