- Köszönetek: 0
- Közösség
- Fórum
- Tábori Archívum
- MTT Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
- Ithilien Ébredése
- Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
- Grondir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Attila
- Nem elérhető
Grondir írta: Arról lehet tudni valamit, hogy végül is milyen népek/nemzetségek lesznek, és ki fogja vezetni azokat?
A farsangon kerültek ezek nyilvánosságra, de akkor idézem :
Dol Amroth lovagjai: Milendoria
Harad népe: Gillz
Minas Tirith emberei: Rabyn
Sinda tündék: Esgal
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Grondir
- Nem elérhető
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Snuffles írta: Csapattopikok mikor lesznek? Elfelejtettem, mikor szoktak megnyílni, bocsánat
Június közepe körül.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Csapattopikok mikor lesznek? Elfelejtettem, mikor szoktak megnyílni, bocsánat
"Well, I'm back."
- Alew
- Nem elérhető
Alew
War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Alyr Arkhon írta: Nincs senki aki karja erejével segítene a hölgyeknek, s kardja élével a királynak?
[...]
Csatlakozz, ha szereted a kardforgatást, az íjászatot, a harcot!
Elég gáz lesz, ha egyedül én leszek lovag, én is inkább lovagina ( ), úgyhogy jelentkezzetek! :hörög:
Léccilécci.
"Well, I'm back."
- Attila
- Nem elérhető
Dodiee írta: Úgy mennék harcolni Alyrhoz Ha nem lenne ilyen gyenge a csuklóm... És alacsony a fájdalomküszöböm... Mi gyönyörtől s örömtől fosztatok meg ezáltal! Senki sem tudhatja aki nem próbálja ki! Jelentkezzetek Ithilien Lovagrendjébe hogy utána elmesélhessétek nekem milyen jó volt, és miből maradtam ki
Ezzel csatlakozva az összes eddig szóló rendhez: Jelentkezz te is a Dalnok rendbe!!
Milyen csendes lesz ez a tábor, ha nem lesz elég ember/tünde, hogy énekével és/vagy hangszereivel megzenésítse azt.
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Olosta
- Nem elérhető
Dodiee írta: Úgy mennék harcolni Alyrhoz Ha nem lenne ilyen gyenge a csuklóm... És alacsony a fájdalomküszöböm... Mi gyönyörtől s örömtől fosztatok meg ezáltal! Senki sem tudhatja aki nem próbálja ki! Jelentkezzetek Ithilien Lovagrendjébe hogy utána elmesélhessétek nekem milyen jó volt, és miből maradtam ki
:lájk:
És akkor most ilyet kérek a kézműves rendnek is!
Ja, igen, JELENTKEZZETEK A KÉZMŰVES RENDBE!!! Mert ott szép és jó, és szeretem, ha sokan vagyunk.
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Gandalf
- Nem elérhető
Csatlakozom az előzőkhöz:
Jelentkezzetek táborba, szervezzetek be másokat is, és töltsétek fel Ithilien első lovagrendjét!
Hogy egy klasszikust idézzek:
Férfi-e az, aki nem teszi jobbá a világot?
Légy félelem nélkül az ellenségeid előtt, mondj igazat akkor is, ha az életedbe kerül!
Ne rettenj meg soha ellenségedtől!
Nekünk jutott, hogy megvédjük ezt a várost, nem a köveket, hanem az embereket, akik a falakon belül élnek.
Keleten két ember között csak a fény van!
A szentséget az igaz tettekben és a védtelenek melletti bátor kiállásban találod!
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Kivesztek hát a lovagi erények?
Kiveszett volna a vitézség Középfölde népeiből?
Nincs senki aki karja erejével segítene a hölgyeknek, s kardja élével a királynak?
Csatlakozz, hogy kardunk még élesebb, pajzsunk még erősebb lehessen!
Csatlakozz, ha szereted a kardforgatást, az íjászatot, a harcot!
Várnak Ithilien Lovagjai!
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Kincső
- Nem elérhető
A tábor első hétvégéjén szívesen látjuk azokat, akik csak 1-2 napra tudnak vagy szeretnének belekóstolni a tábori hangulatba. Július 23-án, szombaton kb. déltől július 24-én délig-délutánig várjuk a látogatókat. Saját sátras szállást és étkezést biztosítunk (ebédtől ebédig). A részvételi díjat mindenképpen előre kell befizetniük a látogatóknak is (Magyar Tolkien Társaság 11709002-29902286-00000000, OTP).
Részvételi díjak:
- Nem tagoknak: 3500 Ft
- Pártoló tagoknak: 3300 Ft
- Rendes tagoknak: 3000 Ft
A vegetáriánus étkezés igénylése +250 Ft többletköltséggel jár.
(Jelentkezési lap hamarosan!)
Kikerültek a 7 és 9 napos árak is a főoldali cikkbe .
- Kincső
- Nem elérhető
- Grondir
- Nem elérhető
Grt írta: Halihó!
Kincső, ha a szülői nyilatkozatot a TLV döntőn nyomom a kezedbe az úgy jó? Nem kellene postázni meg ilyesmi.
Csatlakozom!
Lacho calad! Drego morn!
- Grt
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 3
Kincső, ha a szülői nyilatkozatot a TLV döntőn nyomom a kezedbe az úgy jó? Nem kellene postázni meg ilyesmi.
"Az ember azokra a történetekre emlékszik, amelyek jelentenek valamit."
- Grondir
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
Jurtás lista:1. Lőki Dániel
2. Csuzdi Gerda
3. Császár Péter
4. Papp Miklós Levente
5. Szarvas Tünde
6. Bellovicz Martina
7. Sándor András
8. Bárány Ágnes
9. Rácz Bálint
10. Bukovinszki Virág
11. Laboda Tímea
12. Hidász Botond
13. Bukovinszki Orsolya
14. Kopper Klaudia
15. Kuttner Bálint
16. Szilágyi Melinda
17. Farkas Dóra
18. Szomor Lotti
19. Süle Renáta
20. Zsupos Rebeka[/spoiler:2f857asw]
Juppíííííí!!!
Jó csapat lesz jurtában!
Lacho calad! Drego morn!
- Elder
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Köszönetek: 2
Kincső: tegnap küldtem egy mailt, hogy Kozár Roland visszamondta a tábori jelentkezést. Csak mivel láttam h még benne van a faházas listába gondoltam szólok, ha netán nem érkezett volna meg.
- Kincső
- Nem elérhető
2. Kaszás Péter
3. Békési-Szvitacs Eszter
4. Békési Marcell Kristóf
5. Szabó Viktória
6. Szabó Eszter
7. Kádár Anna
8. Tóth Gergely
9. Kiss Gergely
10. Szász T. Zsombor
11. Sörös Péter
12. Kostyál Zsigmond
13. Besse Attila
14. Virók Szilvia
15. Simon Csaba Péter
16. Sándor Anna
17. Nagy Andrea
18. Sneider Zsófia Réka
19. Váczi Csilla
20. Kovács Zsolt
21. Bonácz Ágnes
22. Büki Gabriella
23. Zsámboki Mónika
24. Hödl Patrícia
25. Várszegi Éva Aliz
26. Kiss Kincső
27. Királyházi Csaba
28. Szabadkai Bálint Szabolcs
29. Mihály Zsigmond Gábor
30. Szalay Zsófia
31. Varga Zsolt
32. Bagladi Diána
33. Peller Henriett
34. Kiss Renáta
35. Óbert Anita
36. Gárdonyi Zsuzsa
37. Kiss Kinga
38. Vass Rózsa
39. Farkas Tünde
40. Alapi Orsolya
41. Benei Fédra
42. Pataky Péter
43. Kozár Benjámin
44. Biró Vivien
45. Kozár Roland
46. Orthmayr Flóra
Faházas várólista:
1. Rácz Bálint j
2. Vonnák Réka s
3. Kuttner Bálint j
4. Szilágyi Melinda j[/spoiler:1gcrkc58]
2. Csuzdi Gerda
3. Császár Péter
4. Papp Miklós Levente
5. Szarvas Tünde
6. Bellovicz Martina
7. Sándor András
8. Bárány Ágnes
9. Rácz Bálint
10. Bukovinszki Virág
11. Laboda Tímea
12. Hidász Botond
13. Bukovinszki Orsolya
14. Kopper Klaudia
15. Kuttner Bálint
16. Szilágyi Melinda
17. Farkas Dóra
18. Szomor Lotti
19. Süle Renáta
20. Zsupos Rebeka[/spoiler:1gcrkc58]
2. Galambos Júlia
3. Fekete Dorottya
4. Józsa Sára
5. Nagy Gábor
6. Csikós-Mátrai Roxána[/spoiler:1gcrkc58]
Az érintetteket e-mailben is értesítjük.
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
Szuper. Köszi, hogy felfigyeltél ráIdhren írta: Kiírjuk, hogy ne legyen kavarodás, de sztem csak a fórumba, meg a Facebookos oldalra, főoldali cikkbe még nemtom.
Ksözi amúgy, hogy felhívtad a figyelmemet
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Ksözi amúgy, hogy felhívtad a figyelmemet
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
A külföldiek jöhetnek, ha akarnak, a magyaroknak is meghatározott feltételek mellett, de külön nem lesz propagálva, és a programokat sem fogjuk úgy alakítani, hogy többnyelvűek legyenek.
Természetesen ha jönnek, akkor annak örülünk, mint bárkinek. De a rövidebb idő csak egyéni esetekben lehetséges, mint már említve volt
A nem propagálás egyébként nem azt jelenti, hogy eltitkoljuk, hanem azt, hogy szólunk nekik, aztán jönnek, vagy nem.
Remélem tiszta így
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
Akkor ezek szerint ez még nem eldöntött kérdés?Aeglos írta: Megkérdeztem őket a fórumukban, hogy érdekli-e őket. Ha lelkes tolongás alakul ki, akkor érdemes foglalkozni a kérdéssel, ha ismét csak a "jajde szép jelmezek vannak és olyan kedves mindenki, amúgy egyszer majd öregkoromban a saját szememmel is megnézném" jellegű hozzászólások érkeznek, nem hiszem, hogy nagyon megerőltetjük magukat az invitálásban és a külföldieknek való szervezésben.
- Aeglos
- Nem elérhető
Sil írta:
Na igen, de tavaly a két hetes csúszás miatt konkrétan volt átfedés a szlovénok táborával, idén azért ilyen nem lenne.Gandalf írta: off/
Tavaly volt külön promóció a külföldieknek (angol nyelvű oldal, angol nyelvű előzetes stb.), és anno komolyan tervbe volt véve, hogy x. darab jelentkező után külön csapatot is kapnak. Más kérdés, hogy nem éltek elegen ezzel a lehetőséggel, így végül semmi ilyesmivel nem készültünk.
/on
Megkérdeztem őket a fórumukban, hogy érdekli-e őket. Ha lelkes tolongás alakul ki, akkor érdemes foglalkozni a kérdéssel, ha ismét csak a "jajde szép jelmezek vannak és olyan kedves mindenki, amúgy egyszer majd öregkoromban a saját szememmel is megnézném" jellegű hozzászólások érkeznek, nem hiszem, hogy nagyon megerőltetjük magukat az invitálásban és a külföldieknek való szervezésben.
Üdv!
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Na igen, de tavaly a két hetes csúszás miatt konkrétan volt átfedés a szlovénok táborával, idén azért ilyen nem lenne.Gandalf írta: off/
Tavaly volt külön promóció a külföldieknek (angol nyelvű oldal, angol nyelvű előzetes stb.), és anno komolyan tervbe volt véve, hogy x. darab jelentkező után külön csapatot is kapnak. Más kérdés, hogy nem éltek elegen ezzel a lehetőséggel, így végül semmi ilyesmivel nem készültünk.
/on
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Kincső
- Nem elérhető
A látogatónapok egyébként idén az első hétvégére kerültek, mint a főoldalon olvasható -- most ezt is kipróbáljuk (tavaly voltak azért a gyakorlatban kiderülő ellenérvek a végére tétellel szemben, amelyeket kiküszöbölhet az elejére tétel, aminek nyilván más hátránya van, de tökéletes úgyse lesz sose).
- Gandalf
- Nem elérhető
/on
A látogatónapok rendszere idén erőteljesebben van szabályozva, magyaroknak és külföldieknek egyaránt, erről a főoldali cikkben olvashattatok is részletesebben.
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Közösség
- Fórum
- Tábori Archívum
- MTT Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
- Ithilien Ébredése
- Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése