KÖMF szervezői topic

Több
17 éve 3 hónapja #346344 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: KÖMF szervezői topic
Frissítettem a listát, elindulhat a beosztások elkészítése!

Ring szombaton jelentkezett, határidő után, de mivel a táncosok vezetője, azt javaslom, nézzük ezt kivételesen el neki és ne kelljen büntit fizetnie! :wink:

Mi újság amúgy?
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #346238 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: KÖMF szervezői topic
Annis vasárnap-hétfőn adja a bevásárló listát, Newra ma.
Kincső még a hétvégén elküldi a tagdíjak befizetésének állását, illetve kértem tőle, hogy hozzon számlatömböt az esetleg tagdíjat fizetni akaróknak, illetve két kazettát a pénznek. (jegy+büfé)
Pókot és a motelt még nem értem el.

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #346231 Írta: Gandalf
Sirgon csak vasárnapig vagy hétfőig tud maradni, de 3 éjszakára jelentkezett és 3 éjszakát fizetett. Fő tevékenységnél osszátok be a kézművesekhez, ott tud egynapos munkával segíteni, a melléktevékenysége értelemszerűen az árusítás/büfézés lesz!

Ma elutazom, vasárnap este jövök, mobilon elértek!

Mil, várjuk majd ide a topicba az eligazításod beszámolóját! :wink:
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #346182 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: KÖMF szervezői topic
Igen, Annis kézműves főnök
mobil: 0670/3786002

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #346150 Írta: dorwinion
Márkkal 17-én, szerdán megyünk kaját vásárolni, stb...

Akkor Annis a kézművesek fője? Mert ha igen, letámadnám bevásárló lista ügyben.

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #346117 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: KÖMF szervezői topic
Nem kell a szövegírókhoz rakni az üreseket, mert nagyrészt gálaestes arcok. Akkor a szövegírótopik informális lesz, azaz:
- nem fog létezni
- kötetlenül, a punny bandával együtt, kocsmázás jelleggel fog működni

nekem ez amúgy teljesen megfelel. :D D

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #346105 Írta: Gandalf
A Gálaesten szerintem lesznek hatvanan, de utána nem valószínű... de nem arról volt szó, hogy nem kell mindent előre feltankolni?
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #346104 Írta: dorwinion
Newra összeírta már, hogy miből menniy kell a Metroból, már csak meg kellene kapnom. :roll: És ami felvetődött kérdés: 60 fővel számoljunk?
A motelből még nem szóltak, remélem nem is fognak, mert akkor minden rendben van. Azért még holnap odacsörrenek.
Akkor a 70 ezret kérhetem a jövő hétre?

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #346102 Írta: Gandalf

dorwinion írta: Rózsától mikor hízelegjek ki egy kis pénzt a vásárlásokhoz? És a büfé + kézműves összegét (össz. 70 e.) is?

Amikor tudsz! Remélhetőleg holnap már okosabbak leszünk. Newra hogy áll?

Motel-ügyben mi újság?
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #346101 Írta: dorwinion
Rózsától mikor hízelegjek ki egy kis pénzt a vásárlásokhoz? És a büfé + kézműves összegét (össz. 70 e.) is?

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #346100 Írta: dorwinion

fqqdk írta: ááá nagyon szimpatikus, hogy rajtam kívül senki nem írta be a szövegíró topikot :D DD

ja és mit csinálunk azokkal, akik nem írtak be semmit?

Egyértelmű... mennek a szövegíróhoz! :twisted:

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #346099 Írta: Gandalf

Rabyn írta: mostmár jó.
bemásolom a jelenlegi listát, aztán később a még firssebbet

Ok, de csak nickeket, adatokat nem adhatunk ki!
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #346095 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: KÖMF szervezői topic
mostmár jó.
bemásolom a jelenlegi listát, aztán később a még firssebbet

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #346093 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #346092 Írta: Gandalf

fqqdk írta: ááá nagyon szimpatikus, hogy rajtam kívül senki nem írta be a szövegíró topikot :D DD

Attilát a kaszkadőrökhöz rakjuk, Angwent meg akárhova. :lol: A többi 3 éjszakás mind írt, Gálaesteseknek nem kell.
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #346091 Írta: Rabyn
nem működik a link.

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #346088 Írta: fqqdk
ááá nagyon szimpatikus, hogy rajtam kívül senki nem írta be a szövegíró topikot :D DD

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja - 17 éve 3 hónapja #346078 Írta: Gandalf

Rabyn írta: Gandalf: kérek egy listát amin rajta vannak a jelentkezők:)

volgyzugoly.uw.hu/public/K ÖMF2007jelentkezők.xls
(update: ez a link nem jó, a fenti, ékezetmenteset használjátok!)

De napról napra frissül, Neked a péntek éjféli állapotok kellenek (én holnap csak kb. délután 4-ig tudom frissíteni, azután elutazom, nektek kell kiegészíteni, én telefonon elérhető leszek).

Átírtalak Gálaest-jegyesre.
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #346054 Írta: Rabyn
Van egy rossz hírem: Nem fogok tudni elmenni Kömfre. Nagyon nagyon nagyon sajnálom de egyszerűen nem fér bele a pénzkeretembe (nem szeretnék kölcsönkérni!!! Így is tartozom a fél mttnek...).

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345988 Írta: Rabyn
Gandalf: kérek egy listát amin rajta vannak a jelentkezők:)

Téma zárolva.
Több
Több
17 éve 3 hónapja #345985 Írta: dorwinion
Én is úgy gondoltam, hogy a jövő héten nagy shoppingolások lesznek. Márkot megpróbálom becserkészni péntek estére Metro túrára. Bájdövéj: mi Márk telszáma?
A kézművesektől nagyon kellene egy bevásárló lista!

Termek:
Kézmosó van mindkét legfelső szinti teremben, de nem második emeletiek azok a termek?
Az alvásra adja magát a földszinti 3 terem, de mi lenne, ha a felső szinteken lennének? Azok sokkal csendesebbek lesznek éjjel, mint az alsók. Így aki akar az mászkálhat, danolászhat kedvére, az alvókat meg kevésbé zavarja. (És a raktár cuccot sem kell majd le és fel cipelni a másodikra.)

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345979 Írta: Gandalf
Teendők számbavétele:

- Pénteken lezárul a hivatalos jelentkezés, majd belinkelem ide a táblázatot, amit készítettem az eddigi adatfeldolgozás alapján, azt már Ti is tudjátok frissíteni.
- Rabyn, arra kérlek, szombaton vagy vasárnap ez alapján írd be a nyilvános topicba, kiknek a jelentkezését regisztráltuk, csak nicknevet!!! Hátha vonzóerő lesz a későbbi jelentkezők számára.
- Hétfőn kérni kell Rózsától egy fizetési összesítést, hogy tudjuk, ki fizetett időben! Én is kérek, de biztos, ami biztos, Dorw, Te is kérj!
- Mil, juttasd el a Monoron készült fotók linkjeit a projektvezetőknek, hogy tisztában legyenek a helyszínnel! A színpad kb. 6*4 m-es, fából van. És kapják meg a pontos időbeosztást okt. 21-re és 22-re: melléktevékenységek reggel 9:00-10:30, fő tevékenységek 10:30-12:00 és 15:00-18:00! A projektvezetők személye szerintem még maradjon meglepi a résztvevők számára. És kérjük az anyagigényt mihamarabb!!!
- Cueddo, össze kell állítanunk hétfőn a Gálaest végleges programját, szünetekkel, mindennel!
- Efkú, hétvégén nekiállhatsz a táblázat alapján Millel együtt összeállítani az emberkék beosztását, és jövő hétre be kell fejezni a titkos keretjátékot! Úgy néz ki, szövegíró projektre nincs igény, ezért beolvasztásra kerül más tevékenységekbe.
- Hanna, várjuk a játékötleteket!!!
- Dorw, meg kell szerveznünk a beszerzéseket, most beszéljük meg! A jövő hét a logisztikáé lesz...

Egyelőre a jelenlegi programbeosztás:

Okt. 20. szombat:
15:00-18:00 dekorálás, előkészületek
18:00-20:00 érkezők fogadása, lepakolás, eligazítás, Büfé, Gálaest előkészítése
20:00-24:00 Gálaest, Büfé

Okt. 21. vasárnap:
7:00-9:00 Büfé, reggeli, 8:00-9:00 MTT Shop
9:00-10:30 Melléktevékenységek
10:30-12:00 Fő tevékenységek
12:00-14:00 Szabadidő, Büfézés, ebéd, MTT Shop
14:00-15:00 Melian előadása a gótokról, párhuzamosan játéksarok, olvasósarok, esetleg vmi sportjáték, kvíz? Van párhuzamosan Shop és Büfé is, ha jól emlékszem?
15:00-18:00 Fő tevékenységek, Büfé előkészítése estére
18:00-20:00 Szabadidő, Büfé, vacsi, MTT Shop, Közösségi Est előkészítése
20:00-24:00 Közösségi Est, Büfé

Okt. 22. hétfő:
7:00-9:00 Büfé, reggeli, 8:00-9:00 MTT Shop
9:00-10:30 Melléktevékenységek
10:30-12:00 Fő tevékenységek
12:00-14:00 Szabadidő, Büfézés, ebéd, MTT Shop
14:00-15:00 Márk faun multimédiás előadása A GyU-filmekről, párhuzamosan játéksarok, olvasósarok, esetleg vmi sportjáték, kvíz? Van párhuzamosan Shop és Büfé is, ha jól emlékszem?
15:00-18:00 Fő tevékenységek, Büfé előkészítése estére
18:00-20:00 Szabadidő, Büfé, vacsi, MTT Shop, Bemutató Est előkészítése
20:00-24:00 A Nagy Leleplezés, Bemutató Est, Büfé, buli hajnalig?

Okt. 23. kedd:
7:00-9:00 Büfé, reggeli, pakolászás
9:00-12:00 Búcsú, délig takarítás, rendrakás, fizetés

Termek:
Mint a fotókon is látható (remélem, végignéztétek őket!), a földszinti előtérből nyíló folyosó az elsődleges helyszín, itt van 3 tanterem, vizesblokk és öltözők, tornaterem, innen lehet kijutni az udvarra, a Színházterem másik épület az udvaron. Az első emeleten van még két termünk, és a második emeleten is van még két termünk. Azt hiszem, a harmadik emeleten lévő termekhez van kézmosó is (Dorw???). Kell 3 alvóterem, egy szervezői és raktárszoba, és 3 nappali terem a projekteknek. Én úgy gondolom, a földszinti 3 terem legyen az alvós, a maradék 4 terem elosztásában a segítségeteket kérem. Praktikus lenne a kézműveseket kézmosós terembe tenni és melléjük a raktár/szervezői szobát, de akkor nagyon el lennének szeparálva... Hm?
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345965 Írta: Gandalf
Néhány ötlet a foglalkozásokhoz:
- a kézművesek csinálhatnának hobbit-lábakat (pl. harisnyazoknira ragasztanak vmit), kaszát-kapát-vasvillát, színes mellényt, zekét, bandita-álarcot, kicsinosíthatnak pár tünde-jelmezt. Ne felejtsük, h. kreatív cuccokra max. 30 ezrünk van!
- A Bölcsek lehetnek "megszakító jelenet" közbeékelve a megyei eseményekbe, pl. "Ezalatt Völgyzugolyban..."
- A kaszkadőrök a szokásos ütőfáikkal fognak gyakorolni, nem tudják, hogy hobbitok és banditák, és a színpadon nyomjuk a kezükbe a mezőgazdasági eszközöket meg jelmezt :twisted: (érdekes lesz látni az arcukat, mikor megtudják, hogy gereblyével fognak harcolni...)

Még agyalok azért. 8)

40 jelentkező.
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345953 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: KÖMF szervezői topic
Pénteken én tartanék a tevékenység-vezetőkenk egy gyorstalpaló-megbeszélősdit, vagy valami hasonlót. szóval Márkot inkább ott szeretném látni, ha lehet... (persze ez a most péntek, ha te a következőre gondoltál, akkor semmi gond :D )

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345934 Írta: dorwinion
Akkor én esetleg megkérdem Márktól, hogy péntek este van-e kedve egy kis Metro túrához...

Remzyék meg... hagyjuk. :evil:

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345897 Írta: Gandalf
Tegnap beszéltem Márkkal, ELVÁLLALJA a kaszkadőrök vezetését. :) És megtartja A GyU-filmes előadását is. Kocsiját is rendelkezésünkre bocsátja, de csak pénteken ér rá ilyesmire, mert szombaton dolgozik és este ér le Monorra.

Minerva után most Remzy is visszamondta a jelentkezését... :evil: :cry:
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345826 Írta: fqqdk
Hagyjuk a kaszkadőröket a ***, és olvasszuk be őket a csepűkhöz és a táncosokhoz és *** meg mindenki.

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345819 Írta: Gandalf
Oké, kezdjük a legelejéről. Még egyszer próbáljuk meg Márkot, felsorolva azt, hogy ezen múlik az egész, mert nincs más.
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #345817 Írta: Rabyn
Ery nem vállalja. Pihenni szeretne és jólérezni magát.

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.476 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére