- Köszönetek: 2
Gondolatok
- Felagund
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nólindir írta: Hegyirabló: ...öhm, MI ? 8O
Nézz meg 1 naptárt
Február 24
szökőnap
Our knees do not bend easily
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Artemisz
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Az jó is lehet...elodyke írta: apummal egy kicsit más.. ő ojan hogyismondjam tiszteletet parancsoló!
Én pl. keresztpapámmal vagyok így...
Ő tanított/ébresztett rá arra, hogy ha vki nem reagál fél percen belül a mondandómra, még nem biztos, hogy nem hallotta.. vagyis ő nevelt kicsit türelemre.. mert ÉREZTEM, hogy mellette nem nyüzsöghetek úgy, mint szoktam.
Ő szerettette meg velem a CSENDet.
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- keshu
- Nem elérhető
édes jó anycikámmal: csak annyit tudnék mondani, h két naon- naon önfejű, makacs ember együtt él :rmad2: :bawling: :itscool:
"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"
- elodyke
- Nem elérhető
anyuval nagyon naygon jól. néha vannak összezavarodások ..akkor vannak is viták.. de amugy nagyon Jó
apummal egy kicsit más.. ő ojan hogyismondjam tiszteletet parancsoló!
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Orsie
- Nem elérhető
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Zarándok(Mist)
- Nem elérhető
a soul in tension thats learning to fly
condition grounded but determined to try
- Julcsi_
- Nem elérhető
- Géza
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"Az nevet igazán, aki utoljára nevet." - közmondás
- Artemisz
- Nem elérhető
Tinúviel!Tinúviel! írta: Nil: Én csak annyit tudok mondani, hogy a barátnőd biztosan ugyan abban a dilemmában van mint te és neki is nehéz, de biztosan meg tudjátok oldani! És a végén jót röhögtök az egészen...
Jé, Tin, én már attól féltem, Te vagy az a bizonyos barátnő!!!
Huh.. most megkönnyebbültem....
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Nahryien: Én sem tudok mást tanácsolni, mint többiek. Csak még hozzátenék valamit: Én úgy érzem itt nem azzal van a gond, hogy megbocsájt-e majd valaha (remélhetőleg, mert valószínű, hogyha megbeszélitek nem lesz gond). Hanem a bizalommal. Aki képes egyszer ilyet mondani, abban mgrendül a bizalmunk és elpattan bennünk valami. Mert titkon attól félünk, hogy egyszer újra megteszi.
Én most a barátnőmmel jártam így. Eddig azt hittem ő a legjobb barátnőm, de... nem ő az, azt hiszem. Kibékültünk, de már semmi sem ugyanaz. A bizalom elszállt. És anélkül mindennek vége.
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Zarándok(Mist)
- Nem elérhető
a soul in tension thats learning to fly
condition grounded but determined to try
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Luthin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Nem tudom, mi is történt kettőtök között valójában,de mindenképp orvosolni kell.Az ember számára a családja az egyetlen biztos háttér és ha az őket összekötő kapocs elszakad...
Mindenképp beszéljetek róla...Egyáltalán hogyan jutthatott veled idáig?
Addig is fel a fejjel.Lehet, hogy ez apukád egy pillanatnyi kirohanása volt és mostanra már meg is bánta.Remélem, így volt.
Amíg nem élem át,le sem írhatom!
Amíg nem találkoztam vele,nem szerethetem!
Amíg nem éltem,nem halhatok meg nélküle!
- Ringbearer
- Nem elérhető
biztos nagyon sok minden áll, amit mi nem tudunk, de sajnos
megtörténik, hogy az ember olyat mondd amit nem akar.
"Be the change you want to see." Gandhi
- november
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Atyám: Nincs értelme, hogy emberek között vagy!
Én: Úgy érzed..?
Atyám: Tudom.
Én: De, vérednek, fiadnak tekintesz még engem..?
Atyám: Már nem.. Már nem érezlek annak..
[Ez megtörtént.. ]
„szép s hideg, mint egy koratavaszi reggel, mely még a tél jeges fuvallatát hozza”
- Timona
- Nem elérhető
[size=9:2hralb5k]Bár lehet, hogy nem nekem kéne tanácsot adni ebben a dologban, mert még nem volt "szerencsém" ilyen szituhoz. Nálam általában kulimászosabba a dolog, megtetszik egy srác aztán más csajjal jön össze, akit persze ezért utálok, aztán amikor szakitanak igy vagy ugy, de megismerem a lányt rájövök, hogy nem is rossz fej és igy lesz a barátnőm, ha nem is a legszorosabb. (Ez már 2* is előfordult velem, és szerintem ez elég fura...)[/size]
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Nilraen
- Nem elérhető
Szerintem,ha Ő kerül majd választás elé,lehet,hogy a fiút választja.De akkor mindegy,mert egyszer úgy is bele nyugodnék.A kérdés,csak az,hogy ha a dolog fordítva történik vajon Ő is belenyugodna-e?Galadh írta: Nil: én ugyanebben a szituban voltam. Összejöttem a sráccal, a barátnőm meg besértődött. De tudom, h jól választottam, mert ha a barátnőm ezért megsértődik rám, akkor én sem értem neki annyit, és ő is ugyanúgy összejött volna a pasival, ha teheti.
És,köszönöm a tanácsokat.valahogy majd csak lesz...
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Nilraen írta: Ne mondjátok,hogy hagyjam a francba a fiút,meg,hogy felejtsem el,mert nem megy!
Dehogynem ß)
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Rabyn
- Nem elérhető
És ő mit tenne ha neked siekrülne? És mennyire tetszik neked az a fiu? Nagyon vagy csak tetszik? El tudnátok-e viselni ha egy harmadikat választana?
Ezeket mindenképpen gondold át. És ha ugy érzd meg tudnál sértődni a barátnődre, illetve ő megtudna ezért sértődni rád.. Akkor gondolkodj el azon, hogy mennyire fontos neked ez a barátság.
- Arden Borough
- Nem elérhető
Szóval az én esetemben ugy volt hogy először ugy gondoltam hogy a lány fontosabb nekem mint a legjobb barátom,ezért kicsi el is távolodtunk egymástól (mármint a barátommal), de egy idő után már nem, is nagyon állt szóba velem a lány.... bár ez egy kicsit/nagyon bonyolult dolog volt,de ez most mindegy...
Összegezve én ugy gondolom hogy nagyon gondolod meg hogy pontosan mit érzel a fiu iránt,és borzaztóan mélynek kell lenni nna az érzésnek ahhoz hogy ne a barátnődet válaszd hanem a fiut!
Örökké nem eshet...
- Nilraen
- Nem elérhető
Én egy személyes problémával szeretnék,most idepofátlankodni...
Szóval a helyzet,elég egszerű,lehet,hogy már veletek is előfordult.A legjobb barátnőmnek ugyanaz a fiú tetszik amelyik nekem.Ez most még nem jelent problémát,egyenlőre még nem is veszekedtünk a dolog miatt.De ha majd esetleg valamelyikünk összejönne a fiúval,biztos ,hogy a másik megsértődne.Én nem akarok összeveszni emiatt a barátnőmmel,mert azzal egy 3 éves barátságot tennék tönkre...
Szerintetek mit tegyek?Ne mondjátok,hogy hagyjam a francba a fiút,meg,hogy felejtsem el,mert nem megy!
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Silcucc
- Nem elérhető
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Pont egy éve kerültem fel közétek a fórumra, és azóta gyökeresen megváltozott az életem. Rengeteg barátra és hozzám hasonló gondolkodású emberre akadtam, akik befogadtak maguk közé, és ezért nagyon hálás vagyok.
Szóval köszönöm, hogy vagytok nekem, meg minden, és tudjátok, hogy nagyon szeretlek titeket!
end
pusssz!
Galádh/Fa/Askew/Galóc
"Az a sumák fajta, az sosem mondja,
csak nevetgél, hogy neki nincsen gondja,
pedig elevenen eszi meg a penész érted...
sokra képes, aki szeret téged!"
/hiperkarma/
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Rabyn írta: Egy idő után azért az ember látja, ha nincsen pénz a családban. Kisebb koromban előlünk is titkolták ha nem vol pénzünk. aztán ahogy egyre nagyobb lettem egyre többször vettem észre, hogy nincsen pénz itthon. Egy idő után már nem tudod eltitkolni ha nincsen pénzed...(
Ez tényleg borzaztó érzés, amikor megtudod, h nincs nagyon pénz a családnál...főleg ha még erről az orrod előtt veszekednek, és borzaztóakat vágnak egymás fejéhez...
- Ringbearer
- Nem elérhető
Nem tom jobban elmondani..
"Be the change you want to see." Gandhi
- Rabyn
- Nem elérhető