Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Több
13 éve 7 hónapja #394847 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Nem szoktam szórakozni részletekkel, ha fizetek, akkor egyben befizetem, amim csak van! :) ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 7 hónapja #394845 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
az első két részlet ugyanannyi minden esetben :) ALudni meg tippjeim szerint paplan alatt fogsz, nem? :D

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 7 hónapja #394844 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Ügyi vagy! De én hogy fizessem be, ha még azt sem tudom, hogy fogok-e aludni? :D

Több
13 éve 7 hónapja #394833 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Ja, és én már befizettem a tábort, hétfőn :P

Hajrá!!! :)

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
13 éve 7 hónapja #394820 Írta: Alew
Alew válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Gilith, köszönettel megkaptuk a felajánlásodat, hamarosan döntünk róla, és értesítünk. :D

A sátor jó, értem?! Én akkor is viszek sátrat, ha házban lakok, annyira kell néha a privát tér, ráadásul egy hálózsákkal és polifoammal/felfújható matraccal konkrétan kényelmesebb, mint az ágy. Ráadásul idén a házak és a vizesblokk különálló egységet alkotnak, vagyis így-is-úgy-is ki kell menni, ha ki kell menni.

Alew

War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.

Több
13 éve 7 hónapja #394818 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Bizony, ha tehetném én is inkább sátraznék, de sajnos nem tehetem. (Nem bírom a sátor klímáját.)
Sátrazni buli!
Az első mtt táborban együtt sátraztam Dodieval, Nudlival és Teluval (utóbbi kettő már nem MTTzik), és nagyon jó móka volt!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
13 éve 7 hónapja #394812 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Esgal írta: valamint én Velem 2-ben voltam úgy, hogy Aeglos nagylelkűen befogadott, mert ott még nekem nem volt

Az Velem 1 volt, Esgal. :)

Amúgy én is bátorítanék mindenkit a sátrazásra. Ha nincs saját sátrad, nem hátrány, lehet kölcsönkéregetni, bekéredzkedni, emiatt senki nem fog kimaradni a táborból az tuti!

Mellesleg a sátor nagy előnye, hogy van saját privát tered, nincs olyan probléma, hogy meddig égetik a villanyt, csapkodják a szobaajtót vagy zavar mások szétdobált cucca, mert csak magad vagy. Akármikor át tudsz öltözni, egyedül lenni...
Higgyétek el, 11 napon keresztül ez nagyon sokat számít.

Lehet, hogy vannak köztetek, akik még nem sátoroztak, de ne ijedjetek meg, nagyon buli tud lenni. Ha duplafalú sátrad van, akkor fázni és beázni sem fogsz, szóval ha gondolkozol a vásárláson, olyat vegyél.

Ha meg gond van sátorügyben, szóljatok!

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
13 éve 7 hónapja #394809 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Gilith írta:

Alyr Arkhon írta:

Gilith írta: Ne haragudjatok, hogy félbevágok egy beszélgetést, csak szeretném megkérdezni, hogy megcsináljam é a tábor előzetesét? Nagyon szívesen vállalnám, tényleg. :) Persze, ha valaki más szeretné csinálni, semmi probléma, csak felajánlottam magam, hogyha például valami ok miatt nem lenne rá idő, én megcsinálom nagyon szívesen :)

Hivatalos előzetes készül a szervezői csapatban, de nem hivatalosat szerintem nyugodtan csinálhatsz, csak írd oda hogy ez nem a hivatalos. :)

Rendben, de csak akkor, ha tényleg nem gond :)

Továbbítom a kérésedet a főbb szervezők felé, és ők aztán tényleg megmondják. :)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

• Gilith
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 7 hónapja #394807 Írta: Gilith
Gilith válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Alyr Arkhon írta:

Gilith írta: Ne haragudjatok, hogy félbevágok egy beszélgetést, csak szeretném megkérdezni, hogy megcsináljam é a tábor előzetesét? Nagyon szívesen vállalnám, tényleg. :) Persze, ha valaki más szeretné csinálni, semmi probléma, csak felajánlottam magam, hogyha például valami ok miatt nem lenne rá idő, én megcsinálom nagyon szívesen :)

Hivatalos előzetes készül a szervezői csapatban, de nem hivatalosat szerintem nyugodtan csinálhatsz, csak írd oda hogy ez nem a hivatalos. :)

Rendben, de csak akkor, ha tényleg nem gond :)

Több
13 éve 7 hónapja #394805 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

• Gilith
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 7 hónapja #394804 Írta: Gilith
Gilith válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Ne haragudjatok, hogy félbevágok egy beszélgetést, csak szeretném megkérdezni, hogy megcsináljam é a tábor előzetesét? Nagyon szívesen vállalnám, tényleg. :) Persze, ha valaki más szeretné csinálni, semmi probléma, csak felajánlottam magam, hogyha például valami ok miatt nem lenne rá idő, én megcsinálom nagyon szívesen :)

Több
13 éve 7 hónapja #394753 Írta: Alyr Arkhon

Elendur Parmandil írta: A Harcosok rendjében még van hely? Valamint ha ebbe a rendbe megyek, mennyire lesz hátrány, hogy semmilyen harcművészetben/akármi harccal kapcsolatos izében sem vagyok jártas?

Hely még van, gyere nyugodtan, a járatlanság egyáltalán nem hátrány, semmiben nem fogsz hátrányt szenvedni.
Azt viszont nem ígérhetem, hogy nem kapsz kedvet a dologhoz, én is a 2004-es harcos foglalkozások után kezdtem el komolyabban edzést keresni...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
13 éve 7 hónapja #394752 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Még egy dolog sátortalanoknak: ha esetleg csak ez hiányzik, akár itt a fórumon is lehet kölcsönkérni, vagy bekéredzkedni valaki mellé egy nagyobb sátorba.

(Mindkettőre van példám: az első esetben én is kaptam valaha, most meg, mivel valsz jurtás leszek, fel tudok ajánlani egy kicsi, de masszív kétszemélyeset, ha valakinek kell, valamint én Velem 2-ben voltam úgy, hogy Aeglos nagylelkűen befogadott, mert ott még nekem nem volt, és talán idén is jönnek olyanok, akik bevállalják.)

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
13 éve 7 hónapja #394740 Írta: Idhren
Nagyon szépen alakul a jelentkezők száma, szerintem új rekord született :D
Jíííhááá :D

Amúgy hadd bátorítsak mindenkit sátrazásra/jurtázásra!
Ne legyetek kényelmesek, és ha valaki csak azért jelölt faházat, mer mérne, és van lehetősége sátrazni, gondolja meg, biztos-e a dologban, és esetleg nem adja-e át a helyét olyanoknak, akiknek muszáj lenne a faház :)

De a táborszervezők mindenképp megpróbálnak szerezni olyan sátrakat, amiket azoknak ajánlhatunk fel használatra, akiknek majd nem jut házas, vagy jurtás hely, és hajlandók sátrazni, de nincs saját, vagy kölcsönkérhető sátruk!!! Azt semmiképp nem szeretnénk, hogy valaki azért ne tudjon jönni táborba, mert nincs sátra...

Több
13 éve 7 hónapja #394738 Írta: Idhren
Anytime ;)

Több
13 éve 7 hónapja #394735 Írta: Elendur Parmandil
Elendur Parmandil válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Idhren írta:

Elendur Parmandil írta: A Harcosok rendjében még van hely? Valamint ha ebbe a rendbe megyek, mennyire lesz hátrány, hogy semmilyen harcművészetben/akármi harccal kapcsolatos izében sem vagyok jártas?

Nyugodtan jelentkezz, nem fognak kidobni, tavaly én is úgy voltam, hogy semmihez se értettem :)

Amúgy meg van még hely asszem, de azért van a jelentkezési lapban rangsorolás, hogy ha esetleg a jelentkezésedkor mégse lenne hely abban a rendben, ahová elsőnek szerettél volna menni, akkor a második kedvencedbe kerülhess, és így tovább :)

Köszi Idhren! Jó tudni. :D

Death must be so beautiful. To lie in the soft brown earth, with the grasses waving above one's head, and listen to silence. To have no yesterday, and no tomorrow. To forget time, to forgive life, to be at peace. ~ Oscar Wilde

Több
13 éve 7 hónapja #394732 Írta: Idhren

Encsi írta: Ugyanígy mentem én is 2009-es kömtre, és mi lett belőle..

Egy kúlságos előadás :D
Kung fu fightiing :D

Több
13 éve 7 hónapja #394731 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Ugyanígy mentem én is 2009-es kömtre, és mi lett belőle..

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
13 éve 7 hónapja #394728 Írta: Idhren

Nyugodtan jelentkezz, nem fognak kidobni, tavaly én is úgy voltam, hogy semmihez se értettem :)

Amúgy meg van még hely asszem, de azért van a jelentkezési lapban rangsorolás, hogy ha esetleg a jelentkezésedkor mégse lenne hely abban a rendben, ahová elsőnek szerettél volna menni, akkor a második kedvencedbe kerülhess, és így tovább :)

Több
13 éve 7 hónapja #394723 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Kincső (Thilanna) írta: Orsie, privi ment.

köszi, válaszoltam!
itthonról meg gond nélkül elküldtem a jellapot. valami hülye beállítás van a melóhelyi netkapcsolatban :?

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
13 éve 7 hónapja #394720 Írta: Elendur Parmandil
Elendur Parmandil válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
A Harcosok rendjében még van hely? Valamint ha ebbe a rendbe megyek, mennyire lesz hátrány, hogy semmilyen harcművészetben/akármi harccal kapcsolatos izében sem vagyok jártas?

Death must be so beautiful. To lie in the soft brown earth, with the grasses waving above one's head, and listen to silence. To have no yesterday, and no tomorrow. To forget time, to forgive life, to be at peace. ~ Oscar Wilde

Több
13 éve 7 hónapja #394716 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
AZOK, AKIK MINDENKÉPPEN FAHÁZBAN SZERETNÉNEK ALUDNI, NE VÁRJANAK TOVÁBB A JELENTKEZÉSSEL, MERT MÁR ALIG VAN FAHÁZAS HELY!!!

Akik még mindig vacilálnak faház és sátor/jurta között, nekik azt javasolnánk, hogy inkább mondjanak le a faházról azok számára, akiknek tényleg nem mindegy! Köszönjük! ;)

Több
13 éve 7 hónapja #394711 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Olosta: a rövid leírást olvastam, pont azért kérdeztem, hogy akkor ezek szerint most más lesz, mint a tavalyi.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
13 éve 7 hónapja #394702 Írta: Idhren
A csiriz űberkirály, sokkal menőbb azzal papírmasézni pl, mint tapétaragasztóval.
És még károsnak sem káros!

Több
13 éve 7 hónapja #394698 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Sil írta: o_O :sietjelentkezni:

A kézműves rendről lesz majd esetleg valami bővebb infó? Megint drótozni fogunk, vagy általánosabb lesz?

Sil: a rendről itt találsz rövid leírást .

Idén nem ékszereket fogunk készíteni! De fogunk dróttal, papírral, meg még nemtommikkel dolgozni. Szeretnék egy kis reciklálást is belevinni, illetve környezetbarát alapanyagokat (pl. csiriz, mer' az jó és olcsó).

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
13 éve 7 hónapja #394691 Írta: Idhren

Kincső (Thilanna) írta: Orsie, privi ment.
Idhren: Felagund arra gondol, h. a főszervezői levlistára írt a jelentkezése módosításáról. Mivel 4. volt, már rég kapott értesítést. Nemtom, h. ezt javítottad-e a táblában, plöm listára nem küldted még tovább.

javítva

Több
13 éve 7 hónapja #394687 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Orsie, privi ment.
Idhren: Felagund arra gondol, h. a főszervezői levlistára írt a jelentkezése módosításáról. Mivel 4. volt, már rég kapott értesítést. Nemtom, h. ezt javítottad-e a táblában, plöm listára nem küldted még tovább.

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
13 éve 7 hónapja #394682 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
HELP, én melóból sem firefox sem IE7 alól nem tudok belépni a jellapra, connection problémát ír ki (secure connaection failed), vagy azt, hogy nincs internetkapcsolatom :(
pedig nagyon szeretnék még elcsípni egy faházas helyet!! lehetne, hogy amíg sikerül bejutni, addig is a T. szervezők figyelembe vegyék a csápolásomat??
pls pls

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
13 éve 7 hónapja #394681 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Idhren írta: Amúgy nem az Atyaúristenetől kapsz infót, hanem a PLÖMtől, mivel mi intézzük a jelentkezést.

Egy hülyeség... :P

Our knees do not bend easily

Több
13 éve 7 hónapja #394680 Írta: Idhren

Felagund írta: Én kaphatnék hivatalos visszaigazolást a levelemről a szeretve tisztelt tábori Atyaúristenektől? :P

Kincső azt mondta, már írt, de utánanézek.
Amúgy nem az Atyaúristenetől kapsz infót, hanem a PLÖMtől, mivel mi intézzük a jelentkezést.

Oldalmegjelenítési idő: 0.513 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére