Frodó (Elijah Wood)

Több
21 éve 10 hónapja #103633 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Mae govannen, Te Anau! :)

Egy kérés: itt nem szokás képet beilleszteni - legfeljebb kisebbeket, és csak nagyon indokolt esetben - , mert nagyon lelassítja a fórumot. Csak a linket rakd be légyszi! 8)

Kösz
Penngaladiel

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #103584 Írta: Te Anau
Te Anau válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!

Nekem csak most szóltak egy Index-es topic-ban, hogy a hardcore fan-ok itt találhatóak. :)
Remélem nem érkezetm későn, és nem túl sok mindenről maradtam le. :)

Hoznék egy képet is, ha minden jól megy.
Nemtudom hogy láttátok e már, bár gyanítom hogy igen. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #103533 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
www.elijah-wood.com/gallery/details.php?...d76b4a2b26fe16a3b48f én is hoztam egy képet, még a FotR-ból ;)

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Több
21 éve 10 hónapja #103530 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Sesy Olórea írta: Iowa,
"pár" kép? :) Naon édes rajuk a kicsi drága, egészen fölvidítottak ezek a szép képek! :wink:

Hát igen, nekem ez a pár kép. Itt van még egy, tök cuki.
always.ejwsites.net/images/mallicard.jpg

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #103529 Írta: Sesy
Iowa,
"pár" kép? :) Naon édes rajuk a kicsi drága, egészen fölvidítottak ezek a szép képek! :wink:

Több
Több
21 éve 10 hónapja #103416 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Oks akkor mindjá átteszem a dolgokat a Találkozásokba ;)
North: Igenis Lij a Tma!!!! A képeken nem Lij van? Ez itt a Lijes Téma.. ;)

Több
21 éve 10 hónapja #103414 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
North: de a Lij-os tali a téma! ;)
Egyébként nyugodtan felvethetsz Te is témát róla! :)

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 10 hónapja #103408 Írta: North
North válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Rég jártam erre. nem is tudom mér jöttem. Itt nem is Lij a téma :cry:
Én naon szeretem, és még annyit hogy naon jók a képek!!!

Ő meg mély lélegzetet vett, s így szólt:-Hát, hazaértem.

Több
21 éve 10 hónapja #103396 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ezt a talit mikorra gondoltátok? :roll:

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #103369 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Telu: Benne vagyok!!! :D Bár sztem ezt a talis topicba kéne megbeszélni, és lehet, h akkor többen is jönnének.
Tök arik a képek! 1 kérdés (nem sokat járok ide): a Try Seventeen mikor jön ki?

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 10 hónapja #103328 Írta: Telumehtar
Én nem a TTTre szavazom ;) De ha Ti arra akartok menni akkor menjetek ;)
OFF: Aug: Addig mi nem nézünk meg valami másik filmet? :) ;)

Én is birom a TTT-t csak azé' akkor 8Xra nézném meg majd.. és még a barinőimmel is megszeretném ;)

Szal akkor ezekszerint a feliratos verziót akarjátok? :)

Több
21 éve 10 hónapja #103286 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sziasztok!

Ha már lehet választani én is a TTT mellett döntenék,mert azt hiszem nem unnám még hetedszerre sem... :oops: :wink:
De sztem várjuk meg mit szeretne a többség aztán majd döntünk... :look:

Több
21 éve 10 hónapja #103274 Írta: Iowa

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #103258 Írta: Iowa
Egy hullámhosszon vagyok Sesyvel úgy látszik.
Én még bírom a TTT-t. :roll: Aztán lehet, hogy bennem van a hiba. Még nem láttam olyan sokszor, hogy unjam.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #103248 Írta: Sesy
Hát... ha nem TTT-t nézünk, akkor én csak mozi után meek a talira, mert nem sok film van, ami érdekelne... de amugy mindegy

Több
21 éve 10 hónapja #103241 Írta: Augustíne
Plíz, neeeeeeeeee!!!!! :roll: :oops: Nem mintha nem szeretném a TTT-t, de már most 7végére is szervez Kriszana elvileg 1 TTT-nézést! És akkor é már 9.xre nézném meg, és még 20000 jó film van a világon!!!! Iszonyat jó ez a film, csak nem ilyen mennyiségben... :?
Lehetne vm. mást? :wink: (azt hiszem elég nagy a választék.)

Több
21 éve 10 hónapja #103213 Írta: Telumehtar
Jó emberek mennyünk akkor moziba...ti akartátok :roll: (Nemmintha nem örülnék neki csak annyi jó film megy majd akkor a moziba és azért 7Xre a TTT-t vagy egy másik filmet.. nos asszem én az utobbit választanám :P De mind1 jó nekem a TTT is )
Öh.. hol mikor hova hányan usw ;)

Több
21 éve 10 hónapja #103204 Írta: Iowa
O.K.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #103202 Írta: Sesy

Iowa írta: Köszi. Amúgy ez a hely hol van?
Mozi tök jó volt. Megint lehetne ott, persze ezt közösen kell eldöntenünk.
www.online.rtlklub.hu/kepgaleria/682/5340.jpg
www.online.rtlklub.hu/kepgaleria/682/5343.jpg
Nekem kell ez a könyv!!!
mimick01.tripod.com//sitebuildercontent/...pictures/ejwbook.gif
Péntek 21.45 Ronin. Ebben a filmben szerepel Viggo is.

A Kicsi@Világ a Madách térnél van. Be kell menni a térre, amíg csak tudsz, és onnan már látszik is

Több
21 éve 10 hónapja #103201 Írta: Iowa

Sesy Olórea írta: Ha 4-től lehet csak menni a Kicsi@ba, akkor szerintem ne oda menjünk... mert én sokáig szeretnék maradni, viszont nem hinném, hogy későig maradhatnék... :?
Szerintem azért jó lenne mozizni is... meg síkítania végén... :roll: na meg társaságban mindig jobb nézni, mint egyedül... ;)

Iowa, ezek a képek... főleg a 4. kép tetszett, azon vmi gyönyörű :D

Köszi. Amúgy ez a hely hol van?
Mozi tök jó volt. Megint lehetne ott, persze ezt közösen kell eldöntenünk.
www.online.rtlklub.hu/kepgaleria/682/5340.jpg
www.online.rtlklub.hu/kepgaleria/682/5343.jpg
Nekem kell ez a könyv!!!
mimick01.tripod.com//sitebuildercontent/...pictures/ejwbook.gif
Péntek 21.45 Ronin. Ebben a filmben szerepel Viggo is.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #103192 Írta: Iowa
Köszi Lili. Közös a gondolkodásunk Lijt illetően.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #103190 Írta: Sesy
Ha 4-től lehet csak menni a Kicsi@ba, akkor szerintem ne oda menjünk... mert én sokáig szeretnék maradni, viszont nem hinném, hogy későig maradhatnék... :?
Szerintem azért jó lenne mozizni is... meg síkítania végén... :roll: na meg társaságban mindig jobb nézni, mint egyedül... ;)

Iowa, ezek a képek... főleg a 4. kép tetszett, azon vmi gyönyörű :D

Több
21 éve 10 hónapja #103185 Írta: Iowa

Augustíne írta: b u n k ó Ez off, úgyhogy majd töröljétek ki! :arrow: Úgy látszik mostantól a fórum nem írja ki a csúnya szavakat! :wink: :)

Ja O.K., hát köszi.
Ma írtó boldog vagyok. A haverom megszerezte a filmet. :D Mondjuk nem csak emiatt vagyok boldog délután óta tart ez a boldogság hullám. :lol:

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #103182 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Lili írta: És nekem mind1,hogy mit csinálunk... :roll: :wink: (persze azért jó lenne TTT-t nézni mert sztem itthon már nem naon tudok senkit rávenni :( )

Hogyne tudnál! :wink: :D

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 10 hónapja #103179 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Iowa írta: Amúgy nekem nincs kifogásom a mozi ellen. Láthatom megint a drágám.

Pont ezt akartam írni én is... :) Itthon már úgyse tudok senkit rávenni,hogy jöjjön el velem,meg hát nagyon csábít az a feliratos verzió! :lol:

Iowa:jók a képek... :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #103174 Írta: Augustíne
b u n k ó Ez off, úgyhogy majd töröljétek ki! :arrow: Úgy látszik mostantól a fórum nem írja ki a csúnya szavakat! :wink: :)

Több
21 éve 10 hónapja #103169 Írta: Iowa
Aug: köszi, de nem tudom mi nem voltam.
Most dobtam egy hátast, nem gondoltam volna, hogy már nyolcadszorra látod. 8O
Én még csak harmadszorra láttam. :roll:
Telu: az a hely hol van?
Amúgy nekem nincs kifogásom a mozi ellen. Láthatom megint a drágám.
Hoztam még képeket ahogy kértétek, örülök, hogy tetszik, hát hiába mindez Lij érdeme. A Ti képeitek is jó, illetev amit lili berakott.

Ez nagyon cuki.
www.filmab.de/bilder/star//5119/g07_1999.jpg
www.filmab.de/bilder/star//5119/g06_1999.jpg
Már kisfiúként is ari.
www.filmab.de/bilder/star//5119/g01_1992.jpg
Itt már kimondottan helyes.
www.filmab.de/bilder/star//5119/g04_1998.jpg
Oh, könnyem kicsordul...
www.filmab.de/bilder/star//5119/g02_1994.jpg
Hát nem édi?
members.ozemail.com.au/~sewall/plaid.jpg

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #103145 Írta: Augustíne
Frodós tali? Jajj, de jó!! Imádok veletek talizni!!! Amúgy más talikra is gyertek el!!! (bár ezt most nem tudom miért írtam, mert szoktatok jönni hál' Istrennek! :D :oops: )
Iszonyat jó volt 8.xra is a TTT:
-LEGSIKISSZÍVEM
-HALDÍRkisszívem
-szövetségkisszívem
-FRODÓSZEME!!!! 8O :D
A RULZ-oket majd a talis topicba beírom:
Iowa: naon örülök, h eljöttél, nem voltál bunkó! Sőt! :D
Hódica: örülök, h melletted ülhettem! :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #103118 Írta: Telumehtar
Megint rámhárul a megszervezés feladatja? :oops: Nah cóval.. ajánlat:
időpont: kinek mikor jó?
továbbá: Szvsz ne menjünk moziba... ugyanolyan jó egy dumcsizósparty :) És mondjuk a Kicsi@-ba bár az 7végén csak 4kor nyit :( (((

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.203 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére