Gondolatok

Több
18 éve 11 hónapja #279205 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Gondolatok
Na látjátok, a hobbitok ezért nem kaptak Hatalomgyűrűket! :lol:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 11 hónapja #279194 Írta: Daeron
Daeron válaszolt a következő témában: Gondolatok
És arra nem gondoltatok, hogy a hobbitoknak nincs csizmájuk,. amit kitennének az ablakba (van ahol az sincs) ? :D
Bár ahogy őket ismerem, ők egy egész cipőboltot kiraknának. :)

Íme egy negatívum a Megye-őrülteknek. :D

Auta i lóme!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 11 hónapja #279186 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Gondolatok

Aranill írta:

Gandalf írta:

Aranill írta:

Woland írta: ..... es Kozepfolden ki hozza az ajandekokat, ott is a Mikulas? ...

Ho-ho-ho!!!!!!

Micsoda kérdés :cyclops: Középföldén az ajándékokat az istarock hozzák!

Dehogy! az ajándékokat az Ajándékok Ura (Annatar) hozza... :twisted:

Annatar nem egy sötét lelkű, hátsó-szándékos, csavarosgondolkodó trójai falovas volt? :roll:

Ezt kikérem magamnak :D (a titkos napló és az msn-es nevem alapján)

Annatar Aulre maiája, aki azért jött, hogy segítsen a Hatalomgyűrűk elkészítésében. A valák küldték.
Bizony.
Kár, hogy aztán Celebrimbor rosszkor volt rossz helyen és elrontotta az egész mókát.

:twisted:

egyébként nálunk is jár a mikulás, pedig a legifjabb húgom is elmúlt már 18.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 11 hónapja #279151 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Gondolatok
Nálunk a munkahelyen is jött, sőt én még az anyuméknak is "hozatok" a Mikulással. Meg Remzyéknek :P

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 11 hónapja #279150 Írta: Aranill
Aranill válaszolt a következő témában: Gondolatok

Gandalf írta:

Aranill írta:

Woland írta: ..... es Kozepfolden ki hozza az ajandekokat, ott is a Mikulas? ...

Ho-ho-ho!!!!!!

Annatar nem egy sötét lelkű, hátsó-szándékos, csavarosgondolkodó trójai falovas volt? :roll:

Mensch werden ist eine Kunst.

06 20 99 29 525

Több
18 éve 11 hónapja #279147 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Gondolatok

Aranill írta:

Ho-ho-ho!!!!!!

Több
18 éve 11 hónapja #279145 Írta: Alyr Arkhon
Súlyhiányra visszatérve: A zsír elvileg szigetel és emellett kajaraktár, úgyhogy a testesebb emberek elviekben tovább bírják, ha hirtelen alultápláltak lesznek.

A rendszeres mozgás tényleg jó, főleg ha van célja is, nem csak azért kocogsz, mert neked most mozognod kell 30 percig, hanem mert mondjuk azért pingpongozol mert szeretsz pingpongozni. vagy azért táncolsz mert szeretsz táncolni.

Vagy azért tanulsz harcművészetet és gyakorlod otthon is, mert javítja a mozgásod, a koncentrációdat és még esetleg meg is tudod védeni magad.

De azért a sportot/mozgást sem szabad túlzásba vinni, mert az ugyanolyan káros lehet.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 11 hónapja #279141 Írta: Aranill

Ho-ho-ho!!!!!!

06 20 99 29 525

Több
18 éve 11 hónapja #279137 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Gondolatok

Rabyn írta: Nálunk ebben az évben úgy volt, hogy nem jön. Merthogym ár nagyon vagyunk.

Szerintem az ember sose lehet elég "nagy" a Mikuláshoz. Én kiborulnék, ha nem jönne a Mikulás 8O
(...és a Kedvesem bakancsában is volt virgács... :wink: :lol: )

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
18 éve 11 hónapja #279131 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Gondolatok
Nálunk is járt a Mikulás :D Meg suliban is, és azt mondták mindenki annyi csokit kapott amennyit vett. Én meg nem voltam suliba :cry: de nem baj, még megeszem a dugipisztáciámat :lol:

Több
18 éve 11 hónapja #279129 Írta: Aranill
Nálam is járt a Mikulás. No és én is megleptem apró édeséggel T. kedves munkában társaimat.
A testsúly kérdéshez még egy dolog, hogy ha béke van benned, kiegyensúlyozott vagy akkor elégedett is ... és ez nagyon jó! Decemberre való tekintettel mindenkinek felírok napi 3Xminimum5 perc nevetést. :lol: :lol: :lol:

Persze nem vitatom, fontos a rendszeres bélmozgás stb
Aki még nem látta az sürgösen nézze meg a Promenád a gyönyörbe c. fanyar humorú filmecskét. Felejthetetlen alkotás :D

06 20 99 29 525

Több
18 éve 11 hónapja #279119 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Gondolatok
Nálunk ebben az évben úgy volt, hogy nem jön. Merthogym ár nagyon vagyunk. Én meg fogtam és vettem a fizumból mindenkinek csokit és este betettem a csizmákba. Senkikse tudta, hogy énvagyok:D

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 11 hónapja #279108 Írta: Alison West
Alison West válaszolt a következő témában: Gondolatok

Fio írta:

Rabyn írta: Najó beszéljünk valami olyanról ami aktuális. mitszóltok a Mikuláshoz? Kinél jön még? Ésattöbbiésatöbbi....

Én felvállalom, hogy nekem még "jön". Este kirakjuk a cipőt a tesóimmal és reggel "tele lesz". És a suliban is egész nap olyan mikulásos hangulat volt! Mindenki adott csokit/szaloncukrot egymásnak, mert Mikulás van. Sőt, a koleszba azt csinálták, hogy minden szoba elé raktak egy hajtogatott csizmát és abba annyi csokit raktak, ahány személyes a szoba. Mondván a suli-Mikulás. :)

Plusz egyszer egy évben ki kell pucolni a bakancsom. :D

Nálam tegnap járt a Mikulás, pakolt a csizmámba mindenféle dolgot. Bár még magam is meglepődtem, hogy bevettem a "menj a szobába, odaraktam az asztalra azt a piros izét, hozd ki légyszi"-szöveget, amivel eltávolítottak a szobából a Mikulás érkezése alatt... :D :mrgreen:

Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.

Több
18 éve 11 hónapja #279106 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Gondolatok

Rabyn írta: Najó beszéljünk valami olyanról ami aktuális. mitszóltok a Mikuláshoz? Kinél jön még? Ésattöbbiésatöbbi....

Én felvállalom, hogy nekem még "jön". Este kirakjuk a cipőt a tesóimmal és reggel "tele lesz". És a suliban is egész nap olyan mikulásos hangulat volt! Mindenki adott csokit/szaloncukrot egymásnak, mert Mikulás van. Sőt, a koleszba azt csinálták, hogy minden szoba elé raktak egy hajtogatott csizmát és abba annyi csokit raktak, ahány személyes a szoba. Mondván a suli-Mikulás. :)

Plusz egyszer egy évben ki kell pucolni a bakancsom. :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
18 éve 11 hónapja #279101 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Gondolatok
Én mennék korizni de egyedül nemgyó://
Najó beszéljünk valami olyanról ami aktuális. mitszóltok a Mikuláshoz? Kinél jön még? Ésattöbbiésatöbbi....

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 11 hónapja #279088 Írta: Alison West

telcontar írta: pedig tényleg nem vagyok a kifejezetten vékony lányok híve

Most menjek, zabáljak zsíroskenyeret kétpofára? :P

Pedig azért esztétikusabb, ha egy nőt nem lep el a háj... :D

Több
18 éve 11 hónapja #279087 Írta: Alison West

Melyanna írta:

Gandalf írta: És a súlyhiány milyen betegséghez vezethet?

Sajnos sokmindenhez. Vitamin- és ásványianyag-hiány, károsodhat az idegrendszer (nincsenek "kipárnázva" az idegek), károsodhat az emésztőrendszer (gyomor és nyombélfekély - mert nincs elég emésztenivaló...), fizikai kimerültség, fáradékonyság, szélsőséges esetben hajhullás, etc.

Tovább nem mondom, jó...?

Hát Én 162 centihez eddig 45 kiló voltam, az utóbbi időben, amíg a válás és költözés zajlott, lefogytam 40 kilóra.. Aztán most kezd megint visszaállni az eredeti súlyom. Sportolni mennék, de ilyen hidegben nincs kedvem semmihez... :? Edzésre meg nincs pénzem mostanában. Hogy milyen betegségekhez vezet a súlyhiány.. Sokmindenhez :crap: De ami sokkal durvább, hogy az idegeskedés, stressz, meg az állandó veszekedések mit okoznak. Az emberen minden olyan kijön, ami korábban lappangott benne, vagy amire a legjobban hajlamos. :(

Több
18 éve 11 hónapja #278982 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Gondolatok

telcontar írta:

Panni írta: akkor én mit szóljak a 176 cm /54 kg-hoz?

Azt hogy modellalkat vagy és az európai nők fele irigyel az arányaidért.

A bátyám nem ezt mondja, de nem is hallgatok rá már egy ideje :lol: Ami engem illet én elvagyok magammal, még az étkezésekkel is és nem nagyon szeretnék(egy-két apróságtól eltekintve), de ha szeretnék se tudnék a mostani életmódomon nagyon változtatni... Akár egészségtelen akár nem, ehhez zoktam hozzá.

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
18 éve 11 hónapja #278976 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Gondolatok

Panni írta: akkor én mit szóljak a 176 cm /54 kg-hoz?

Azt hogy modellalkat vagy és az európai nők fele irigyel az arányaidért.
Én sokakat ismerek közületek és szép, vonzó megjelenésetek van, pedig tényleg nem vagyok a kifejezetten vékony lányok híve (szóval az MTT tele van jó nőkkel). A rendszeresség a legfontosabb az étkezésben, hogy a szervezet ráállhasson és nagyon fontos a rendszeres sport (akkor is ha mondjuk csak kéthetente egyszer jut rá idő, de annyi mindenképp kell). Ha még válozatosan is esztek akkor nem lesz gond, beáll a természetes súlyotok.

Több
18 éve 11 hónapja #278965 Írta: **Shaman**
**Shaman** válaszolt a következő témában: Gondolatok
:o :D :D :D

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK

Több
18 éve 11 hónapja #278963 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Gondolatok
Életem, úgy látom, egy tollvonással lezárta és megoldotta a Gondolatok-topik többnapos eszmecseréjét... :evil2: :tongue:

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
18 éve 11 hónapja #278962 Írta: **Shaman**
**Shaman** válaszolt a következő témában: Gondolatok
A napi étkezés az sz*r dolog. Én is össze vissza eszek. Próbálok rendszeresen kakilni, mert az fontos. De reggel nem tok elmenni kakilni kávé után. Én az a baj nappel össze vissza eszem, mikor van időm. És este eszek mikor haza érek. Érdekes a kakilás mindig a gép előtt jön rám. Valamire ez is jó akkor. Csak van olyan hogy annyira visszatartom, hogy "bekakilok" Nem szó szerint de látszik a gatyóban. Szerintem fontos lenne a rendszeres széklet ürítés. Napi 2* minimum. És a táplálkozás. Jól meg kell rágni az ételeket. Mert az fontos az emésztésben. És néhha nem árt fogat mosni.

ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK

Több
18 éve 11 hónapja #278959 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Gondolatok

Panni írta:

Felagund írta:
És igen: 180 centihez a hatvan kiló ugye kevés? :D

akkor én mit szóljak a 176 cm /54 kg-hoz?

Azt, hogy a súlyod teljesen normális : D
Mondjuk ugyanennyi súlyon én 158 centi vagyok, de az is teljesen normális, ha nézel rólam képet : D I don't see any különbség. A túlsúly/soványság máshol kezdődik. No para, fiatalok.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
18 éve 11 hónapja #278955 Írta: Serrana/Taurin
Serrana/Taurin válaszolt a következő témában: Gondolatok

Rion Pendragon írta: agyamra mennek már a szüleim!!! :evil: teljesen kikészitenek!!! nem akar valaki adoptálni?

Gyere hozzánk és két nap múlva sírva könyörgöd magad vissza a szüleidhez!

-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!

Több
18 éve 11 hónapja #278954 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Gondolatok
Jó végre azt hallani, hogy vannak még rajtam kívül olyanok, akik nem fogyni, hanem hízni szeretnének. Én kiskorom óta azt hallgatom, hogy, "Jaj, de vékony vagy!", de mit csináljak, ha egyszer ilyen alkat vagyok.

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
18 éve 11 hónapja #278937 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Gondolatok

Felagund írta:
És igen: 180 centihez a hatvan kiló ugye kevés? :D

akkor én mit szóljak a 176 cm /54 kg-hoz?

Ami az a napi 5 táplálkozást illeti: ez az a veszély, ami sajna nem fenyeget, amíg suliba járok (permi örül, ha megvan a napi 3 étkezése) :roll: :( A táplálkozást illetően én elég szélsősége vagyok: ha épp olyanom van, hogy 3 napig egyfolytában eszek reggelől estig, akkor eszek, ha meg olyanom van, hogy nem vagyok éhes, akkor napokig nem eszek :arrow: nem a legjobb dolog, de nálam sajna ez így müxik.

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
18 éve 11 hónapja #278918 Írta: Woland
Woland válaszolt a következő témában: Gondolatok
..... es Kozepfolden ki hozza az ajandekokat, ott is a Mikulas? ...

Ho-ho-ho!!!!!!

Több
18 éve 11 hónapja #278914 Írta: Rion Pendragon
Rion Pendragon válaszolt a következő témában: Gondolatok
agyamra mennek már a szüleim!!! :evil: teljesen kikészitenek!!! nem akar valaki adoptálni?

Több
18 éve 11 hónapja #278901 Írta: Alyr Arkhon

Gandalf írta: És a súlyhiány milyen betegséghez vezethet?

súlyosakhoz.

:D :D :D

A magam részéről némileg sajna túlsúlyos vagyok, mivel fogyókúrázni nem szeretek (próbáltam, segített is, de próbáljon valaki 3 óránként keveset enni amikor egyetemen van és ideoda rohangál, vagy ne is beszéljünk egyéb oktatási intézményekről/munkahelyekről amik jóval kötöttebbek) és hosszútávon nem használ, a testedzést amit csinálok (kb összesen napi 3/4 óra reggelre és estére elosztva) meg egy idő után megszokom, és ráhízom.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 11 hónapja #278900 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Gondolatok

Gilg írta: Ezért nem szeretek ilyen hirtelen kimondott diagnózisokat felállítani :D
A kérdés, már önmagában is nagyon összetett, mint már említettem. Helyes diagnózist csak úgy állíthat fel valaki, ha az egyént viszgálja. Gandalf: mivel téged személyesen is ismerlek esetedben nem kell a leírtaktól tartani. Ha jól gondolom, nálad alkati adottság a súlyhiány (és nem éheztetnek otthon :D ), úgyhogy nem kell hízókúrába fognod :P . Viszont, hogy megelőzzük az efféle problémákat (magam is érintett vagyok a súlyhiány témakörében :roll: ) kicsit oda kellene figyelnünk, hogy mit, mikor és mennyit eszünk.
Dietetikát még nem tanultam (majd 4-ben) de azt már tudom, hogy a helyes táplálkozás alapja a napi ötszöri étkezés a bevitt tápanyagok megfelelő arányának tartása mellett. :D

Jóétvágyat! ;)

Köszönjük, viszont! :lol:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.502 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére