- Köszönetek: 0
Könyv kerestetik
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kábé ezer éve olvastam Harrison Fawcett: A katedrális legendája c. művét, könyvtári alapon. Pechemre, a folytatást (A katedrális harcosai) valahogy elfelejtették megvenni. Úgyhogy fogalmam sincs, hogyan folytatódik-végződik a sztori. Sőt, tekintettel az ezer évre, már az elejére se nagyon, csak arra, hogy tetszett.
Akinek véletlenül megvan mindkét rész, és hajlandó kölcsön adni, igen nagy örömet szerezne vele.
(Ugyanis sehol nem lehet megszerezni, és az antikváriumokban valamely okból harsány kacajjal és ó-hát-az nagyon-ritkán-van-és-rögtön-elviszik ábrázattal fogadnak.)
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Feanor Faelivrin
- Nem elérhető
"A mosoly a leger
- Ilweran
- Nem elérhető
Eladó A Gyűrűk Ura I-III. első kiadása, közepes állapotban (se nem túl jó, se nem túl rossz, olyan mint egy átlagos húsz éves könyv), védőborító nélkül, ára: 4000Ft. Ezen kívül A babó szintén első kiadás, könyvtári újrakötésben, tehát a borító nincs meg, de a belső illusztrációk teljesen épek, ennek ára 500Ft. Ha valakit érdekel, kérem jelezzen a kovacstimi@vipmail.hu email-címen.
Mégegyszer bocs az off-ért!
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Missy
- Nem elérhető
Tudnátok segíteni, hogy hol lehetne őket beszerezni?
Kákosy László:
-Egyiptomi és antik csillaghit
-Varázslás az ókori Egyiptomban
-Az alexandriai időisten
Előre is köszönöm.
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Beleg
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Sehol (Alexndra, MusicDome, Kalligráf) nem találom a Narnia könyveket. Nem tudtuk vmi helyet ahol az új kiadás kapható?
Előre is köszi a segítséget...
"...nincs semmi sem, csak semmi van, s e semmi én vagyok." - Babits
- Konyhatünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
www.fantasya.hu/index.php?ID=26& ... =index_muv
DUNSANY, LORD; [Edward John Moreton Drax Plunkett] (1878-1957)
The Hoard of the Gibbelins, The Sketch Jan 25 '11
"A gibbelinek kincse", Átjáró Feb, 2003, ford. Szentkirályi András
Köszi! Majd rákeresek a bácsira angolul is:)
Namárie! Nai hiruvalye Valimar.
Nai elye hiruva. Namárie!
- Gandalf
- Nem elérhető
www.fantasya.hu/index.php?ID=26& ... =index_muvKonyhatünde írta: Jövő héten (szerdán) lesz az egyetemi záróvizsgám Tolkien-témában, és az opponens rákérdezett pár szerzőre, akik Tolkienhez hasonlóan szintén a fantasy "ősatyjainak" tekinthetők, és többet ezek közül én eddig nemigen ismertem Az egyiküktől azonban semmilyen országos könyvtárkatalógusban nem találtam könyvet: Lord Edward Dunsany (19-20. sz.-i brit szerző). Érdeklődnék, hogy kinek ismerős, és ha igen, akkor tudomásotok szerint van-e magyarul hozzáférhető műve? Persze nem áll szándékomban már könyvet szerezni tőle az idő rövidsége miatt, de azért mégis érdekelne, hogy egyáltalán ismerik-e itt Mo-on.
Köci:)
DUNSANY, LORD; [Edward John Moreton Drax Plunkett] (1878-1957)
The Hoard of the Gibbelins, The Sketch Jan 25 '11
"A gibbelinek kincse", Átjáró Feb, 2003, ford. Szentkirályi András
- Konyhatünde
- Nem elérhető
Köci:)
Namárie! Nai hiruvalye Valimar.
Nai elye hiruva. Namárie!
- gilloth
- Látogató
- Draug
- Nem elérhető
"gondolkodj mielőtt beszélsz, mérlegelj mielőtt cselekszel..."
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Off: Ő Raia Aiwart egy korábbi hozzászólására válaszolt, csak véletlenül kitörölte a "quote" tag elejét.Draug írta: Nem igazán értem a hozzászólásodat : :
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Draug
- Nem elérhető
endor írta: Bocsi, de ez a cirka...Tudom, hogy nem épp témábavágó, és elnézést, de: Sok Lőrincz L. László könyvet olvasol, vagy ez csak úgy...jött?
Hát nem tom de ez egy megyar szó
Nem igazán értem a hozzászólásodat : :
- Endor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Hát nem tom de ez egy megyar szó
- Draug
- Nem elérhető
Ethuil írta:
Gwendir írta: Emberek, tündék, lidércek, törpök figyeljetek!!!
Vadonat új, kíválló állapotan eladnám a bolti ár
77%-ért (2200Ft) a Szilmarilok díszkiadását. A könyvet Ted Nasmith illusztrálta. Én már egyszer megvettem, de most megkaptam ajándékba is, úgyhogy van egy fölösleges könyvem.
Nem járt hasonlóan valaki? Szívesen tárgyalnék vele
Dehogy nem. Nekem ugyanígy van két Tolkien meséi könyvem. Az egyiktől szívesen megválnék. Kitünő állapotba vannak. ha érdekel szívesen tárgyalok
róla!
- Arzeen
- Nem elérhető
Gwendir írta: Emberek, tündék, lidércek, törpök figyeljetek!!!
Vadonat új, kíválló állapotan eladnám a bolti ár
77%-ért (2200Ft) a Szilmarilok díszkiadását. A könyvet Ted Nasmith illusztrálta. Én már egyszer megvettem, de most megkaptam ajándékba is, úgyhogy van egy fölösleges könyvem.
Nem járt hasonlóan valaki? Szívesen tárgyalnék vele
- Prisca
- Nem elérhető
- Az erő velem van!
Keresem Crowley, Aleister: The diary of a drug friend c. írását. Bármi infot szívesen veszek.
"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."
- Esgal
- Nem elérhető
Ha bárkinek esetleg van otthon elfekvőben egy James Clavell-féle NEMES HÁZ-a, és mondjuk valamiért megválna tőle, privizzen rám!
A baj az, hogy nem adják ki újra, pedig a kereslet iszonyú nagy rá, az antikváriumok meg, ha tartják, csillagászati áron válnak meg tőle. Szóval, reményem sincs, hogy üzletben megtaláljam, gondoltam, hátha itt.
Előre is köszi...
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Gwendir, a Keresztapa
- Nem elérhető
Gwendir, a Ferneyi Pátriá írta: Valaki nem tudna Mária Terézia életrajzokat? És Kosztolányi novelláskötetet (összegyűjtött novellák). Esetleg újságcikkeket?
Kérdés újra
Candide: Hát akkor miért teremtették a világot?
Martin: Hogy legyen min mérgelődnünk.
- veramacska
- Nem elérhető
"Érzem, hogy szabad vagyok, de tudom, hogy nem vagyok az."
/E. M. Cioran/
- Elluin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
A legnagyobb élvezet nem az, ha megöljük az állatokat, hanem ha életben hagyjuk őket.
- veramacska
- Nem elérhető
"Érzem, hogy szabad vagyok, de tudom, hogy nem vagyok az."
/E. M. Cioran/
- Raia Aiwart
- Nem elérhető
cortez71 írta: Nekem is megvan már cirka 6 éve, de még nem bírtam végigolvasni... Valahogy zavaró, hogy csomó jegyzet van a sztori előtt, a sztori közben és a sztori után...
Off:
Bocsi, de ez a cirka...Tudom, hogy nem épp témábavágó, és elnézést, de: Sok Lőrincz L. László könyvet olvasol, vagy ez csak úgy...jött?
Ne becsüld le a semmittevést, a céltalan kószálást, a hallhatatlan dolgokra való odafigyelést, és a senkinek sem ártást!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
hát, arra iscortez71 írta: Csak nem Túrin Turambarra gondolsz?
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- cortez71
- Nem elérhető
Csak nem Túrin Turambarra gondolsz?Nóli írta:
A Szilmarilonak néhány része JÓVAL részletesebben.Annedun írta:
Argeleb írta: Nekem a Gyűrű keresése nem okozott gondot. Elég hamar elolvastam, és közelebb áll a szívemhez, mint a GYU (de azért még mindig a Szilmarilok a kedvencem). A jegyzetelés lehet, hogy nehezen olvashatóvá teszi a szöveget, de aki szomjazza a tudást annak nem gond
szerintem szinte ugyanaz van leírva a Gyűrű keresésében, mint a Szilmarilokban.
csak egy kicsit részletesebben. :deal:
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
A SZilmarilonak néhány része JÖVAL részletesebben.Annedun írta:
Argeleb írta: Nekem a Gyűrű keresése nem okozott gondot. Elég hamar elolvastam, és közelebb áll a szívemhez, mint a GYU (de azért még mindig a Szilmarilok a kedvencem). A jegyzetelés lehet, hogy nehezen olvashatóvá teszi a szöveget, de aki szomjazza a tudást annak nem gond
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Annedun
- Nem elérhető
szeretni és szeretve lenni
- Irmo/MissKarrde
- Nem elérhető
olorin.papa írta: Akit érdekel, nekem meg van pdfben az első rész...
Engem nagyon-nagyon érdekel Lehetne arról szó, hogy valahogy eljuttatsd nekem (e-mail, vagy más)? :ima: Nagy méretű a fájl?
Something's happening. I'm not the Jedi I should be. I want more, and I know I shouldn't.
- Gwendir, a Keresztapa
- Nem elérhető
Candide: Hát akkor miért teremtették a világot?
Martin: Hogy legyen min mérgelődnünk.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.