- Köszönetek: 0
Humor
- Neframíel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nimdraug, ne hidd, hogy el vagy felejtve! Nekem tecc. amit írtál.
Legolas01, nem baj, ha rákérdezek: fiú vagy vagy lány?? Mert kicsit összezavartad a belső képemet...
Jaja!! Telt lányok aranyosak; akit csak ismertem, mind jófej volt! Kiegyensúlyozottabbak, nyugodtak és kedvesek, és csak velük lehet irtózatosan nagyokat röhögni!!
Jaj Hajnal, már úgy várom, hogy folytasd. Ez már kóros. Tiszta fórum-függővé tettetek.
[size=9:153hl8hm] Jut eszembe!! Még élek, pedig már 10 /!/ napja láttam a Kör c. filmet![/size] Igazából most uncsizom, és hülyeségeket beszélek... Na mentem, nem fárasztok senkit.
De írjatok, mire visszajövök!!!!
/Én Legolas mellett vagyok. Simán ide tudom képzelni.Olyan élethű, mintha tényleg itt lenne... általában ilyennel szoktak beutalni sárgaházba emberkéket, ugye? Na nem baj, majd látogassatok néha meg... /
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Legolas01
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Supersonica
- Nem elérhető
és most kezdjünk a telt miatt megsértődni... grrrr
- Nimashilin
- Nem elérhető
Hajnal: te kis szerény! +mented majd őket az uruk-haioktól teltkarcsú bájaiddal? :cross: De dög vagyok!
Nimdraug: cinikus... Naggggyon tetszik... :evil2:
Alyr: a nazgul prototípusok kilovaglásán betegre röhögtem magam... :smokin:
Olórea: az a Yavannás! :itscool:
My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.
- Ivó
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Meg írhatnál szebben is. Ja, meg a dagadt nők. Én egy telt kis cicus vagyok, mégis vannak akik a lábaim előt hevernek.
Most ez lehet, hogy off, de nem baj az amit írsz, csak kérlek szebben fogalmazz, és ezt az egészre értem. És ez jó tanács, nem "fika".
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Ivó
- Nem elérhető
Folytatás:
Az erdő/tünde-lányok
Beszélgetésünk során szóba került az is,hogy hogy kerültem ide.Én elmondtam neki,hogy a bevásárlóközpont ajtajánál valami különös por szóródott rám. Nem értette,de mindegy.
Ekkor valami vízesésnél jártunk. Tünde-lányok voltak benne fürödtek.
-Nem kukkolunk -szólt rám Aragorn. Én pedig ilyedtemben összerezzentem.De mégis,ő nagyon a vízesés felyé tartotta a felyét,de amikor én megkérdeztem,hogy mi a baja,hogy állandóan a vízesés felé néz,azt mondta,hogy a másik oldalon a szemébe süt a nap. Nem lehet valami erős a szeme Aragornnak -mondtam magamnak,azért furcsálva is,mert sehol sem sütött a nap.
-Még mindig az erdőben vagyunk, gondolkodtam hangosan, de Aragorn nem is szólt rám,hanem inkább egy kaktuszfa levele mögé lopózva figyelte a lányokat.De az a szerencsétlen férfi,nem látott az orránál tovább,és elsett a saját lábában és így megfejelte annak a szép,termetes kaktuszfának a levelét. Akkorát ordított,hogy még Mordorban is lehetett hallani! A lányok persze, meg mint az állat,anyaszűlt mesztelenül rohantak kifelé,és közben taposták egymást!
-Áááá! Egy liliomtipró kukkoló ............
Aragorn ekkor rámnézett, és mondta:
-Ez biztos Arwen lehetett. Az a féltékenykedő házisárkány meglökött. Aztán a tünde-lányok visszamentek Aragorn örömére a folyóba.
-ÁÁ! De dagadt! -mondtam,majd mutattam is,melyik. Az ott!
-Húúúúúúúúú! Az tényleg valami Isten! Hé,várjál csak meg! Ne merd őt dagatnak nevezni!
Aragornon látszott,hogy a dagi lányokat szereti,de mégis sokkal jobban figyelte a középen lévő,Arwent, vagy hogy hívják.
Én inkább azt a csajt figyelem,aki a középen lévő kiscsaj mellett van.
Aragorn észre sem vette,hogy lekiscsaj-oztam azt a kiscsajt akit figyelt,de inkább csöndben maradtam,és leültem egy kivágott fára.
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:
Ivó
- equus5
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Prérifarkas
- Nem elérhető
A világ legrövidebb (mese)könyvei:
Beren: Egy életem, egy halálom
Túrin: És boldogan éltem…
Galadriel: Tükröm, tükröm, MONDD meg nékem
Éowyn: Mindenhol jó, de legjobb otthon!
Gollam: A szeretet a legfőbb erény!
Aranyköpések:
Mandos (Berennek) : Te panaszkodsz?! Még a macskám is csak egy életet kapott…
Yavanna (hozzáért a halott fákhoz, mire az ágak leesnek) : Oh… Ez nem volt jó húzás…
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
- Ő ki? - kérdezte Legsi.
- Az ő neve Dánkesön Meglóg és Szarumán álnokul becsapta. Eltitkolta előle, hogy ő tünde és nem egy közönséges ember. - válaszolta Gandi és elment Meglóggal.
Mi még ott töltöttünk néhány kellemes napot Lórienben, és mindenki a saját dolgával volt elfoglalva. Majd összepakoltunk és indulásra készen álltunk az útra. Kissé szomorkásak voltunk, amiért elhagyjuk Lórient, de mindenki izgatott volt, mivel utunk Völgyzugolyba vezetett. Majd mindenkitől fájdalmas, ám érzékeny búcsút vettünk és megígértük, hogy visszatérünk még. A legszomorúbb Gimli volt, akinek ott kellett hagynia úrnőjét. De furamód titokzatos volt valami miatt, de nem tudtuk kideríteni miért.
Majd útnak indultunk egyenesen Északra, a Köd - Hegységen keresztül. Hosszú út volt és nehéz is, de élveztük minden percét. Legsit mindenki írigyelte, amiért nem süppedt be a hó alatta. De szép időnk volt, nem is havazott és szél sem volt. Így békésen menetelhettünk felfelé.
- Tudod Legsi, ez azért szemétség, hogy a tündék annyi mindennel vannak megáldva. - szólt oda neki Gimli, majd Legsi megfordult, aki mellette a havon gyalogolt és lenézett Gimlire.
- Mire gondolsz? - kérdezte köpenye alól.
- Arra, - szólt ki Gimli a hóból. - hogy míg te jársz a havon, én benne evezek. Míg te föléred az ágakat, én lentről szagolom az ibolyát. És míg teneked mindig ápolt külsőd van, addig én megtetvesedem. - morgott Gimli.
- Hagyjátok már abba fiúk! - szólt előre Aragorn, akinek ölében Trufa volt. Gandalf Pippint vitte. - Pont most kell ezen civakodnotok? Na jó, csak te Gimli. Legsi meg sem szólalt. - javította ki magát Aragorn.
- Még nem. - szólt Legsi. - Gimli, felvegyelek? - kérdezte barátian.
- Még csak az kéne! - főrmedt rá Gimli, majd ment tovább és utána a többiek.
- Én csak ajánlottam. - vonta meg a vállát Legsi.
- Valami miatt olyan flusztrált. - jegyezte meg Trufa.
- Ne is törődj vele Gimli. - mondtam neki. - Sokszor a kicsik a nagyobbak. - mondtam neki, majd Aragorn felnyőgött.
- Óhh Hajnal! - mondta nekem, aki közvetlenül mögöttem volt. - Most aztán jól megereztetted az önbizalmát és most beképzelt lesz.
- Inkább mint, hogy állandóan morogjon és emiatt depressziós legyen. Nem? - mondtam neki.
- De. - válaszolta Aragorn.
- Gandi, nem tudnál megborotválkozni? - kérdezte Pippin.
- Miért Peregrin? - kérdezte Gandi.
- Mert a hosszú szakálladtól nem látok ki és már a nyakam köré tekeredett. - mondta elcsukló hangon Pippin.
- Sajnálom,Peregrin barátom, de nem vághatom le. Vagy bírod, vagy leteszlek, vagy megkérünk másvalakit, aki vinni tudna. - mondta Gandi.
- Hajnal! Hajnal vigyen! - kiabálta Pippin.
- Egy lány? Nem bírna el téged. - mondta Gandi, majd én ezt meghallottam és megfordultam.
- Miért nem bírnám el? - kérdeztem. - Add csak ide. Pippin akkora mint egy gyermek, így nem is nehéz. - erre Pippin leugrott Gandiról és én ölembe vettem.
- Így már jobb? - kérdeztem.
- Neked nincsen szakállad. - válaszolta Pippin. - És irígylem öltőzéked, amit Galadriel úrnőtől kaptál. Így legalább nem fázol. - mondta, mire én elnevettem magam. - De mond, mi van a régi ruháiddal? - kérdezte. Olyan kis kíváncsi volt.
- Itt vannak a táskámban. A többi holmimmal együtt. - válaszoltam.
- Óhh!!! Az nagyon jó! Majd mutasd meg a holmidat, mert nagyon érdekel ám! Tudod mi hobbitok nagyon kíváncsiak vagyunk! Úgy ám! - és így mentünk tovább. Majd hirtelen a hóból egy fehér köpenyes öregember ugrott elő, kezében hatalmas fekete bot.
- HHhhrrrrráááááááááááhhhh!!!!!!!!! - ordította és mi csodálkozva meredtünk rá. De nem ijedtünk meg. - HHhhhhrrrrááááhhhh!!!! - ordított megint az öregember, kinek hosszú fehér ősz haja volt, kívéve szakállát. Hasonlított Gandira.
- Szarumán? - kérdezte Gandi.
- Hhhhrrrrááááhhhhh!!!!!! -ordított megint Szarumán és egyik kezével felemelte botját majd terpesztbe állt, és térdeit berogyasztotta.
- Úgy áll ott, mint akinek székrekedése van. - jegyezte meg Pippin.
- Szarumán? - kérdezte megint Gandi.
- Igen! - ordított az öregember. - Útatokat állom, hogy nektek megint betegyek. Nem mehettek tovább!!! Hhhrrráááhh!!!! - folytatta Szarumán és fenyegetően döfködőtt a botjával.
- Na ne má'!!!!! - mondta Gandi.
- De!!!!! - ordított Szarumán. - De igen!!! - ekkor Gandi felénk fordult és széttárta a karjait:
- Mit csináljunk vele? - kérdezte.
- Ne engedjük, hogy kitisztítsa az arcát két napig! - mondta Gimli.
- Aztán majd mi két napig itt fogunk dekkolni, mi? - kérdezte Gandi.
- Úgy sem tudtok nekem ártani! Itt csakis én árthatok nektek! És én foglak titeket megkínozni! A kozmetika szalonomban! Főleg azt a koszos-mocskos Gimlit! Még a szemöldőkét is kigyantázzuk! Meg bezárjuk a szoláriumba! - ordítozott Szarumán és Gimli kivillantotta baltáját.
- Csak a szoláriumot ne! -ordította Gimli
- Nem engedlek át titeket! Főleg nem azt a kis tündibündit! - és rámutatott Legsire.
- Velem meg mi a bajod? - horkant fel Legolas. - Azt ne mond, hogy egy pattanás van az arcomon! De hol? - és elkezdte tapogatni az arcát, hátha felfedezi.
- Nem. Az arcodon nincs. De a nyakadon van egy hatalmas. Egy akkora! - ér karjával egy kört rajzolt le.
- Hol? Hol? - kérdezte Legsi, majd én megböktem, hogy a fejére célzott, majd Legsinek is leesett. És közben Szarumán örömtáncot járt a hóban.
- Óhhh, hogy lehelne rád a nazgúl! - kiabálta Legolas. De Szarumán nem is foglalkozott vele, csak járta a maga ünnepét. De Gandinak ekkor bevillant valami.
- Lehelne rá a nazgúl? Tudod te Legolas barátom, hogy mekkora zseni vagy? Szőke fürtjeid mögött mégis van ész. - mondta Gandi.
- Tudom. - mondta büszkén Legolas és kezével, hátravetette szőke haját.
- Te Gimli! - szólt oda Gandi.
- Igen?
- Lehelj rá! - szólította fel Gandalf Gimlit. Ekkor Szarumán megtorpant az ijedségtől és kővé meredt tőlük alig két méterre a hóban.
- Hee? - nyögte Szarumán.
- Gimli! Lehelj rá! - ismételte Gandi és Gimli elvigyorodott.
- Örömmel. - mondta és Szarumán felé közeledett, aki ijedten hátrált mint valami űzőtt vad.
- Hrhhhháááhhh!!! - ordította Gimli és baltáját is az égre emelte. - Hrrhháááhhh!!!
- Ne merd megpróbálni, mert akkor....... - és hangja is elcsuklott, és ekkor Gimli rálehelt:
- Hháááááááááááááhhhhhh - és Szarumán arca elzöldült, majd sárga lett és végül elrohant.
- No megálljatok csak! Ezt még megkeserülitek! - és azzal el is tünt, de Legolas felszökkent egy hófödte dombra és a távolba meredt.
- Mond Legolas, tünde szemed mi lát? - kérdezte Aragorn, aki mögette állt lenn a kicsiny domb alján, karjaiban Trufa.
- Orkokat Északon. Szarumánt Délen. Vasudvardba fut. De az orkok közelednek! Egy egész csapat ork! Már itt is vannak! - ordította és megfordult és elordította magát: - Orkok! - és ekkor Pippin kiugrott a karjaimból, meg Trufa is leszállt a földre.
- Óhhh!!! Ez az álnok Szarumán! Most aztán ránk küldi az orkjait, meg az uruk-hai-jait. - ordított Gandalf.
Aztán mi mindannyian kardot rántottunk, még nekem is volt, amit Celeborntól és Galadrieltől kaptam.
- Hajnal! Vigyázz a hobbitokra! - ordított Gandalf, de Pippin felrikkant:
- Mi? Mintha én meg Trufa nem tudnánk magunkat megvédeni!
- Akkor vigyázzatok ti Hajnalra! - válaszolt Gandalf, de az orkok már itt is voltak és megkezdődött a harc. Egy csapat ork és uruk-hai tört ránk, Szarumán bosszúját hirdetve.
- Megvédünk Hajnal! - ordította Trufa és Pippin egyszerre. Igazi hősnek érezték magukat, és körbe fogtak engem.
- Csak ne essetek túlzásba fiuk! - mondtam nekik. De az uruk-haiok erősebbek voltak nálam és a két hobbitnál, de Legsi a segítségünkre sietett.
- Ezt nektek csúnya büdős orkok! Hogy kínozna meg titeket a fogorvos! - ordította Legsi.
Aragorn a legerősebbet fogta ki, és azzal viaskodott.
- Levágom a férfiasságod te gonosz uruk-hai! - ordította és kardját rántotta.
- Már ha tudod hol van! - válaszolta vissza mély hangon az uruk-hai.
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Folytasd!!!!
Hajnal ne kínozz tovább, ÍRJ!
- Nimdraug
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Nimdraug naplója
Avagy ha egy tünde lusta lett volna
1. nap
Kedves naplóm. Én egy bakacsin-erdei tünde lány vagyok, aki 257 éves már. Apámmal élek együtt, aki ugyanolyan szépségmániás, mint a többiek. Én nem vagyok ilyen, ezért rám mindenki ferde szemmel néz. De a férfi tündék olyan hülyén néznek ki sötétvörös rúzzsal. Amúgy ma nem történt semmi érdekes csak a szokásos; Legolas megint megnyerte a Legszebb Bakacsin-erdei Tündének járó díjat.
5. nap
Meghívókat kaptunk Völgyzugolyból. Apuci is kapott egyet. Rám akarta sózni, hogy én menjek el, de nem akartam. Mondta, hogy valami tündebuli lesz ott. Azt az ajánlatot tettem neki, hogy ha elmondja miért nem akar menni, akkor elvállalom. Félt hogy Legolas mellett nem fogják észrevenni az ö; szépségét. Jellemzö;
6. nap
Az indulás napja van. Sajna Legolas is jön. Nem ismerem még, mert a tündelányok tömege miatt nem lehet vele normálisan beszélni. Az utóbbi tíz évben is ö; nyerte a díjat. Biztos szépségmániás.
9. nap
Megérkeztünk Völgyzugolyba. Legolas milyen stílszerüen szállt le lováról és nézett körül. Adtak szobákat is mindegyikünknek. A fürdöszoba mellé kerültem, ahhonét mindig eperillat jött ki. Imádom az epret. Másnap valami nagydolog lesz. Biztos a buli.
10. nap
Itt nincs semmiféle buli!!! Valami vének tanácsa lesz. Sok öreg tünde, ember és törp, no meg Gandalf. Volt egy gyerek is, aki a középen lévöasztalra kirakta a jegygyürüjét. Ilyen fiatalon? Egy törp úgynézki irigykedett rá és szét akarta törni a gyürüt. Azért ennyire nem kell kétségbe esni, talán talál még magának párt, de ezt kétlem. Azért a gyürüelég masszív volt. A beszélgetés meg számomra unalmas ezért azzal szórakoztam, hogy feltünés nélkül dobálom a többieket.
Késöbb:
Kiderült hogy az a gyerek egy hobbit, ami számomra egy új faj. De amikor végre valami eksön lett volna ez közbeszólt. El akarja vinni a gyürüt. Biztos a mennyasszony jelöltnek. De minek ehhez ennyi társ? Fél egyedül menni. Gondoltam én is csatlakozom. Szeretek kirándulni. Megyünk Mordorba a mennyasszonyhoz.
11. nap
Végre elindulunk már.De minek ez a sok bíztatás? Nagyon kevés önbizalma van ennek a hobbitnak. Rajta kívül jön még a vén Gandi, Legolas, két jóképü emberke, az a törp, aki szét akarta törni a gyürüt és még három hobbit.
14. nap
Beszélgettem Legolassal, de nem jól sült el. Génhibásnak nevezett, mert nem mosok hajat legalább kétszer! Miért, erre születni kell?
16. nap
Ma, amikor pihenöztünk crebainok jöttek kukkolni. Szarumán madarai voltak állítólag. Milyen perverz ez a Szarumán már. Így változott az útirány is; Caradrashon megyünk.
Milyen? Kérlek mondjatok véleményt!!! De ha nem tetszik, nem untatlak vele tovább titeket.
- Neframíel
- Nem elérhető
- Lora
- Nem elérhető
- Neframíel
- Nem elérhető
Nimashilin írta: Vidámabb téma: Frottír. Bár ha béna, nyugodtan "fikázzatok" csak...
Nima!! Ne is haragudj, de hülyeségeket beszélsz!! Mert ha az ember fapofával leül a gép elé, rosszkedvű és fáradt; és ha már csak a nevedet meglátva is földerül /mert tudja, mire számíthat/ akkor ott nincsen gond!!
Tehát: ÍRJ!! /[size=9:2wmrl3dg]és nekem már az is szimpi, hogy kihangsúlyozod még a legkisebb dolgot is, ami nem a tied, hanem a könyvből vetted. Gratu!![/size]
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Morgulvölgy
F: Jaj, Samu, pedig majdnem meglógtunk...
G: Cúna kövér hobbit!
S: Hát te se vagy egy szépség...
G: Moszt nem rólam van szó...
S: Olyan vagy, mint egy kirúgott csippendél fiú...
G: Kirúgott???? Mért kirúgott? Aszt mondták, visszavárnak!
S: Hova, egy anorexiás bárba?
G: Vannak akik nem a kövér hobbitokat szeretik...
Egy ork az oket körülvevo tömegbol: Pedig enni azt jobb...
S: Kikérem magamnak!
Eoaokt: Jobb mint ez a szószatlan sajtburger...
S: Ha hagynál, már kész lenne a szósz...
F: Samu, gyere már...
G: Ugyan, Gazda, hagyjuk itt...
S: Várjatok, össze kell raknom a Tata féle paradicsom-trutymósítót...
Eoaokt: Paradicsom-trutymósító???? Minek az?
S: Hát a ketchupba...
Eoaokt: Ketchupba? Paradicsom???? minek???
S: Látom, nem vagy egy ínyenc...
Fa: Kapjátok már el oket!!!!!!
Emberek: De olyan sok itt a félelmetes izé... Meg ez a háló is...
Fa: Muszaki hibás...
Em: Ezért nincs Középföldén Világháló... Csak az ósdi palantírvonalak...
Eoaokt: Még a lényeget nem is láttad...
Fa: Nem is akarom...
Eoaokt: De meg fogod... Már közeledik...
F: (kifordult szemekkel): Közelednek...
(Hatalmas, velotrázó visítás, Gollam a földre veti magát, mindenki megzavarodik)
Fa: Jaj, ne...
Em: Mi ez a szörnyuség?
Fa: A Nezgülök!!!!
Em: Mi?
Fa: A nazgulok prototípusai... Iszonyatosak... csak...
Em: Jajj... és... szörnyen... giccsesek is...
S: Rosszul vagyok...
G: jajjjj...
(És kiröppen kilenc szárnyas, rettento ordítással, fehér testük hóként ragyog, lovasaik halványrózsaszín köpenyei finom szárnyakként lobognak)
S: Ennek hogy örülne Legolas... (elájul)
Vasudvard
T&P: Nem is örültök, hogy viszontláttok?
L: Hát...
Gi: Van kajátok?
L: Vagy valami körömlakkotok?
P: A lakkot már megbeszéltük, nem? Megettük...
L: Csak reménykedtem... Hátha vicceltek... Elvégre ti vagytok itt a vicces fiúk...
T: Jé, télleg! Jó hogy mondod, el is felejtettem...
P: Bemegy egy ent a kocsmába, ismered?
L: Nem...
P: Hamariberkenyének hívják... de ez most mindegy... kér egy sört...
Gi: És?
P: öööö...
T: Nem tudjuk tovább, mire Szilszakáll elmondta, mindig elaludtunk...
Ga: És legalább Szarumán ruhatárát kiürítettétek?
Th: Tudtam, hogy ezért sietsz annyira!!!!
É: Nem járt erre... néhány kommandós kinézetu egyén?
A: Nincs valami jobb kardotok? A Boromitól zsákmányolt Andúril... kezd elkopni a törölgetéstol...
Gríma: (kihajol az ablakon): Micsoda tömeggyulés...
Szarumán: azért a katonáim többen voltak...
Gr: De csak voltak, gazdám, csak voltak... az igeido fontos dolog...
Szi: Gyertek elokelok, kész a vacsora... a többiek egyék azt amit a hobbitok meghagytak...
milyen?
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ivó
- Nem elérhető
- Lora
- Nem elérhető
Niphredil/Szméagol írta:
Ivó: én csak annyit mondok, hogy szerintem nagyon is figyelembe kéne venned mások véleményét. A Humor topic nem azért van, hogy öncélúan telerakjuk mindeféle írással, hanem, hogy a népeket szórakoztassuk. A pozitív vélemény érdekelne, nem? Akkor légy szíves, fogadd el a negatívat is.
Én is ugyanezt gondolom/írtam volna...egyetértek veled Niph!
Na, de elég az offból, írjatok!!!! (nekem sajna most nincs ötletem... )
Gyöngycem (voltam valaha)
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Ivó: én csak annyit mondok, hogy szerintem nagyon is figyelembe kéne venned mások véleményét. A Humor topic nem azért van, hogy öncélúan telerakjuk mindeféle írással, hanem, hogy a népeket szórakoztassuk. A pozitív vélemény érdekelne, nem? Akkor légy szíves, fogadd el a negatívat is.
Coming soon: A hobbitokról
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Nefadar
- Nem elérhető
- Nimashilin
- Nem elérhető
Néhány poént a könyvbol vettem, azok dolt betusek lesznek.
Kitinnek nagyon piszkálta a csorét Gané születendo gyermeke, ezért úgy gondolta, hogy amikor az öreg kismama alszik, megtapogatja a hasát és disznó szavakra tanítja a kicsit. Odalopózott és felturte Gané ruháját. A fekete, tekegolyóra kísértetiesen hasonlító golyó kigurult a fure.
-Jé! A mágusok tojással szaporodnak? Frankó! -lelkendezett Kitin és benézett a golyón található három lukba. Egy vörösszem nézett vele farkasszemet. Kitin felüvöltött és elkezdte rángatni a mágit. A mindig éber Gané lassan, hortyogva megfordult. Ekkor Kitin fejbevágta a golyóval, mire Gané felkelt és ijedten meredt felturt ruhájára és a mellette turkáló, izgatott hobbira.
-Kitin... eddig titkoltad, hogy... Na jó! Egye fene, nem bánom... -Kitin értetlenül nézte.
-Nazbula, nazbula! -hallatszott Aranygomb hangja. Valami nagy, fekete madár süvített el felettük. Gané felpattant.
-Itt nemsokára óriási pusztítás lesz! El kell menekül... mennem, hogy másokat is figyelmeztessek! -Kitinre kacsintott. -Te velem jöhetsz, ne félj! De a golyóm még nálam marad... -ezzel felpattant Keserutökre és Kitinnel együtt ellovagoltak. Erosen fogta Kitin derekát, de az elkezdte a pipájával verni a kezét és néhányszor hátulról is lefejelte. Ekkor Gané bevágta a durcit és Kitin minden kérdésére Keserutöknek válaszolt. A harmadik napon valami vörös fényt láttak a láthatáron.
-Ez micsoda? -kérdezte Kitin -Nézd! Tuz! Vörös tuz! Itt sárkányok élnek? -Gané válaszként odakiáltott lovának:
-Gyerünk, Keserutök! Sietnünk kell! Az ott már Minás /t/Írisz területe!
-De Gané! Oda miért megyünk? És mit kell csinálnom?
-Keserutök, ott ennek a kis ötkettedfajzatnak nagy feladata lesz! Beszélnie kell a Székfoglalóval! -válaszolt Gané
A trónterembe érve egy nagy trónt láttak, rajta egy lábát lógázó ember ült, fején egy szép koronával, chipset majszolva és egyik lábát átvetette a kartámlán. Gané megállította Kitint és a lovon való kisebb verekedés után eloször szólt hozzá.
-Figyelj, kisöreg! Ha nem mondasz semmi marhaságot és a Székfoglaló szolgálatába lépsz, megkapod ezt a Patkánysütit! -húzott elo egy gusztusosnak még tévedésbol sem nevezheto ételdarabot. Kitin csorgó nyállal bólogatott, majd elindultak a trón felé. A férfi levette a Fehér Koronát és hanyagul feldobta egy fogasra, ami a trón mellett állt. Leveregette magáról a morzsákat és lement a lépcso alján levo székre, ami a Székfoglalók valódi helye.
-Tehát itt vagy, Gané. És valami kis kölyköt is hoztál. Akkor hát... Kaját, piát! Csemegézzünk! De nehogy az éléskamrámból hozzátok! Abból, ahová a Visszatéro Király Koronázásának Napjára gyujtjük a kaját. Az námbörván termék! -Így tehát hosszú beszélgetés és csemegézés vette kezdetét. Deneszar kedvesen érdeklodött Kitin felol: -Hobbi uram, mivel szoktak maguk foglalkozni?
-Általában székfoglalók szolgái vagyunk...
-Hmm. Ez jó. -mondta Deneszar, egy fikarcnyi érdeklodést sem mutatva. -És milyen fajba tartozik ön?
-A hobbik közé. Hisz az elobb mondta! -hüledezett Kitin.
-Mi vagyok én, fehér elefánt, hogy mindent megjegyezzek?
-Olifánt? Hát itt olyan is van? -vette fel Kitin újra a beszélgetés fonalát.
-Hogyan? Sajnálom, de nincs humorérzékem. Inkább menjünk ki a kertbe!
Egy szép, fehér szökokút elott álltak meg. Körülötte körülbelül ötven tábla: "A fure lépni tilos, a szökokútra még csak ránézni is óvatosan, mert nagyon régi és törékeny!"
_ahh. Hexameterben tör fel az égre a karcsú szökokút, s pentameterben hull dallamos íve alá! -mondta Deneszor idomértékes verselésben. -Ez a pár sor még a régi idokbol maradt ránk és a kút méltóságára emlékeztet minket. -mondta tettetett pátosszal és rikkantgatva, elegáns szökelléssel a kútba ugrott.
-Én vagyok a Székfoglaló! Nekem mindent szabad! Nincs király! -ordibált és eszelosen fröcskölte a vizet. Kitin és Gané ámulva nézte majd elindultak a kis bérházuk felé.
-Nagyon jól csináltál mindent, Kitin. -mondta csámcsogva Gané.
-De Gané! Azt mondtad, ha mindent jól csinálok, adsz nekem patkánysütit!
-Hazudtam. -tömte szájába az utolsó falatot Gané. -Majd figyelj a lovamra, ha kérhetném, jó? -ezzel sarkon fordult és otthagyta az út közepén a hobbit. Egy ember ment felé.
-Helló kisember! Én Bumburnyák vagyok és a Székfoglaló küldött, hogy teljesítsem, amit csak kívánsz. -ekkor elpirult és szégyenlosen pislogott Kitinre.
-Jó. Akkor vezess az istállóba.
Az istállóban megálltak Keserutök elott.
-Váááááóóóó! Milyen szép paci! -lelkendezett Bumburnyák.
-Ja. Az. Székmodem királyé volt, de Gané lenyúlta.
-Aha. Hol a szerszáma? Gondolom, díszes és szép. -kérdezte Bumburnyák.
-Khmmm... O lány. De mindegy. Menjünk kajálni. -ezzel elindultak kifelé az istállóból.
- Nefadar
- Nem elérhető
- Ivó
- Nem elérhető
Nimashilin írta: Alyr: igazad van.
Ivó: nem akartunk téged megsérteni, de tényleg elbeszélo az írásod. /azt meg, h nem olvasod el senkiét, minden topiclakó nevében személyes sértésnek veszem! Akkor mi miért vagyunk a tiédre "kényszerítve"? Ez most nagyon durván hangzik, de ez azért fórum, mert mi KOMMUNIKÁLUNK egymással.../
ELNÉZÉS,BOCSÁNAT!
Kihagytam azt,hogy a azt a néhány 200 oldalt nem olvastam el!!! Szóval légyszke meg ne sértődj!
Persze Hajnalét is elolvastam,az övé is klassz,meg Alyr-é is,mindenkié!
Elfelejtettem beírni oda mellé,szóval így helyesen:
Mert én nem olvastam bele nagyon senki munkájába,legalábbis azt a valahány 200 oldalt nem olvastam el.
Bocs,hogy kihagytam
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Ivó
- Nimashilin
- Nem elérhető
Ivó: nem akartunk téged megsérteni, de tényleg elbeszélo az írásod. /azt meg, h nem olvasod el senkiét, minden topiclakó nevében személyes sértésnek veszem! Akkor mi miért vagyunk a tiédre "kényszerítve"? Ez most nagyon durván hangzik, de ez azért fórum, mert mi KOMMUNIKÁLUNK egymással.../
- Ivó
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Elgondolkodtam ezen az Ivó féle vitán, és arra jutottam, hogy nem törlöm ki.
Egyrészt, mert elolvastam a fent említett személy legutóbbi írását, és azonkívül, hogy a térerot téleronek írta, semmi nevetnivalót nem találtam benne.
Leginkább úgy tunt, mintha egy GYU lapozgatós könyv bevezetoje volna.
Másrészt viszont azért nem törlöm ki, mert így vissza lehet majd utalni rá.
Inkább novellának tunt tehát, semmiképpen sem humornak (persze... sok változata van a humorizálásnak, írtam én is már mindenfélét)
és ha néhány furcsa dolgot ( csak sms-ben szokás a vesszo után kihagyni a szóközt mert így rövidebb a szöveg, gépelve viszont roppantul zavaró)
nem veszünk figyelembe, ígéretes. Némi gyakorlással már jó novellát tud írni az író, (azaz Ivó) de egyelore még a történet is hiányzik.
A kezdete elég klisészeru, és nincs semmilyen zárlat. Tudom, folytasásos a dolog de valami azért csak kell.
Mindazonáltal nem mondom hogy Ivó nem lehet jó humor szerzo, csak azt mondom, most nem az.
Megj: eloször én sem voltam, újraolvastam kezdeti írásaimat és egyetértek azokkal akik melegebb éghajlatra, vagy legalábbis a Könyv-Film ellentétek topicból kifele küldtek.
Ha valaki nincs megelégedve az írásaimmal, az az o dolga, de amíg jópáran kérik a folytatást, én folytatom.
Ivó: gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni, és csak akkor beírni ha téyleg megfelelo minoségunek érzed.
Imígyen szólott a Topic Ura
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ivó
- Nem elérhető
Gyémánt_Hajnal írta: Ivó:
Azt írsz amit akarsz. De szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki öngyílkosságot készül elkövetni a Végzet Hegyén.
Szerintem csak azt hiszed, hogy olyan szórakoztató amit írsz. Mert totál a sztorit írod, ráadásul egyes emberkéket szó szerint utánzol .Maradok inkább az 1200 oldalas ( nekem kb. ennyi a könyv ) verziónál.
Gyémánt_Hajnal
Gyémánt:Légyszíves mondjad meg kit utánzok! Kíváncsí vagyok!
Mert én nem olvastam bele nagyon senki munkájába
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Ivó
- Ery
- Nem elérhető
- Ivó
- Nem elérhető
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Ivó
- Ery
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.