Könyv kerestetik

Több
18 éve 10 hónapja #280523 Írta: Aranill
Aranill válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Sajnos a Szil már több helyen is elfogyott, legalábbis Bp-en. Korábban több antikváriumban is kerestem, kerestettem, kb 10 hónapos keresés után végre befutott egy példány, így hát októbrtől már megvan. Viszont azt többszöri keresésemmel, kérésemmel elértem, hogy a gödöllői városi könyvtár beszerzett az új kiadásból néhányat.

Mensch werden ist eine Kunst.

06 20 99 29 525

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 10 hónapja #280442 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Sürgősen kellene nekem az alábbi két könyv kölcsönbe:

Dobák Miklós: Szervezeti formák és vezetés, Bp. 2004.
Antal-Mokos Zoltán: Stratégia és szervezet, Bp. én.

:idea:

Előre is köszönöm!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 10 hónapja #280192 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Kiadták újra a Lestatot...ideális karácsonyi ajándék...bár kb 4000 Ft...viszont zsír a borítója .

Több
18 éve 11 hónapja #278490 Írta: Kiszhobbit
Kiszhobbit válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
detto! köszi a segítséget, a haverokkal már meg is szereztük az atlaszt! nagyon szép, szerintem megérte! (amugy összedobtuk rá a zsetont) :) mégegyszer Le Hannon!

Merielle i evellon

Több
18 éve 11 hónapja #277870 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Hát hogyne Ethuil mellon. ;) De az tuti, hogy én is kérek egy Atlaszt a fa alá :D

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
18 éve 11 hónapja #277869 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Ecthelion írta:

Merion írta: Mae govannen!
Ki tudja, hol lehet középfölde Atlaszt kapni? Már vagy 600000 embert (meg hobbitokat is) végigkérdeztem,de senki se tudja!!! :roll: :dance: IRJATOK!!!! merielle@freemail.hu
Namarie!

Pécsett lehet kapni, az Alexandra könyáruházban például (Árkád). Ja és ugyanitt láttam ma néhány darab Szilmarilokat is. :D Szóval aki pécs közeli és éppen Szilre vagy Atlaszra vadászik az itt megtaláhatja. ;) És van Gyűrű keresése meg GyU díszkiadás is :D

Szóval, karácsonyra kérek egy Atlaszt egy Gyűrű keresését és meg is vagyunk Ecthel barátom. Majd postázd :D kösz :lol:

(majd küldök köszönő/dísz/ táviratot)

Több
18 éve 11 hónapja #277868 Írta: Ecthelion

Merion írta: Mae govannen!
Ki tudja, hol lehet középfölde Atlaszt kapni? Már vagy 600000 embert (meg hobbitokat is) végigkérdeztem,de senki se tudja!!! :roll: :dance: IRJATOK!!!! merielle@freemail.hu
Namarie!

Pécsett lehet kapni, az Alexandra könyáruházban például (Árkád). Ja és ugyanitt láttam ma néhány darab Szilmarilokat is. :D Szóval aki pécs közeli és éppen Szilre vagy Atlaszra vadászik az itt megtaláhatja. ;) És van Gyűrű keresése meg GyU díszkiadás is :D

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
18 éve 11 hónapja #277712 Írta: Merion
Merion válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Mae govannen!
Namarie!

Merion

Több
18 éve 11 hónapja #277149 Írta: Glorlyg
Glorlyg válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Morgana írta: Sziasztok!

Ki tudná kölcsönadni a héten a Dűne első részét (a Báró haláláig, ahol a filmnek is vége)?
Nagyon nagy szükségem lenne rá egy házidolgozathoz, és a hónap (november) végén vissza is adnám.

Ugyanígy keresem a William Hurt-féle két részes Dűne feldolgozást is.

Légyszi segítsetek!

Előre is nagyon köszönöm.

Minden jót!
M

Szia ha mégse sikerült volna privibe linkelnem itt pótolom

arnyekhold.atw.hu

A letöltések között megtalálod!

Gilran Thalion Glorlyg

=^ . ^=

Több
18 éve 11 hónapja #277003 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Sziasztok!

Ki tudná kölcsönadni a héten a Dűne első részét (a Báró haláláig, ahol a filmnek is vége)?
Nagyon nagy szükségem lenne rá egy házidolgozathoz, és a hónap (november) végén vissza is adnám.

Ugyanígy keresem a William Hurt-féle két részes Dűne feldolgozást is.

Légyszi segítsetek!

Előre is nagyon köszönöm.

Minden jót!
M

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
19 éve 1 hónapja #272269 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Cueddo írta:
:!: van eladó AD&D Kalandmesterek Könyve nálam, 5500 Ft-ért!

D&D 3.ed vagy AD&D (2.ed)?

Több
19 éve 1 hónapja #272265 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

:!: van eladó AD&D Kalandmesterek Könyve nálam, 5500 Ft-ért!

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
19 éve 2 hónapja #270313 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Nekem még szeptembert mondtak. :? Mindegy, egy hónap még nem a világ. :roll:

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 2 hónapja #270251 Írta: Prisca
Prisca válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

.Elessar király. írta: A Szilmarilloknak mikor lesz az új kiadása?

Amikor legutóbb utánakérdeztem a következő választ kaptam a kiadótól:

Kedves kriszman! (2116)

Tolkien: A szilmarilok cím

"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."

Több
19 éve 2 hónapja #270187 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
A Szilmarilloknak mikor lesz az új kiadása?

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
19 éve 2 hónapja #270154 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Ha valaki kíváncsi rá, az megtalálja a keleti aluljárójában, az antikváriumban! :cry:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 2 hónapja #270121 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Nelossel írta: Melyik is volt az első kiadás? Sajna nemtom... :oops:
Mert két kiadásra is bukkantam itthon (egy 1981-es és egy 1990-es), és szeretném tudni, hogy van-e értelme elmenni az antikváriumba.

Az 1981-es az első kiadás.

Bocsi, hogy fájdítom itt a szíveteket, de muszáj volt megosztanom Veletek!
Egyébként egyáltalán nem kerestem, csak sétálgattam ott, és megláttam a kirakatban, hát egyből elhatároztam, hogy az az enyém lesz. 8)
Nem láttam ott többet, de azért néha napján keressetek fel egy-két antikváriumot, hátha valaki őrült megszabadul tőle, és beadja (az sem normális, aki ezt a könyvet eladja a polcáról, de hát nekünk ez csak jó).

Jövő héten teszek egy antikvárium-néző körutat Szegeden, ha látok valami jó könyvet (GYU és/vagy Elveszett mesék), akkor majd szólok, és ha kell valakinek, elintézhetjük. :wink:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
19 éve 2 hónapja #270116 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Olosta (Aelalin) írta: Halihóka!!!

Szegeden a Kárász utcai antikváriumban van Gyűrűk Ura első kiadás, nagyon szuper állapotban 4500 HUF-ért (ha jól emlékszem Pesten ugyanezt valaki 10e-ért látta). De már nem sokáig lesz ott, ugyanis hétfőn megyek és megveszem (addig is eltetettem, biztos, ami biztos). :wink:

Melyik is volt az első kiadás? Sajna nemtom... :oops:
Mert két kiadásra is bukkantam itthon (egy 1981-es és egy 1990-es), és szeretném tudni, hogy van-e értelme elmenni az antikváriumba.

Több
19 éve 2 hónapja #270106 Írta: +Earendil+
+Earendil+ válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Olosta (Aelalin) írta: Halihóka!!!

Szegeden a Kárász utcai antikváriumban van Gyűrűk Ura első kiadás, nagyon szuper állapotban 4500 HUF-ért (ha jól emlékszem Pesten ugyanezt valaki 10e-ért látta). De már nem sokáig lesz ott, ugyanis hétfőn megyek és megveszem (addig is eltetettem, biztos, ami biztos). :wink:

Ez feketehumor akar lenni? :crazy: :mad2: :rmad2:
Amúgy gratulálok hozzá,igazán szerencsés vagy! :P
Ha esetleg lenne egy párja azt szívesen megvenném. 8)

Az Útnak vége nincs soha,
Ha egyszer az ajtón kifut;

Több
19 éve 2 hónapja #270088 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Halihóka!!!

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
19 éve 2 hónapja #269985 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Whooly írta: Sziasztok!

Mikor megjelent a film én is "nagy" GYűrűk Ura rajongó lettem. Azóta elolvastam a könyveket és sikerült megszerezni és elolvasni a Szilmarillokat. Nagyon megtetszett ez a mondavilág. Milyen könyvek léteznek még ehez kapcsolódóan? Vannak olyasmi könyvek mint a Starwars-hoz? Ahoz van kismillió

volgyzugoly.uw.hu/konyvtar/mulista.php
:wink: (Ahol fel van tüntetve a magyar cím, az már megjelent magyarul is!)

Több
19 éve 2 hónapja #269980 Írta: Whooly
Whooly válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Sziasztok!

Mikor megjelent a film én is "nagy" GYűrűk Ura rajongó lettem. Azóta elolvastam a könyveket és sikerült megszerezni és elolvasni a Szilmarillokat. Nagyon megtetszett ez a mondavilág. Milyen könyvek léteznek még ehez kapcsolódóan? Vannak olyasmi könyvek mint a Starwars-hoz? Ahoz van kismillió

Több
19 éve 2 hónapja #269723 Írta: Ecthelion

Jochem írta: Esetleg tudja valaki,hogy Michael Martinez PARMA ENDORION-ja magyarul is megjelenik-e?

Én úgy tudom -lehet hogy tévesen- hogy csak elektronikus könyv formájában jelent meg. :roll: Magyar fordítást én még nem találtam, az eredeti angol viszont megvan, amiből sajna nem sokat értek :) .
Amúgy egy magyar verziónak én is örülnék :D

Több
19 éve 2 hónapja #269714 Írta: Jochem
Jochem válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Esetleg tudja valaki,hogy Michael Martinez PARMA ENDORION-ja magyarul is megjelenik-e?

Több
19 éve 2 hónapja #269169 Írta: Kincses
Kincses válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik

Cirmos írta: Melyik kiadó jelentette meg a Narnia krónikáit?

www.konyvlanc.hu/ oldalon a konyvlanc termékek/könyvek/nagyoknak/mindenkinek alatt az utolsó kettő az oldalon.

Itt fent vannak a könyvek, de most nem elérhető.

Üdv.

Kincses

Minden jó könyv olvasása olyan, mintha elmúlt századok legderekabb embereivel, e művek szerzőivel társalognánk

Több
19 éve 2 hónapja #268877 Írta: Jochem
Jochem válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Ha esetleg valakit érdekel eladó egy 1973-as kiadásu (utolso amelyet a szerző meg élt) angol a Gyűrű szövetsége könyv. Akit érdekel irjon a privátra.

Több
19 éve 3 hónapja #267292 Írta: Arzeen
Kelljen már vkinek Terry Pratchet Bűbájos Bajok-a, nekem nem kell :!:

Több
19 éve 3 hónapja #267237 Írta: Cirmos
Cirmos válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Melyik kiadó jelentette meg a Narnia krónikáit?

adesso vieni qui
e chiudi dolcemente gli occhi tuoi
vedrai che la tristezza passera
/Ron/

Több
19 éve 3 hónapja #266915 Írta: Arzeen
Megrendeltem de Marika néni itthon hagyta a cetlijét mikor Pestre ment :cry: :cry:

Több
19 éve 3 hónapja #266914 Írta: Ízisz
Ízisz válaszolt a következő témában: Könyv kerestetik
Én tavaly nyáron simán meg tudtam venni egy könyvesboltban a Szilmarilokat.

Nincs olyan lehetőség a hozzád közeli könyvesboltban, h megrendelés?
Nálunk lehet rendelni, úgyhogy ha tudom, a Gyűrű keresését végre megrendelem-megveszem-elolvasom... :roll: :wink:

"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.673 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére