Könyv kerestetik

Több
17 éve 10 hónapja #309083 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Ghyczy-Dráveczky Zsuzsának milyen könyvei vannak még?
Az asszony a fáraók trónjánt olvastam, de ezen kívül? A neten már szinte mindenhonnan rákerestem, de valahogy ez a része nem megy a dolognak..

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #308308 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Grion írta: Nem tudja valaki, hogy Debrecenben van e Anima könyvesbolt? Debreceniek előnyben. :mrgreen:

Nincs. Csak Bp-n és Győrben. ( www.animakonyv.hu/index.php?BODY ... FILE=shops )

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #308260 Írta: Grion
Grion válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Nem tudja valaki, hogy Debrecenben van e Anima könyvesbolt? Debreceniek előnyben. :mrgreen:

A bánat, amely néma, addig suttog a szívhez, amíg az megszakad.

Több
17 éve 10 hónapja #307910 Írta: Eveynd Dyreil
Eveynd Dyreil válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
malkavsrac@gmail.com
előre is köszi :roll:

Sötét orkokkal teli otthon,
sötét bükkfák és vér lépten nyomon.
Tündék sötét őshazája,
Bakacsin erdő királysága.

Több
17 éve 10 hónapja #307875 Írta: Szméagol
Szméagol válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

cortez71 írta:

Sil írta:

Koko írta: A Vaterán rákeresel h "gyűrűk ura" és ráakadhatsz régi kiadású Lotr-ra. A kék változat meg a legelső magyar kiadás is fennvan. legalábbis néhány napja még igen.

Kék változatom van, azzal kezdődött... :wink:
Most így néz ki az én kis gyűjteményem (muszáj lesz valahogy helyet csinálnom):
img.photobucket.com/albums/v127/sil02/polc-1.jpg

Szép gyűjtemény, gratula! :)
Nálam sajnos nincs még meg minden, de azért Anniversary edition Gyűrűk Urám nekem is van. És igen, egy díszkiadás még jól mutatna a Szilmarilok mellett ;) Amúgy az a "24 -songs soundtrack" micsoda? :roll:

Nekem a Gyűrűk Ura Göncz dedikálással van meg (nagymamám ismerőse), úgy szól, hogy Petinek szeretettel Árpi bácsi!

A hideg rögök tenyértörők, talpunkhoz komiszak. Sziklák, kövek: mint cont-rideg, nem eleven anyag.

Több
17 éve 10 hónapja #307873 Írta: Szméagol
Szméagol válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Eveynd Dyreil írta: sziasztok.. én is segítséget szeretnék kérni. hibás a gyűrűk ura szerepjáték könyvem. hiányzik belőle a karakterlap. ha valaki el tudná nekem küldeni azt nagyon szépen megköszönném.
előre is köszi
:)

hát ez szívás. Ha adsz valami címet, akár e-mail is lehet, lehet, hoigy el tudom küdeni

A hideg rögök tenyértörők, talpunkhoz komiszak. Sziklák, kövek: mint cont-rideg, nem eleven anyag.

Több
17 éve 10 hónapja #307743 Írta: Eveynd Dyreil
Eveynd Dyreil válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
sziasztok.. én is segítséget szeretnék kérni. hibás a gyűrűk ura szerepjáték könyvem. hiányzik belőle a karakterlap. ha valaki el tudná nekem küldeni azt nagyon szépen megköszönném.
előre is köszi
:)

Sötét orkokkal teli otthon,
sötét bükkfák és vér lépten nyomon.
Tündék sötét őshazája,
Bakacsin erdő királysága.

Több
17 éve 11 hónapja #307347 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

bogyó írta: Sziasztok! Mivel valószínű sokkal több tolkien könyvet olvastatok,mint én a segítségeteket szeretném kérni,hogy nincs esetleg olyan könyve,ami a tündékről szól?(kizárólag).Vagy amiben benn van a tünde nyelvtan,esetlg nem írt tünde szótárt? köszi

Tünde nyelvtan és szótár kapcsán inkább az interneten nézelődj. ;) Itt a fórumon a Középfölde témakör Nyelvek, írások topikjában találsz egy pár linket. :)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 11 hónapja #307344 Írta: bujon
bujon válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Mist: melyik oldalon vannak meg a könyvek, amiket emlitettél? nekem a mein kampf kellene, de csak ha magyarul van!

Több
17 éve 11 hónapja #307175 Írta: bogyó
bogyó válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Sziasztok! Mivel valószínű sokkal több tolkien könyvet olvastatok,mint én a segítségeteket szeretném kérni,hogy nincs esetleg olyan könyve,ami a tündékről szól?(kizárólag).Vagy amiben benn van a tünde nyelvtan,esetlg nem írt tünde szótárt? köszi

Több
17 éve 11 hónapja #306822 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Kar'sa írta:

Sil írta: Most így néz ki az én kis gyűjteményem (muszáj lesz valahogy helyet csinálnom):

ZOMG... Sil ez állati... hány éve gyűjtöd? És igaz, hogy a Szilmarilokodban van Ted Nasmith aláírás? :D Képet róla, esetleg? :mrgreen:

16... :wink: Nem, a Szilmarilokban nincs, én a Tolkien világában dedikáltattam a Völgyzugolyos képet, mert az a kedvencem tőle.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 11 hónapja #306820 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Sil írta: Most így néz ki az én kis gyűjteményem (muszáj lesz valahogy helyet csinálnom):

ZOMG... Sil ez állati... hány éve gyűjtöd? És igaz, hogy a Szilmarilokodban van Ted Nasmith aláírás? :D Képet róla, esetleg? :mrgreen:

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 11 hónapja #306747 Írta: Sil

Koko írta:

Sil írta: Kék változatom van, azzal kezdődött... :wink:

Azt nem tudtam. Csak az a másik (képpel a borítóján) verzió valahogy régebbinek tűnt. :D

Mármint úgy értem, a Tolkien-mániám kezdődött ezzel. A kék borítós amúgy a második kiadás, 1990-es.

Koko írta: Téényleg???? És meik versek??
Hmm, ennek utána kell néznem torrenten. :D

Off: Gyakorlatilag mindegyik. Torrenten nem láttam, de ha érdekel, MSN-en küldhetek némi ízelítőt, megvan mindhárom lemezük mp3-ban is. De hallhattál már közülük párat, az MTT kórusa szokott belőlük előadni magyar szöveggel.

Tears unnumbered

Több
17 éve 11 hónapja #306744 Írta: Koko
Koko válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Sil írta:

Koko írta: A Vaterán rákeresel h "gyűrűk ura" és ráakadhatsz régi kiadású Lotr-ra. A kék változat meg a legelső magyar kiadás is fennvan. legalábbis néhány napja még igen.

Azt nem tudtam. Csak az a másik (képpel a borítóján) verzió valahogy régebbinek tűnt. :D

Sil írta:

cortez71 írta: Amúgy az a "24 -songs soundtrack" micsoda? :roll:

Az a The Tolkien Ensemble: An Evening in Rivendell és A Night in Rivendell egybecsomagolt verziója, megzenésített versekkel a Gy.U-ból.

Téényleg???? És meik versek??
Hmm, ennek utána kell néznem torrenten. :D

Több
17 éve 11 hónapja #306572 Írta: Sil

Ethuil írta: OFF: irigykedik.. :up:

Jó, hát volt rá 16 évem... :wink:

cortez71 írta: Amúgy az a "24 -songs soundtrack" micsoda? :roll:

Az a The Tolkien Ensemble: An Evening in Rivendell és A Night in Rivendell egybecsomagolt verziója, megzenésített versekkel a Gy.U-ból.

Tears unnumbered

Több
17 éve 11 hónapja #306570 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Sil írta:

Szép gyűjtemény, gratula! :)
Nálam sajnos nincs még meg minden, de azért Anniversary edition Gyűrűk Urám nekem is van. És igen, egy díszkiadás még jól mutatna a Szilmarilok mellett ;) Amúgy az a "24 -songs soundtrack" micsoda? :roll:

Több
17 éve 11 hónapja #306569 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Sil írta: img.photobucket.com/albums/v127/sil02/polc-1.jpg

OFF: irigykedik.. :up:

Több
17 éve 11 hónapja #306567 Írta: Sil

Tears unnumbered

Több
17 éve 11 hónapja #306560 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Júúúúúúj nekem is mi mindent kéne megvenni :oops: :oops:
Kéne mindkét hobbit, mert Alan Lee gyönyörűen fest és Kritikai kiadás mégiscsak kritikai, meg szörnyek és ítészek, meg Seín Astin is... Hol van ennyi pénz a zsebemben? :bawling:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 11 hónapja #306557 Írta: Koko

Sil írta: De azért Alan Lee képei is szépek.

Annyi pénzért lehetnek is. :D

Sil írta: Nekem szerencsére a magyar nyelvűek közül nem hiányzik már semmi (illetve minden megvan legalább egyféle kiadásban, bár a Gy.U. díszkiadást még lehet, hogy beszerzem). :P Ha meghozza a postás a Szörnyek és ítészeket, nem is fogom már tudni hova tenni...

A Vaterán rákeresel h "gyűrűk ura" és ráakadhatsz régi kiadású Lotr-ra. A kék változat meg a legelső magyar kiadás is fennvan. legalábbis néhány napja még igen.

Több
17 éve 11 hónapja #306556 Írta: Sil

Koko írta: De akkor szerintem a kritikai kiadást a legérdemesebb megvenni, nem?

Persze, ez nem kérdés. De azért Alan Lee képei is szépek.

És ha már Jézuska, a Bookline-on a karácsonyi akció keretében Sean Astin könyve 30%-os engedménnyel kapható (2450Ft +399Ft postaköltség) december 31-ig.

[size=9:19f0zt1r]Nekem szerencsére a magyar nyelvűek közül nem hiányzik már semmi (illetve minden megvan legalább egyféle kiadásban, bár a Gy.U. díszkiadást még lehet, hogy beszerzem). :P Ha meghozza a postás a Szörnyek és ítészeket, nem is fogom már tudni hova tenni...[/size]

Tears unnumbered

Több
17 éve 11 hónapja #306555 Írta: Koko
De akkor szerintem a kritikai kiadást a legérdemesebb megvenni, nem?

Több
17 éve 11 hónapja #306551 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Az eredeti angol kiadással rendelkezem, a magyar verziót még nem láttam, de nem túl biztató a dolog :S Nálam még a Hobbit - kritikai kiadás vár megvételre, majd szólok a Jézuskának :)

Több
17 éve 11 hónapja #306548 Írta: Sil

Koko írta: Én meg tegnap voltam az Alexandrába, és mit látok, egy Alan Lee által illusztrált gyönyörű minőségű "A hobbit" könyvet. 5700Ft volt az ára. De azt nem tudjátok h ez a verzió, a korszerűsített szövegű változat-e? (tudjátok mint a jegyzetekkel teletűzdelt előzö, szintén szép kiadású Hobbit)

Nem, az egy teljesen új fordítás (nincs is köze az MTT-hez). Amin ki voltam akadva, hogy az összes rúnás szöveget kicserélték benne székely rovásírásra... :roll: Ha meg akarjátok venni, ezt is érdemes neten rendelni, az Alexandránál 4275Ft (+550Ft postaköltség).

Tears unnumbered

Több
17 éve 11 hónapja #306545 Írta: Koko
Én meg tegnap voltam az Alexandrába, és mit látok, egy Alan Lee által illusztrált gyönyörű minőségű "A hobbit" könyvet. 5700Ft volt az ára. De azt nem tudjátok h ez a verzió, a korszerűsített szövegű változat-e? (tudjátok mint a jegyzetekkel teletűzdelt előzö, szintén szép kiadású Hobbit)

Több
17 éve 11 hónapja #306541 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Gandalf írta: Az elveszett mesék könyve I-II. A Középfölde története (Histori of Middle-Earth, azaz HoME) első két kötete. Gyakorlatilag A szilmarilok néhány történetének igen korai (1917-es asszem) változatai vannak meg benne sok jegyzettel megszabdalva. Elég nehéz anyag, csak azoknak ajánlott, akik nagyon mélyen bele akarják ásni magukat A szilmarilok keletkezéstörténetébe!

De tényleg könyvritkasának számít.

Hát az biztos, hogy jó nehéz egy mű. azon szoktam kiakadni, mikor vki úgy akarja elolvasni, hogy előtte semmilyen tolkien- művet nem olvasott. :roll:

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
17 éve 11 hónapja #306530 Írta: Sil

Gelmir írta: A www.alexandra.hu weboldalon megrendelhető Tolkien Szörnyek és ítészek című könyve szállítási költséggel együtt 2990 Ft-ért! Irodalmi témájú, legalábbis az ismertető szerint!

A 2990 a bolti ára, neten a szállítási költséggel együtt 2792 Ft (2242+550).

Tears unnumbered

Több
17 éve 11 hónapja #306527 Írta: Gelmir
Gelmir válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Üdv!

A www.alexandra.hu weboldalon megrendelhető Tolkien Szörnyek és ítészek című könyve szállítási költséggel együtt 2990 Ft-ért! Irodalmi témájú, legalábbis az ismertető szerint!

Ha valakit érdekel nézzen fel, persze a karácsony... ez az én problémám is.

Üdvözlettel, Gelmir

Több
17 éve 11 hónapja #305586 Írta: Ilmadrin
Ilmadrin válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Ó azt én is szeretném megszerezni, ge sajnos én sem állok úgy anyagilag. :cry: :cry: :cry:

"Csak egyszer kiteszed a lábad az útra,
és már el is jutottál, ki tudja hová?"

Több
17 éve 11 hónapja #305481 Írta: Irmo/MissKarrde
Irmo/MissKarrde válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Koko írta: Csak most nem úgy állok a zsebpénzzel merthát lassan karácsony.

Igen, sajnos ez ilyenkor probléma szokott lenni.

Something's happening. I'm not the Jedi I should be. I want more, and I know I shouldn't.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.640 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére