KÖMF szervezői topic

Több
17 éve 2 hónapja #346662 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: KÖMF szervezői topic
Hol van az a lista?

Rossz hír: nem tudok menni még gálaestre sem. Sajnálom. Felfáztam és nem alhatok földön még matracon sem. Nem akarom, hogy még rosszabb legyen.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346657 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: KÖMF szervezői topic
Hanna: még van egy hely... :) de akkor lefoglalom neked ;)
hmm hol is van pontosan a raktár?
a benzinpénznek meg apu örülni fog :D

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346590 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: KÖMF szervezői topic
telertea, alliterá is, meg utal is, mi ez :)
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346564 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: KÖMF szervezői topic
Dorw, Mil is Rákosborzasztón lakik Hannáékhoz közel, ezért lenne legegyszerűbb, ha ők hoznák a mikrót. Innen a raktár nincsen olyan nagyon messze, nem kell bemennik a belvárosba feltétlenül... És benzinpénzt tudunk adni.

Namarie lemondta a jelentkezését, lehet törölni mindenhonnan.

Rabyn, kérlek írtki a topicba, hogy mit kell feltétlenül hozniuk (alváshoz, fürdéshez, stb. lásd Dorw lenti listája pl.) Köszi!
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346558 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: KÖMF szervezői topic
Telerbambi? :lol:

Az árak a szokásosak lesznek, pontosabban nem tudom, mert nem én számolom ki, hanem Newra a korábbi büfék áraiból. (Eddig sem volt szokás az árakat kirakni a fórumra. A "minta" a tatai buli és a LEP.)

Amit viszont be kellene írni okvetlen: mindenki hozzon mikrózható poharat, kiskanalat, általa igényelt eszcájgot, papucsot a zuhanyzóba- nem épp sima a felület- és egy váltócipőféleség nem árt, főleg ha sár lesz. És különben is kényelmesebb pacskerban, mint zárt cipőben egész nap. Szerintem...

Mil: Imádunk, meg apukádat is, de ezt az autót...!!! :lol:
Szombaton biztosan a raktárnál leszünk az utolsó pillanatig, szóval ha délután jöttök, az teljesen jó.
A gond az, hogy a mikró Hannánál vagy Gandalfnál lesz, a kaják, kreatív cuccok nálam, a raktár meg a város másik végén.
Majd még ezt nagyon ki kell találni.

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346554 Írta: Eruntale/Hanna
Mil, én egy kis kiterjedésű, lapos Hanna vagyok, nem férnék be véletlenül a kocsiba a mikró mellé? esteleg picire összegömbölyödve a mikróban?
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346553 Írta: Milendoria
Hanna-néni varázsitala?
vagy habos-kakaó pótléka? :P
jóvanna fáradtvagyok :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346552 Írta: Eruntale/Hanna
A tüncibünci, imádnivaló, szikrázóan tehetséges és csodálatos Hanna rumos teája? :mrgreen:

viccen kívül, a rum- tengerész párhuzamból Tuk Isengar jutott eszembe, mert ő állítólag fiatalkorában tengeren járt... szóval vele lehetne valamit kezdeni, Isengar kedvence, vagy Círdan ajándéka, vagy telerszörp, vagy hasonló, tengeres dolog...

jah, a topicban kérdezik, mi mennyért lesz a büfében ..
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346551 Írta: Milendoria
najó figyi, nekünk elég nagy autónk van, én azt mondanám h szombat délután kéne felpakolni... (kb délig sulim van aztán freedom :D ) mikró, tálcák, szendvicssütő meg raktári cuccok sztem lazán beleférnek, főleg a szélesebb nagyobb kiterjedésűek amik nem mennének bele Márk kocsijába...
( ilyen autót képzeljetek úgyamúgy)

kérdés hogy akkor ezt hogyan szervezzük?
a projektvezetők tudják hogy titokban kell tartaniuk a nagy egészre vonatkozó információkat... mondták is h nem lesz egyszerű :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346546 Írta: dorwinion
Raktár kulcs nálam, kézműves cuccok szintén. Amit nem vettem az az akril festék, mert nem tudom, hogy mennyi van belőle a raktáron.

Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346544 Írta: dorwinion
Elvileg van valami afféle, de hogy merre...
Mindenesetre pénteken el szeretnék menni a raktárba cuccolódni, és akkor kiemelt prioritást kap a reflektor. (De biztos, hogy nem 3-4-5 lesz, ha lesz...)
Márkot miért nem kérdezed meg?

Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346541 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: KÖMF szervezői topic

van esély rá, hogy lesz vmi reflektorféle? a szocreál neoncsoda nem biztos, hogy a legjobb :)

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346528 Írta: dorwinion

Eruntale/Hanna írta: felajánlom az ipartörténeti emléknek számító mikrót is, kérdés, ki hogya tudja levinni (Mil?)

Nagyon köszönjük!

Hálánk jeléül ezennel felkérlek, hogy az általad oly leleményesen kitalált rumos teának találj ki valami jól csengő fantázia nevet! :lol: (Örülnék neki, ha csatolható lenne a nevedhez, csak hogy a téged dicsőítsenek a rajongóid! :wink: )

Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346476 Írta: Eruntale/Hanna
felajánlom az ipartörténeti emléknek számító mikrót is, kérdés, ki hogya tudja levinni (Mil?)
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346467 Írta: Gandalf
Csütörtökön Tolkien kurzusra illene mennem (18:00-tól 19:30-ig tart!), de egyébként ráérek, viszont a péntek délutánom 15:00 után teljesen szabad. A szombatom is. Szívesen megyek raktárba, ha kellek, de kocsit szereznünk kell!

Meg kellene csinálni a Shop/Büf/Jegyszedés beosztást is!!!

Namarie jelezte, hogy etekintetben számíthatunk rá, bár nem ezt jelölte melléktevékenységnek. Amikor nem bölcselkedik vagy színjátszik vagy Gálaesten szaval, dolgozhat is egykicsit, úgyis kevesen vagyunk.

Ratz, Cue, nem feltétlenül kell 50-50%-osan felosztani az embereket, sőt! A kisjelenetesek lehetnek kevesebben.

Szerintem hozzunk le labdát is.

Dorw, Rózsa elküldte, ki fizetett eddig, számold ki, hogy állunk!

Ja, és a projektvezetők ne feledjék, hogy a résztvevők nem ismerhetik a többi projektet, ezért erre az előzetes levelezéseknél is ügyeljetek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja - 17 éve 2 hónapja #346455 Írta: dorwinion
Raktárlista csak tábor előtti van, szal kb. használhatatlan.
Kulcsot ma kapok.
Amikor szabad vagyok: csütörtök este 6-7 után, oénteken -elvileg -4 után meg a szombaton végig.

Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346442 Írta: Gandalf
Ja egen, Melian elvállalta, hogy megszervezi a csoportos leutazást vonattal, egybegyűjti a népeket és leviszi Monorra. Éppen vonatmenetrendet nézeget. :D
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346438 Írta: Gandalf
Rendben, akkor amint megtörtént a két csepűrágó szétosztása, akkor nyilvános lehet az adott csoport számára, ki a csoportvezetőjük (a többi maradjon titok v. pletykatéma).

Tálcát tudok hozni én is. Raktárba mikor megyünk? Elvileg a legendák arról szólnak, ott talán van reflektor is. Meg kellenek a Shop-os cuccok. Raktárlistát is Erytől lehet kérni.

Egy csomó dolgot akartam íri, de nem jut eszembe, majd még jelentkezek.
Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346436 Írta: dorwinion

Milendoria írta: még megkérdezem a családot, de szerintem a mi kis már mindent megélt elveszett megtalált szendvicssütőnket éppenséggel berakhatjuk a kocsiba
tálcákat is elvileg, persze nyilván mind vissza kell hozni :D

Jaj, de jó lenne!!! :D
Kezeskedem róla, hogy mind visszakerül! :wink:

Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346435 Írta: Milendoria
még megkérdezem a családot, de szerintem a mi kis már mindent megélt elveszett megtalált szendvicssütőnket éppenséggel berakhatjuk a kocsiba
tálcákat is elvileg, persze nyilván mind vissza kell hozni :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346431 Írta: dorwinion
És ki az, aki tud hozni vagy kölcsönadni szencsasütőt, vízmelegítőt, tálcát???

Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346429 Írta: Milendoria
a színjátszósok meg Ami kérte h lehessen majd emailezni velük, mert akkor szólnának nekik, hogy hozzanak kellékeket (hangszereket, saját fuvola, mittomén) monorra.
A színészeknek én mondtam hogy majd egybeteszem a két színjátszóbandát, Cue és Raci szétválogatják közösen az emberkéket.
akkor így mehet a lista egy az egyben a vezetőknek?

Akik ott voltak: Ring, Racc, Márk, Ami, Cue színitosz után becsatlakozott, fq pedig munka miatt később ért oda, addigra már elküldtem a többieket, mert dolguk is volt meg mehetnékjük is :D
Ankalimon nem tudott eljönni, ill. Annis sem, ugye mert ő pécsi.

efkúval még kidolgozzuk a végleges végleges koncepciót (ugye efkú??) aztán jöhet a mehet :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 2 hónapja #346426 Írta: dorwinion
Ki tudná nekem megmondani még MA, esetleg holnap délután 2ig, hogy fekete, sötét zöld és bordó anyagból mennyi van a raktárban???????????????????????????
És kellenek majd a "semmirenemhasználható" hosszúúú farudak! A gereblyékhez... :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #346370 Írta: Gandalf
Tech-topic: hangfalak, erősítő, mikrofon, hosszabbítók.
plusszfény nincsen sajnos (ha tudtok szerezni, hozzatok).

Hangszer-topic: szinti, xilofon, dobok, csörgők.
(plusz ha vki hoz saját gitárt, akkor az is lesz).

Pók mégis jön Monorra és oda lehozza magával, cserébe okt. 12. előtti árért jöhet. Lassi is jön, már tuti.
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #346368 Írta: Gandalf
A hét főszervező csak a helyszínen fizessen, mert abból akarjuk kifizetni a portásbácsit!
Szervezőknek a fizetési késedelmet elnézzük, de most már tényleg fizzessenek sürgősen, amint tudnak, mert direkt Rózsa kért meg minket erre, hogy a munkáját megkönnyítsük!

A megbeszélésen mindenki ott volt, tehát a 2 főszervező és a 7 tevékenységvezető is?

A színpadnak elől van egy majdnem a színpad teljes szélében végighúzódó falépcsője és (nézők felől) bal oldalt pedig oldalról egy kis lépcső. Elbújni a függönyök húzásával lehet esetleg, de nem férnek oda be sokan, egyszerre pár ember tud csak elbújni. A fotókon látszik, ahogy a gyerekek a színpad legszélén valami ilyesmivel próbálkoztak.

Ha mind a 9-en megegyeztek erről, tőlem lehet 2 órás melléktevékenység, csak egymásnak ne tegyetek ezzel keresztbe!

Ööö... a hangszereknek utánanézek, a szintetizátorban biztos vagyok. :oops:

Hangtechnikánk egy erősítőből, egy darab mikrofonból és hangfalakból áll tudtommal, Pók holnapra felhozza és akkor kiderül pontosan. Fénnyel cudarul állunk, a színpadnak van egy gyenge mmegvilágítása meg külön a nézőtérnek.

Kikkel és miről akarnak kommunikálni a vezetők, nem értem...?

A beosztás okésnak tűnik, de két színjátszó csapattal kéne megcsinálni!
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #346366 Írta: Milendoria
Na elnézést és bocsánat, Annisnak elküldtem a szükséges infókat, pff nemtom miért nem tudattam vele eddig... (azt írtam neki, h a színpadi cucchoz kellene akkor kellékeket készíteniük ill dekorálni jelmezeket, meg sztem marad elég idejük még egy egyéb dologra, pl meteorkészítésre...) illetve ő sem és én sem tudtam a héten fizetni, remélem ezt nekünk is el lehet nézni... *szépennézőszemek*

A megbeszélésről: nagyjából átbeszéltük a sztorit, megállapítva hogy a közönség és a színpadi szereplők folyamatosan cserélődni fognak a harmadik este...
Cuénak volt olyan kérdése, hogy honnan lehet felmenni a színpadra, mert a képeken nem lehet kivenni, hogy van-e oldalt ilyen elbújós rész...
Ami kérte, meg szerintem is több értelme lenne annak, hogy a délelőtti melléktevkenységes foglalkozás lehetőleg inkább 2 órás legyen (9-11ig) és utána a fő csak egy órás (11-12), mert délután ígyis lesz nekik még egy 3 órás blokk, de a zenészekkel ő szeretne egy többszólamú dalt betanítani, és arra kéne az a 2x2 óra...
kérdés még, h hangszerekkel hogy állunk, mik vannak mtt tulajdonban/szállítható állapotban, ezt is továbbítanám Aminak
illetve milyen fény és hangtechnikánk lesz végülis?
és a vezetők szeretnének majd kommunikálni a tevékenység-tagjaikkal, lehetne hogy ne kelljen őket titokban tartani?

illetve kiegészítettem a listát a munka 2 meg 3 lapokon rajta van egy lehetséges rendi beosztás, szóljatok hozzá valamit :)

milendoria.uw.hu/index_elemei/beosztas.xls

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #346365 Írta: dorwinion

Eruntale/Hanna írta: tudom, hogy sunyin és utolsó utáni pillanatban jut
eszembe, de a büfés bevásárlásnál nagy tétel lenne egy üveg olcsó rum? szerintem a rumos teának nagy sikere lenne, és az nem olyan alkoholnemű, amitől be lehet rúgni (pláne, ha én adagolom a rumot)

Tőlem lehet, de mit szólnál csak simán rum aromához? Én simán azzal szoktam inni, és az olcsó rumokat is abból készítik. Rá van írva a címkékre. (És akkor Fëanort sem kell majd árgus szemekkel figyelni! :D )

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #346362 Írta: Eruntale/Hanna
tudom, hogy sunyin és utolsó utáni pillanatban jut
eszembe, de a büfés bevásárlásnál nagy tétel lenne egy üveg olcsó rum? szerintem a rumos teának nagy sikere lenne, és az nem olyan alkoholnemű, amitől be lehet rúgni (pláne, ha én adagolom a rumot)
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #346355 Írta: Gandalf
Szombaton én egész nap ráérek.
Kulcsot Erytől kell kérni, ha Márk nem ér rá, próbálkozzunk Ankalimonnál is kocsizás-ügyben!
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hónapja #346354 Írta: dorwinion
Ringnek elnézve.

A büfé rendelése nálam van.

Ami nincs elnézve: Annis miért nem tud semmit arról, hogy mit is kellene pontosan csinálnia a kézműveseknek? Anélkül nem tud bevásárló listát csinálni, és a heti beosztásom már eléggé tele van, mivel holnap este kapok pénzt, szerdán Márkkal megyünk kaját venni, csütörtök este melózom, de 6-ig biztos. A péntekről még nem tudok egyelőre semmit, de nem kizárt az esti meló. Szóval valaki illetékes nagyon gyorsan mondja el neki, hogy mire számítson!! :evil: (A nagyon gyorsan alatt a legkésőbb holnapi napot értem, mivel kedden mennék megvenni a cuccokat a kézműveseknek. )

A motel rendben van, ha a harmadik szobának nem lesz gazdája, szerdán lemondom.

Pók azt mondta, hogy megoldja a dolgot és holnap elhozza a nála lévő műszaki cuccokat Velencéről, amik majd Gandalfnál fognak parkírozni a hátralévő időben.

A belépők készen vannak. :wink:

A raktárból mikor szedjük össze a cuccokat? (Gondolom szombaton, de hánykor?) Mert pl. Márknak problémás lesz az a napja. Erytől kell a kulcsot kérni? Kérjem?

Ja, és szombaton nem dolgozom.

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.472 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére