Állatbarátok

Több
18 éve 11 hónapja #276912 Írta: Vikil
Vikil válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Silima írta: Fésült puli jobb, mint nyírott puli...
De a legborzalmasabb a rühes puli, vagy szőrtüszőatkás, vagy milyen...

Ez igaz! Leborotfált puli??!! :D Váááá!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 11 hónapja #276904 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Alyr Arkhon írta:

Silima írta: Én is a nagytestű kutyákat szeretem, nem feltétlenül lomposat, mert ha a kicsiket ennyit kell fésülni, akkor egy komondort...? 8O A szívem vágya egy magyar agár, vagy kuvasz, vagy esetleg Cane Corso... :D
De nem mondom, egy terrier se semmi... :D

Nem kell fésülni.
Vagy szépen nő a szőre, vagy nem, egy udvaron tartott kutyánál a fésű mit se számít.

Igen mi se szoktuk fésülni, mert párszor kipróbáltuk az aranyretrievert, és miután végeztünk mindig meghempergett a legközelebbi sárban, vagyha nem is sárban, akkor fűben...egyébként olvastuk, hogy a kutyák öntisztítóak, nem tudom, hogy mindegyikre igaz-e, de az aranyretriever biztos, mert eső után úgynéz ki, mint egy malac, vagymégrosszabbul...szóval biztosan eltudjátok képzelni...és miután megszárad, nem tudom hogy csinálja, de gyönyörű a szőre...

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 11 hónapja #276902 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Fésült puli jobb, mint nyírott puli...
De a legborzalmasabb a rühes puli, vagy szőrtüszőatkás, vagy milyen...

Több
18 éve 11 hónapja #276873 Írta: Celebriel
Celebriel válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Vikil írta: Láttatok már kifésült pulit?? Borzalmas! Én sosem tennék ilyet.

Nekem tetszik... Mármint a fürtös puli, megfésülve. :D Szerintem úgy is szép. Persze zsinórosan az igazi...

Mindig történik veled valami, ami megrázza benned világot...

Több
18 éve 11 hónapja #276803 Írta: Vikil
Láttatok már kifésült pulit?? Borzalmas! Én sosem tennék ilyet.

Több
19 éve 10 órája #276751 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Silima írta: Én is a nagytestű kutyákat szeretem, nem feltétlenül lomposat, mert ha a kicsiket ennyit kell fésülni, akkor egy komondort...? 8O A szívem vágya egy magyar agár, vagy kuvasz, vagy esetleg Cane Corso... :D

Nem kell fésülni.
Vagy szépen nő a szőre, vagy nem, egy udvaron tartott kutyánál a fésű mit se számít.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 11 órája #276732 Írta: Silima
Én is a nagytestű kutyákat szeretem, nem feltétlenül lomposat, mert ha a kicsiket ennyit kell fésülni, akkor egy komondort...? 8O A szívem vágya egy magyar agár, vagy kuvasz, vagy esetleg Cane Corso... :D

Több
19 éve 11 órája #276730 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Én nekem a kutya onnan kezdődik. Én nagyon szeretem ezeket a szép nagy blökiket. Nekem Leonbergi kutyám volt, de el kellett altatni, De nem mondok le arról, hogy egyszer nekem is legyen egy hatalmas, lompos kutyám. Igen, álmodik a nyomor. :)

Vikil, ha lesz kép, linkelsz?? :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
19 éve 12 órája #276729 Írta: Silima

Vikil írta: Az 1ik ismerősöm farkasölőt vett! Valami fantasztikus hogy milyen aranyos! Olyan mint 1 kicsire nőt maci! :D

Majd megnő... ;) Akkor aztán NAGYON nagy lesz.
Ismerek egy farkasölő-bernáthegyi keveréket, Bubu névre hallgat, és szegény olyan sötét, mint a föld... :) De tündéri aranyos. :D Feltámaszkodik a válladra, amitől hanyatt esel, (van vagy 70 kiló) aztán odakutyorodik melléd, és boldogan várja, hogy megvakard a fülét.

Több
19 éve 17 órája #276690 Írta: Vikil
Az 1ik ismerősöm farkasölőt vett! Valami fantasztikus hogy milyen aranyos! Olyan mint 1 kicsire nőt maci! :D

Több
19 éve 1 hete #275830 Írta: Silima
Hm, egy terrierkölyökkel mindez hatványozottan igaz. :D
Tegnap voltunk vele kirándulni a Sokoróban. Annyit futott, hogy az valami hihetetlen... Ha láttatok már kiskutyát elfáradni... :lol:

Több
19 éve 1 hete #275828 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Állatbarátok
De olvasni jó volt és olyan édi lehetett... :D

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
19 éve 1 hete #275827 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Silima nem irigyellek :D

Több
19 éve 1 hete #275823 Írta: Silima
Hehe...
Hogyan fényképezzünk kiskutyát?
Vegyük ki a filmet a dobozból, és próbáljuk meg betölteni a fénykepez

Több
19 éve 1 hete #275799 Írta: Alyr Arkhon
Még mindig jobb, mintha szimplán elásták, vagy a Dunába dobták volna őket.

Ma reggelre elpusztult a legkisebb, valószínűleg kezdettől fogva beteg volt.

A másik kettő jól van.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 1 hete #275797 Írta: Virág

Alyr Arkhon írta: ...ha a hugaim nem mennek ki a nyávogásra most mind halottak lennének...

Szegények! Nem értem az emberek hogy lehetnek ennyire kegyetlenek szegény állatokkal, pedig ezek a kis jószágok nem ártanak senkinek!
Na épp a ilyen, vagy még ennél is súlyosabb esetek miadt akartam...vagy még mindig akarok én állatvédő lenni...nemtom...legalább nem ölték meg őket...biztosan úgy gondolták, hogy ti egy rendes család vagytok, és nálatok biztonságban lesznek a kiscicák!
Csak arra nem gondoltak, hogy éhen is halhattak volna...
Sok sikert a gondozásukhoz!!!

Több
19 éve 1 hete #275787 Írta: Alyr Arkhon

Dalma/Mira Marinda írta: figyu! Miért ti etetitek? mért nem az annya? amúgy tök édik!

Tök egyszerű.
Őket egy dobozban rakták a kapunk elé két hete.

ha a hugaim nem mennek ki a nyávogásra most mind halottak lennének.

Hát ezért.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 1 hete #275780 Írta: Dalma/Mira Marinda
Dalma/Mira Marinda válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Alyr Arkhon írta: Vannak képek a macskokról:

Együtt

Még mindig együtt

Foltoscicc sztárfotó

Foltoscicc etetés közben

Legkisebb macs etetés közben

Szürkecicc etetés közben, ő sokkal szebb ennél

figyu! Miért ti etetitek? mért nem az annya? amúgy tök édik!

"Egy csepp is növeli a tengert!"

Több
19 éve 1 hete #275658 Írta: Alyr Arkhon

Virág (Leila) írta: Nagyon édi ciccmicek! Mennyiidősek? De jó lenne, ha nekem is lehetnének ilyen gyönyörű cicáim, de sajnos nem tarthatok... :cry:
Ha tudsz rakj még fel képeket!! Ha már nekem nem lehet, legalább hadd gyönyörködjek a máséban... ;)

Nem tudom mennyi idősek pontosan, de foguk még nincs.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 1 hete #275657 Írta: Virág
Nagyon édi ciccmicek! Mennyiidősek? De jó lenne, ha nekem is lehetnének ilyen gyönyörű cicáim, de sajnos nem tarthatok... :cry:
Ha tudsz rakj még fel képeket!! Ha már nekem nem lehet, legalább hadd gyönyörködjek a máséban... ;)

Több
19 éve 1 hete #275654 Írta: Arzeen
Jaj, Alyr nagyon aranyos macsekkok, ha nem most születtek volna nekünk dettó ilyen szépek... :(

Több
19 éve 1 hete #275651 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Nagyon édesek :D - mármint a cicák.
Nagymamáért elcseréljük? Egyet kapsz 3ért és ő is szinte csak tejet iszik.

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
19 éve 1 hete #275650 Írta: Alyr Arkhon
Vannak képek a macskokról:

Együtt

Még mindig együtt

Foltoscicc sztárfotó

Foltoscicc etetés közben

Legkisebb macs etetés közben

Szürkecicc etetés közben, ő sokkal szebb ennél

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 1 hete #275400 Írta: Silima

Ancalima Anarórë írta: Silima, nem akarod nekemadni? :D Gyönyörű. Irtó helyes.

Bocs, de nem. ;) :oops: Sajnos nagyon szeretem. Itt szunyál az ölemben, most jöttünk haza sétából, lenyomtunk vagy 5 km-t... kicsit elfáradt. Kicsit. :D :P :D

Több
19 éve 1 hete #275377 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Silima, nem akarod nekemadni? :D Gyönyörű. Irtó helyes.

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 2 hete #275317 Írta: Silima

Vikil írta: [Tündéri!

Igen. Amikor alszik. :) Ha ébren van, egy égetnivaló rosszaság (ld, utolsó kép)
Annyira már nem zsebkutya, mikor elhoztuk, kb. negyedekkora volt, elfért egy tenyeremen. :) Már üti a 3 kilót, roppant büszke rá ;) :D
Holnap vihetem már sétálni, hatott elvileg az oltása! :D :bounce:

Több
19 éve 2 hete #275256 Írta: Vikil

Silima írta:

Ben Kenobi írta:

Ethuil írta: De jó kis zsebkutya :D nagyon aranyos :D

Áááá, ez nagyon az. :D Ekkora is marad, vagy nő még valamennyit? :lol:

Még nő elvileg, Jack Russel, kb. foximéretű lesz, csak alacsonyabb.
Ma kapott nyakörvet, nagyon trendi. ;)

Imádom!!!! A kedvencem (+ a vizsla)
Imádom a kis foltjaival eggyüt! Tündéri!

Több
19 éve 2 hete #275054 Írta: Silima

Ben Kenobi írta:

Még nő elvileg, Jack Russel, kb. foximéretű lesz, csak alacsonyabb.
Ma kapott nyakörvet, nagyon trendi. ;)

Több
19 éve 2 hete #275050 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Állatbarátok

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
19 éve 2 hete #275043 Írta: Arzeen
De jó kis zsebkutya :D nagyon aranyos :D

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.154 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére