KÖMF szervezői topic
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Mért madár?
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
volgyzugoly.uw.hu/public/KMF-fehrfekete.jpg
volgyzugoly.uw.hu/public/KMF-fehrfeketeKZS.jpg
volgyzugoly.uw.hu/public/KMF-feketefehr.jpg
volgyzugoly.uw.hu/public/KMF-kk.jpg
volgyzugoly.uw.hu/public/KMF-narancs.jpg
volgyzugoly.uw.hu/public/KMF-tejtKZS.jpg
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Cueddo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
lassacskán már kifejezetten virulok, ma felvéstem a listára a 13. produkciót is, és még biztos lesz több, kis rászámolással hetvenkét perc. ez már azért műsor
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Rabyn
- Nem elérhető
- fqqdk
- Nem elérhető
Na ilyenkor érzem azt, hogy kiba.szottul kéne már egy normális jogosultságkezeléssel ellátott wiki szoftver, a fórummotorral és egyéb tartalomkezeléssel egybeintegrálhatóan. Amit éppen meg is lehetne csinálni, és szürkével meg is szeretnénk, csak _nincs_rá_időnk_ kábé csak akkor tudnánk gyorsan megcsinálni, ha fizetne érte valaki
code a rat the monster on doom in it
- Gandalf
- Nem elérhető
- A rendezvény hivatalos neve Kreatív Őszi Művészeti Találkozó! Erre MINDANNYIÓTOK figyelmét szeretném felhívni!
- Az iskola neve: (Monori) József Attila Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola (A Monorit az elejére hol kiteszik, hol nem, mi akár írjatjuk jelzőként is kisbetűvel: monori József Attila...)
- A színvonalas hosszú í, stb. után nem rakunk 3 pontot, csak egyet! A Gálaestet tervezünk után vesszőt kell rakni!
- A Gálaestről lehetne valami ismertetőt belerakni, hogy értsék, miről van szó és hogyan kapcsolódik a KÖMF-höz!
- Erről még nem tudtok, de tegnap a költségvetés tervezésénél úgy döntöttünk, lesz csak a Gálaestre (plusz egy éjszakára, másnap reggelig) szóló jegy is, tehát háromféle jegyünk lesz, hátha így nagyobb bevétel születik. Ezt is bele kell rakni.
- A jegyárakról napokon belül döntés lesz, azt beillesztjük még utólag.
Arra kérek mindenkit, hogy személyesen népszerűsítse a rendezvényt ismerősei és barátai körében úgy, hogy tényleg kedvet kapjanak hozzá!
Továbbá hirdessük meg, hogy a Gálaestre nem csak vadonatúj produkciókkal lehet fellépni, pl. szerintem a tábori mesterdarabok simán jöhetnek, legalább rokonoknak, barátoknak is meg lehet mutatni! Azoknak a produkcióknak NEM kell meghallgatás, amellyel már felléptek!
Vasárnap:
Akkor megbeszélés Millel, Dorwwal, Hannával, Efkúval 16:00-tól a Gandalf-rezidenciában! Többiek is jöhetnek, ha nagyon akarnának, de rájuk nincsen feltétlen szükség most!
- Rabyn
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- fqqdk
- Nem elérhető
Nem utal... Én azt nem tekintem véglegesnek Bár most erről eszembe jutott valamiGandalf írta:
Ha elmész a meghallgatásra, előadod és ott Cueddo rábólint, tőlem mehet...fqqdk írta: a doriath bukása 2.0-t elő lehet adni a gálaesten? mert akkor fellépnék
De nem tartalmazhat spoilereket a Titkos Projekt kapcsán (melyre utal a címe sajnos, így megkönnyítené a kitalálását)!
- Gandalf
- Nem elérhető
Ha elmész a meghallgatásra, előadod és ott Cueddo rábólint, tőlem mehet...fqqdk írta: a doriath bukása 2.0-t elő lehet adni a gálaesten? mert akkor fellépnék
De nem tartalmazhat spoilereket a Titkos Projekt kapcsán (melyre utal a címe sajnos, így megkönnyítené a kitalálását)!
- fqqdk
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Rabyn: Semmi baj, egy nap csúszás még belefér!
Cueddo: igazán nagyszerű, ez már több a semminél! Azt a 8 bizonytalan emberkét még bátorítsd és bíztasd egy picikét! És keresd fel még személyesen, aki esetleg szóba jöhet! A gótikások benne vannak ebben a 10-ben? Ha tudnak valami színpadkímélő, zárt helyen is érvényesülni tudó és BIZTONSÁGOS harci bemutatót kb. 5 percben, ők is felléphetnének a Gálaesten! És hirdesd meg mégegyszer a meghallgatást, mert a Színművek topicban a sok egyéb adat mellett elkallódott!
Továbbá feloldjuk a tiltást minden szervező számára, Ti mind felléphettek a Gálaesten, ha szeretnétek! Persze ez esaetben Nektek is kell előre jeleznetek!
- Rabyn
- Nem elérhető
Estére megpróbálom megcsinálni a cuccot. Elnézést, hogy nem lett kész de ha megnézitek Alyr blogját kiderül miért. Ma meg fél5ig bent vagyok és csak utána tudom befejezni.
- dorwinion
- Nem elérhető
... de van helyette két termünk!!!
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Cueddo
- Nem elérhető
a helyzet állása: 10 produkció / ebből 2 kérdőjeles.
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Rabyn
- Nem elérhető
- dorwinion
- Nem elérhető
Monor: beszéltem az étkező elcseréléséről az ig. helyettessel, legkésőbb holnapra tud választ mondani. Az a baj a cserével, hogy amit eddig kértünk az egy szárnyon van, és ha a csere megtörténik, akkor egy másik szárnyat is ki kell nyitniuk.
Ja, és azt kérte, hogy a szerződést postán, ajánlottan küldjük el, ne mailben.
- Gandalf
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- dorwinion
- Nem elérhető
- fqqdk
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
hamar le kéne fixálni, hogy ne csináljanak akkorra a szüleim semmi családi programot
nekem azért gázos bármilyen hétköznap, mert rendesen sulim van délelőtt, utána meg hát nemártana tanulni [meg táncolni ], de ha télleg csak olyankor jó mindenkinek, megoldom...)
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- fqqdk
- Nem elérhető
kedden pedig négytől fél hatig van sulim.
tekintve, hogy ezt a sulit hét éve már elkezdtem egyszer, és bebuktam, most el akarom végezni, úgyhogy ez az idő szent és tabu stb.
leginkább a keddet favorizálnám, mert lehet, hogy a keddi órám nem is lesz, ugyanis brahiból felvettem, de lehet h az előfeltételek miatt nem járhatok oda. átlagosan amúgy négyig-ötig szoktam melózni.
ezeket milc és gandalfék miatt osztom be ide, ha már megvagyok a gondolin szöveggel, akkor majd amúgyis újragondolom az életemet.
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.