- Köszönetek: 2
- Közösség
- Fórum
- Tábori Archívum
- MTT Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
- Ithilien Ébredése
- Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
- Felagund
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Our knees do not bend easily
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Faházak túl népszerűek...
Szeretlek Titeket Béláim!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alew
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ne aggódjatok, nem maradtok információ nélkül, mindössze nincs valós idejű eseménykövetés.
Alew
War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Kincső
- Nem elérhető
Szerk.: 65 jelentkező, 39 betelt faházas hely!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
A kézműves rendről lesz majd esetleg valami bővebb infó? Megint drótozni fogunk, vagy általánosabb lesz?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Kincső
- Nem elérhető
Aki mindenképp házba szeretne jönni, ne habozzon sokáig!
- Mau Rauser
- Nem elérhető
Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)
- Kincső
- Nem elérhető
Rabyn
Alyr Arkhon
Orowan/Gery
Felagund
Aeglos
Zsodoo
serpa
Sötét Úr
tramit
Attila
Athramien
Esgal
Ery
Alew
Estel Adániel
Dodiee
fqqdk
Morgana
Idhren
mogy
Elrenor
lexilver
Angwen
Lyona
Gilith
_Zsozsó
Stara
Adanedhel
darthpit
tehdreamer
silcucc
Vewy
Fio
Maverick (BigFoot)
Xeophitia
vicky.f
Ilinkó
Olosta
(Bellovicz) Martina
Lamy
Patiszon
andariel
Ringbearer
Kuvasz
Kincső (Thilanna)
Eruntale/Hanna
Gandalf
Gumipók
Narbeleth
Ratzkha
- Gandalf
- Nem elérhető
Ma estére elhozzuk Holdföldét (gy.k. Ithilien) Magyarországra!
Figyeljétek az eget!
(Remélhetőleg nem lesz egész éjjel ennyire felhős, és látni fogunk belőle valamit.)
Részletek itt:
index.hu/tudomany/2011/03/19/szu ... e_az_egen/
- Alyr Arkhon
- Távol
- Ez a harcos rend másféle lesz, mint tavaly
- A rendi foglalkozások során végigvesszük Középfölde fegyvereinek forgatását a puszta ököltől kardon és íjon át a lándzsáig, a jelentősebb népek harcmodorával együtt
- Ha elegen leszünk megtanulunk néhány egyszerűbb csatában használt csapatformációt is
- A végén összevetjük a különféle népek mindenféle tudását, és megalkotunk egy szép látványos rendi bemutatót (olyasfélét mint a 2010-es KÖMTön volt
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Kincső
- Nem elérhető
(És aki mondjuk májusban betölti, azzal hajlandó vagyok tárgyalni h. esetleg neki se kelljen.)
A szülői jóváhagyónak két funkciója van: 18 éves kor alatt még a szülő az anyagi felelős azért, hogy befizesd a részvételi díjat, másrészt ha a táborban sem vagy még 18, akkor ezzel igazolja, h. tud róla és jóváhagyta, h. hol vagy, kinek a felelősségére bízva. Mivel a befizetési határidők május 30. ill. június 30., aki április és a tábor közt tölti csak be, azért még a szülő kell kezeskedjen, h. be fogja fizetni a pénzt.
Köszi a megértést
- darthpit
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Köszönetek: 0
-A jelentkezési űrlap kitöltésekor nem töltötte be a 18-at
-A tábor kezdetéig nem töltötte be
(-Az ápr. 30-as határidőig nem töltötte be)
Csak mert április közepén leszek 18, és mi alapján számoljam
Elcsaljuk a haláltól jogos diadalát. Le nem győzetünk. Tiszta szívvel ugrung két lábbal a pokolba, tudván: Mi újra felemelkedünk!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Círdan identitászavarban ?Dreamer_KF írta:
Alyr Arkhon írta: Emellett persze igyekszünk "hatékonyak" maradni, hátha egy sereg ork épp le akarná rohanni a tábort.
Micsoda? Már mért rohannám le a saját táborom?
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
(sztem az okos botok lassan már ezeket a ferdítéseket is el tudják olvasni, nem is tudom, minek töröm magam...)
Ez a cím a főoldalon is kint van, meg a telefonszámom, ha valakinek a szülei esetleg személyesen szeretnének beszélni valakivel.
Jelentkezzetek sokan
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Emellett persze igyekszünk "hatékonyak" maradni, hátha egy sereg ork épp le akarná rohanni a tábort.
Micsoda? Már mért rohannám le a saját táborom?
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
Thorongil Hunadán írta: Az árban benne van a leutazás is, ha csoportosan megyek?
Nincs, sajnos, mert nem tudjuk megoldani a közös buszt, vonattal kell leutazni, de majd utána nézünk, hogy csoportos kedvezménnyel nyomuljunk
- Gandalf
- Nem elérhető
Azért még akadhatnak páran:
A Harmadkor 3020. évében járunk. A Gyűrűháború már véget ért, Sauron elbukott. Minas Tirith Fellegvárának ormán újra a királyok zászlaja leng. Ám a győzelem még nem teljes; Ithilien vad, szépséges vidékét még orkok lábai tapossák, Minas Morgul névtelen iszonyata még mindig súlyosan üli meg a kihalt földeket, és egyetlen kósza sem meri megközelíteni a halott város völgyét.
A Király Helytartója most olyan bátor telepeseket és felfedezőket toboroz, akik hajlandóak vele tartani Ithilien régóta lakatlan vidékére, hogy Gondor nevében ismét birtokba vegyék, megtisztítsák és újjáépítsék az egykori őslakosság elhagyatott otthonait.
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Szerintem ez elképzelhetetlen. Az orkokat legyőztük, nem? (Vagy az Elrond volt?)Alyr Arkhon írta: ... hátha egy sereg ork épp le akarná rohanni a tábort.
- Alyr Arkhon
- Távol
Dreamer_KF írta: Sziasztok!
Szintén érdekel az üdülési csekkes megoldás!
Más:
RENDEK: Mi a lényegi különbség a harcos és kalandor rendek között? A Kalandor, mint olvastam talán a második Kácsárdhoz hasonlítható? Kötélpálya, csomózás, tűzrakás stb, míg a harcos csak csépel?
A leírások alapján meglehetősen hasonló rendek. Mi alapján válassza az ember egyiket avagy másikat?
A harcos nem csak csépel.
Márk - legalábbis az alapján amit nekem mondott - egy kaszkadőrös rendet csinál, náluk tudtommal a harc nem fog állandó szerepet játszani. De ezt majd kifejti bővebben ő, gondolom.
Én meg a hagyományosabb egymást csépeljük dolog mellett szeretnék színpadi előadást csinálni mindenféle fegyverekkel és koreográfiával. Emellett persze igyekszünk "hatékonyak" maradni, hátha egy sereg ork épp le akarná rohanni a tábort.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Gandalf
- Nem elérhető
- Grondir
- Nem elérhető
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
- Kincső
- Nem elérhető
Gandalf írta: Felhívnám a figyelmet a listába csak nemrég berakott új rendre: ez a kiránduló/kósza rend, melyet Patiszon vezet. Köszönjük, hogy el/bevállalta!
Fél nappal később, h. kikerült a cikk, már beleírtam a kósza rendet, és akkor még csak 5 jelentkező volt, akik kaptak is mailt h. módosíthatnak erre mindenki más már tudott róla, mikor nekiállt a jellapnak. (Tegnap 15-nél tartottunk, ma még nem néztem ) Az olcsóbb-drágább (nem ilyen csúnyán fogalmazva, "B" ill. "A" árkategóriás) felosztás pedig természetesen a jellapon és a kalkulátorban is szerepel!
A rendi leírások a cikkből és a jellap rendválasztós oldaláról is elérhetőek, valamint az MTT/Írások menüben a legfelső cikk - csak h. ne mindig ezt a topikbeli linket kelljen visszakeresni
Harcos vs. kalandor rend: Alyré a klasszikus harcos-kardozós, Márk pedig inkább kúszó-mászós, ügyességi, kötéllel bánós - legalábbis amennyire én tudom. Tehát igen, Dreamer, a kalandor Kácsárd2-szerű, tekintve h. Márk vezeti
- Grondir
- Nem elérhető
Dreamer_KF írta: RENDEK: Mi a lényegi különbség a harcos és kalandor rendek között? A Kalandor, mint olvastam talán a második Kácsárdhoz hasonlítható? Kötélpálya, csomózás, tűzrakás stb, míg a harcos csak csépel?
A leírások alapján meglehetősen hasonló rendek. Mi alapján válassza az ember egyiket avagy másikat?
Ez engem is érdekel!
Nem lehetne kicsit konkrétabban, hogy mi lesz az egyikben, és mi a másikban?
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
- Gandalf
- Nem elérhető
Igen. Sőt! Még azt is beleírták, melyik olcsóbb és melyik drágább rend:Lamy írta: Van a rendekröl valahol reszletes leiräs, ill. hogy ki mit tart?
tolkien.hu/index.php?option=com_ ... Itemid=205
- Lamy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Gandalf
- Nem elérhető
Ilyen és ehhez hasonló módosítások és kiegészítések miatt érdemes rendszeresen belekukkantani majd a táboros cikkekbe, amelyek folyamatosan frissülhetnek!
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Van képetek vagy valami más, közelebbi a jurtákról?
Mármint tudom, mi az, és hogy elméletben hogy néz ki, de itt és most mire lehet számítani?
Köszi.
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Közösség
- Fórum
- Tábori Archívum
- MTT Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
- Ithilien Ébredése
- Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése