KÖMF szervezői topic
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Szóljatok az ismerősöknek, barátoknak, hogy jelentkezzenek!
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Viszont nekem szinte teljesen kizárt, hogy okt12éig be tudjam fizetni. A fizum csak 18-a körül jön majd meg, és a szüleimtől nem kérhetek.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- dorwinion
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Gandalf írta: Igen, töltsétek ki Ti is!
Én már kitöltöttem, bi-bíííí!
:stréber:
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Gandalf
- Nem elérhető
- Cueddo
- Nem elérhető
főszervezőknek ki kell tölteni jellapot a hivatalosság kedvéért, vagy nemfontos?
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- dorwinion
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Eddig Felagund jellapja érkezett be néhány kérdéssel, MSN-en beszéltem vele, azt mondta, egyáltalán nem biztos, hogy jön, lehet, hogy csak Gálaestre jön (de fellépne Shaolin-mutatványokkal), még meglátja.
Itt az idő egy kis kampányolásra, hogy jelentkezzenek!
Ádám levelére reagáltam, a hibákat kijavítottam a cikknél.
- dorwinion
- Nem elérhető
- dorwinion
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Emberek, igyekezzünk nagyon türelmesen és udvariasan kommunikálni a topicban mindenkivel (azzal is, aki nem érdemli meg), és a legostobább kérdésre is szépen és érthetően (ha kell, akkor szájbarágósan) válszolni! Kerüljük a konfliktusokat és a vitákat, és ha kialakult, azok elsimítására törekedjünk minden érintett fél megnyugtatásával! Senkinek nem akarjuk elvenni a kedvé a rendzvénytől!
Köszönöm!
- Rabyn
- Nem elérhető
Épp akartam kérdezni, hogy hogy állsz:)
Feltettem az új órarendem a blogomra. Aszerint lehet kalkulálni, hogy mikor, hogy érek rá.
- Cueddo
- Nem elérhető
huszonkét műsorszám (ebből 4-5 bizonytalan), száz-száztíz perc
(Dylan Thomas)
- Rabyn
- Nem elérhető
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
tudom, hogy a diákhitel cak 15-én jön de így a 12-én befizetett pénzk is csak hétfőn érkeznek meg, és Rózsa kérte, hogy az elszámolás miatt minél hamarabb fizessünk be.. 15-én tud így is leghamarabb a pénzhez jutni a hétvégi banki szünet miatt, ami egy héttel van a rendezvény előtt... egy hétvégényit pedig talán még a legszőrösebb szívű szülő is hitelez a csemetének
- Rabyn
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Sokat gondolkodtam rajta (álmatlan forgolódások estébé), és tényleg az látszik ésszerűbbnek, ha időben osztjuk fel a dolgot, és nem multitaskingprojektezünk. Akkor maradjon a fő tevékenység - meléktevékenység. felállás.
Én az alábbi fő tevékenységeket javasolnám:
színjátszás; tánc és mozgásszínház; kaszkadőrködés; kézműveskedés
- ebből lehetne maximum kettőt megjelölni a jellapon
Melléktevékenységnek javasolnám:
ének és zene; szövegírás; bölcselkedés, árusítás/büfézés; punnyadás/bandázás
- így lenne lehetőség lájtosabbra is venni annak, aknek egy fő tevékenység bőven elég. Akik az árusítás/büfézés opciót választják, nem kapnak ettől még szervezői kedvezményt! Ez is egy választható elfoglaltság. ebből max. 1 db.-ot lehetne kiválasztani.
És nagyon hasznos az egyéb teékenység-része is a tesznek, mert így van ötletem, miket lehetne csinálni abban a délutáni egy órában (14-15) és a közösségi esten is akár. Lehetne egyórás játékot csinálni a tornateremben, tárasjátékokat levinni, a Közöségi estbe meg fejtörőket és logikai mjátékoka rakni. Hm?
Más. Dorw és Rózsa megtárgyalták, hogy lehetne két részletben fizetés is, átha ez anyagilag könnyítene sokakon. Persze, okt. 12-ig mindenképen be kell fizetni mind a két részletet.
- fqqdk
- Nem elérhető
Azt azért szeretném elmondani, hogy jó sok tapasztalatom nem van ilyen ügyekben, ezért amikor Gandalffal tervezgetjük ezeket a dolgokat, akkor általában az szokott lenni, hogy meghallgatom, és aztán arra reagálok, amit mond. Amit nem mond, arra nem reagálok. Eddig pl nem hangsúlyozta ki ennyire, hogy különböző tevékenységek különböző időigényűek, pedig voltaképp magától értetődő, úgyhogy ezért a nagy variálás. Mégiscsak szakma szerint vagyunk kénytelenek bontani, szóval az interdiszciplináris projektecskék ötlet az most kiesik. Talán majd legközelebb.
code a rat the monster on doom in it
- fqqdk
- Nem elérhető
1. Az alábbi tevékenységek közül melyikkel foglalkoznál szívesen a KÖMF időtartama alatt?
Kézművestopik 36.6% 15
Kaszkadőrtopik 31.7% 13
Csepűtopik 56.1% 23
Tánctopik 46.3% 19
Kajatopik 41.5% 17
Zenetopik 41.5% 17
Élő gondolatok 39.0% 16
Szövegírótopik 34.2% 14
2. Van-e valami olyan tevékenység, amit a fenti kategóriákba nem tudsz besorolni, de szívesen végeznéd?
nem 73.2% 30
igen 26.8% 11
2.a És ha igen, mi az:
íjászat:))))
sport v játék, ha nem az a kaszkadőrködés
póker xD ( na jó, vicc volt
pihenés, mászákálás a környéken (főleg ha Tatára megyünk)
bármi más értelmes
harci ütlegelés az melyikbe jó?
szerepjáték
hosszansokáigalvótopic
Fejtörők, társasjátékok, logikai játékok csoportosan
(18)
3. A fent említett kategóriákból melyik az, amelyikben a legszívesebben artoskodnál?
Kézművestopik 4.9% 2
Kaszkadőrtopik 9.8% 4
Csepűtopik 26.8% 11
Tánctopik 24.4% 10
Kajatopik 9.8% 4
Zenetopik 12.2% 5
Élő gondolatok 12.2% 5
Szövegírótopik 0.0% 0
4. A kedvenc tevékenységedet milyen profin szeretnéd űzni a KÖMFön? (Mer' ez kedv kérdése is ám.) (Próbálj meg objektív lenni )
Mester / Oktató 14.6% 6
Haladó 26.8% 11
Középmezőny 43.9% 18
Kezdő 9.8% 4
Néző 4.9% 2
5. Hány százalékot szánnál az alváson kívül töltött idődből a.
Kedvenc kreatív tevékenységedre: 40.27%
Nemkedvenc kreatív tevékenységekre amiket azért mégiccsak csipázol. 18.56%
Nemkreatív tevékenységekre, amikre azért tuti lesz alkalom. (előadáshallgatás, bambulás, kirándulás) 17.98%
Kreatív tevékenységekre, amiket a szervezők mindig "kifelejtenek". (buli, kocsmatúra) 23.20%
- Gandalf
- Nem elérhető
A lényeg, hogy vasárnap estére a koncepciónknak az a része fix legyen, amely a jelentkezési lapba belekerül. Hétfőtől indul a jelentkezés, és addig legalább azt el kell döntenünk, akarunk-e fő- és mellékfoglalkozásokat vagy sem!!! Mert eszerint kell megcsinálnom a jelentkezési lapot (egy próbaverziót már összedobtam).
iwiwes cucc: megnézem és kiegészítem, köszi!
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
viszont. amit hirdettek iwiwen, abba nem kéne beleírni azt is, hogy aki nem panzió igényel, annak mennyi lenne az ár? mert így elég hiányos információkat kapnak az emberek, illetve elrettentheti őket az ár... a legtöbben azért nem panziózni akarnak
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Gandalf
- Nem elérhető
Sokat vaciláltam rajta (bocsánat a későn szólásért), de efkú nélkül nem lenne túl sok értelme.
Tegnap Gondolin-válogatás alatt beszéltem efkúval, és mint kiderült, teljesen átvariálta az egész koncepciót a fejében, így semmi előrelépés nem történt még.
Eddig ugye arról volt szó, hogy lesz 5 projekt, ebből egy táncos, egy harcos és három vegyes (a többi foglalkozásból összerakva, egy-egy jelenetet kellett volna megcsinálniuk).
Efkú azt mondta, ennek így mégsem lenne értelme, mert a szavazás alapján az emberek többmindenel szeretnének foglalkozni egyrészt, másrészt pedig vannak olyan foglalkozások (pl. szövegírás, bölcselkedés, zene és ének), amelyet nem lehetne végig csinálni két napon át a Bemutató Estre készülve (pl. egy színdarabhoz a szövegnek kell elsőre elékszülnie).
Ezért úgy kéne szerinte csinálni, hogy mindenkinek legyen egy főprojekt-foglalkozása és egy alprojekt-foglalkozása. A főprojektek ezek lennének: színjátszés, tánc, kaszkadőrködés, kézműveskedés. Alprojektek: szövegírás, ének és zene, bölcselkedés, szabad foglalkozások (bandázás, kocsmázás). A jelentkezési lapon mindenki megjelölhetne két főprojektet és egy mellékprojektet, amit figyelembe vennénk (de nem feltétlenül oda kerülne be) a beosztásnál. A projekteket nem csak térben, hanem időben is szétosztaná, tehát a napi 2*3 órából 4 óra lenne a főprojekt és 2 a mellékprojekt mindenkinek vagy valami ilyesmi... A főprojekteknek járna külön egy-egy terem egy időben. És ez esetben 8 projektvezető kellene, négy a főprojektek élére, három az alprojektek élére (kocsmázáshoz nem kell koordinátor).
A főzőcskézős projektet két okból vetettük el: egyrészt a megvalósíthatóság problematikus (nincsen konyha, nem szabad főzőcskézni), másrészt a Titkos Projektbe nem illeszthető bele. Az ezt megjelölőket kárpótolnánk azzal, hogy kenhetik a kenyereket a büfében, ha nagyon szeretnék.
Mivel efkú túl rapszódikus és rendszertelen ahhoz, hogy másképpen csináljuk, muszáj itt a topicban ötletelnünk, véleményeznünk az agymenéseit!!!
Mindenki fejtse ki itt elképzeléseit, véleményeit, főleg Te, Milendoria!
- Rabyn
- Nem elérhető
- Cueddo
- Nem elérhető
Mil: Narbnak és Idhrennek már írtam emilt, de ha te is aktivizálod magad, azt nagyon megköszönöm!
(Dylan Thomas)
- dorwinion
- Nem elérhető
Gandalf írta: Beszéltem Pókkal:
- A kocsival a szállítást nem biztos, hogy tudja vállalni, előtte egy héttel tudja fixre megígérni.
- Dekorációt szintén nem meri még elvállalni, mert nem tudja, hogy fog ráérni.
Találtam egy hibát a költségvetésben: nem 1/3 és 2/3 az arány, hanem 1/4 és 3/4, mert 11 és 33 emberről van szó!
- Ha nem lesz 3 autó legalább, akkor kerítenünk kell egy utánfutót vagy ilyesfélét.
- "Vészhelyzet" esetére találjunk valakit, - természetesen nem az utolsó pillanatban szólni neki - aki eltudja látni ezt a feladatot. Ha elmegyünk Monorra körülnézni, mehetünk 2 dekorossal is.
- Még jó, hogy négyen számoltunk költségvetést... (Túléljük, majd spórolunk sokat ( ) és ügyesen csinálják a büfét.
Büfé: ha valakinek van ötlete, hogy mit áruljanak a büfében, ami finom, olcsó és a helyszínen is el lehet készíteni tűzhely nélkül, az ne fogja vissza magát!
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
nekem tökéletes a vasárnap, szóval feltétlenül ott leszek.
a logókból meg a narancssárga tetszik (olyan főnix-hangulatú ), és amúgyis tök jó ötletnek tartom hogy ehhez az őszi talihoz legyen logó...
amúgy akallabeth-es vagyok én is csak kapolcson lau ugrott be a helyemre ugye a sérülés miatt... szal még nemtudom hogy hogy lesz, de én is megkérdezősködhetem a többieket...
vasárnapra már konkrét projektvezető-jelöltekkel álljak elő, vagy majd ott mindent jól ki/megbeszélünk?
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- fqqdk
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- A kocsival a szállítást nem biztos, hogy tudja vállalni, előtte egy héttel tudja fixre megígérni.
- Dekorációt szintén nem meri még elvállalni, mert nem tudja, hogy fog ráérni.
- A tavaszról elmaradt Lassi a KÖMF-re fog megjelenni, előtte senki nem veheti át, ez is egy vonzerő lesz a rendezvénynek (arra ügyeljünk, hogy ne a programok alatt árusítsuk, mert akkor az lesz, mint a tábori talin: mindenki az újsággal lesz elfoglalva).
Találtam egy hibát a költségvetésben: nem 1/3 és 2/3 az arány, hanem 1/4 és 3/4, mert 11 és 33 emberről van szó!
Logo: én is a narancssárgára szavazok, sztem akkor véglegesíthetjük is.
- Cueddo
- Nem elérhető
nekem is narancssárga tecc.
Felagundot már ostromlom, Akallabethéket megkérdezem, köszi a tippet!
(Dylan Thomas)
- Gandalf
- Nem elérhető
Helység bérlet: 200.000 forint
Kézműves foglalkozás költségei: 30.000 forint
Utazási költség: 13.000 forint (3 autó)
Takarítás: 2.000 forint
Tartalék: 5.000 forint
Összesen: 250.000 forint.
Ezen kívül a büfé működtetéséhez szükséges alapanyagok beszerzése kb. 40.000 forintba fog kerülni, amiből 70.000 forint a várható bevétel.
Jegyárak:
Három kategóriájú jegyet terveztünk: a Gálaesti, 2 éjszakás és 3 éjszakás. A gálaestre szóló jeggyel vasárnap reggel 9-ig lehet a rendezvény lebonyolításának helyszínén tartózkodni. A 2 éjszakás jegy vasárnaptól kezdődően a hátralévő időtartamra érvényes.
MTT tag (15% kedvezmény) / Pártoló tag (5% kedvezmény) / Teljes árú
Gálaest: 1900 / 2100 / 2200
2 éjszakás: 3600 / 4000 / 4200
3 éjszakás: 5100 / 5700 / 6000
Ha a legalacsonyabb bevételi lehetőséggel számolunk, akkor 50 fő részvételével - feltételezve, hogy mindannyian MTT tagok - és az előzetes felmérés eredményét figyelembe véve (1/3 2 éjszakás, 2/3 3 éjszakás, 10 Gálaestes)akkor az összbevétel 257.200 forint.
Azok, akik a jegyeket október 12-ig nem vásárolják meg, büntiből 1000 forinttal többet fizetnek, kivéve a Gálaestre szóló jegyet, ami 12-e után egységesen 2200 forintba fog kerülni.
2007. szept. 11. - Ankalimon és Rózsa által is jóváhagyva!!!
(A Motel-árak nem részei a költségvetésnek, azok minden igénybevevőnek plusz egyéni költségek, de mi szerverzzük meg és bonyolítjuk le a dolgot.)
- dorwinion
- Nem elérhető
Rabyn írta: nekem a fekete hátterű kék vagy narancssárga tetszik.
Mért madár?
Mert ősz van, és elköltöznek a fázósabb madarak.
Nekem a narancssárga, egyértelműen.
De még ő is tecc: KMF-feketefehr.jpg
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.