Gollam

Több
22 éve 8 hónapja #53059 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Gollam
Télllleg :?: :?: :?: :?:
Király lenne!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 8 hónapja #53035 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Gollam
A DVD-változatban lesznek az ajándékok...is.
A csónakázás- :?:
Pedig az aranyos rész!

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 8 hónapja #52999 Írta: Ragoran
Megbocsátok, de én nem bánnám! Najó persze ne legyen az egész csupa csata, de szerintem szerepeljen mindenki ugyanannyit és akkor mindenki elégedett lenne!
_______
Ragoran

Több
22 éve 8 hónapja #52879 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Gollam
Az ajándék osztály benne volt, de kivágták. Így a csónakázós jelenetet is kivághatták... de majd meglátjuk! a lényeg hogy Gollam sokat szerepeljen a TTT-ben... ne mindig csaták legyenek, tele Legolassal meg Aragornnal meg mivel! (bocs de mérges vagyok)

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Több
22 éve 8 hónapja #52772 Írta: Ragoran
Szerintem emegy, ha késöbb tudjuk meg ezeket, például a lórieni ajándékokat se mutatták, de szerintem amikor majd kellenek akkor előveszik és nosztalgiáznak egy sort, végülis a csillag üvegcse átadását is akkor mutatják amikor már elmennek Lórienből, nem amikor megkapják. Szerintem nem hagyják ki az útját sem, legalábbis remélem!

Több
22 éve 8 hónapja #51894 Írta: Narquelie
Narquelie válaszolt a következő témában: Gollam
Tudtam én, hogy valamit félreértek :) !!!! Sesy azt mondta, hogy Gollam története nem lesz benne, nem az útja, igaz????
Szerintem elég érdekes, hogy pont most mondják el, hogy mi volt az elején ezzel a kis jószággal. Kicsit eröltetett, de annak be lehet tudni, hogy így ismertetik meg velünk ezt a kis vackot.
Mert hát nem nagyon csillogtatta eddig "színészi" tehetségét... :)

"A lehető legrosszabb helyen, a lehető legrosszabbkor éltek.
Nem csoda ha hőssé lettek."

Több
22 éve 8 hónapja #51893 Írta: Narquelie
Biztos, hogy benne lesz Gollam vitája Szméagollal (jól nyugtatom magamat, nem?) :!: Szerintem az egy elég fontos pont. Egyébként ha jól értettem valaki azt mondta, hogy nem lesz Gollam a filmben?
Ez nem lehet igaz, mert elég fontos szerepe van és ezt csak nagy szemétséggel lehet helyettesíteni, de az már sok lenne, szóval biztos lesz Golllam/Szméagol rendesen :) :D :lol: :!:

Több
22 éve 8 hónapja #51575 Írta: zsoffija

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 8 hónapja #51574 Írta: zsoffija
De én láttam v'hol egy képet,ahol Déagol és Szméagol ült egy csónakban.És enyhe idegösszeroppanást kaptam,hogy de rondák szegények :D
Ezen az oldalon lehet megtalálni:
[/url]www.numenoreen.com/[/url]
Images/Gollum.

Több
22 éve 8 hónapja #51497 Írta: Sesy
Hm, igazad van, ez lehet.
De szerintem Gollamra nem sok időt fordítanak, így nem hiszem hogy benne lesz a története... (mert ugy tudom, ezt az első részből vágták ki). Talán majd Frodó megemlíti Samunak és ugy lesz benne...
Bár én nem nagyon bizok a TTT-ben.

(ha kihagyják Gollam vitáját Szméagollal, valakit megölök).

Több
22 éve 8 hónapja #51494 Írta: nazgúl
nazgúl válaszolt a következő témában: Gollam
Hát igen, de ezt szándékosan csinálták így. (Folyamatosan "le-creature-özik".) Azért tették, mert sztem a második részben benne lesz Szméagol története az elejétől a végéig. (Márhogy addig, hogy Bilbó elvette tőle az ő kisz drágaszágát.) És nagyon fogom szeretni. ]

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...

Több
22 éve 8 hónapja #51490 Írta: Sesy
Nem valami sokat irtok ide.
Szegény Szméagol!
Én azt nem értem, hogy hogy tudott ennyire elcsufulni, eltorzulni egy teljesen normális hobbitból. Persze, tudom hogy a Gyűrű, a sötét, a rossz étkezés miatt, de hogy ennyire...? Mert ebben a valójában nem nagyon hasonlít egy hobbitra, és szerintem ez a filmben a Tudatlanoknak fel sem tűnt...
Hm, tényleg, érdekes lesz a filmben majd ez!
Frodó megszólal: Szméagol, ....!
És majd a drágák bámulnak ki a fejükből, hogy ki a jó franc az?
És egyáltalán mi ez az izé? Mert azt nem tudták volna megmondani kedves PJ-ék!

Több
22 éve 8 hónapja #51488 Írta: nazgúl
Akkor adok egy mentőkérdést.

Gollam és Samu. Mért nem fojtja meg Gollam álmában Samut? És Samu mért nem öli meg, amikor tudja, hogy a gyanúja be fog igazolódni, és hogy Gollam nem megbízható. (Elég gyenge kérdés, nekem is megvan rá a válaszom, de hátha beindítja egy kicsit a topicot...)

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...

Több
22 éve 8 hónapja #51362 Írta: zsoffija
éééééééééééén!
:roll:
De ezt nem tudom tovább ragozni...

Több
22 éve 8 hónapja #51281 Írta: Ragoran
Na akkor egy kérdés!: Ki szereti Gollamot??? :lol:

Több
22 éve 8 hónapja #51246 Írta: nazgúl
Semmi, csak épp már nem tudok mit mondani Gollamról. Kérdése meg senkinek nincs, szóval... :(

Több
22 éve 8 hónapja #51186 Írta: Narquelie
Hát nem valami sokat termeltetek azóta amióta utoljára itt voltam...
Mi van Veletek????
Mi ez a csend???? Illetve majdnem csend....

Több
22 éve 8 hónapja #51072 Írta: zsoffija
Már megint ötlettelen vagyok.Viszont kóros közléshiányban szenvedek.
:oops: Úgyhogy:
Gollum's Songs

The cold hard lands,
they bites our hands,
they gnaws our feet.
The rocks and stones
are like old bones
all bare of meat.
But stream and pool
is wet and cool:
so nice for feet!
And now we wish --

Alive without breath;
as cold as death;
never thirsting, ever drinking;
clad in mail, never clinking.
Drowns on dry land,
thinks an island
is a mointain;
thinks a fountain
is a puff of air.
So sleek, so fair!
What a joy to meet!
We only wish
to catch a fish,
so juicy-sweet!

Gollam énekei!
Vííí,szeressük Gollamot! :lol:

Több
22 éve 8 hónapja #51065 Írta: zsoffija
8OMegáll az agyam!
!!!

Több
22 éve 8 hónapja #50920 Írta: Gollam
Gollam válaszolt a következő témában: Gollam
Szervussztok, Drágassszágok!
Asszem én vagyok itten egy Gollam, itt megtalálom aszokat, akik engem (aszasz inkább a névadómat) szeretik :D ennek igaszán örülök...asz a viccesz, hogy nekem volt chaten egy szobám, van még mindig, ész ott ugyanígy beszéltem...ész amikor már asz osztálytárszaimnak isz néha így hablatyoltam, már lasszan ki akartak vágni a teremből :roll: szóval elég viccesz volt...cak gondoltam elmondom. Nah mind1, valszeg nem szokatokat érdekel, de ha mégisz, akkor írjatok e-mailt a gollam@mailbox.hu -ra

"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"

Több
22 éve 8 hónapja #50057 Írta: amanibhavam
amanibhavam válaszolt a következő témában: Gollam
nézd, Szobotka '75-ben valószínűleg nem ismerte a Gyűrűk Urát (talán nem olvasta angolul, magyarul meg csak 81-ben jelent meg), és lefordította a Hobbitot gyerekeknek, merthogy valójában mesekönyvnek íródott; ha innen nézed, egy gyereknek valóban nem olyan rossz választás az a manó

love is the shadow that ripens the wine

Több
22 éve 8 hónapja #50049 Írta: Narquelie
Mondjátok már, hogy mit szóltok a MANÓ- hoz????

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #33054 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Gollam
<a href=http://community.webshots.com/photo/28556989/30251754ahQBdzIhkm/>AZ 1IK KEDVENC GYU-S KÉPEM!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #33055 Írta: Anonymous
amit nem ide akartam berakni!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #33053 Írta: Anonymous
Szerintem a Szobotka fordítás 92-es. Vagy szarul néztem utána?! <br> Mind1, ha tévedek is, akkor is, mi az hogy manók???? Ha már, olyan gonosznak, erősnek, csúnyának írja le őket akkor a MANÓ nem illik rájuk. Minden név megmaradt úgy mint az angol változatban, de a Gollam az neeeem, természetesen az nem, az Nyelem... Néha már alig bírom visszafogni magamat, hogy ne firkáljam át a könyvet. Mára már mondjuk kezdek megbékülni vele, de nehezen ment. Egyébként régóta vadászom már a könyvet, de csak most sikerült megszereznem, mindenki hirtelen Gyűrűk Ura lázban kezdett el égni...<br> Melyik szerintetek a pontosabb, a szívem szottya, vagy a drágaszágom????<br> Tényleg, miért nem beszédhibás GOLLAM/Nyelem, azt azért lehetett látni az eredetiben, nem?

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #33052 Írta: Anonymous
Nyeeeeeeeem!<br> Abba a problémás trailerbe benne!<br> Nyííííííí!tökjófej hangja van!:-)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #33051 Írta: Anonymous
zsóf:hol??Az utcán????:-)))

Több
22 éve 8 hónapja #46 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Gollam
A régi Gollam téma folytatása

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #33050 Írta: Anonymous
8-) ))<br> Láttam Gollamot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 8 hónapja #33049 Írta: Anonymous
Nekem spec. Ciceró.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.594 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére