A 2. rész - A Két Torony
- Ragoran
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- amanibhavam
- Nem elérhető
Ulmo írta:
A könyvben Arwen küld egy lovat Aragornnak, de az a Roheryn névre hallgat.Rabyn írta: Hülye kérdés: De azt a lovat nem Arwen küldte neki???
Engem az érdekelne, mikor cserélt lovat Aragorn? Ugyanis ezt a részt is kivágták a filmből.
nem ollan bonyolult: Hasufelen ül, amikor a vargok nekik rontanak, de megmenteni már Brego menti, az ő hátán kerül Kürtvárba
love is the shadow that ripens the wine
- Ragoran
- Nem elérhető
Gyerekek,tökre Lfelejtettem a könyvet! Ez a Film hatása...
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
- Ulmo
- Nem elérhető
A könyvben Arwen küld egy lovat Aragornnak, de az a Roheryn névre hallgat.Rabyn írta: Hülye kérdés: De azt a lovat nem Arwen küldte neki???
Engem az érdekelne, mikor cserélt lovat Aragorn? Ugyanis ezt a részt is kivágták a filmből.
- Ragoran
- Nem elérhető
Ery:Hát elég hihetetlenül hangzik és szegény király is forogna sírjában!
- Nuwanda
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"I went into the woods, because I wanted to live deliberately."
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Ragoran
- Nem elérhető
- Adelard
- Nem elérhető
amanibhavam írta: Brego Théodred lova, akit Aragorn szabadon engedett Edorasból, csak ez kimaradt a film moziváltozatából
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Ragoran
- Nem elérhető
1ébként +ha másik ló állt fölötte akkor azt,hogy a franvba ismerte föl?
- Ery
- Nem elérhető
Ha igen akkor az nem túl jó! Egy király nevét adni egy lónak??????????
Καναπή!
- Adelard
- Nem elérhető
Ery írta: Eomertől biztosan Hasufelt kapta. Lehet, hogy miután Aragorn magáhoztért már ez a ló állt fölötte.
Na, igen! Szerintem is.
Caress the one
- Adelard
- Nem elérhető
de a könyvben is Legolasé lesz Arod, Aryé meg Hasufel!
Caress the one
- Ery
- Nem elérhető
Καναπή!
- Ragoran
- Nem elérhető
www.lordoftherings.net/media/des ... go_800.jpg
PJ észre sem vettem!
- Adelard
- Nem elérhető
hódica írta: A másik gondom Aragorn lovával van...hogy kerül oda Brego, mikor Éomertől Arodot kapta : 8O
Hasufelt kapta Éomertől. Arodot Legolas kapta.
Caress the one
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
Melyik résznél???
- Ulmo
- Nem elérhető
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
de mind gyönyörű..
hány gyereke van PJnek?
- Ulmo
- Nem elérhető
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Ulmo
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- n8n
- Nem elérhető
"Csavargó írta: By n8n:
" /elképezeletem oszttáraimat nagyban harcolva / max igazad van!!
nem, ők az orkokra gondoltak, és a létrákra. nekem mondjuk nem szúrt szemet semmi ...
szerintem ha összeteszik, hogy a helm fala 4 ember magasságú akkor nem kéne meglepődniük a létrák nagyságán (már ha az volt a gond)
A kampós létrák és kötelek meg egyszerűen zseniálisak voltak. Ugyanis ez a megoldás sokkal fejlettebb technikailag mint az egyszerű létra. Mellesleg ezekről a kampókról Tolkien is említést tesz
Üdv: Csavargó[/quote]
nekem is nagyon tetszett ez a rész, ahogy felmentek a látrával, megminden, egész Helm fantasztikus volt, nemtom, mi nem volt oké, az oszttársanmak... majd megkérdezem
n8n returns
- n8n
- Nem elérhető
Eligor írta:
n8n írta: semmi baj, nem erről van szó. tudom pontosan, h "Szárnyas nazgúlok" és szárnyas terenmtmények. de nem sárkányok... bár lehet, h csak én láttam rosszul, de én sokkal félelmetesebbnek képzeltem el őket...
Ez meg szerintem már a mai világ hibája hogy minden ami nagy, csúnya és repül az sárkány )
by:Eligor
hátnemtom... nekem nagyon sárkányosnak tűnt... nna, emberek, bocsájtsuk a kérdést a közkezére, úgy értem, szerintetek akkor sárkány, vagy sárkányos, vagy mi?
n8n returns
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.