- Köszönetek: 0
- Közösség
- Fórum
- Tábori Archívum
- MTT Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
- Ithilien Ébredése
- Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
- Fio
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Térerő terén hogy áll a hely?
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Grondir írta:
Gandalf írta: Ha meg tudjuk beszélni (kellő számú jelentkező mellett), hogy a helyi pap tartson nekünk külön misét (mint Szanticskán), akkor megoldható, de ha nem, akkor ez bizony belelóg a délelőtti blokkba, és a rendi időt kellene ellógni érte.
Hát akkor meg kell beszélni! Pont ezért írtam, mert nem akarok rendi időről távol lenni...
Megbeszéltük: mindkét vasárnap reggel 8-tól lesz mise a tábor helyszínén (a nagy bemutató épületben):
- Zsodoo
- Látogató
Ithilien (leendő) népei! Kedves Táborozók!
Ha éreztek magatokban hajlandóságot arra, hogy szélesebb körben
mutassátok be tudásotokat, tehetségeteket, de ezt szívesen tennétek
mégis családiasabb, oldott hangulatban, ne habozzatok jelentkezni
sörházi előadónak! Várunk bármilyen énekes,
táncos, vagy szöveges produkciót, illetve költeményt, prózai művet
bármilyen témában; egyetlen megkötésünk az, hogy kapcsolódjon
Tolkien világához és a keretjátékhoz. Ha úgy gondoljátok,
bennetek rejlik a mutatványos, jelentkezzetek nálam (szaszzs kukac
hotmail pont com), vagy a plom2011 kukac googlegroups pont com
címen július 1-ig!
A produkciók előzetes tábori elbírálásban részesülnek.
Emeljük együtt a Helytartó udvarának fényét!
PLÖM – Programos-Logisztikus Összevont Munkacsoport[/center:2ztv6fli]
- Kincső
- Nem elérhető
FONTOS szolgálati közlemény: Jelenleg 135 hivatalos jelentkezőnél tartunk. A táborhely kapacitása kb. 150 fő, így aki e fölött jelentkezik, már csak várólistára tud kerülni! Tehát aki biztosan akar jönni, mindenképp adja le a jelentkezési lapját MOST!
Az Ankalimon mondta az előbb telefonon, hogy írjam be ide meg facebook-ra most hirtelen ezt, jól.
*
Mise téma: a hétvégén lebeszélték a főszervezők, és lesz a tábor helyszínén mise vasárnaponként reggel 8-kor. Így nem lóg bele a rendi időbe.
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Namarie
- Nem elérhető
Namarie írta: Ugyan már! Eddig is türelmesek voltunk egymáshoz, most is azok leszünk! belelóg, belelóg, ha nem lehet megbeszélni, akkor aki gondolja, megy Eruhantalére, oszt' kész.
Egy gitáros különmise szerintetek megoldható 8 ha lehetséges a különmise?
Ötlet: ha a pap bácsi különmisét tart nekünk, lássuk vendégül! Kaphatna egy kis ajándékot stb.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Kincső
- Nem elérhető
Grondir írta:
Gandalf írta: Ha meg tudjuk beszélni (kellő számú jelentkező mellett), hogy a helyi pap tartson nekünk külön misét (mint Szanticskán), akkor megoldható, de ha nem, akkor ez bizony belelóg a délelőtti blokkba, és a rendi időt kellene ellógni érte.
Hát akkor meg kell beszélni!
Azért ez nem így működik, h. megmondjuk a papnak, h. márpedig ekkor és ekkor tartson misét, "különben jön a harcosrend"... Általában készségesek szoktak lenni, de ilyen kis településeken egy pap több falut jár körbe vasárnaponta, és ha előtte minden órában másutt misézik, akkor a legszebb kérés és a legnagyobb jószándék mellett sem jön össze egy korai mise...
De természetesen megpróbáljuk elérni, h. legyen, jó h. most mondtad, mert lehet h. a hétvégi leutazáson sikerül tisztázni.
- Grondir
- Nem elérhető
Hát akkor meg kell beszélni! Pont ezért írtam, mert nem akarok rendi időről távol lenni...
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
- Gandalf
- Nem elérhető
www.miserend.hu/?templom=1771
Ha meg tudjuk beszélni (kellő számú jelentkező mellett), hogy a helyi pap tartson nekünk külön misét (mint Szanticskán), akkor megoldható, de ha nem, akkor ez bizony belelóg a délelőtti blokkba, és a rendi időt kellene ellógni érte.
- Grondir
- Nem elérhető
Egy kérdés: vasárnapi napokon lesz római katolikus szentmise? És ha igen, akkor a programok úgy lesznek alakítva akkor, hogy nyugodtan lehessen misére menni?
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Ha mégis rákattintotok, azért nekünk fizetni kell, ez áll a kérés mögött. Szóval megismétlem Alew kérését: NE kattintsatok. Tudjátok, mint a Shrekben az a fényes alagút... (A Szamár beszél róla, mielőtt elindulna kék virágért, aminek piros tövise van.)Alew írta: (Ha mégis, akkor ne kattintsatok rá, hiszen ti már tudtok a táborról, és remélhetőleg jelentkeztetek is rá.)
- Alew
- Nem elérhető
(Ha mégis, akkor ne kattintsatok rá, hiszen ti már tudtok a táborról, és remélhetőleg jelentkeztetek is rá.)
Alew
War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.
- Olosta
- Nem elérhető
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
De ha nem vonz a kimondott szó, fedezd fel a kézművességben rejlő csodát, az alkotás örömét egy olyan oldalról, ami még nem volt az MTT-táborok történetében. A Kézműves rend tagjai Olosta kreativitásának köszönhetően új dolgokkal, eljárásokkal, technikákkal ismerkedhetnek meg – hogy megtudd mivel, mindössze jelentkezned kell a Kézműves rendbe! Most!
De ha egyik se tetszik, jöhetsz hozzám is, fotózni. Az is jó.
Ne feledd: már csak május 10-ig lehet felár nélkül jelentkezni! És ne feledd, jöhetsz rövidebb időre is!
Ithilien vár! (De tényleg!)
- Kincső
- Nem elérhető
Adanedhel
Aeglos
Áfonya
Ági
Alew
Alustriel
Alyr Arkhon
andariel
Anglachel/Gurthang
Angwen
Ankalimon
Antathor
Artemisz (Erenya)
Athramien
Attila
Banshee
Brandir
Byris
carel.prvni
Celebrom
Cellofán
Cinnia
Cueddo
Csülök
darthpit
Dodiee
Dorottya
Dulcam (Dálkem)
Elder
Elemmíriel Gilluin
Elora
Elrenor
Encsi
Eruntale/Hanna
Ery
Esgal
Estel Adániel
Faun
Felagund
Finduilas
Fio
fqqdk
gamba
Gandalf
Gilith
gillz
Grondir
Grt
Gumipók
Idhren
Ilinkó
Ille / Lórien
InsanekismanO
joker7
Juli93
Kincső (Thilanna)
királylyány
Klau
Kuvasz
lairenda
Lamy
Laurelen
Léli
lexilver
Logan
Loth / Nyüfi
lotti
Lyona
Maglor
Martina
Mau Rauser
Maverick
Metaflora
Milendoria
mogy
Momo/Fanni
Morgana
Namarie
Narbeleth
Nefrédiel
Németh Alexandra
Nillaa
Niph
Olosta
Orowan/Gery
Orsi_
Orsie
Patiszon
Peredhil/Thor
Rabyn
Rákos András
Rákos Olivér
Ratzkha
renus
Rhien
Rina
Ringbearer
Rodarth
Rózsa
sebcsaba
Sen
serpa
Sil
silcucc
Sirgon Esgalnor
Snuffles
Sötét Úr
Stara
tehdreamer
Tintin
Tirion Equniel
tramit
Trithyn
Troy
Vewy
vicky.f
vidu
Viki
Virág
Xeophitia
Yzak
zs.gothpunk
Zsodoo[/spoiler:3amkgoak]
- Kincső
- Nem elérhető
(Utána lép életbe, hogy 2000 Ft-tal drágább.)
Holnap a főoldalra meg fácséra is kiírom.
- Nilla
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"Egy csepp is növeli a tengert"
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Kincső
- Nem elérhető
Nilla írta: Megköszönjük. Azt valahonnan meglehet tudni, hogy hányan mennek 7 napra?
Április 30. után igen. (Valszeg nem rögtön másnap )
- Nilla
- Nem elérhető
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Nilla írta: Sziasztok!
Aki később megy, az hogy jut el a táborig? Lesz majd tájékoztató ugye?
Igen
De vonat, vagy busz lesz valószínű, és valaki kimegy elétek a megállóba, hogy odataláljatok.
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Nilla
- Nem elérhető
Aki később megy, az hogy jut el a táborig? Lesz majd tájékoztató ugye?
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Több lehetőséget akarunk figyelembe venni.
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Grondir
- Nem elérhető
Lacho calad! Drego morn!
- Kincső
- Nem elérhető
Ki lesz a 120.?
(A kötelező kérdést megelőzve: új névsor ápr. 30. után lesz! )
- Zsodoo
- Látogató
[center:2wdqtlh6]Felhívás
Ithilien (leendő) népei! Kedves Táborozók!
Ha éreztek magatokban hajlandóságot arra, hogy szélesebb körben
mutassátok be tudásotokat, tehetségeteket, de ezt szívesen tennétek
mégis családiasabb, oldott hangulatban, ne habozzatok jelentkezni
sörházi komédiásnak! Várunk bármilyen énekes,
táncos, vagy szöveges produkciót, illetve költeményt, prózai művet
bármilyen témában; egyetlen megkötésünk az, hogy kapcsolódjon
Tolkien világához és a keretjátékhoz. Ha úgy gondoljátok,
bennetek rejlik a komédiás, jelentkezzetek nálam (szaszzs kukac
hotmail pont com), vagy a plom2011 kukac googlegroups pont com
címen július 1-ig!
A produkciók előzetes tábori elbírálásban részesülnek.
Emeljük együtt a Helytartó udvarának fényét!
PLÖM – Programos-Logisztikus Összevont Munkacsoport[/center:2wdqtlh6]
[center:2wdqtlh6]Oly sok tehetséges tünde és ember közt kell lennie néhány vállalkozó kedvű ithilieninek! [/center:2wdqtlh6]
- Grondir
- Nem elérhető
Rabyn írta: Minas Tirith - vezetője Rabyn, Anglachel és Dodie
Dol Amroth - vezetője Milendoria, Zsolt és GRT
Lórien - vezetője Esgal, Narbeleth és Ratzhka
Harad - vezetője Gillz, Áfi és Silcucc
Nem rossz! Sőt egész jó! :lájk:
Rabyn írta: Illetve: www.tolkien.hu/index.php?option= ... Itemid=205
Ezt meg olvastam, de valahogy nem esett le anno...
Lacho calad! Drego morn!
- Rabyn
- Nem elérhető
Dol Amroth - vezetője Milendoria, Zsolt és GRT
Lórien - vezetője Esgal, Narbeleth és Ratzhka
Harad - vezetője Gillz, Áfi és Silcucc
Illetve: www.tolkien.hu/index.php?option= ... Itemid=205
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Közösség
- Fórum
- Tábori Archívum
- MTT Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
- Ithilien Ébredése
- Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése