- Köszönetek: 0
Állatbarátok
- Vikil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ezt a hírt megcáfolnám hogy Apa szavait idézzem olyan hülye mint a Degu és úgy el megy mint a Pinty!! Nagyon aranyosak nekünk van 8 görényünk Édik
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Silima
- Nem elérhető
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Esetleg még vadászgörényt. Okos, mint a macska és hűséges, mint a kutya. Legalábbis állítólag.
- Vikil
- Nem elérhető
Nekünk egerünk is van kell???Ethuil írta:
Van egy a pincében, kéred???Nimrocco mirimafea írta:
Silima írta:
Vikil írta: Ha kivánhatnátok milyen állatot szeretnétek?
Lovat, ez egyértelmű.
Meg rengeteg olyan állat van, amit nem szeretnék "tartani", hanem mondjuk csak nézni... szarvas, gyöngybagoly...
Egyetértek.Én még patkányt szeretnék
- Arzeen
- Nem elérhető
Van egy a pincében, kéred???Nimrocco mirimafea írta:
Silima írta:
Lovat, ez egyértelmű.
Meg rengeteg olyan állat van, amit nem szeretnék "tartani", hanem mondjuk csak nézni... szarvas, gyöngybagoly...
- Timona
- Nem elérhető
Timona írta: Sziasztok!
Augusztus 26- án német juhász kiskutyáink születtek (fajtiszták, bár törzskönyvük nincs).
Köztük van 3 kisfú akiknek gazdit kéne találnom.
Ami fontos, hogy nem ingyenes az akció a komoly érdeklődőkkel az árban majd megeggyezünk
1- 2 hét múlva el is lehet őket vinni!
Ha érdekel valakit, vagy van olyan ismerősötök, aki kiskutyát szeretne, akkor szóljatok bátran, ezen az email címen várom a jelentkezéseket: timona@citromail.hu
Itt pedig találtok egy kis ízelítőt:
kep.tar.hu/timona/50141875#2
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Mayra
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
A második Gombóc őt egy téli napon találták napközis gyerekek és mivel egyik sem merte hazavinni így anyukám hozzta haza imádnivaló kis rókaformájú pofácskája volt, és nagyon hálás, valamint ügyes és szorgos házőrző volt. A harmadik Böbe aki tizenöt évig volt velem és imádtuk egymást, őt az anyukám édesapja hozzta haza és én azonnal beleszerettem, és bár azóta mind elmentek de vissza sírom őket!
És a negyedik, ami még álom de remélem egyszer majd ez is teljesül, egy golden retrivert szeretnék majd a magaménak tudni!
Csak a hegyeket nézzem és a felhőket láttom, amint tova szállnak egy arany sugáron!
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
Silima írta:
Lovat, ez egyértelmű.
- Vikil
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Én delfint vagy vadállatot semmiképpen sem szeretnék.
A delfin intelligenciája igen közel áll az emberéhez, szerintem nincs jogunk fogságban tartani...
És mindazokat sincs akik jobban érzik magukat szabadon.
A macska félig ilyen, félig nem, a kutya viszont hozzánőtt az emberhez, neki iszonyatos csapás ha nincs Gazda.
(a lovakat nemtudom. nem ismerem őket)
Az biztos hogy nagyon inteligens a delfin, de pl. mért tart az ember papagájt vagy varánuszt? Ez ugyan olyan és én legalább 1 x szeretnék 1 delfinnel uszkálni a vizben
A lovak az ember nélkül ugyanúgy megvan mint vele
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
A delfin intelligenciája igen közel áll az emberéhez, szerintem nincs jogunk fogságban tartani...
És mindazokat sincs akik jobban érzik magukat szabadon.
A macska félig ilyen, félig nem, a kutya viszont hozzánőtt az emberhez, neki iszonyatos csapás ha nincs Gazda.
(a lovakat nemtudom. nem ismerem őket)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Vikil
- Nem elérhető
Nekünk voltak Kuvikkaink sőt volt füleskuvikkunk is!Ben Kenobi írta: Macskát. Csakis feketét
Képzeljétek, ma volt egy bagoly a kertünkben! Apa le is fotózta, majd rakok fel képeket. Sztem kuvik, de nem vagyok biztos benne, tuti, hogy nem fülesbagoly.
Elmondhatom a gaglyok a leg aranyosabb madarak!
Én mondjuk lovat, terriert vagy vizslát, delfint, 1 barátot asszem egyelőre ennyi Ja + elefántot!!
- Arzeen
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Kutyát.
Natürlich.
Megvigasztal hogyha szomorú vagy, feltétel nélkül szeret... Ilyen tulajdonságokkal tudtommal nemigen rendelkezik más állat...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Cirmos
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Természetesen macskát. Sőt, macskákat! Pl. egy skót lógófülűt (imádom őket), egy brit rövidszőrűt (kéket vagy ezüst cirmost), és esetleg egy sziámit vagy thai-t. Bár... egy akármilyen házicica is jó lenne... de nem tarthatok macskát, sajna.Vikil írta: Ha kivánhatnátok milyen állatot szeretnétek?
adesso vieni qui
e chiudi dolcemente gli occhi tuoi
vedrai che la tristezza passera
/Ron/
- Ben
- Nem elérhető
Képzeljétek, ma volt egy bagoly a kertünkben! Apa le is fotózta, majd rakok fel képeket. Sztem kuvik, de nem vagyok biztos benne, tuti, hogy nem fülesbagoly.
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Silima
- Nem elérhető
Lovat, ez egyértelmű.
- Vikil
- Nem elérhető
Attól függetlenül én mégy szeret nék mondjuk lovat, elefántot, delfint,valami cuki kutyát meg még ilyen ikis apróságok
Ha kivánhatnátok milyen állatot szeretnétek?
- Arzeen
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Silima
- Nem elérhető
- Timona
- Nem elérhető
Augusztus 26- án német juhász kiskutyáink születtek (fajtiszták, bár törzskönyvük nincs).
Köztük van 3 kisfú akiknek gazdit kéne találnom.
Ami fontos, hogy nem ingyenes az akció a komoly érdeklődőkkel az árban majd megeggyezünk
2- 3 hét múlva el is lehet őket vinni!
Ha érdekel valakit, vagy van olyan ismerősötök, aki kiskutyát szeretne, akkor szóljatok bátran, ezen az email címen várom a jelentkezéseket: timona@citromail.hu
Itt pedig találtok egy kis ízelítőt:
kep.tar.hu/timona/50141875#2
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Silima
- Nem elérhető
Mikor a szúnyoghálóajtón keresztül először szembesült a kutyáinkkal, először hősiesen odament (az arcokon döbbenet, a többi kutya meg sem tudott szólalni... ) aztán mikor megszeppenve hátat fordított, a többiek észbekaptak és ordítva kezdték rugdalni a szúnyoghálót. Csimbók erre mint a kilőtt nyúl, félig ugatva, félig vonyítva berohant a szobába, majd mikor rájött, hogy nem üldözik, igyekezett úgy tenni, mintha a megfutamodás a hadművelet része lett volna... Mondanom sem kell, hogy nagyon meggyőző volt!
- Glorlyg
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Van egy cicám akinek gazdit keresünk! Az illető egy Matyi névre halgató 3 éves ivartalanított kandúrbandi. Cirmos színű, és mérhetetlen szabadságvágya van. Teljesen emberközpontú hízelgős fajta, kiválló egerésző vérvonalból.
Olyan gazdit keresek neki aki vidéki, esetleg gazdaságuk van. A probléma ugyanis az vele hogy nem igen bírja a bezártságot, az az Bp kellős közepét.Ezért szeretnénk új gazdit neki. Van egy másik cicánk Matyika anyja ő igazi kis tündér és jól bírja a város kellős közepét ellentétben a fiacskájával!
Szóval igen örülnék ha lenne jelentkező!
Előre is köszönöm!
Gilran Thalion Glorlyg
=^ . ^=
- Vikil
- Nem elérhető
Azt is szeretem van 1 olyan les hova beköltöztk a denevérek. Marha cukik!
A lesek tele szoktak lenni bagolyköpettel! Nem valami szívderírő látvány az egérkoponya meg ilyesmok! 8O
- Silima
- Nem elérhető
olorin.papa írta:
Alyr Arkhon írta: Hát igen, a bagoly az lopakodó vadász. Van neki beépített hangtompítója.
Igen, és térhatású hallása...
Csak a szemét nem tudja forgatni. 8O Ezért kell a száznemtudomhány fokban elfordítható nyak...
Különben a tollán nagyon látszik, hogy bagolytoll... puha és pelyhes.
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Hát igen, a bagoly az lopakodó vadász. Van neki beépített hangtompítója.
Igen, és térhatású hallása...
bagoly rúúúlz
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Silima
- Nem elérhető
Egyszer ültünk alkonyatkor a magaslesen, mikor lecsaptak ránk a baglyok... A fejünktől 30 centire kanyarodtak el, és SEMMIT nem lehetett hallani az égvilágon! Kiderült, hogy az a magasles volt a vártájuk, amire mi csüccsentünk...
- Vikil
- Nem elérhető
Mondhatom én akaratom ellenére is halgatom met a szobánm ablaka alett ordibálnak!
Álmodtam valami hülyeséget a medvékkel aztán felriadtam és az a Béna szarvasnak olyan hangja volt mint 1 medvének! Odamentem az ablakhoz de termászetesen nem láttam! Am nem félek tőlük, de tényleg!
Ezt elmondtam apának ő meg akolegályának és lelöbvette! (de csak azért mert ott volt azon a héten)Szóval már csak normális hangu bikák bőgnek! Ammmm szeretem halgatni!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.