Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Több
13 éve 7 hónapja #395664 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Sötét Úr írta: Vagy csatlakozz Alyrhoz, aki a harcosok legnemesebbikeit tömörítő lovagrend keretein belül megtanít arra, hogy mennyi szépséget jelent a küzdelem, és a tested feletti uralom. Meg még egy csomó mindenre, de azokat elfelejtettem, kérdezd meg tőle privátban. És ne feledd: lovagnak lenni poseur! (Az meg az MTT-ben nagyon jó dolognak számít!)

Szerintem... Akárhova is szeretnél menni... csatlakozz Alyrhoz! :mrgreen: :sugall: :szuggerál:
Biztosan zsiribiri lesz. ;)

"Well, I'm back."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 7 hónapja #395649 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Sötét Úr írta:

Olosta írta: ... a tábor végén garantáltan hazavihetsz egy saját készítésű ...

Na most örülök, hogy Alewnek nem jutott eszébe építészrendet tartani! :D :D :D

Az építész, az semmi... Node a kőműves-rend... :P ;)

Our knees do not bend easily

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 7 hónapja #395631 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Sötét Úr írta:

Ugyanmár, egy tervrajz kisebb helyen elfér, mint az általam készíttetni kívántatott dolgok. :P

Viszont egy palota... na az más tészta.

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
13 éve 7 hónapja #395630 Írta: Náda
Náda válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
SÚ ez like :D

"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."

Több
13 éve 7 hónapja #395606 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Több
13 éve 7 hónapja #395599 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
A kézműves rend is várja a lelkes alkotókat! :D
Garantáltan fogunk csirizben tocsogni, és papírokat tépkedni (jó idegnyugtató :P :) ). Előkerülhet némi drót is, hogy keretet adjon a kreálmányainknak.
Nem árt, ha úgy pakolsz, hogy legyen még hely a csomagodban, mert a tábor végén garantáltan hazavihetsz egy saját készítésű lámpást, vagy vázát, esetleg egy ékszertartót. ;)

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
13 éve 7 hónapja #395598 Írta: Elder
Elder válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Mi ez itten? xD

Vagy esetleg csatlakozhattok hozzám is! 8-) " Új világ van születőben.... :twisted: "

Több
13 éve 7 hónapja #395593 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
:D

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)

Több
13 éve 7 hónapja #395590 Írta: Sötét Úr
Szeretnél Fénymágus lenni, de nincs fényképezőgéped? Nem is igazán érdekel a fényképezés, inkább dalolnál, vagy hasznos ön - és közvédelmi technikákat tanulnál el? Igazából félsz attól, hogy Attila és Alyr szuper rendeket csinálnak, a fényképezés meg tök uncsi, és különben is jobb a ritmusérzéked, mint a színlátásod? Tavaly cucujéztak a hagyományőrzők, és most bosszút forralsz? Na ez utóbbiról tegyél le. :) Minden egyéb esetben

csatlakozz a Dalnok rendhez, vagy legyél Te is az új Ithilieni Lovagrend alapító tagjainak egyike!

Garantáltan jól fogod érezni magad, akár egyik, akár másik rend mellett döntesz! Attila lelkes, és a zenéhez értő segítségével megismerheted a közös éneklés, együtt zenélés csodáját, azt a hihetetlenül felemelő állapotot, amikor az utolsó hang elhaltával összenéznek a dalnokok, és szóhoz sem jutnak, csak azt érzik, hogy a hangok csodát teremtettek. Vagy vegyél részt ritmusjátékokban, közös muzsikálásban, versek megzenésítésében, és add át magad a muzsika kreatív erejének!

Vagy csatlakozz Alyrhoz, aki a harcosok legnemesebbikeit tömörítő lovagrend keretein belül megtanít arra, hogy mennyi szépséget jelent a küzdelem, és a tested feletti uralom. Meg még egy csomó mindenre, de azokat elfelejtettem, kérdezd meg tőle privátban. És ne feledd: lovagnak lenni poseur! (Az meg az MTT-ben nagyon jó dolognak számít!)

Akármelyiket is választod, olyan emberek irányítására bízod magad, akik mindent megtesznek a kellemes és hasznos táborozásodért, és azért, hogy a tábor végén egy kicsivel több, jobb, szebb, vagy legalább pár nappal tapasztaltabb légy.

De végül is, akár fotózni is jöhetsz. Ha van fényképezőgéped. Esetleg laptopod. Igen, a laptop is erősen ajánlott. :D

Több
13 éve 7 hónapja #395582 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Ha úgy érzed, hogy szeretnéd kreatívan tölteni a tábort -

Ha úgy érzed, hogy szeretnéd vidám dalolászással megszínesíteni a tábori mindennapokat -

Ha úgy érzed, hogy békésen, nyugisan, aktív munkával, de passzívan szeretnéd eltölteni az együtt töltött napokat, akkor

NE HABOZZ!!

JELENTKEZZ A DALNOK RENDBE!

Éneklések
Improvizációk
Ritmusjátékok
Együtt éneklés
Együtt muzsikálás

Ne várj sokáig, jelentkezz még ma! :)

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
13 éve 7 hónapja #395580 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Ha úgy érzed, hogy nem tudod melyik rendbe jelentkezz idén...

Ha úgy érzed nagyon hasonlóak is vannak, nem tudod mi a különbség...

Ha úgy érzed, csak egy apró lökés hiányzik csak...

Akkor ne habozz, írd meg a bánatodat ide vagy keress meg privátban, minden kérdésre válaszolok, és ha szeretnéd meggyőzlek, hogy lovagnak lenni jó!
(miért is? Harcolhatsz amennyit csak akarsz, körülrajonganak a szép hölgyek, hiszen tudják, hogy segítesz nekik és még tucatnyi más oka van :) )

Alyr
Ithilien Lovagjainak Nagymestere

UI: Ha bármelyik másik rend között vacillálsz, akkor is írhatsz, nem tekintem küldetésemnek az erőszakos lovagtoborzást, de szívesen válaszolok a kérdésekre (és ha nem tudok válaszolni, tudom hogy kihez fordulhatsz)

UI2: A táborral kapcsolatos kérdésekre első körben természetesen én is a honlapon megadott mailcímet tudom javasolni, az imént próbáltam, egy órán belül válaszoltak :)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
13 éve 7 hónapja #395556 Írta: Sötét Úr
Nem tudsz dönteni a harcos és a kalandor rend között? Szívesen mennél dalnok rendbe, de félsz, hogy kiderül, honnan jön az az iszonyú zaj? Alkotni szeretnél, de a kézműveskedéshez nincs ritmusérzéked? Esetleg túlkorosnak érzed magad a Babarendhez? Akkor
[center:3vtsnu8s]Gyere a Fénymágusok rendjébe, fotózni! [/center:3vtsnu8s]

Hogy miért?

Csak!

Mert az jó.

Mert különben lefényképeznek.

Meg így is.

Mottó: Aki fénnyel képet képez, az fényképez! (Vagy valami hasonló, még nem dőlt el.)

Több
13 éve 7 hónapja #395491 Írta: Attila

Metaflora írta:

Attila írta: Ha több rendi foglalkozást szeretnél majd kipróbálni, akkor menj majd SzRÓ-ra, ahol pár óra erejéig végezhetsz más rendi tevékenységet is, természetesen ha indulnak majd ilyen témában ilyen órák...vagy szerezz be egy időnyerőt! ;)

Köszi, tisztában vagyok a lehetőséggel, bár sajnos azok közt is dönteni kell :D Asszem az időnyerő lenne a megoldás, de nem hiszem, hogy a döntésképtelenséget a Mágiaügyi Minisztérium elég jelentős tényezőnek ismeri el ahhoz, hogy igényelhessek egyet :P

Elsősorban Grondir mondatára reagáltam, alátámasztva a te példádat. Ha Hermione kapott ilyet, mert minden órát fel akart venni, akkor bárki kaphat időnyerőt, hogy mind a 13 rendi foglalkozáson jelen legyen. Bár minden nap hosszabb lenne 13 rend esetén, 3 órás foglalkozással számolva 36 órával...ez a nyitja annak, hogy hosszabb legyen a tábor. :D

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
13 éve 7 hónapja #395490 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Attila írta: Ha több rendi foglalkozást szeretnél majd kipróbálni, akkor menj majd SzRÓ-ra, ahol pár óra erejéig végezhetsz más rendi tevékenységet is, természetesen ha indulnak majd ilyen témában ilyen órák...vagy szerezz be egy időnyerőt! ;)

Köszi, tisztában vagyok a lehetőséggel, bár sajnos azok közt is dönteni kell :D Asszem az időnyerő lenne a megoldás, de nem hiszem, hogy a döntésképtelenséget a Mágiaügyi Minisztérium elég jelentős tényezőnek ismeri el ahhoz, hogy igényelhessek egyet :P

Több
13 éve 7 hónapja #395487 Írta: Attila

Metaflora írta:

Grondir írta: De én akkor is mennék mindkettőbe! ;)

Én meg legalább nyolc rendbe mennék, de sajnos választani kell :S

Ha több rendi foglalkozást szeretnél majd kipróbálni, akkor menj majd SzRÓ-ra, ahol pár óra erejéig végezhetsz más rendi tevékenységet is, természetesen ha indulnak majd ilyen témában ilyen órák...vagy szerezz be egy időnyerőt! ;)

Több
13 éve 7 hónapja #395485 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Grondir írta: De én akkor is mennék mindkettőbe! ;)

Én meg legalább nyolc rendbe mennék, de sajnos választani kell :S

Több
13 éve 7 hónapja #395482 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Alyr Arkhon írta: A Lovagrendnek elsődleges dolga a harc gyakorlása lesz, míg a kalandoroknak nem.
És mi még oly kevesen vagyunk, hogy szégyen leírni is, hát hová lett Középfölde népeiből a vitézség?

Amióta Elrondot legyőztük? :D

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
13 éve 7 hónapja #395469 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
A Lovagrendnek elsődleges dolga a harc gyakorlása lesz, míg a kalandoroknak nem.
És mi még oly kevesen vagyunk, hogy szégyen leírni is, hát hová lett Középfölde népeiből a vitézség?

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
13 éve 7 hónapja #395459 Írta: Attila

Alyr Arkhon írta: Jelentkezzetek Ithilien Lovagjai közé!

Ha túl kevesen leszünk ki védi meg a Király békéjét?

Nem kenyerem más hátán előre jutni, de Alyr annyira jól összefoglalta, hogy muszáj csatlakoznom: Ki fogja elénekelni az eseményeket, ha nem jöttök dalnok rendben? 8-)

Több
13 éve 7 hónapja #395457 Írta: Grondir
Grondir válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Felagund írta:

Grondir írta:

Gandalf írta: A "harcos" itt inkább lovagrendet jelent majd, a "kalandor" pedig inkább kaszkadőr-jellegű rend lesz, egyik sem hasonlít a tavalyi két rendre!

De én akkor is mennék mindkettőbe! ;)

Na, látod, ez már a te bajod... :P

Én is tudom, hogy az én bajom. ;)
Csak reagáltam Alyr írására. Különben már választottam (remélem jól). :)

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."

Több
13 éve 7 hónapja #395456 Írta: Felagund

Grondir írta:

Gandalf írta: A "harcos" itt inkább lovagrendet jelent majd, a "kalandor" pedig inkább kaszkadőr-jellegű rend lesz, egyik sem hasonlít a tavalyi két rendre!

Na, látod, ez már a te bajod... :P

Több
13 éve 7 hónapja #395454 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
3 vagy 4 hely van jurtába. Szóval tényleg tessék most jelentkezni, ha fontos az ágy! :)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
13 éve 7 hónapja #395452 Írta: Grondir

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."

Több
13 éve 7 hónapja #395448 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
A "harcos" itt inkább lovagrendet jelent majd, a "kalandor" pedig inkább kaszkadőr-jellegű rend lesz, egyik sem hasonlít a tavalyi két rendre!

Több
13 éve 7 hónapja #395447 Írta: Grondir

Alyr Arkhon írta: Jelentkezzetek Ithilien Lovagjai közé!

Most mond meg, ha nem tudok dönteni Kalandor és Harcos között? Ez volt a gond tavaly is. Annyi jó rend van, mi van, ha mindbe szívesen mennék? Két harcos..., így nem lehet dönteni. Nem lehet olyat, hogy mindkettőbe megyek? :D

Lacho calad! Drego morn!

Több
13 éve 7 hónapja #395445 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Elendur Parmandil írta: Jurtában még mennyi hely van?

Az eddigiek alapján én egy akkora számra tippelnék, amelyet egy kezemen meg tudnék számolni, de ez nem hivatalos infó, csak sejtés. ;) Ami viszont biztos: itt is lesz majd várólista, akár a faháznál. De jobb nem erre építeni!
Mire vártok? JELENTKEZZETEK MOST!

Több
13 éve 7 hónapja #395444 Írta: Felagund
Én ugyan nem vagyok hivatalos személy se az eddigi infóim alapján <3

(nem, nem szívecske!)

Több
13 éve 7 hónapja #395443 Írta: Elendur Parmandil
Elendur Parmandil válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Jurtában még mennyi hely van?

Death must be so beautiful. To lie in the soft brown earth, with the grasses waving above one's head, and listen to silence. To have no yesterday, and no tomorrow. To forget time, to forgive life, to be at peace. ~ Oscar Wilde

Több
13 éve 7 hónapja #395440 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Szívesen jelentkeznék, de még meglássuk.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
13 éve 7 hónapja #395437 Írta: Alyr Arkhon
Jelentkezzetek Ithilien Lovagjai közé!

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Oldalmegjelenítési idő: 0.516 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére