KÖMF szervezői topic

Több
17 éve 2 hónapja #347133 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: KÖMF szervezői topic
Az az időpont nekem is jó.

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #347131 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: KÖMF szervezői topic
OK, adjunk jogokat, ehhez kell az összes projektvezető (Cuénak és Ankalimonnak már van) PONTOS fórumos nickneve, nehogy rossz felhasználó kapja a jogokat! Akikről szó van: Annis, Ami, Ratz, Márk, Ring, de Newra is kapjon sztem. Nézzetek utána, mik a pontos nickek!

Nekem nem jó az okt. 31. - nov. 2.
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #347130 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: KÖMF szervezői topic
Kiértékelő taliban benne vagyok. Következő négynapos hétvégén vmikor? Egyébként nem lenne egyszerűbb ehhez a zárt fórumhoz jogokat adni a tevékenységvezetőknek is?

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #347116 Írta: Gandalf
Mil, megbeszélés támogatva, kérdezz végig minden vezetőt, mikor érne rá egy ilyen megbeszélésre, remélhetőleg nekem is jó lesz! :D

Utazási költség visszatérítése természetesen bele lett kalkulálva a költségvetésbe, ehhez majd Rózsától kell kérned egy Excel-táblázatot és kitöltetned apukáddal! És mégegyszer köszönet neki!

Gondolkoztam rajta, hogy írok ide kiértékelést, de jobb szeretném ezt az élő megbeszélésen, szerintem ez túlmutatna a fórum keretein kívülre. :wink:
Itt csak annyit, hogy ÉLVEZET volt ilyen jól szervezett és együttműködni képes (ez igen ritka az MTT-ben!) CSAPATTAL dolgozni! Ezzel talán példát is mutattunk minden MTT-s szervezői csapatnak. 8) Köszönöm!

Egyelőre úgy tűnik, sikerült egy kis bevételt is produkálnunk, noha minimálisat.

Ulmo, köszi a linkeket!
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #347115 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: KÖMF szervezői topic

úgy pörgött végig ez a három nap, mintha minden pillanat ki lett volna feszítve a végtelenbe, és most a végére ez a rengeteg élmény, ölelés, beszélgetés vagy épp csak egy mosolygó tekintetváltás valakivel - összeállt bennem egyetlen TENGER-érzéssé.

köszönöm Nektek!

a benyomásokat meg próbálom megfogalmazni, hogy értelmesen megoszthassam Veletek.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #347114 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: KÖMF szervezői topic
más: apu intenzíven érdeklődik h akkor esetleg lehetne-e útiköltség-hozzájárulást igényelni... azt mta h kb 5000 Ft lenne ami fedezné a monorig 2x oda-vissza és a raktárig 2x oda-vissza utat, szóval majd lehet róla szó?

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #347078 Írta: Milendoria
huhhh...
tegnap a délutáni egy órásra tervezett szunyóka 4 órás lett, de hiába, mert ma jó korán keltem, 6ból 5 órán dolgozatot írtam úgy, hogy az agyam sebessége vetekedett a csigáéval...

ennek ellenére iszonyatosan megérte! :D
pörgés, jövésmenés, hullakómásság, mosolyok töménytelen mennyiségben, ölelésrohamok, spontán beszélgetések, összevissza és szétszervezések, függönyhúzogatás, fénytechnika, színpadterem, puzzle-szivacsok....

áá, nem lehet elmondani! nagyon sokat tapasztaltam, hibákat követtem el, hogy helyrehozhassam őket, igyekeztem bátorítani, lelkesedni, besegíteni vagy lelket ápolni ahol épp kellett... remélem tényleg hasznos voltam...

most ami még vár, hogy kiértékeljük a rendivezetőket, kellene egy probléma/élmény/tapasztalat megosztás, átbeszélés, minél hamarabb, mielőtt feledésbe merül...

csak annyit mondhatok: KÖSZÖNÖM!

Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #347028 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: KÖMF szervezői topic
Linkek:

Itt a bemelegítés :)
Bemelegítés 2 :)
Itt a műsor
Itt levezető buli egy része

Mindegyik AVI, ha nem játszaná le a gép, új DivX kell hozzá.
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #347016 Írta: Gandalf
Gyors beköszönés.

Nagyon szépen köszönök Nektek mindent. :D Ígérem, írok részletesen majd ide mindenfélét, de most agyatlan dúnföldi értelmi szintjén érzem magam, akit éppen fejbekólintottak egy vasvillával.

A videókról:

Mindenképpen szeretnénk belőle DVD-t csinálni, mert rengeteg anyagunk van. Rana és Márk igen sokat kameráztak még a Megye megtisztításán kívül is, meg lesz jó sok kép meg ilyesmik. Meg Ryana ígért nekünk megint olyan zenés montázs-szerűséget, mint a tábori DVD-re. Ezt mind amúgy sem lenne érdemes feltölteni. Mindenkitől begyűjtjük a képeket (biztos sokan nyilvános tárhelyre teszik fel majd, ahol bárki megnézheti). Ulmo felvételével most már több videóanyagunk is van (ezer hála Neked is, amiért Te is kameráztál :wink: ).

Márkkal konzultáltam, meg fog keresni Téged, Ulmo, hogy megbeszéljétek a formátumot, szeretném, ha egységes formátumban lennének a DVD-n a felvételek.

Ettől függetlenül csak az Ulmo-féle videóanyag felmehet a Tolkien.HU-ra, de nem javaslom a nyilvános kilinkelését egyelőre (majd ha elkeltek a DVD-k). Nekünk belső használatra természetesen itt lehet a link. YouTube-t nem támogatnám semmiképpen.
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #347015 Írta: Ulmo
Ha fent van a TolkienHU-n, utána esetleg felteszem Youtube-ra is, de Rabynnak mindenképpen az eredeti verziót akarom eljuttatni.
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #347014 Írta: fqqdk
Mindkét dolog amit mondasz, teljesen jogos... ellenben nekem semmi bajom a jutúbbal, mert marha jól jön akkor, amikor hirtelen eszembe jut, hogy hüdejő volt, valahol, ahol nincs nálam 1) a DVD-készletem, 2) a kodek pakkom 3) vagy a saját gépem, de szeretném valakinek megmutatni. De az én kedvemért nem kell feltenned, csak mondom. Még mindig ott az Earendil utazása tréler/werkfilm, ha reklámozhatnékom támad. :)

Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #347012 Írta: Ulmo
Efkú: két ellenérvem is van:
1: a Youtube kb 10 perces videókat enged feltenni. Ha leszedem az "extrákat", akkor is kb fél óra a műsor. Nem szeretném darabolni a cuccot.
2: ez a műsor többet ér annál, hogy 320*200-as bélyegméretben, vagy felnagyítva, ökölnyi pixelekkel nézegessük.
Egyelőre megcsináltam AVI-ban (720*576 méret), most kúszik felfelé a TolkienHU-ra. Amint kész van, adom a linket.
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #347002 Írta: fqqdk
Ez egy open source tali volt, sztem letölthető verzió ÉS youtube :P
(és a youtube-ot teljesen komolyan gondolom ám)

Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346999 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: KÖMF szervezői topic
Ulmo: szerintem a letölthető formátum jobb lenne:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346992 Írta: Ulmo
Kedves Szervezők!

Először is szeretnék gratulálni a klassz rendezvényhez, remélem, a többi nap is hasonló volt az utolsó estéhez :)

Másodszor kérdezném, hogy a bemutató est videójával mi légyen? Csináljak belőle avi-t, és tegyük letölthetővé, vagy készüljön belőle DVD? Mivel az anyag rövid (nincs 3/4 óra), én a letölthető opciót javasolnám.
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346799 Írta: Gandalf
Szervezők, tevékenységvezetők:
Mi már du. háromra szeretnénk leérni a helyszínre, ezért 13:45-kor talizunk a Nyugatinál a kijelzőnél! Vagy a 13:50-es, vagy a 13:55-ös vonattal mennénk. Aki tud jönni közületek, jöjjön, de ha nem, nem nagy gond. De azért jó lenne. :wink:
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346793 Írta: Gandalf
Jó hír:
Megvan a szintetizátor, Márk hozza magával. És találtunk a raktárban egy reflektort, de nem tudjuk, működik-e, konnektor híjján nem tudtuk kipróbálni...

Rossz hír: Nincsenek meg a varrótűk és nem találtuk a labdákat sem.

A cuccos alig fért be Mil apukájának és Márkéknak a kocsijába... és Pók holnap még hoz egy csomó mindent is...

Efkú, kérlek, csináld meg a büfé-jegyszedés-shop beosztást, amit a Margitszigeten elkezdtél!
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346786 Írta: Milendoria
színjátszók.... meg ének-zene vezető, mert ő ugye fedőnéven Ami :D
a mai raktárelhozósdi lesz, majd előkerítem apu és elmegyünk

Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346784 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346771 Írta: dorwinion
Cucc kb. annyi lesz, amennyi befér. :wink: A raktár pontos címét Ery nem tudta megmondani, csak annyit, hogy XIX., Bercsényi u. 80+valamennyi. Ha odaértünk megnézzük
és értesítünk.

Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346766 Írta: Gandalf
Nem tudja senki, kinél van a szinti...

Dorw száma: 06 20 3990060

Holnap megyünk du. raktárba Márkkal, ha tutok jönni holnap Mil, egyeztesstek telefonon! Ha nem, akkor szombat nagyonkoradélután.

Rabyn, szerezd be Tündétől a listát, mert annélkül nem árusítunk.
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346756 Írta: Milendoria
gyors és fontos kérdés:
mennyi cucc, hol van a raktár, lehetne-e szombat délután és a számod szeretném dorw mert esetleg pénteken hoznánk el a cuccokat, ha lehet....

Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346744 Írta: Rabyn
Cue: az mttnek van szintetizátora. Azt hiszem Pók őrzi de lehet, hogy a raktárban pihen.

Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346740 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: KÖMF szervezői topic

két kérésem lenne:

1. szerezzünk szintetizátort a helyszínre, ha tudunk;

2. Mil, megtennéd, hogy írsz a színjátszóknak, hogy hozzanak koszolható-izzadható váltóruhát és mindenféle idióta ruhát jelmeznek és kellékeket, mindenféle vackot, ami befér a cókmókba? kérlek, írj mind a 10nek. Ratzcal még csak félig véglegesítettük a listát. én azt javasolnám, hogy aki nagyon mozgós-purcanós-aktívat akar, az jöjjön hozzám :) de ezt majd holnap letárgyaljuk Raccal, az idő viszont szorít.

köszönöm szépen!

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346695 Írta: Rabyn
Lista Tündénél van (meg még 30 dvd is...). Nem tudom mikor van vége a filozofia előadásomnak. (estére megtudom) De szerintem a dél körül bárhol?

Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346690 Írta: Gandalf

Rabyn írta: Ki tudna velem holnap kb 10:30 és 13:55 között találkozni, hogy adjak neki táboros dvdket?
Az a helyzet, hogy utolsó estére se tudok lemenni mert most mondta a doki, hogy vesegyulladásom van:/

Én! Pontos helyet és időt kérek és természetesen a listát is, ki kért belőle!
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346687 Írta: Rabyn
Ki tudna velem holnap kb 10:30 és 13:55 között találkozni, hogy adjak neki táboros dvdket?
Az a helyzet, hogy utolsó estére se tudok lemenni mert most mondta a doki, hogy vesegyulladásom van:/

Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346678 Írta: dorwinion
Mil: (de szépen megtanultam a neved! :lol: ) apukád dolgozik szombaton?
Ha nem, akkor nektek mikor lenne jó az időpont a "költözéshez"?

Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346672 Írta: dorwinion
Monori nyitvatartások:
Profi: szombat: 07:00-19:00
vasárnap: 07:00-12:00
hétfő: 07:00-17:00
kedd: zárva

Penny: szombat: 07:00-21:00
vasárnap: 08:00-16:00
hétfő: 07:00-21:00
kedd: zárva

Mil:a szencsasütőtökre számíthatunk? És hány tálcát tudsz hozni?

Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346671 Írta: dorwinion
Na, meg volt a bevásárlás, hála Márknak.
Nem kevés pénzt költöttünk el: 28 ezret.
Amit nem vettünk: elég rágcsát, kenyeret és zöldségfélét a vegáknak, de azt Monoron intézi Ildi.

Mondjuk kicsit lefőttem, mikor kiderült, hogy a Metro-ban nincs átírva, hogy megváltozott az egyesület címe, és így csak a régire adtak számlát...
(Rózsa azt mondta, hogy nem lesz belőle baj. Most.)

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.444 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére