KÖMF szervezői topic
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Rózsától kapok szerdán bélyegzőt.
- Gandalf
- Nem elérhető
Mornambar - (30) 574-8056, rokkertotto@msn.com
másik gótikás fiú - metalli.cat@freemail.hu
- Gandalf
- Nem elérhető
Nudlit többen győzködtük eddig, azt ígérte, ma éjjelig eldönti, de még nem jelzett. Ha holnapig nem jelentkezik, felhívom. Amúgy is kell sokakat még hívni.
Gótikához mindjárt keresek kontaktot.
- dorwinion
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Gandalf írta: Hm, nem rossz ötet a mi belépőpénzünkből portást fizetni... ha gondolod, ezt is választhatjuk.
Én azt gondolom, hogy ez a módszer a legegyszerűbb.
Cue: én 4-ig melózom, nem hiszem, hogy most eltudnék lógni hamarabb. Az út durván 45 perc oda, meg vissza ugyanennyi. Szóval az a 6- fél 7-es időpont elég nehézkes lesz.
Ildivel szükséges most személyes találkozó?
Mil: Márk már megígérte, hogy adja a kameráját.
Kinek a feladata Nudli beszervezése?
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Milendoria
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 1
Rana szívesen kamerázik, azt mondta hogy az a kamera vacak, ha megkapja Márkét, akkor zsírság.
Andris dolgozik vasárnaponként, úgyhogy gótikásokat kéne szervezni, ha kapok vmi kontaktot elintézem. (most írtam egy privit, de nemhiszem hogy ennyi elég )
Nudli?
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Cueddo
- Nem elérhető
tudtok adni paramétereket a jövő csütörtöki monori vizitről?
én a színházterem miatt mennék le, akusztikát vizsgálni. viszont hat-félhétre vissza kéne érnem, csak ezért kérdezem.
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Gandalf
- Nem elérhető
- dorwinion
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Szervezői kedvezmény:
Ezt még nem beszéltük át. Az alapszabály szerint minimum annyi főszervezői kedvezményt kell adni mindenen felül, amennyit MTT tagoknak. Azaz, mi az MTT-seknek 900 Ft-ot adtunk (6000 helyett 5100), ezért a szervezői kedvezmény is 900 Ft.
Ergo:
Rendes tagoknak a 3 nap főszervezőként 4200 Ft
Pártoló tagoknak " 4800 Ft
Semmilyen tagoknak " 5100 Ft
Viszont javaslom, hogy ez a 900 Ft-os kedvezmény csak hetünknek járjon. A projektvezetőknek adjunk szerintem 300 Ft kedvezményt (pártoló tagi kedvezménynek megfelelő) a tagságin felül, többet ne, mert az teljes anyagi csőd lenne! Newrának és Sirgonnak is 300 Ft kedvezményt. Hm?
Én a magam részéről lemondok a főszervezői kedvezményemről és csak az MTT-st veszem igénybe, én ezért 5100 Ft-ot fizetek majd be.
- dorwinion
- Nem elérhető
Kérdés: született megállapodás arról, hogy mi, a 7 főgonosz mikor fizessük be a befizetnivalót és mennyi lesz az annyi? Csak a gondnok miatt kérdezem...
- Milendoria
- Nem elérhető
és nagyon úgy tűnik h apu vállalja az autózgatást, 20.-án biztosan, de valszeg 23.-án is
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Gandalf
- Nem elérhető
Beszéltem Ankalimonnal, elvállalja a bölcselkedés vezetését és az autóját is megpakolhatjuk.
Akkor tali az Astorián negyedkor.
- Milendoria
- Nem elérhető
ugye ezen fq is ott lesz?
- Rabyn
- Nem elérhető
Valaki segítsen plakátot tervezni!!!!
- Gandalf
- Nem elérhető
A mai megbeszélésen főleg logisztikai dolgokat beszéltünk át, de minimális idő jutott a projektekre is - e téren semmi változás. Szerződést aláírtam, holnap megy postán a sulinak.
Jövő hét csütörtök du. megint lemegyünk Monorra, portásbácsival smárolni, termeket csekkolni, moteltulajt győzködni, meg ilyenek. Addigra kéne már speckó plakát az ottani suliba a diákoknak - ezt is pénteken átbeszélhetjük.
Mondjátok meg mindenkinek, hogy sürgősen jelentkezzenekmán!
- Rabyn
- Nem elérhető
Az a baj a reklámmal, hogy fogalmam sincsen, hogyan kéne kinéznie
Viszont ha előbb jelennek meg a topicba beírandó dolgok mint a topiban akkor beírogatom ám őket.
- Milendoria
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Aki még esetleg ráérne közületek, jöjjön!
- Milendoria
- Nem elérhető
- Cueddo
- Nem elérhető
Pénteken tartom a Végső Meghallgatást, végleges listát akkor tudok majd küldeni. Most kb. 70-80%-nál tartunk, de így is elég ütősnek néz már ki, színvonalát tekintve. A 100 perc is elég stabil.
A körímélt vagy ma, vagy holnap szétküldöm.
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Gandalf
- Nem elérhető
Fq még nem tud nyilatkozni, mikor ér rá, most hívtam fel. Majd szólni fog, ha már tudja. A projektek száma már fix, mert így lettek meghirdetve a jellapon:
4 főtevékenység - színjátszás, tánc és mozgásszínház, kézművesség, kaszkadőrködés
melléktevékenységek - ének/zene, bölcselkedés, szövegírás, árusítás/büfézés, punny/bandázás.
Ebből az árusítás és büfézés már kiosztva, ez amúgy is Dorw alá tartozik, a punny/bandázáshoz meg nem kell projektvezető. Ergo marad 7 projekt, de Efkú legutóbb azt mondta, érdemes két színjátszó-projektet csinálni, egy kezdőt és egy haladót. Terem jutna nekik. Ez esetben 8 projektvezető kéne: két színjátszós, egy kézműves, egy énekzenész, egy bölcs, egy szövegíró, egy táncos, egy kaszkadőr.
Én a bölcsnek javaslom Ankalimont, énekzenésznek Amit, kaszkadőrnek Andrist vagy Ranát (Márk és Felagund tuti kiesnek), szövegírónak efkút (ő úgyis titkos fegyver), csepűrágónak esetleg Drímőrt (gillz most nem szeretne) és Ratzkhát, és vannak emberkék, akik szerintem többféle tevékenységet is elkoordinálnának: Ring, Idhren, Angwen. De emberhiány esetén Te is elkoordinálhatnád a táncosokat, szvsz tudsz mellettük odafigyelni más rendekre is. De csak ha nincs elég emberke.
Hm?
- Gandalf
- Nem elérhető
És kellene egy a monori iskolásoknak, nekik nagyon szájbarágósan.
Sirgon szvsz szívesen nyomtatna nekünk, kérdezd meg!
- Rabyn
- Nem elérhető
Tud nekem valaki nyomtatni kitehető reklámot? MErt kitenném az egyetemen, csak nem tudok nyomtatni.
- dorwinion
- Nem elérhető
És Sirgon elvállalta az MTT shop-ot, Newra meg a büfét.
- Rabyn
- Nem elérhető
Ha valamelyik talin szükség van rám akkor szóljatok. Hétfő kivételével minden délutánom szabad.
- Milendoria
- Nem elérhető
viszont. azért is sürgősen találkozzunk, hogy megbeszéljük a majdani vezetők személyét... most még csak Narbot faggattam, ő nem vállalta, szóval baromigyorsan ki kell találni hogy mint hogy merre hogy azonnal tudjak emberekre vadászni, meg esetleg kéne egy vezetőképzés-gyorstalpaló, csak hogy legyen valami fogalmuk (persze ez majdan az én problémám lesz...)
- Gandalf
- Nem elérhető
Rabyn: várom a beígért reklámanyagot azóta is!
Cueddo: Írd össze a fellépők végleges listáját, és kérdezd meg tőlük, kinek milyen technikai igénye lenne! És minden fellépőnek szólj, hogy küldje el a kömf-jellapját, ha még nem tette volna!!!
Dorw: mi kedden talizunk, az aláírás mellett tudunk beszélni is?
- Rabyn
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.