Tánc
- Ladislas
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ja! És nem akarom, hogy úgy tűnjön, hogy a színjátszósok ellen dolgozom... abszolút nem! Sőt, szeretném, ha a két csapat között megindulna valami kapcsolat, ha a darabokba, ha kell bármifajta tánc, vagy dramaturgiai fordulat, bármi, akkor egymásra találnánk, végül is amit ők -leginkább, nem csak- szavakkal fejeznek ki, azt mi testbeszéddel... szóval kifejezetten támogatnám végre egy újfajta darab születését, amely átfogná az összes művészeti ágat- és csoportot. (a színiektől kezdve, a táncon, zenén át, a képzőművészetekig)
Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Míriel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Szóval:
hétfő - ráérek, általában teljesen üres, max délelőttönként könyvtárazom.
kedd - 8:30-tól 2:30-ig benn szenvedek, du. 3-tól pedig Nq-próba
szerda - 8:15-9:45-ig benn szenvedek, aztán annyi időm van, mint a tenger
csütörtök - üres
péntek - 10:00-14:00-ig örömködöm odabenn.
Hétvége - hétvége
Ami nem azt jelenti, hogy a rengeteg szabadidőm ellenére általában nem csinálok semmit
Általában szakdolgozom, és/vagy dolgozom, tanulok, de ha jó előre egy héttel szóltok, akkor rá fogok Nektek érni
Úgy érzem, tele van a szám földdel.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ladislas
- Nem elérhető
kb. ilyet.... ez az enyém:
hétfő: 2-5ig
kedd: abszolút végig (legyen csak este8ig inkább)
szerda: 2-5ig
csüt: 2-7ig
pénteken: 2-5ig (itt már van egy próba!!!)
szombat- vasárnap: ABSZOLÚT végig...
ennyi lenne...örülnék, ha ennyit ti is megtennétek, és annak is örülnék, ha a színjátszósok is előre figyelmeztetnének a próbáik idejével kapcsolatban, és, ha mi lefixálunk egy napot valamire, azt békén hagynák... ööö... nem teljesen igaz így, inkább csak, ha megbeszélhetnénk, és egyeztethetnénk a lehető legjobb konstrúkciót. Előre is köszönöm, pussz: Lad
Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!!
- Ladislas
- Nem elérhető
Várom, hogy kinek mikor lenne, jó, és kit érdekel... érdekes lesz mindenesetre, az biztos...
Üdv táncos lábú- és reméljük, hamarosan már testű- népek!
Lad
- Míriel
- Nem elérhető
Míriel írta:
Adelard írta: Ladis!(meg mindenki)
Ha nincs a Nq-hez elég ember, szívesen táncolnék benne! Meg a modernben is, nemtudom, lehet e még jelentkezni vagy van e még szükség vkire. (Kedden is pénteken is tuti ráérek, illetve pénteken jövö héttől) Ja és ha lesz fás tánc jövök megint, számíthattok rám
pusz
Adelard
Akkor TE vagy az egyik tünc az Nq-ban eztán
Üdv a csapatban!
És üdv Irunak is!
Tehát ha minden jól megy, Kincső és Ring helye bepótoltatott...
- Míriel
- Nem elérhető
Adelard írta: Ladis!(meg mindenki)
Ha nincs a Nq-hez elég ember, szívesen táncolnék benne! Meg a modernben is, nemtudom, lehet e még jelentkezni vagy van e még szükség vkire. (Kedden is pénteken is tuti ráérek, illetve pénteken jövö héttől) Ja és ha lesz fás tánc jövök megint, számíthattok rám
pusz
Adelard
Akkor TE vagy az egyik tünc az Nq-ban eztán
Üdv a csapatban!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Kedden viszont nem tudom föláldozni az egész délutánomat (meg sok órám is van, úh. ha haza sem mennék akkor is késnék) a Nq-re (utazást beszámítva), mert vmikor tanulni is kell, ha már szerdán nem (és csüt is alig). Mea culpa , de ahogy elnézem, lesz rá ember.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Adelard
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
pusz
Adelard
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Aeglos
- Nem elérhető
Laurelen írta:
Ladislas írta:
Lau: Úgy néz ki, hogy gollamot táncolom a lepen... csak kéne hozzá valami ruha, és egy másik ember, akit megfolytok az elején a gyűrűért.... 5perces szám...nagyon alter [/i]
az jó
jelmezben segítek, jó sok harisznya ész mocsok kell hozzá.
a fojt az pontos jéééé
és engem fojtogathatsz, mert szeretem az ilyen vicces dolgokat...
bár nem tudom megfelelő alany vagyok-e az ilyesmire.
vagy hobbit kell?
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Míriel
- Nem elérhető
Milendoria írta: nya, vagyok ám, csak néha nem.
Szóval. Nekem a kedd oké (annyi, h kéthetente 3 ig vagyok suliban, és soká érek ki), és ha sikerül úgy összeegyeztetni az időpontokat, akkor vállalom h betanulom a fás táncban valaki olyasvalaki helyét, aki most nem tudja vállalni. Jó lesz?
OK. Akkor kedden, háromkor a Flóriánon, az 1-es megállójában, nép, ez így jó? (addigra odaérek, remélem)
Közérdekű!
Blackbird Irish Dance
06309729334
06302463038
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Szóval. Nekem a kedd oké (annyi, h kéthetente 3 ig vagyok suliban, és soká érek ki), és ha sikerül úgy összeegyeztetni az időpontokat, akkor vállalom h betanulom a fás táncban valaki olyasvalaki helyét, aki most nem tudja vállalni. Jó lesz?
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Esgal
- Nem elérhető
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Kincső
- Nem elérhető
- Laurelen
- Nem elérhető
Ladislas írta:
Lau: Úgy néz ki, hogy gollamot táncolom a lepen... csak kéne hozzá valami ruha, és egy másik ember, akit megfojtok az elején a gyűrűért.... 5perces szám...nagyon alter [/i]
az jó
jelmezben segítek, jó sok harisznya ész mocsok kell hozzá.
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Ladislas
- Nem elérhető
Cica: köszönöm az ösztönző beszédet ...
Kincső: Oké, rendben, csak máskor szólj elöbb, hogy ne várjunk rád a próbák megtartásával, mert 90% hogy nem érsz rá... És Cica sem kifejezetten erről beszélt, hanem úgy általánosságban arról, hogy nagyon szép és jó, hgy ennyire kreatívak vagyunk, de általában semmi nem lesz a dologból, vagy csak valami nagyon szar, mert mindenkinek minden fontosabb, mint a tánc... ezzel nincs is gond, de akkor minek erőltetni?! Akkor mondjuk meg őszíntén, hogy leszarjuk, mert a színjátszósok, a suli, az otthoni dolgok fontosabbak, és mellesleg, ha van 3 szabad órám valamikor, azt meg inkább pihenéssel tölteném... Nem kötelező semmi... de megint elmondom, hogy ez nem csak neked szólt, hanem mindenkinek- még magamnak is!
Míriel: Akkor kedden Nightquest próba, aki bújt, aki nem, megyünk ! Max szerzünk más embereket, a hiányzók helyére...
Esgal: A Fás táncok okék? Csak mert jelentősen megcsappant a csapat, és a többiekről még nem is tudunk?
Ja! És pénteken próba!!!! A szokásos időben 2-től...
Lau: Úgy néz ki, hogy gollamot táncolom a lepen... csak kéne hozzá valami ruha, és egy másik ember, akit megfojtok az elején a gyűrűért.... 5perces szám...nagyon alter
[size=9:135xn4oc]*tnc-helyesírás ellenőrző program*[/size]
- Míriel
- Nem elérhető
Esgal írta: Én vállalom a Nq-t továbbra is, de az a helyzet, hogy jóformán már csak a keddem szabad - az sem sokáig.
Akkor legyen kedden! Milendoria, mit szólsz a dologhoz? Nekem fél háromkor ér véget az órám, kicsit rohanás lesz, de majd kitalálom, hogy érek oda leggyorsabban.
Egyébként Cicafülnek teljesen igaza van, Kincső. Nem azzal van bajunk, hogy azt mondod, nem érsz rá, hanem azzal, hogy nem mondtad meg időben.
Ott van például Ring - rá nem haragszom, miért tenném? Fontosabb dolgai vannak. Pont. És ő például vette a fáradságot, és megmondta, időben.
- Kincső
- Nem elérhető
A Moondanceről is megmondtam, h. LEPig nemigen lesz időm foglalkozni vele.
Azt hiszem, normális dolog, h. ha az Aldarionpróbával ütközik, akkor azt vállalom, ahová előbb köteleztem el magam és ahol nehezebben pótolható vagyok.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Cicaful
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Sorry amíg nemtom mi lesz az Aldarionnal meg a kórussal addig nem tudok nyilatkozni.
Ne haragudj Kincső, de ha nem voltál biztos benne - mert ezek szerint nem -, hogy tudod vállalni a próbákat, akkor miért jelentkeztél??
És vonatkozik ez mindenkire, aki "Jaj de jó!!! Csináljuk!!!" felkiáltással, azóta se csinál semmit... Azért abba bele lehet gondolni, hogy Ladis itt egy nagyszerű műsort szeretne összehozni, velünk, vagyis a mi segítségünkkel. Megtiszteltetésnek kéne venni hogy szerepelhetünk benne [annak ellenére, h. a világért se hagynál ki minket, Stevie ] Erre mi történik, senki se ér rá, húzódnak a próbák, és ott vagyunk, hogy október közepe van, és nagyjából sehol semmi. Arról nem is beszélve, hogy senki nem érzi sajátjának a dolgot, és olyan fontosnak, ezért nyugodt szívvel azt tudja mondani, hogy "bocs ez nem fog menni" Pfööö....no comment!
Próbáljátok átgondolni, mindenki szálljon magába, hogy mennyire tudja vállalni stb! És ha ez megvan, akkor MOZDULJATOK MEG!!!!
Még jó, hogy erre a társaságra mondják azt, hogy kreatív meg tettrekész - ebből talán az előbbit látom csak.
És mielőtt szó érné a ház elejét: lakásfelújítok, szakdolgozatot írok, tanulok és még ezer más dolgot csinálok, de talán a héten, 168 órából tudok 3at, de tudnék akár még 6ot is rászánni az egészre.
ps: és...kinek nem inge, ne vegye magára.......
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Esgal
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- Ladislas
- Nem elérhető
Az nagyon rendben, hogy összeállt a péneki csapat, de a csütörtökivel mi lesz, mert már kedd van, és mivel a csütörtök nem jó, és ma se próbáltunk... csak holnap tudnánk...
Mi lenne, ha végre hajlandók lennétek beírni azt, amit Míriel kért? Melyik nap lenne jó 3-tól?
Vagy, ha nem jó egyik se a 3 közül, tőlem lehet hétvégén is, csak kell egy próba terem. Előre is- vagy inkább útólag- köszönöm...
- gillz
- Nem elérhető
- Ladislas
- Nem elérhető
Üdv: Lad
- gillz
- Nem elérhető
Ladislas írta: Oks... a modern címe : Az emberek első ébredése... vagy valami ilyesmi . A szóló? Hát majd még meglátom lesz e elég időm valamit összehozni... ha nem akkor marad valami -jól bevált- impró ... Akkor pénteken számítok rátok.
A Csütörtök mivel nem jó elég sokaknak, áttehetnénk-keddre, vagy szerdára... Sajnos nekem a hétfő, és a másik tánc miatt a péntek, nem jó .
Na sürgősen döntsetek, pussz: Lad
a modernre lehet még jelentkezni, vagy már kész a koreográfia? vagy kéne hozzá tanult tánctudás?
need more brainz. yourz. now.
- Cicaful
- Nem elérhető
- Ladislas
- Nem elérhető
A Csütörtök mivel nem jó elég sokaknak, áttehetnénk-keddre, vagy szerdára... Sajnos nekem a hétfő, és a másik tánc miatt a péntek, nem jó .
Na sürgősen döntsetek, pussz: Lad
- Míriel
- Nem elérhető
Jövő hétre jó lenne tudni, mert túl sok időt pazarlunk az egyébként teljesen felesleges szájtépésre.
Szóval: jelentkezzetek
Tsók!
- Míriel
- Nem elérhető
Cueddo írta:
öö, izémizé. várjatok.
úgy fest a dolog Aldarionügyben, hogy most még jelenetezünk, ez még eltart kb. két-három hétig. addig semmiképp nem lehet mozdítani a szerda-csüt-szombati próbákat, mert most szépen beálltunk erre a rendszerre.
ha véget ér a jelenetezés, jönnek az összpróbák. ahol MINDENKINEK, olykor még a statisztáknak meg a súgóbúgónak is ott kell lennie. szóval akkor már nem kell 3 próba, hanem 2 olyan, ahova tényleg mindenki el tud jönni.
és ebben a helyzetben majd azt is belevesszük a képbe, ha jönnek a Feanor-próbák. azt, hogy a csütörtök változik-e, azt rajtam kívül kb. nyolc ember szava dönti el, és csak az adott helyzetben fog kiderülni.
megoldjuk, hogy minden beleférjen.
Igen, én ezt értem
Igazából a mai nap kérdése: hányra menjek és HOVÁ?
- Cueddo
- Nem elérhető
öö, izémizé. várjatok.
úgy fest a dolog Aldarionügyben, hogy most még jelenetezünk, ez még eltart kb. két-három hétig. addig semmiképp nem lehet mozdítani a szerda-csüt-szombati próbákat, mert most szépen beálltunk erre a rendszerre.
ha véget ér a jelenetezés, jönnek az összpróbák. ahol MINDENKINEK, olykor még a statisztáknak meg a súgóbúgónak is ott kell lennie. szóval akkor már nem kell 3 próba, hanem 2 olyan, ahova tényleg mindenki el tud jönni.
és ebben a helyzetben majd azt is belevesszük a képbe, ha jönnek a Feanor-próbák. azt, hogy a csütörtök változik-e, azt rajtam kívül kb. nyolc ember szava dönti el, és csak az adott helyzetben fog kiderülni.
megoldjuk, hogy minden beleférjen.
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Laurelen
- Nem elérhető