- Közösség
- Fórum
- Tábori Archívum
- MTT Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
- Ithilien Ébredése
- Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- nn ms.j sAw
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- mogy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Hajrá!!!
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Alew
- Nem elérhető
A sátor jó, értem?! Én akkor is viszek sátrat, ha házban lakok, annyira kell néha a privát tér, ráadásul egy hálózsákkal és polifoammal/felfújható matraccal konkrétan kényelmesebb, mint az ágy. Ráadásul idén a házak és a vizesblokk különálló egységet alkotnak, vagyis így-is-úgy-is ki kell menni, ha ki kell menni.
Alew
War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.
- Rabyn
- Nem elérhető
Sátrazni buli!
Az első mtt táborban együtt sátraztam Dodieval, Nudlival és Teluval (utóbbi kettő már nem MTTzik), és nagyon jó móka volt!
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Aeglos
- Nem elérhető
Esgal írta: valamint én Velem 2-ben voltam úgy, hogy Aeglos nagylelkűen befogadott, mert ott még nekem nem volt
Az Velem 1 volt, Esgal.
Amúgy én is bátorítanék mindenkit a sátrazásra. Ha nincs saját sátrad, nem hátrány, lehet kölcsönkéregetni, bekéredzkedni, emiatt senki nem fog kimaradni a táborból az tuti!
Mellesleg a sátor nagy előnye, hogy van saját privát tered, nincs olyan probléma, hogy meddig égetik a villanyt, csapkodják a szobaajtót vagy zavar mások szétdobált cucca, mert csak magad vagy. Akármikor át tudsz öltözni, egyedül lenni...
Higgyétek el, 11 napon keresztül ez nagyon sokat számít.
Lehet, hogy vannak köztetek, akik még nem sátoroztak, de ne ijedjetek meg, nagyon buli tud lenni. Ha duplafalú sátrad van, akkor fázni és beázni sem fogsz, szóval ha gondolkozol a vásárláson, olyat vegyél.
Ha meg gond van sátorügyben, szóljatok!
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Gilith írta:
Alyr Arkhon írta:
Gilith írta: Ne haragudjatok, hogy félbevágok egy beszélgetést, csak szeretném megkérdezni, hogy megcsináljam é a tábor előzetesét? Nagyon szívesen vállalnám, tényleg. Persze, ha valaki más szeretné csinálni, semmi probléma, csak felajánlottam magam, hogyha például valami ok miatt nem lenne rá idő, én megcsinálom nagyon szívesen
Hivatalos előzetes készül a szervezői csapatban, de nem hivatalosat szerintem nyugodtan csinálhatsz, csak írd oda hogy ez nem a hivatalos.
Rendben, de csak akkor, ha tényleg nem gond
Továbbítom a kérésedet a főbb szervezők felé, és ők aztán tényleg megmondják.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Gilith
- Látogató
Alyr Arkhon írta:
Gilith írta: Ne haragudjatok, hogy félbevágok egy beszélgetést, csak szeretném megkérdezni, hogy megcsináljam é a tábor előzetesét? Nagyon szívesen vállalnám, tényleg. Persze, ha valaki más szeretné csinálni, semmi probléma, csak felajánlottam magam, hogyha például valami ok miatt nem lenne rá idő, én megcsinálom nagyon szívesen
Hivatalos előzetes készül a szervezői csapatban, de nem hivatalosat szerintem nyugodtan csinálhatsz, csak írd oda hogy ez nem a hivatalos.
Rendben, de csak akkor, ha tényleg nem gond
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Gilith
- Látogató
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Elendur Parmandil írta: A Harcosok rendjében még van hely? Valamint ha ebbe a rendbe megyek, mennyire lesz hátrány, hogy semmilyen harcművészetben/akármi harccal kapcsolatos izében sem vagyok jártas?
Hely még van, gyere nyugodtan, a járatlanság egyáltalán nem hátrány, semmiben nem fogsz hátrányt szenvedni.
Azt viszont nem ígérhetem, hogy nem kapsz kedvet a dologhoz, én is a 2004-es harcos foglalkozások után kezdtem el komolyabban edzést keresni...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Esgal
- Nem elérhető
(Mindkettőre van példám: az első esetben én is kaptam valaha, most meg, mivel valsz jurtás leszek, fel tudok ajánlani egy kicsi, de masszív kétszemélyeset, ha valakinek kell, valamint én Velem 2-ben voltam úgy, hogy Aeglos nagylelkűen befogadott, mert ott még nekem nem volt, és talán idén is jönnek olyanok, akik bevállalják.)
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
Jíííhááá
Amúgy hadd bátorítsak mindenkit sátrazásra/jurtázásra!
Ne legyetek kényelmesek, és ha valaki csak azért jelölt faházat, mer mérne, és van lehetősége sátrazni, gondolja meg, biztos-e a dologban, és esetleg nem adja-e át a helyét olyanoknak, akiknek muszáj lenne a faház
De a táborszervezők mindenképp megpróbálnak szerezni olyan sátrakat, amiket azoknak ajánlhatunk fel használatra, akiknek majd nem jut házas, vagy jurtás hely, és hajlandók sátrazni, de nincs saját, vagy kölcsönkérhető sátruk!!! Azt semmiképp nem szeretnénk, hogy valaki azért ne tudjon jönni táborba, mert nincs sátra...
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
- Elendur Parmandil
- Nem elérhető
Köszi Idhren! Jó tudni.Idhren írta:
Elendur Parmandil írta: A Harcosok rendjében még van hely? Valamint ha ebbe a rendbe megyek, mennyire lesz hátrány, hogy semmilyen harcművészetben/akármi harccal kapcsolatos izében sem vagyok jártas?
Nyugodtan jelentkezz, nem fognak kidobni, tavaly én is úgy voltam, hogy semmihez se értettem
Amúgy meg van még hely asszem, de azért van a jelentkezési lapban rangsorolás, hogy ha esetleg a jelentkezésedkor mégse lenne hely abban a rendben, ahová elsőnek szerettél volna menni, akkor a második kedvencedbe kerülhess, és így tovább
Death must be so beautiful. To lie in the soft brown earth, with the grasses waving above one's head, and listen to silence. To have no yesterday, and no tomorrow. To forget time, to forgive life, to be at peace. ~ Oscar Wilde
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
Encsi írta: Ugyanígy mentem én is 2009-es kömtre, és mi lett belőle..
Egy kúlságos előadás
Kung fu fightiing
- Encsi
- Nem elérhető
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
Nyugodtan jelentkezz, nem fognak kidobni, tavaly én is úgy voltam, hogy semmihez se értettem
Amúgy meg van még hely asszem, de azért van a jelentkezési lapban rangsorolás, hogy ha esetleg a jelentkezésedkor mégse lenne hely abban a rendben, ahová elsőnek szerettél volna menni, akkor a második kedvencedbe kerülhess, és így tovább
- Orsie
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Orsie, privi ment.
köszi, válaszoltam!
itthonról meg gond nélkül elküldtem a jellapot. valami hülye beállítás van a melóhelyi netkapcsolatban
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Elendur Parmandil
- Nem elérhető
Death must be so beautiful. To lie in the soft brown earth, with the grasses waving above one's head, and listen to silence. To have no yesterday, and no tomorrow. To forget time, to forgive life, to be at peace. ~ Oscar Wilde
- Gandalf
- Nem elérhető
Akik még mindig vacilálnak faház és sátor/jurta között, nekik azt javasolnánk, hogy inkább mondjanak le a faházról azok számára, akiknek tényleg nem mindegy! Köszönjük!
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
És még károsnak sem káros!
- Olosta
- Nem elérhető
Sil írta: o_O :sietjelentkezni:
A kézműves rendről lesz majd esetleg valami bővebb infó? Megint drótozni fogunk, vagy általánosabb lesz?
Sil: a rendről itt találsz rövid leírást .
Idén nem ékszereket fogunk készíteni! De fogunk dróttal, papírral, meg még nemtommikkel dolgozni. Szeretnék egy kis reciklálást is belevinni, illetve környezetbarát alapanyagokat (pl. csiriz, mer' az jó és olcsó).
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Orsie, privi ment.
Idhren: Felagund arra gondol, h. a főszervezői levlistára írt a jelentkezése módosításáról. Mivel 4. volt, már rég kapott értesítést. Nemtom, h. ezt javítottad-e a táblában, plöm listára nem küldted még tovább.
javítva
- Kincső
- Nem elérhető
Idhren: Felagund arra gondol, h. a főszervezői levlistára írt a jelentkezése módosításáról. Mivel 4. volt, már rég kapott értesítést. Nemtom, h. ezt javítottad-e a táblában, plöm listára nem küldted még tovább.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Orsie
- Nem elérhető
pedig nagyon szeretnék még elcsípni egy faházas helyet!! lehetne, hogy amíg sikerül bejutni, addig is a T. szervezők figyelembe vegyék a csápolásomat??
pls pls
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Idhren írta: Amúgy nem az Atyaúristenetől kapsz infót, hanem a PLÖMtől, mivel mi intézzük a jelentkezést.
Egy hülyeség...
Our knees do not bend easily
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
Felagund írta: Én kaphatnék hivatalos visszaigazolást a levelemről a szeretve tisztelt tábori Atyaúristenektől?
Kincső azt mondta, már írt, de utánanézek.
Amúgy nem az Atyaúristenetől kapsz infót, hanem a PLÖMtől, mivel mi intézzük a jelentkezést.
- Közösség
- Fórum
- Tábori Archívum
- MTT Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
- Ithilien Ébredése
- Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése