Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Több
13 éve 6 hónapja #396403 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Továbbra is a legutóbbi infóimat tolmácsolom, majd egy főszervező kijavít, ha változott volna az álláspont:

Alapvetően nem a programról vagy az angol nyelvű folyamatos fordítás megoldásáról van szó, hanem arról, hogy érkezzenek-e a tábor utolsó pár napjára olyanok, akik eddig nem voltak ott, és emiatt elég nehéz beilleszteni őket a kialakult közösségekbe, vagy kell indítani nekik egy külön csapatot (mint tavaly lett volna a terv). Mint tudjátok, 7 napnál kevesebb időre jönni magyaroknak is csak külön megbeszélés alapján lehetséges. (Egész időtartamra pedig sosem merült fel, h. idegen nyelvűek csapatostul jöjjenek.)
Tehát: idén kifejezetten NEM várunk külföldieket a táborba. (Ha szívesen látnánk őket, akkor a programjukat/csapatjukat is megoldanánk.) Úgy gondolom, hogy ez nem fog nekik nagy szívfájdalmat okozni, mivel tavaly sem tudták megoldani, hogy jöjjenek. (Petrék nem mint külföldi tolkieniták, hanem mint mogyi ismerősei jöttek, ezért is engedtük őket annak ellenére, hogy nem lett külön külföldi csapat.)
Egyszerűen a mi táborunk más jellegű és túl feszes ívű ahhoz, hogy még a külföldiek beillesztését is forszírozzuk (sok energiát igényel, lehet h. nem is tudnak jönni, és a szervezői csapatban sem élvez osztatlan népszerűséget az ötlet).

Természetesen Petr mint már személyes ismerős és magyarul tanuló ember majd személyes elbírálás alá esik, gondolom, és a főszervek egyeztetnek vele, hogy hogyan is tudna jönni táborba.

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 6 hónapja #396400 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Én nem Petr miatt kérdeztem (és szerintem Encsi sem), mivel ő elég sokakkal tartja a kapcsolatot innen, és meg tudja szerezni magának az információt, (illetve eléggé befogadta már a társaság, hogy senki ne érezze különleges felkészülést igénylő dolognak, ha ő jön valahova), hanem egy csomó egyéb szimpatikus cseh népség nevében :) KÖMTre mindenképp hívjuk őket (én mondjuk eredetileg is azt mondtam nekik, hogy KÖMTre mindenképp jöjjenek, és majd megérdeklődöm, mi a helyzet a nyári táborral), az más: most azt kérdezem, mi van a táborral. Ha nem, hát nem, de nem hiszem, hogy a külföldiek olyan nagy szervezést igényelnének mindenképp. Mármint persze az az ideális, ha úgy vannak meghívva, hogy van számukra optimalizált verzió, ami mondjuk KÖMTön már elvárás, de esetleg lehet úgy is, ahogy mi megyünk a csehekhez, hogy azt mondják, hogy nagyon szívesen látunk titeket, és ha épp áll mellettetek valaki, akkor majd lelkesen fordít, de amúgy itt minden csehül van és nem fogjátok érteni. Akár csak látogatónapokra, amikor amúgy is vannak olyanok, akik kilógnak az egésztáborosan egymásraépülő tevékenységből. Ezt nem azért mondom, hogy ráerőltessem a külföldieket a táborra, csak úgy. Szóval a kérdés az, hogy úgy általánosságban mi a hivatalos álláspont a külföldieket illetően (és lesz-e róla tájékoztató magyarul ill. angolul): kifejezetten meg vannak hívva; szívesen látjuk őket, de nincs számukra biztosítva program; vagy ide inkább annyira ne jöjjenek?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 6 hónapja #396397 Írta: Athramien
Athramien válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
és ma is úgy búcsúzott el, hogy nyáron találkozunk:)

"Sane is boring"

Több
13 éve 6 hónapja #396394 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
akkor a lelkesedése a múlt szerdáig minimum nem hagyott alább :D
a húgait említette ő is, hogy örülne, ha ilyen társaságba járnának, mint a mienk.

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Több
13 éve 6 hónapja #396390 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Én még márciusban beszéltem vele Prágában, akkor is nagyon lelkes volt, és azt is mondta, hogy a húgait is el szeretné hozni. (Az egyik 25 éves és imád táncolni, a másik meg 16 és írónak készül. De ezt szerintem már mondtam is.)
Ja, és tanul magyarul. ;)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
13 éve 6 hónapja #396387 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
amikor utoljára beszéltem Petr-rel, nagyon lelkes volt a táborral kapcsolatban. Amúgy tavaly sem volt végül semmi extra a külföldieknek, de ő szemmel láthatóan nagyon jól érezte magát. Amikor beszéltem vele, azt mondta, hogy maga a társaság nagyon vonzó számára, és nagyon szeretné viszontlátni az embereket. (most volt Tatán a hétvégén, legközelebbi alkalomnak pedig egyértelműen a tábort emlegette)

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Több
13 éve 6 hónapja #396383 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Szerintem saját felelősségre azért jelentkezhetnek, csak idén nincs hozzá infrastruktúránk, tervezett program és a többi...
De gondolom a külföldi állampolgárság nem kizáró ok a táborba való jelentkezéskor.
(jól tippelem hogy Petr-ről van szó?)

(UI: Ez csak a saját véleményem, majd kijavítanak ha mégse így van)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
13 éve 6 hónapja #396380 Írta: Kincső
Tudtommal idén nem lesz a tavalyihoz hasonló külföldi-hétvége, de egy főszervező majd megerősíti eztet.
KÖMTre jöjjenek majd.

Több
13 éve 6 hónapja #396377 Írta: Metaflora
Egyéb: Encsi már kérdezte, de nem nagyon láttam, hogy kapott volna választ: mi a helyzet a külföldiekkel? meg lesznek hívva a táborba? és ha igen, milyen időtartamra és lesz-e nekik külön tájékoztató? és ha igen, az mikor várható? (Prágában sokaknak ígértük, hogy szólunk, ha lesz bármi nemzetközi rendezvényünk, és tavaly is elég sokára lettek határozott információk a külföldiek tábori részvételével kapcsolatban...)

Több
13 éve 6 hónapja #396375 Írta: Grondir
Grondir válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Metaflora írta:

Grondir írta: És akkor mi van, ha én elküldöm előbb, de nem érkezik meg időben? (Ugye a magyar postáról jobb nem beszélni...)

Viszont annyit a magyar posta is megtesz, hogy rak dátumbélyegzőt a borítékokra, szóval a szervezők látni fogják, mikor adtad fel :)

Nem is arra gondoltam, hogy 29-én küldöm el... :)

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."

Több
13 éve 6 hónapja #396374 Írta: Metaflora

Grondir írta: És akkor mi van, ha én elküldöm előbb, de nem érkezik meg időben? (Ugye a magyar postáról jobb nem beszélni...)

Viszont annyit a magyar posta is megtesz, hogy rak dátumbélyegzőt a borítékokra, szóval a szervezők látni fogják, mikor adtad fel :)

Több
13 éve 6 hónapja #396370 Írta: Grondir
Grondir válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
És akkor mi van, ha én elküldöm előbb, de nem érkezik meg időben? (Ugye a magyar postáról jobb nem beszélni...)

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."

Több
13 éve 6 hónapja #396369 Írta: Kincső

Elendur Parmandil írta: Köszönöm a választ.

Legrosszabb esetben ápr. 30-án jelentkeznék, csak akkor biztos késve fog megérkezni a szülői hozzájárulás.

Ha május első hetében feladod, az még teljesen oké ápr. 30-i jelentkezés esetén. ;)

Több
13 éve 6 hónapja #396367 Írta: Elendur Parmandil
Elendur Parmandil válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Köszönöm a választ.

Legrosszabb esetben ápr. 30-án jelentkeznék, csak akkor biztos késve fog megérkezni a szülői hozzájárulás.

Death must be so beautiful. To lie in the soft brown earth, with the grasses waving above one's head, and listen to silence. To have no yesterday, and no tomorrow. To forget time, to forgive life, to be at peace. ~ Oscar Wilde

Több
13 éve 6 hónapja #396366 Írta: Kincső
Ez a szülői hozzájárulásra vonatkozik, ugye?
Úgy értettük, h. az ápr. 30. előtti jellapkitöltés DE nem küldött szülői jóváhagyó esetén ez a szankció.
Természetesen ha később jelentkezel, és azonnal küldöd a jóváhagyót is, akkor az aktuális sorszámmal fogsz számítani, és ha még nem telt be (de indul) az adott rend, akkor bekerülsz abba, amit 1. helyen jelöltél.
Viszont a +2000 Ft-os költség az minden ápr. 30. után jelentkezőre érvényes, tehát érdemes igyekezni még előtte jelentkezni.

Több
13 éve 6 hónapja #396355 Írta: Elendur Parmandil
Elendur Parmandil válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Amennyiben 2011. április 30-ig nem érkezik be, a jelentkezés nem érvényes (pl. választott rendek sorrendje)!

Ez fog számítani, ha a határidőt túllépve jelentkezem (30-a után)?

Death must be so beautiful. To lie in the soft brown earth, with the grasses waving above one's head, and listen to silence. To have no yesterday, and no tomorrow. To forget time, to forgive life, to be at peace. ~ Oscar Wilde

Több
13 éve 6 hónapja #396346 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Gandalf írta: :!:

Már csak két hétig lehet normál áron jelentkezni, utána már csak bünti fizetése mellett.

Minek késlekednétek?

Jelentkezzetek, ithilieni sátrazásra fel!

:idea:

Továbbá a kézműves rend még mindig várja a lelkes alkotni vágyókat! ;)

Jelentkezzetek!!! :D

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
13 éve 6 hónapja #396288 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
:!:

Már csak két hétig lehet normál áron jelentkezni, utána már csak bünti fizetése mellett.

Minek késlekednétek?

Jelentkezzetek, ithilieni sátrazásra fel!

:idea:

Több
13 éve 6 hónapja #396030 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Sil írta: Wow... :D de majd egyszer egy jövőbeni verzióban nem lehetne már végre szegény Annatar-t kivenni a nők közül? (Lásd kb 0:35, 3. kép...)

Valóban vicces, de most azért maradt benne, mert az eredeti verziót upgrade-eltük :P
Majd megkérdem Ryanát, mennyi meló lenne...

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
13 éve 6 hónapja #396026 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Wow... :D de majd egyszer egy jövőbeni verzióban nem lehetne már végre szegény Annatar-t kivenni a nők közül? (Lásd kb 0:35, 3. kép...)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
13 éve 6 hónapja #396019 Írta: Idhren
És íme, a régi-új updatelt video!!! :)
Thx Ryana!!!

Több
13 éve 7 hónapja #395772 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Zsodoo írta: [center:z71eligu]Ha éreztek magatokban hajlandóságot arra, hogy szélesebb körben
mutassátok be tudásotokat, tehetségeteket, de ezt szívesen tennétek
mégis családiasabb, oldott hangulatban, ne habozzatok jelentkezni
sörházi komédiásnak! Várunk bármilyen énekes,
táncos, vagy szöveges produkciót, illetve költeményt, prózai művet
bármilyen témában; egyetlen megkötésünk az, hogy kapcsolódjon
Tolkien világához és a keretjátékhoz. Ha úgy gondoljátok,
bennetek rejlik a komédiás, jelentkezzetek nálam (szaszzs kukac
hotmail pont com
), vagy a plom2011 kukac googlegroups pont com
címen július 1-ig![/center:z71eligu]

A "kapcsolódjon Tolkien világához és a keretjátékhoz" kitétel a következőket jelenti:

Olyan IN-es produkciókat, performanszokat várunk, amelyek egy Harmadkor-végi, gondori, vidéki/falusi kocsmában autentikus, hiteles formában elhangozhatnak/előadhatóak. Tehát kifejezetten ebbe a környezetbe és keretbe illő, és mások számára is élvezetes műsort várunk.

Fellépésetekkel emelni fogjátok a keretjáték fényét! ;)

Több
13 éve 7 hónapja #395757 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Egy Sárkányölő már csak tuggya... :)

Több
13 éve 7 hónapja #395743 Írta: Idhren

Léli írta: Jelentkezzetek Alyr Rendjébe! Határozottan megnöveli a túlélési esélyeiteket a következő novellájában... :D

:D :D:D
Sőt... :P

Több
13 éve 7 hónapja #395741 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Olosta írta:

Dreamer_KF írta: Amennyiben elfogadják a szabadságigényem, én mindenképp felöltöm a lovagi palástot :)

Elvileg minden lovagrendbe kell egy rohadék ;)

Bízom benne, hogy Ami pedig hozzám jön, már tavaly is ígérte. ;)

Csábítsd el :P :evil:

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
13 éve 7 hónapja #395740 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Dreamer_KF írta: Amennyiben elfogadják a szabadságigényem, én mindenképp felöltöm a lovagi palástot :)

Bízom benne, hogy Ami pedig hozzám jön, már tavaly is ígérte. ;)

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
13 éve 7 hónapja #395739 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Amennyiben elfogadják a szabadságigényem, én mindenképp felöltöm a lovagi palástot :)

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
13 éve 7 hónapja #395738 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Jelentkezzetek Alyr Rendjébe! Határozottan megnöveli a túlélési esélyeiteket a következő novellájában... :D

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
13 éve 7 hónapja #395727 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Olosta, Felagund: nálatok a pont! :)

Náda: köszi! :D

• Zsodoo
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 7 hónapja #395710 Írta: Zsodoo
Zsodoo válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
[center:jz6iu7jo]Felhívás

Ithilien (leendő) népei! Kedves Táborozók!

Ha éreztek magatokban hajlandóságot arra, hogy szélesebb körben
mutassátok be tudásotokat, tehetségeteket, de ezt szívesen tennétek
mégis családiasabb, oldott hangulatban, ne habozzatok jelentkezni
sörházi komédiásnak! Várunk bármilyen énekes,
táncos, vagy szöveges produkciót, illetve költeményt, prózai művet
bármilyen témában; egyetlen megkötésünk az, hogy kapcsolódjon
Tolkien világához és a keretjátékhoz. Ha úgy gondoljátok,
bennetek rejlik a komédiás, jelentkezzetek nálam (szaszzs kukac
hotmail pont com
), vagy a plom2011 kukac googlegroups pont com
címen július 1-ig!

A produkciók előzetes tábori elbírálásban részesülnek.

Emeljük együtt a Helytartó udvarának fényét!

PLÖM – Programos-Logisztikus Összevont Munkacsoport[/center:jz6iu7jo]

Oldalmegjelenítési idő: 0.516 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére