Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Több
13 éve 5 hónapja #398189 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Biztos kérdezték már, ha meg nem, akkor így jártam. :P

Térerő terén hogy áll a hely?

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 5 hónapja #398159 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
[attachment=0:6ezhex91]<!-- ia0 -->Látogató napi jelentkezési lap.doc<!-- ia0 -->[/attachment:6ezhex91]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 5 hónapja #398138 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Grondir írta:

Gandalf írta: Ha meg tudjuk beszélni (kellő számú jelentkező mellett), hogy a helyi pap tartson nekünk külön misét (mint Szanticskán), akkor megoldható, de ha nem, akkor ez bizony belelóg a délelőtti blokkba, és a rendi időt kellene ellógni érte.

Hát akkor meg kell beszélni! Pont ezért írtam, mert nem akarok rendi időről távol lenni...

Megbeszéltük: mindkét vasárnap reggel 8-tól lesz mise a tábor helyszínén (a nagy bemutató épületben):

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

• Zsodoo
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 5 hónapja #398134 Írta: Zsodoo
Zsodoo válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
[center:2ztv6fli]Felhívás

Ithilien (leendő) népei! Kedves Táborozók!

Ha éreztek magatokban hajlandóságot arra, hogy szélesebb körben
mutassátok be tudásotokat, tehetségeteket, de ezt szívesen tennétek
mégis családiasabb, oldott hangulatban, ne habozzatok jelentkezni
sörházi előadónak! Várunk bármilyen énekes,
táncos, vagy szöveges produkciót, illetve költeményt, prózai művet
bármilyen témában; egyetlen megkötésünk az, hogy kapcsolódjon
Tolkien világához és a keretjátékhoz. Ha úgy gondoljátok,
bennetek rejlik a mutatványos, jelentkezzetek nálam (szaszzs kukac
hotmail pont com
), vagy a plom2011 kukac googlegroups pont com
címen július 1-ig!

A produkciók előzetes tábori elbírálásban részesülnek.

Emeljük együtt a Helytartó udvarának fényét!

PLÖM – Programos-Logisztikus Összevont Munkacsoport[/center:2ztv6fli]

Több
13 éve 5 hónapja #397895 Írta: Kincső

FONTOS szolgálati közlemény: Jelenleg 135 hivatalos jelentkezőnél tartunk. A táborhely kapacitása kb. 150 fő, így aki e fölött jelentkezik, már csak várólistára tud kerülni! Tehát aki biztosan akar jönni, mindenképp adja le a jelentkezési lapját MOST! :)

Az Ankalimon mondta az előbb telefonon, hogy írjam be ide meg facebook-ra most hirtelen ezt, jól. :)

*
Mise téma: a hétvégén lebeszélték a főszervezők, és lesz a tábor helyszínén mise vasárnaponként reggel 8-kor. Így nem lóg bele a rendi időbe.

Több
13 éve 5 hónapja #397893 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Namarie: Azért ez szerintem nem így működik. Ha egy rendből, ahol 8-an vannak, elmegy 5 szentmisére, akkor az igen csak rossz a rend vezetőjének és a rend tagjainak IS. Szerintem ezt nem lehet megtenni egy renddel.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
13 éve 5 hónapja #397891 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Namarie írta: Ugyan már! Eddig is türelmesek voltunk egymáshoz, most is azok leszünk! belelóg, belelóg, ha nem lehet megbeszélni, akkor aki gondolja, megy Eruhantalére, oszt' kész. :)

Egy gitáros különmise szerintetek megoldható 8 ha lehetséges a különmise? :)

Ötlet: ha a pap bácsi különmisét tart nekünk, lássuk vendégül! :) Kaphatna egy kis ajándékot stb.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
13 éve 5 hónapja #397890 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Ugyan már! Eddig is türelmesek voltunk egymáshoz, most is azok leszünk! belelóg, belelóg, ha nem lehet megbeszélni, akkor aki gondolja, megy Eruhantalére, oszt' kész. :)

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
13 éve 6 hónapja #397783 Írta: Kincső

Grondir írta:

Gandalf írta: Ha meg tudjuk beszélni (kellő számú jelentkező mellett), hogy a helyi pap tartson nekünk külön misét (mint Szanticskán), akkor megoldható, de ha nem, akkor ez bizony belelóg a délelőtti blokkba, és a rendi időt kellene ellógni érte.

Hát akkor meg kell beszélni!

Azért ez nem így működik, h. megmondjuk a papnak, h. márpedig ekkor és ekkor tartson misét, "különben jön a harcosrend"... :mrgreen: Általában készségesek szoktak lenni, de ilyen kis településeken egy pap több falut jár körbe vasárnaponta, és ha előtte minden órában másutt misézik, akkor a legszebb kérés és a legnagyobb jószándék mellett sem jön össze egy korai mise...
De természetesen megpróbáljuk elérni, h. legyen, jó h. most mondtad, mert lehet h. a hétvégi leutazáson sikerül tisztázni. :)

Több
13 éve 6 hónapja #397782 Írta: Grondir
Grondir válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Hát akkor meg kell beszélni! Pont ezért írtam, mert nem akarok rendi időről távol lenni...

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."

Több
13 éve 6 hónapja #397779 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Ahogy elnézem, Boldogkőváralján 11-kor kezdődik a szentmise:
www.miserend.hu/?templom=1771

Ha meg tudjuk beszélni (kellő számú jelentkező mellett), hogy a helyi pap tartson nekünk külön misét (mint Szanticskán), akkor megoldható, de ha nem, akkor ez bizony belelóg a délelőtti blokkba, és a rendi időt kellene ellógni érte.

Több
13 éve 6 hónapja #397776 Írta: Grondir
Remélem igen jó tábort szerveztek szervezők, mert már nagyon elvonási tüneteim vannak! :twisted:

Egy kérdés: vasárnapi napokon lesz római katolikus szentmise? És ha igen, akkor a programok úgy lesznek alakítva akkor, hogy nyugodtan lehessen misére menni? :)

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."

Több
13 éve 6 hónapja #397571 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Alew írta: (Ha mégis, akkor ne kattintsatok rá, hiszen ti már tudtok a táborról, és remélhetőleg jelentkeztetek is rá.)

Ha mégis rákattintotok, azért nekünk fizetni kell, ez áll a kérés mögött. Szóval megismétlem Alew kérését: NE kattintsatok. Tudjátok, mint a Shrekben az a fényes alagút... ;) (A Szamár beszél róla, mielőtt elindulna kék virágért, aminek piros tövise van.)

Több
13 éve 6 hónapja #397569 Írta: Alew
Alew válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Ankalimon jóvoltából elindult a Facebook hirdetés. Remélhetőleg ebből mi semmit nem fogunk látni. :)

(Ha mégis, akkor ne kattintsatok rá, hiszen ti már tudtok a táborról, és remélhetőleg jelentkeztetek is rá.)

Alew

War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.

Több
13 éve 6 hónapja #397520 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
SÚ: :lájk:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
13 éve 6 hónapja #397514 Írta: Sötét Úr
Még nem jelentkeztél a táborba? Sürgősen pótold, különben izé és hogyishívják lesz a részed július végén! Az pedig nem jó, és előfordulhat, hogy mosogatnod is többet kell. Szóval inkább gyere! És ha igazán érdekes elfoglaltságot szeretnél arra a néhány rövidke napra, amikor végre kiszabadulsz a hétköznapok rémálomvilágából Ithilien gyönyörű valóságába, jelentkezz a Hagyományőrzők rendjébe, és ismerkedj meg a történetek hagyományozódásának titkaival, játssz és kelts életre, vagy éppen hozz létre új hagyományokat Mau segítségével!

De ha nem vonz a kimondott szó, fedezd fel a kézművességben rejlő csodát, az alkotás örömét egy olyan oldalról, ami még nem volt az MTT-táborok történetében. A Kézműves rend tagjai Olosta kreativitásának köszönhetően új dolgokkal, eljárásokkal, technikákkal ismerkedhetnek meg – hogy megtudd mivel, mindössze jelentkezned kell a Kézműves rendbe! Most!

De ha egyik se tetszik, jöhetsz hozzám is, fotózni. Az is jó.

Ne feledd: már csak május 10-ig lehet felár nélkül jelentkezni! És ne feledd, jöhetsz rövidebb időre is!

Ithilien vár! (De tényleg!)

Több
13 éve 6 hónapja #397388 Írta: Kincső
Mert ígértem, és mert kértétek:
Április 30-i éjféli, 124 fős jelentkezési állapot (ábécérendben):

Több
13 éve 6 hónapja #397354 Írta: Kincső
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTVA MÁJUS 10-IG.
(Utána lép életbe, hogy 2000 Ft-tal drágább.)

Holnap a főoldalra meg fácséra is kiírom.

Több
13 éve 6 hónapja #397238 Írta: Nilla
Nilla válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Jó lesz újra látni titeket:)

"Egy csepp is növeli a tengert"

Több
13 éve 6 hónapja #397233 Írta: Sötét Úr
Nilla: én már most örülök, hogy jössz! :D

Több
13 éve 6 hónapja #397228 Írta: Kincső

Nilla írta: Megköszönjük. Azt valahonnan meglehet tudni, hogy hányan mennek 7 napra?

Április 30. után igen. (Valszeg nem rögtön másnap :P )

Több
13 éve 6 hónapja #397226 Írta: Nilla
Megköszönjük. Azt valahonnan meglehet tudni, hogy hányan mennek 7 napra?

Több
13 éve 6 hónapja #397218 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Nilla írta: Sziasztok!
Aki később megy, az hogy jut el a táborig? Lesz majd tájékoztató ugye?

Igen :)
De vonat, vagy busz lesz valószínű, és valaki kimegy elétek a megállóba, hogy odataláljatok.

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
13 éve 6 hónapja #397216 Írta: Nilla
Sziasztok!
Aki később megy, az hogy jut el a táborig? Lesz majd tájékoztató ugye?

Több
13 éve 6 hónapja #397210 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Amint lesz biztos :)
Több lehetőséget akarunk figyelembe venni.

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
13 éve 6 hónapja #397208 Írta: Grondir
A csoportos leutazásról mikor lesz infó? :)

Lacho calad! Drego morn!

Több
13 éve 6 hónapja #397187 Írta: Kincső
Már 119 jelentkező van ám!! Szerintem új rekord született, hogy ilyen hamar ennyi :)
Ki lesz a 120.?

(A kötelező kérdést megelőzve: új névsor ápr. 30. után lesz! ;) )

• Zsodoo
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 6 hónapja #396876 Írta: Zsodoo
Zsodoo válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Jó telepesek! Azon túl, hogy Ithilien Lovagjai, a Dalnok Rend és a Kézműves Rend is szeretettel lát benneteket tagjai közt , itt van egy másik fontos hirdetés, kár lenne veszni hagyni:

[center:2wdqtlh6]Felhívás

Ithilien (leendő) népei! Kedves Táborozók!

Ha éreztek magatokban hajlandóságot arra, hogy szélesebb körben
mutassátok be tudásotokat, tehetségeteket, de ezt szívesen tennétek
mégis családiasabb, oldott hangulatban, ne habozzatok jelentkezni
sörházi komédiásnak! Várunk bármilyen énekes,
táncos, vagy szöveges produkciót, illetve költeményt, prózai művet
bármilyen témában; egyetlen megkötésünk az, hogy kapcsolódjon
Tolkien világához és a keretjátékhoz.
Ha úgy gondoljátok,
bennetek rejlik a komédiás, jelentkezzetek nálam (szaszzs kukac
hotmail pont com)
, vagy a plom2011 kukac googlegroups pont com
címen július 1-ig!

A produkciók előzetes tábori elbírálásban részesülnek.

Emeljük együtt a Helytartó udvarának fényét!

PLÖM – Programos-Logisztikus Összevont Munkacsoport[/center:2wdqtlh6]

[center:2wdqtlh6]Oly sok tehetséges tünde és ember közt kell lennie néhány vállalkozó kedvű ithilieninek! [/center:2wdqtlh6]

Több
13 éve 6 hónapja #396874 Írta: Grondir

Rabyn írta: Minas Tirith - vezetője Rabyn, Anglachel és Dodie
Dol Amroth - vezetője Milendoria, Zsolt és GRT
Lórien - vezetője Esgal, Narbeleth és Ratzhka
Harad - vezetője Gillz, Áfi és Silcucc

Nem rossz! Sőt egész jó! :D :lájk:

Rabyn írta: Illetve: www.tolkien.hu/index.php?option= ... Itemid=205

Ezt meg olvastam, de valahogy nem esett le anno... :oops:

Lacho calad! Drego morn!

Több
13 éve 6 hónapja #396871 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Minas Tirith - vezetője Rabyn, Anglachel és Dodie
Dol Amroth - vezetője Milendoria, Zsolt és GRT
Lórien - vezetője Esgal, Narbeleth és Ratzhka
Harad - vezetője Gillz, Áfi és Silcucc

Illetve: www.tolkien.hu/index.php?option= ... Itemid=205

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Oldalmegjelenítési idő: 0.546 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére