Állatbarátok
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Virág (Leila) írta: Rabyn: Jajj, nagyon édik!! És milyen érdekes az az egy fekete...az apjuk fekete?
Ethuil: Én is azt hittem nyáron, hogy terhes a kutyusom, mert elvittük pároztatni, és utánna mintha nagyobbak is lettek volna a cicijei, de mégsem jött össze a dolog...és a hasa neki se volt nagy... De ettől még lehet, hogy nektek szerencsétek lesz!! És egy könyvben olvastam, hogy nem minden kutyán látszik, hogy terhes...valamelyiknek az utols héten nő meg csak egy kicsit a hasa...szóval sok sikert!!! Drukkolok nektek! Én meg majd tavasszal próbálkozok újra az én kis beagle-mel...télre nem vállalok kiskutyákat...
Lehet hogy csak álterhes volt.
Az én egyik régebbi kutyám is volt álterhes.
És csaknem lett gyerek.
Aztán kb egy évvel később előjel nélkül született egy darab kölyke.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Virág
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Ethuil: Én is azt hittem nyáron, hogy terhes a kutyusom, mert elvittük pároztatni, és utánna mintha nagyobbak is lettek volna a cicijei, de mégsem jött össze a dolog...és a hasa neki se volt nagy... De ettől még lehet, hogy nektek szerencsétek lesz!! És egy könyvben olvastam, hogy nem minden kutyán látszik, hogy terhes...valamelyiknek az utols héten nő meg csak egy kicsit a hasa...szóval sok sikert!!! Drukkolok nektek! Én meg majd tavasszal próbálkozok újra az én kis beagle-mel...télre nem vállalok kiskutyákat...
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- Silima
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Vikil
- Nem elérhető
Ethuil írta: Rabyn nagyon aranyosak !
Számításaim szerint Macimnak héten-jövőhéten kellene sokasodnia. De nem tudom felismerni hogy nagyobb-e a pocakja. Sokat núll a kutyesz pocija ha vemhes?
Mert néha ha nagyon jólakik is megnől a hasa
Igen a kutyának megnő a hasa a mi vizslánknak is nagy volt a hasa és a cicije is.
- Arzeen
- Nem elérhető
Számításaim szerint Macimnak héten-jövőhéten kellene sokasodnia. De nem tudom felismerni hogy nagyobb-e a pocakja. Sokat núll a kutyesz pocija ha vemhes?
Mert néha ha nagyon jólakik is megnől a hasa
- Vikil
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
Tegnap éjjel megszülettek a kiskutyákok. Numero, Kamat, Münyü, Quattro és Pablo:)
képeket itt találtok róluk www.freeweb.hu/gyzyke/mincsi.htm
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
apropó:
eladnám 2 db hullámospapagájomat karácsonyra!!
Ha vki esetleg szeretné őket az feltétlen hívjon!
voro hjantale
06306266549
- Vikil
- Nem elérhető
Ancalima Anarórë írta:
Vikil írta: A mi pulink nem igazán szereti a havet inkább tartja a 4 lépés távolságot!
Repül? 8O
Nem, de meg találja a módjáét hogy ne keljen a hóba lépnie. Pl.:csak a helyéről ugat, a lábnyomokban mászlál
- Silima
- Nem elérhető
Amikor kicsi voltam, a labradorunkat fogtuk be egy nejlonzsák elé, ráültettek, hogy a kutya húzzon. Ancsa persze volt vagy egy éves, és nem a megfontoltságáról volt híres... úgyhogy amint elengedték a nyakörvét, meglódult, egyszerűen kirántva alólam a zsákot... én meg hanyattzuhantam a jégen. Ezt kb. 80x játszottuk el egymás után, annyira tetszett.
Az egyik uszkárunk (Pajtás) pedig órákon keresztül képes ülni egy szánkón, míg az öcsém körbe-körbe huzigálja az udaron...
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Vikil írta: A mi pulink nem igazán szereti a havet inkább tartja a 4 lépés távolságot!
Repül? 8O
- Vikil
- Nem elérhető
- Arzeen
- Nem elérhető
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Silima írta:
Ancalima Anarórë írta: Tudom, de ha egyszer koncepciós hiba van benne... Mindenesetre majd megyünk átköttetni.
Hm... lehet, hogy most hülyeséget mondok, de mikor a mi kutyáinkat műtötték (ivartalanítás) vagy a rendelőben láttam lábadozó kutyákat, azokon rajtamaradt a kötés. Van egy olyan anyag, tekercsekben árulják, ami nem tapad rá a bőrre/bundára, önmagára viszont igen, ergo ha rátekered a kutyára, rajtamarad. (Tök jó találmány, nem ragad bele a szőrébe.)
Na mindegy, jobbulást Buginak!!
Ez megmarad tekercsalakban, csak lejjebcsúszik, egészen a farka tövébe. És nem lehet megint feltolni, mert túl szoros, mindegy...
A hó Buginak még hat év után is hatalmas csoda, hempereg benne ő is, meg hatalmasakat ugrik benne, de élvezi nagyon... Csak a szánkóktól félt minket, ha felülünk egyre, akkor próbálja magát rávetni, és ugat. Egyébként ez így van, ha a tesómmal verekszünk, akkor is. Csak sajnos mindig a gyengébb félre veti rá magát tévedésből...
- Silima
- Nem elérhető
Ancalima Anarórë írta: Tudom, de ha egyszer koncepciós hiba van benne... Mindenesetre majd megyünk átköttetni.
Hm... lehet, hogy most hülyeséget mondok, de mikor a mi kutyáinkat műtötték (ivartalanítás) vagy a rendelőben láttam lábadozó kutyákat, azokon rajtamaradt a kötés. Van egy olyan anyag, tekercsekben árulják, ami nem tapad rá a bőrre/bundára, önmagára viszont igen, ergo ha rátekered a kutyára, rajtamarad. (Tök jó találmány, nem ragad bele a szőrébe.)
Na mindegy, jobbulást Buginak!!
Bolha bele van szeretve a hóba. 3 és fél hónapos, szal ez az első hava... Vágtat benne, harapja, hempereg, kapar, teljesen oda van meg vissza. Az idősebb kutyák meg döbbenten nézik, hogy mit lehet ezen szeretni?!... (Pedig Bolha ugye rövidszőrű, szegény hamar áthűl...)
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Silima írta:
Ancalima, sztem rakd (rakasd) rá vissza a kötést, mert fájdalmai lehetnek, ha nincs rajta. Nem kellemes dolog a törött borda...
Tudom, de ha egyszer koncepciós hiba van benne... Mindenesetre majd megyünk átköttetni.
- Tünde
- Nem elérhető
Ancalima Anarórë írta: Addig meg szeretetkúráljuk...
Hát az biztos, hogy az a legjobb pszichológusnál is többet segít...
- Silima
- Nem elérhető
Ancalima, sztem rakd (rakasd) rá vissza a kötést, mert fájdalmai lehetnek, ha nincs rajta. Nem kellemes dolog a törött borda...
Az a gazdát meg én felrúgtam volna, az tuti, ha jó pillanatomban talál...
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Ethuil: Köszi... )
- Tünde
- Nem elérhető
Ancalima Anarórë írta: Depresszió jelei mutatkoznak rajta: ha egyedül hagyjuk a lakásban ( kb háromhónapos kora óta elvan egyedül otthon, pedig mostanában szinte csak tízpercekre hagyjuk magára, régebben meg mindenki olyan három körül ért haza), remeg és nyüszít, a múltkor észre se vettem, hogy otthon van, mert a fürdőszoba egyik sarkában ült, meredten nézett maga elé, mikor megpróbáltam kicsalogatni, nem jött... Folyton egy helyben ül/fekszik, mered a semmibe, nem jön, csak ha már nagyon hívogatjuk. Csak apámmal hajlandó kimozdulni a lakásból. Grrr ha találkozok azzal a döggel... Most nem tudom, mit csináljak...
Múltkor hallottam vmilyen állatvédő műsorban, hogy léteznek állatpszichológusok is. Talán a neten találhatsz, nem tudom. Sajnos nem emlékszem, hol és ki volt. Lehet, meg kéne próbálni.
- Arzeen
- Nem elérhető
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
( egyébként múltkor összefutottam a tettessel a parkban, anyám felkapta Bugit, és elszaladt vele, a kutya meg - még mindig póráz nélkül- meg is támadta volna. Így viszont csak engem támadott- volna, ha nem kiabálok rá mérgesen és rúgok felé. A gazdája pedig vállvonogatva sétált (ekkor még nem tudtam, hogy ez a tettes kutya, merthogy a balesetnél nem voltam jelen), én odamentem hozzá, és kértem, fogja meg a kutyát, mert Bugit nemrég megtámadta egy, és még sokkos állapotban van, mire rávágta, hogy "ja, t'om, az az enyém volt", és nyugodtan továbbsétált. Nem is volt nála póráz. Ha nem gyökerezett volna földbe a lábam a döbbenettől... Jobb nem is gondolni rá, mit csináltam volna... )
- Vikil
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
olorin.papa írta: Állatbarátok ide vagy oda, én rövid úton elintézném azt az ebet, aki engem, vagy valamelyik szerettemet megtámadná...
Énis.
De a gazdáját is.
Nem érthet mindenki a kutyákhoz nem tudhatja mindenki azt mi a teendő velük!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
olorin.papa írta: Állatbarátok ide vagy oda, én rövid úton elintézném azt az ebet, aki engem, vagy valamelyik szerettemet megtámadná...
Énis.
De a gazdáját is.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.