- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Addig is legyen valami más.
A bemutatók topicban felmerült, hogy Legolas talán "A Hobbit"-filmben is megjelenne.
(Oké, tudom, hogy a könyvben nincs szerepe, de a történetben nyilván nincs név szerint felsorolva az összes tünde, aki Thranduil körül sertepertél.)
Tehát: ha már felvetődött a dolog, ki, milyen jelenetben tudná elképzelni Legolast egy, A Hobbit alapján készített filmben?
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- dorwinion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Galadriel14 írta: jó. de attól h nektek ez a nagy jószínészellenes álláspontotok van, megmarad az enyém. (lehet h az elfogult tinilány szól belőlem )
Masok neveben nem beszelhetek, de en csak szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, ezert nem azt irtam, hogy fuj-fuj...
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- cortez71
- Nem elérhető
OFFEleniel (csillaglany) írta: OFF: azért tartsuk észben, hogy Marlon Brando is elkezdte valahol. És épp a lázadó tinikedvenc stílusnál. Vagyis ami akkor annak számított.
Én speciel csak a Don Juan de Marcóban láttam, amiben tényleg jó, de nem kirívó. Eljátszotta, amit kell. ON
Egyébként szerintem Orlandónak van más jó filmje is, többek között a már említett Kalcium Kid, és a Mennyei Királyság (nekem tetszett). És ahhoz képest, hogy nem olyan régóta van reflektorfényben, ez egyáltalán nem rossz termés.
De hát ízlések és pofonok.
(Az, hogy valaki tud-e bizonyítani, egyébként is csak részben függ a saját tehetségétől. Eredeti, figyelemfelkeltő forgatókönyv, fogékony közönség, jó rendező is kell hozzá.)
Brando első szerepe épphogye gy dráma volt, ergo nem ott kezdődött a rajongás És azért az akkori és a mai világ nem egészen összehasonlítható...
ON
Mennyei királyság: a DC nekem is bejött, de nem épp Orli miatt Amúgy én nem azzal vitatkoztam, hogy van benne tehetség, mindössze azzal, hogy már jó színésznek kiáltottátok ki. Amivel azért várjunk még, mert tudnék példákat mondani ígéretesen induló, aztán lezüllött és elkorcsosult színészekre.
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Én speciel csak a Don Juan de Marcóban láttam, amiben tényleg jó, de nem kirívó. Eljátszotta, amit kell. ON
Egyébként szerintem Orlandónak van más jó filmje is, többek között a már említett Kalcium Kid, és a Mennyei Királyság (nekem tetszett). És ahhoz képest, hogy nem olyan régóta van reflektorfényben, ez egyáltalán nem rossz termés.
De hát ízlések és pofonok.
(Az, hogy valaki tud-e bizonyítani, egyébként is csak részben függ a saját tehetségétől. Eredeti, figyelemfelkeltő forgatókönyv, fogékony közönség, jó rendező is kell hozzá.)
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- cortez71
- Nem elérhető
OFFOlorin.papa írta: Hát igen. Majd az idő eldönti, hogy milyen színész is Orlandó...
Egyébként ém ettől a Marlombrandótol sem esek hanyatt, mert a keresztapa trilógián kívül nem igen tudok más kiváló filmjéről
Okosíts meg légyszives...
Marlon Brando neve egybeforrt a színészettel, a XX. század színészideálját ő testesíti meg (és rengeteg szavazáson ő lett minden idők legjobb színésze). Rengeteg filmben játszott (irgum-burgum, hogy nem láttál még egyet sem a Gf-en kívül )
Na szóval, rövid Brando-filmográfia:
A vágy villamosa (Tenesse Williams nagyon jó színdarabja)
Julius Caesar
A vad
Oroszlánkölykök
A csúnya amerikai
A Keresztapa (jellemző, hogy a legtöbben csak ezt látták. Mondjuk tény, hogy ebben élete legjobbját nyújtja)
Az utolsó tangó Párizsban
Apokalipszis most!
Don Juan de Marco
És ha lehet könyvet ajánlani, akkor olvasd el a Marlon Brando: E dalra tanított anyám című könyvet (az Európa kiadó adta ki idén májusban), ez a saját szerkesztésű életrajza, amiből körvonaladózik az egyénisége
ON
Galadriel: sztem a fangirl szól belőled, mert mint mondta, Orlinak a GyU-n és a PotC-on kívül nincs jó filmje (más kérdés, hogy üzletileg jó befektetés, mert ha kicsi hasznot is, de hoz a sok sikoltozó tinilány)
- Altaris
- Nem elérhető
Olorin.papa írta:
cortez71 írta: Hát mondjuk kíváncsi leszek, hogy Orlando neve fenn fog-e maradni... , és azért az ilyen kijelentéssel én várnék, hogy jó színész
Marlon Brando rulez!
Hát igen. Majd az idő eldönti, hogy milyen színész is Orlandó...
Egyébként ém ettől a Marlombrandótol sem esek hanyatt, mert a keresztapa trilógián kívül nem igen tudok más kiváló filmjéről
jó. de attól h nektek ez a nagy jószínészellenes álláspontotok van, megmarad az enyém. (lehet h az elfogult tinilány szól belőlem )
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Hát mondjuk kíváncsi leszek, hogy Orlando neve fenn fog-e maradni... , és azért az ilyen kijelentéssel én várnék, hogy jó színészcortez71 írta:
Marlon Brando rulez! [/quote]
Hát igen. Majd az idő eldönti, hogy milyen színész is Orlandó...
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- dorwinion
- Nem elérhető
Galadriel14 írta:
cortez71 írta: Hát mondjuk kíváncsi leszek, hogy Orlando neve fenn fog-e maradni... Mert még mindig zöldfülű kezdő (egyedül a GyU-ban és a PotC-ban alkotott olyat, amire odafigyelt a közönség...), és azért az ilyen kijelentéssel én várnék, hogy jó színész
Marlon Brando rulez!
okok. várok (legyen szted is az, mert sztem már az )
Én leginkább Keanu Reeves-hez hasonlítanám. Nem nevezném őrülten tehetségesnek, de jó iparos módjára megtud csinálni (majdnem) mindent. Addig, amíg nem kerül egy Johnny Depp -ezzel már kicsit elkéstem - vagy egy Daniel Day- Lewis mellé nincs nagy bajom vele. Egyébként egyetértek azzal, hogy nem kap/ választ a karakterének megfelelő szerepeket. A Calcium Kid-ben például nagyon jó volt, és nekem az E.town- ban is tetszett a játéka.
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Altaris
- Nem elérhető
cortez71 írta: Hát mondjuk kíváncsi leszek, hogy Orlando neve fenn fog-e maradni... Mert még mindig zöldfülű kezdő (egyedül a GyU-ban és a PotC-ban alkotott olyat, amire odafigyelt a közönség...), és azért az ilyen kijelentéssel én várnék, hogy jó színész
Marlon Brando rulez!
okok. várok (legyen szted is az, mert sztem már az )
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
- cortez71
- Nem elérhető
Hát mondjuk kíváncsi leszek, hogy Orlando neve fenn fog-e maradni... Mert még mindig zöldfülű kezdő (egyedül a GyU-ban és a PotC-ban alkotott olyat, amire odafigyelt a közönség...), és azért az ilyen kijelentéssel én várnék, hogy jó színészGaladriel14 írta: oké.
most csak azt tudom írni, amit eddig majdnem mindenki leírt: jó színész, csak nem mindig kap a jelleméhez illő karaktert és ilyenkor nem tökéletesen alakít. de ettől függetlenül, nekem nagyon bejön...
Marlon Brando rulez!
- Altaris
- Nem elérhető
most csak azt tudom írni, amit eddig majdnem mindenki leírt: jó színész, csak nem mindig kap a jelleméhez illő karaktert és ilyenkor nem tökéletesen alakít. de ettől függetlenül, nekem nagyon bejön...
- Irmo/MissKarrde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
OFFEleniel (csillaglany) írta: .. és utólag vettem észre a stáblistán (ha jól láttam), hogy Edward Norton játszotta, aki szintén ott van kedvenc színészeim listáján.
Nekem is Ráadásul az övé volt az általam legjobbnak tartott/legjobban tetsző jelenet is.
ON
Egyébként nem volt rossz a Mennyei királyság (három kedvencem is játszik benne), de nem is volt egy katarzisszerű élmény, pont ezért lenne jó, ha megjelenne a bővített, mert hátha csak az a kis plusz kellene hozzá. Orlando Bloom sem volt rosszabb a többieknél, hozta, amit lehetett.
POTC2: ebben szerintem jobban játszik Orlando, mint az első részben. A karaktere is jobban bejött, meg ő maga is mintha fejlődött volna azzal együtt.
Something's happening. I'm not the Jedi I should be. I want more, and I know I shouldn't.
- Namarie
- Nem elérhető
Neeee... emberek, ezen elvileg már vagy két éve túl vagyunk!!! Összefoglalva az akkori vita eredményét: ez egy Orlando Bloom TOPIK, ahol Orlando Blommot normális keretek között lehet dicsérni és elmarasztalni. És nem lehet egymásnak esni, ha valakinek más a véleménye.Galadriel14 írta:
Missy írta:
Szerintem a kritika-éppúgy, mint a dícséret-része lehet egy topiknak.loreley írta: Sziasztok! Nem értem mért kritizáljátok mindig Orlando Bloomot nem hiszem hogy erről kéne szólnia egy rajongói fórumnak!
ezzel teljesen egyetértek!
On: én szeretm Orlando Bloomot, amiket láttam tőle. azok közül lejobban a karib tenger kalózaiban, ill. a GyU- trilógiában tetszett, leszámítva azt a pár idétlenséget.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Nekem nagyon tetszett.
És Celebornt kellőképpen lehetett benne utálni.
Még valami: Balduin, a "Leprás" is teljesen szimpi volt benne... és utólag vettem észre a stáblistán (ha jól láttam), hogy Edward Norton játszotta, aki szintén ott van kedvenc színészeim listáján.
Orlando pedig eljátszotta benne, amit kell. Tény és való, nemigen kap olyan szerepeket, ahol igazán kirívó, drámai alakításra lenne szükség, de ebből még nem következik az, hogy nem jó színész.
Viszont több előítélettel kell megküzdenie, mert - lássuk be - meglehetősen előnyös külsővel áldotta meg Eru, és ez sokaknál eleve gyanús, mondván, ő is afféle tinikedvenc szépfiú, agy és tehetség nélkül.
És ha valaki elkönyvelte ilyennek, elég nehéz rávilágítani az ellenkezőjére.
Én viszont bírom. Lehet, hogy elfogult vagyok, de ez van.
(Pl. a Kalcium Kölyök-ben marha jót alakít. Kis költségvetésű, könnyed vígjáték, amit csak ajánlani tudok.)
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Altaris
- Nem elérhető
Missy írta:
Szerintem a kritika-éppúgy, mint a dícséret-része lehet egy topiknak.loreley írta: Sziasztok! Nem értem mért kritizáljátok mindig Orlando Bloomot nem hiszem hogy erről kéne szólnia egy rajongói fórumnak!
ezzel teljesen egyetértek!
- Altaris
- Nem elérhető
Koko írta: Nemtudom irta-e már elöttem vlk de állitólag jobban várták Amerikában a 2. részt mint az SW3-at!
hajjajj... el tudom képzelni
- Missy
- Nem elérhető
loreley írta: Sziasztok! Nem értem mért kritizáljátok mindig Orlando Bloomot nem hiszem hogy erről kéne szólnia egy rajongói fórumnak!
Szerintem a kritika-éppúgy, mint a dícséret-része lehet egy topiknak.
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- loreley
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Vikil
- Nem elérhető
Azért voltak hősies pillanatai!
- Minath_Ithil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
where once was light now darkness forms, where once was love love is no more..................
- Koko
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Sil írta:
Mivel az első résznek akkora volt a sikere, hogy a második résszel együtt rögtön a harmadikat is leforgatták, ezért jelentheti.Phaedra/Namarie írta: ha jelenet közben van vége a filmnek, jeléentheti, hogy lesz 3. rész?
Már eleve 3 résznek tervezték a sorozatot...
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Altaris
- Nem elérhető
Phaedra/Namarie írta: ha jelenet közben van vége a filmnek, jeléentheti, hogy lesz 3. rész?
Jelenti, nem csak jelentheti. Mert nem egy interjút olvastam, ami nem is három részről, de leginkább négyről beszélt. Bár Johnny Depp örülne ha lenne akár hat rész is. szóval minden a forgatókönyvírókon múlik. pontosabban a fantáziájukon.
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Mivel az első résznek akkora volt a sikere, hogy a második résszel együtt rögtön a harmadikat is leforgatták, ezért jelentheti.Phaedra/Namarie írta: ha jelenet közben van vége a filmnek, jeléentheti, hogy lesz 3. rész?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Altaris
- Nem elérhető
Eleniel (csillaglany) írta:
Galadriel14 írta: HHŰŰŰ, megnéztem a KTK 2-t,.... ááááá... hogy le tudnám most nyakazni a forgatókönyvírót!
jelenet közepén van vége a filmnek!!!!!!!!!!!!
de milyen jól néz ki benne... óóó.... úú, és megostorozzák... á, az nagyon durva... bocs a spoilerért...
Nem vagy egyedül...
A korbácsolós jelenetnél én is majdnem lefordultam a székről. Arra gondoltam, ezek nem normálisak, elcsúfítani egy ilyen hátat? Kész.
de egyébként mielőtt elkezdődött volna a jelenet, barátnőmmel egyszerre szólaltunk meg: neki még a háta is jó... szóval...
Más. Mennyei királyság? hát nem igazán tetszett az a film. Egyszeri megnézésre pont megérte, de azt hiszem semmi több... Akkor már inkább GyU, ahol olyan szerencsétlenül szőke a haja. Akkor még nem is szerettem. Nekem a pálfordulást a KTK 1 hozta.
- cortez71
- Nem elérhető
Láttad a bővítettet? Mert azután alkoss véleményt Sokkal jobb lett tőle a film. Egyébként meg tök mind1, az a lényeg, hogy kiadja nálunk az Intercom a bővítettet digipackban! Így is elég siralmas a magyar DVDpiac (nem véletlenül Magyarország a legnagyobb kalózparadicsom...)Annedun írta:
cortez71 írta: Lányok!
Kérlek protestáljatok amellett, hogy az intercom adja ki a négylemezes Kingdom of Heaven DVD-t! Ez a változat szuperlatívuszokkal jobb a moziváltozatnál és többet is szerepel benen Orlando! Kérlek regisztráljatok az oldalon, és írjatok hozzászólást a hírhez, hogy megéri kiadni!
Itt a link:
www.dvdextra.hu/hir.php?oid=T81153647c5108718e2945f97e40446c
nem akarok OTT hozzászólni, nehogy elrontsam, de sztem ebből a filmből már egy bővítettel sem lehet jobbat csinálni... mondjuk ez csak azén véleményem, de...
- Annedun
- Nem elérhető
cortez71 írta: Lányok!
Kérlek protestáljatok amellett, hogy az intercom adja ki a négylemezes Kingdom of Heaven DVD-t! Ez a változat szuperlatívuszokkal jobb a moziváltozatnál és többet is szerepel benen Orlando! Kérlek regisztráljatok az oldalon, és írjatok hozzászólást a hírhez, hogy megéri kiadni!
Itt a link:
nem akarok OTT hozzászólni, nehogy elrontsam, de sztem ebből a filmből már egy bővítettel sem lehet jobbat csinálni... mondjuk ez csak azén véleményem, de...
szeretni és szeretve lenni
- cortez71
- Nem elérhető
Itt a link:
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Galadriel14 írta: HHŰŰŰ, megnéztem a KTK 2-t,.... ááááá... hogy le tudnám most nyakazni a forgatókönyvírót!
jelenet közepén van vége a filmnek!!!!!!!!!!!!
de milyen jól néz ki benne... óóó.... úú, és megostorozzák... á, az nagyon durva... bocs a spoilerért...
Nem vagy egyedül...
A korbácsolós jelenetnél én is majdnem lefordultam a székről. Arra gondoltam, ezek nem normálisak, elcsúfítani egy ilyen hátat? Kész.
Egyébként készült interjú mindkét fazonnal a Nők Lapja hasábjain (mármint Orlandoval és Johnnyval), amit, mondjuk, meg is tudok érteni, hálás feladat. És tök szimpinek tűntek a cikk alapján is.
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)