- Közösség
- Fórum
- Tábori Archívum
- MTT Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
- Ithilien Ébredése
- Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
- Snufi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- meow
Sötét Úr írta: Vagy csatlakozz Alyrhoz, aki a harcosok legnemesebbikeit tömörítő lovagrend keretein belül megtanít arra, hogy mennyi szépséget jelent a küzdelem, és a tested feletti uralom. Meg még egy csomó mindenre, de azokat elfelejtettem, kérdezd meg tőle privátban. És ne feledd: lovagnak lenni poseur! (Az meg az MTT-ben nagyon jó dolognak számít!)
Szerintem... Akárhova is szeretnél menni... csatlakozz Alyrhoz! :sugall: :szuggerál:
Biztosan zsiribiri lesz.
"Well, I'm back."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Sötét Úr írta:
Na most örülök, hogy Alewnek nem jutott eszébe építészrendet tartani!Olosta írta: ... a tábor végén garantáltan hazavihetsz egy saját készítésű ...
Az építész, az semmi... Node a kőműves-rend...
Our knees do not bend easily
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Olosta
- Nem elérhető
Sötét Úr írta:
Na most örülök, hogy Alewnek nem jutott eszébe építészrendet tartani!Olosta írta: ... a tábor végén garantáltan hazavihetsz egy saját készítésű ...
Ugyanmár, egy tervrajz kisebb helyen elfér, mint az általam készíttetni kívántatott dolgok.
Viszont egy palota... na az más tészta.
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Náda
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- nn ms.j sAw
- Olosta
- Nem elérhető
Garantáltan fogunk csirizben tocsogni, és papírokat tépkedni (jó idegnyugtató ). Előkerülhet némi drót is, hogy keretet adjon a kreálmányainknak.
Nem árt, ha úgy pakolsz, hogy legyen még hely a csomagodban, mert a tábor végén garantáltan hazavihetsz egy saját készítésű lámpást, vagy vázát, esetleg egy ékszertartót.
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Elder
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Vagy esetleg csatlakozhattok hozzám is! " Új világ van születőben.... "
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
csatlakozz a Dalnok rendhez, vagy legyél Te is az új Ithilieni Lovagrend alapító tagjainak egyike!
Garantáltan jól fogod érezni magad, akár egyik, akár másik rend mellett döntesz! Attila lelkes, és a zenéhez értő segítségével megismerheted a közös éneklés, együtt zenélés csodáját, azt a hihetetlenül felemelő állapotot, amikor az utolsó hang elhaltával összenéznek a dalnokok, és szóhoz sem jutnak, csak azt érzik, hogy a hangok csodát teremtettek. Vagy vegyél részt ritmusjátékokban, közös muzsikálásban, versek megzenésítésében, és add át magad a muzsika kreatív erejének!
Vagy csatlakozz Alyrhoz, aki a harcosok legnemesebbikeit tömörítő lovagrend keretein belül megtanít arra, hogy mennyi szépséget jelent a küzdelem, és a tested feletti uralom. Meg még egy csomó mindenre, de azokat elfelejtettem, kérdezd meg tőle privátban. És ne feledd: lovagnak lenni poseur! (Az meg az MTT-ben nagyon jó dolognak számít!)
Akármelyiket is választod, olyan emberek irányítására bízod magad, akik mindent megtesznek a kellemes és hasznos táborozásodért, és azért, hogy a tábor végén egy kicsivel több, jobb, szebb, vagy legalább pár nappal tapasztaltabb légy.
De végül is, akár fotózni is jöhetsz. Ha van fényképezőgéped. Esetleg laptopod. Igen, a laptop is erősen ajánlott.
- Attila
- Nem elérhető
Ha úgy érzed, hogy szeretnéd vidám dalolászással megszínesíteni a tábori mindennapokat -
Ha úgy érzed, hogy békésen, nyugisan, aktív munkával, de passzívan szeretnéd eltölteni az együtt töltött napokat, akkor
NE HABOZZ!!
JELENTKEZZ A DALNOK RENDBE!
Éneklések
Improvizációk
Ritmusjátékok
Együtt éneklés
Együtt muzsikálás
Ne várj sokáig, jelentkezz még ma!
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Alyr Arkhon
- Távol
Ha úgy érzed nagyon hasonlóak is vannak, nem tudod mi a különbség...
Ha úgy érzed, csak egy apró lökés hiányzik csak...
Akkor ne habozz, írd meg a bánatodat ide vagy keress meg privátban, minden kérdésre válaszolok, és ha szeretnéd meggyőzlek, hogy lovagnak lenni jó!
(miért is? Harcolhatsz amennyit csak akarsz, körülrajonganak a szép hölgyek, hiszen tudják, hogy segítesz nekik és még tucatnyi más oka van )
Alyr
Ithilien Lovagjainak Nagymestere
UI: Ha bármelyik másik rend között vacillálsz, akkor is írhatsz, nem tekintem küldetésemnek az erőszakos lovagtoborzást, de szívesen válaszolok a kérdésekre (és ha nem tudok válaszolni, tudom hogy kihez fordulhatsz)
UI2: A táborral kapcsolatos kérdésekre első körben természetesen én is a honlapon megadott mailcímet tudom javasolni, az imént próbáltam, egy órán belül válaszoltak
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
[center:3vtsnu8s]Gyere a Fénymágusok rendjébe, fotózni! [/center:3vtsnu8s]
Hogy miért?
Csak!
Mert az jó.
Mert különben lefényképeznek.
Meg így is.
Mottó: Aki fénnyel képet képez, az fényképez! (Vagy valami hasonló, még nem dőlt el.)
- Attila
- Nem elérhető
Elsősorban Grondir mondatára reagáltam, alátámasztva a te példádat. Ha Hermione kapott ilyet, mert minden órát fel akart venni, akkor bárki kaphat időnyerőt, hogy mind a 13 rendi foglalkozáson jelen legyen. Bár minden nap hosszabb lenne 13 rend esetén, 3 órás foglalkozással számolva 36 órával...ez a nyitja annak, hogy hosszabb legyen a tábor.Metaflora írta:
Köszi, tisztában vagyok a lehetőséggel, bár sajnos azok közt is dönteni kell Asszem az időnyerő lenne a megoldás, de nem hiszem, hogy a döntésképtelenséget a Mágiaügyi Minisztérium elég jelentős tényezőnek ismeri el ahhoz, hogy igényelhessek egyetAttila írta: Ha több rendi foglalkozást szeretnél majd kipróbálni, akkor menj majd SzRÓ-ra, ahol pár óra erejéig végezhetsz más rendi tevékenységet is, természetesen ha indulnak majd ilyen témában ilyen órák...vagy szerezz be egy időnyerőt!
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
Köszi, tisztában vagyok a lehetőséggel, bár sajnos azok közt is dönteni kell Asszem az időnyerő lenne a megoldás, de nem hiszem, hogy a döntésképtelenséget a Mágiaügyi Minisztérium elég jelentős tényezőnek ismeri el ahhoz, hogy igényelhessek egyetAttila írta: Ha több rendi foglalkozást szeretnél majd kipróbálni, akkor menj majd SzRÓ-ra, ahol pár óra erejéig végezhetsz más rendi tevékenységet is, természetesen ha indulnak majd ilyen témában ilyen órák...vagy szerezz be egy időnyerőt!
- Attila
- Nem elérhető
Ha több rendi foglalkozást szeretnél majd kipróbálni, akkor menj majd SzRÓ-ra, ahol pár óra erejéig végezhetsz más rendi tevékenységet is, természetesen ha indulnak majd ilyen témában ilyen órák...vagy szerezz be egy időnyerőt!Metaflora írta:
Én meg legalább nyolc rendbe mennék, de sajnos választani kellGrondir írta: De én akkor is mennék mindkettőbe!
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
Én meg legalább nyolc rendbe mennék, de sajnos választani kellGrondir írta: De én akkor is mennék mindkettőbe!
- Ery
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: A Lovagrendnek elsődleges dolga a harc gyakorlása lesz, míg a kalandoroknak nem.
És mi még oly kevesen vagyunk, hogy szégyen leírni is, hát hová lett Középfölde népeiből a vitézség?
Amióta Elrondot legyőztük?
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Alyr Arkhon
- Távol
És mi még oly kevesen vagyunk, hogy szégyen leírni is, hát hová lett Középfölde népeiből a vitézség?
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Attila
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Jelentkezzetek Ithilien Lovagjai közé!
Ha túl kevesen leszünk ki védi meg a Király békéjét?
Nem kenyerem más hátán előre jutni, de Alyr annyira jól összefoglalta, hogy muszáj csatlakoznom: Ki fogja elénekelni az eseményeket, ha nem jöttök dalnok rendben?
- Grondir
- Nem elérhető
Felagund írta:
Grondir írta:
Gandalf írta: A "harcos" itt inkább lovagrendet jelent majd, a "kalandor" pedig inkább kaszkadőr-jellegű rend lesz, egyik sem hasonlít a tavalyi két rendre!
De én akkor is mennék mindkettőbe!
Na, látod, ez már a te bajod...
Én is tudom, hogy az én bajom.
Csak reagáltam Alyr írására. Különben már választottam (remélem jól).
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
- Felagund
- Nem elérhető
Grondir írta:
Gandalf írta: A "harcos" itt inkább lovagrendet jelent majd, a "kalandor" pedig inkább kaszkadőr-jellegű rend lesz, egyik sem hasonlít a tavalyi két rendre!
Na, látod, ez már a te bajod...
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Grondir
- Nem elérhető
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
- Gandalf
- Nem elérhető
- Grondir
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Jelentkezzetek Ithilien Lovagjai közé!
Most mond meg, ha nem tudok dönteni Kalandor és Harcos között? Ez volt a gond tavaly is. Annyi jó rend van, mi van, ha mindbe szívesen mennék? Két harcos..., így nem lehet dönteni. Nem lehet olyat, hogy mindkettőbe megyek?
Lacho calad! Drego morn!
- Gandalf
- Nem elérhető
Az eddigiek alapján én egy akkora számra tippelnék, amelyet egy kezemen meg tudnék számolni, de ez nem hivatalos infó, csak sejtés. Ami viszont biztos: itt is lesz majd várólista, akár a faháznál. De jobb nem erre építeni!Elendur Parmandil írta: Jurtában még mennyi hely van?
Mire vártok? JELENTKEZZETEK MOST!
- Felagund
- Nem elérhető
(nem, nem szívecske!)
- Elendur Parmandil
- Nem elérhető
Death must be so beautiful. To lie in the soft brown earth, with the grasses waving above one's head, and listen to silence. To have no yesterday, and no tomorrow. To forget time, to forgive life, to be at peace. ~ Oscar Wilde
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Alyr Arkhon
- Távol
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Közösség
- Fórum
- Tábori Archívum
- MTT Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
- Ithilien Ébredése
- Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése