J. K. Rowling: Harry Potter

Több
17 éve 3 hónapja #338751 Írta: knoppm
knoppm válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Ne linkeljetek be semmit! mert veszélyeztetitek a folyamatos frissítés utáni elérést! vannak más lehetőségek is mint a nyílt linkelés!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 3 hónapja #338739 Írta: Nesi
Nesi válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Igen, én is... :roll:
Azt hiszem, tanultunk az esetből :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 3 hónapja #338736 Írta: Trithyn
Trithyn válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Niniel Nienor írta: Egyéb hely, ahol esetleg elérhető?

Még nem találtam... de ahogy ráleltem linkelem is! :P
És...mostmár sokkal óvatosabb leszek :roll:

"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".

Több
17 éve 3 hónapja #338734 Írta: Niniel Nienor
Niniel Nienor válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Egyéb hely, ahol esetleg elérhető?

Több
17 éve 3 hónapja #338729 Írta: Nesi
Nesi válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Pedig már a negyedik fejezet jött volna!... :( Túl sokáig halogattam a gépre mentést
Amúgy kifejezetten jó fordítás volt, és simán elmehetne "igazi" fordításnak. :)

Több
17 éve 3 hónapja #338727 Írta: Trithyn
Na már ki is törölték a keecsapost is :cry: -ezer bocsi annak aki használta a linket... :oops:

"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".

Több
17 éve 3 hónapja #338712 Írta: Trithyn

Sil írta:

Trithyn írta: Willow mérdföldkövekkel jobb mint Tóth-Tomi :twisted:
Mi majd kiadjuk a Willow-os változatot,mindenki azt fogja majd venni, a végén pedig feljelentjük az Animust :twisted: -najó ez csak vicc :P

Szorítsunk Willowért, együtt :P

Na igen, de állítólag Willow már nem folytatja, mások fordítják már...

Ezer bocsánat...nekem egy ismerősöm azt mondta erre az oldalra tovább fordítja(persze erről senkinek nem kell tudnia) :wink:
Ha nem lesz igazam akkor tényleg bocsánat :roll:

Több
17 éve 3 hónapja #338710 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Trithyn írta: Willow mérdföldkövekkel jobb mint Tóth-Tomi :twisted:
Mi majd kiadjuk a Willow-os változatot,mindenki azt fogja majd venni, a végén pedig feljelentjük az Animust :twisted: -najó ez csak vicc :P

Na igen, de állítólag Willow már nem folytatja, mások fordítják már...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 3 hónapja #338708 Írta: Trithyn

Niniel Nienor írta: Az Animusnak akkor lenne igaza, ha egy minőségi fordítást kapnánk a pénzünkért, de mivel sajnos nem, azért gusztustalan amit művelnek. Ha Tóth Tamás Boldizsár, vagy ki az élet, jobbat tesz le az asztalra, mint a mi fordítónk, majd akkor nyalvalyogjanak a bevételkiesésükért

Trithyn! Zseniális vagy!

Willow mérdföldkövekkel jobb mint Tóth-Tomi :twisted:

Több
17 éve 3 hónapja #338702 Írta: Niniel Nienor
Az Animusnak akkor lenne igaza, ha egy minőségi fordítást kapnánk a pénzünkért, de mivel sajnos nem, azért gusztustalan amit művelnek. Ha Tóth Tamás Boldizsár, vagy ki az élet, jobbat tesz le az asztalra, mint a mi fordítónk, majd akkor nyalvalyogjanak a bevételkiesésükért

Trithyn! Zseniális vagy!

Több
17 éve 3 hónapja #338694 Írta: Trithyn

Maedhros írta: Küldtem rivallót az Animusbnak, innentől nem érdekel. És a magyart semmi szín alatt nem venném meg, az angolt rögtön az éjféli megjelenéskor megvettem. Majd könyvtárból. Kalóz meg úgyis lesz elérhető, mert senkit nem érdekel se az Animus nyavalygása, se az index, se a többi szemétre való hírportál.

Igen... sajnos a pénz világában élünk! :evil:

Mindenki örömére rátaláltam a narod.ru-s oldal egy "új" linkjére ahol elérhető megint a fordítás...és ha minden igaz Willow fordítja is :wink:
Sokkal dizájnosabb is,no de hát nézzétek meg: kecsaap.extra.hu/files/hp7.pdf

Jó olvasgatást! :P

Több
17 éve 3 hónapja #338693 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Nekem tetszik a Gyu fordítása és szerintem a Hp nyelvezete sokkal könnyebb és egyszerűbb ezért nem értem mért nem lehet kiadni korábban.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 3 hónapja #338692 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
egyik ismerősöm ismeri a fordítót... majd megkérdezem nem tudna-e beszélni vele, de szerintem ez nem rajta múlik, hanem a kiadón... logikusan valószínűleg nem ő döntött úgy, hogy ezt most majd csak februárra fordítja le.... :roll:

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
17 éve 3 hónapja #338691 Írta: Maedhros
Maedhros válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Küldtem rivallót az Animusbnak, innentől nem érdekel. És a magyart semmi szín alatt nem venném meg, az angolt rögtön az éjféli megjelenéskor megvettem. Majd könyvtárból. Kalóz meg úgyis lesz elérhető, mert senkit nem érdekel se az Animus nyavalygása, se az index, se a többi szemétre való hírportál.

I Love still lives and grows strong
Where I cannot enter
What hope is there in my own dark world for me?

Több
17 éve 3 hónapja #338678 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Rabyn írta: Igazából ha nem volnának akkor barmok a kiadónál, hogy februárig kelljen várni akkor talán nem készülne hivatalos fordítás... Szvsz ha egy Gyűrűk Urát le lehet fordítani majdnem 5 hónap alatt akkor egy Harry Potter karácsonyra elkészülhetne...

Már bocsánat, de a Gyűrűk Ura olyan is lett. Összecsapott, át nem nézett, néhol félreérthető meg ilyenek.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 3 hónapja #338661 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Rabyn írta: Igazából ha nem volnának akkor barmok a kiadónál, hogy februárig kelljen várni akkor talán nem készülne hivatalos fordítás... Szvsz ha egy Gyűrűk Urát le lehet fordítani majdnem 5 hónap alatt akkor egy Harry Potter karácsonyra elkészülhetne...

[size=9:o6usfyfb]El is készülhetne. Anno az ötödiket, ami a legjosszabb könyv, és szintén júliusban jelent meg angolul, december elején hozta ki a kiadó, csak aztán rájöttek, hogy nem biznisz kiadni Pottert karácsonyra, mert elviszi az egész decemberi forgalmat. Értsd: minden gyerek azt kap ajándékba, ahelyett, hogy a szülő más könyvet venne. Viszont ha nincs Potter, adott pénzösszeget akkor elkölti más könyvre, megvan a karácsonyi forgalom, és februárban így is úgy is megveszi a Pottert, mert mindenki megveszi. Dupla bevétel, erről szól az egész. [/size]

500 :D

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
17 éve 3 hónapja #338657 Írta: Rabyn
már én se tudom leszedni:/

Tulajdonképpen tökjó lett volna ha a teljeset teszi fel. :D mert azt letöltöttem volna.

Több
17 éve 3 hónapja #338655 Írta: Niniel Nienor
Nem ismeri valaki ezt a fordító gyereket?? Sajnálom nagyon, hogy egyesek hülyesége miatt ilyen helyzetbe került! Meg nagyon kéne az a jelszó...

Több
17 éve 3 hónapja #338639 Írta: Trithyn

Rabyn írta: Én úgy tudom csak nálunk adják ki ilyen későn.

Az utolsó ötben benne vagyunk...valahol olvastam

Több
17 éve 3 hónapja #338638 Írta: Rabyn
Én úgy tudom csak nálunk adják ki ilyen későn.

Több
17 éve 3 hónapja #338637 Írta: Trithyn

Snuffles írta: De nem az van, hogy nem adhatják ki korábban? Mert akkor még többen megveszik az angolt és az megintcsak plusz bevétel.

Minden erről a hülye pénzről szól a mai világban...szörnyű :evil:

Több
17 éve 3 hónapja #338636 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
De nem az van, hogy nem adhatják ki korábban? Mert akkor még többen megveszik az angolt és az megintcsak plusz bevétel.

"Well, I'm back."

Több
17 éve 3 hónapja #338635 Írta: Rabyn
Igazából ha nem volnának akkor barmok a kiadónál, hogy februárig kelljen várni akkor talán nem készülne hivatalos fordítás... Szvsz ha egy Gyűrűk Urát le lehet fordítani majdnem 5 hónap alatt akkor egy Harry Potter karácsonyra elkészülhetne...

Több
17 éve 3 hónapja #338607 Írta: Trithyn

Sil írta:

Rabyn írta: ha nem letöltöd csak megnyitod akkor nem kér jelszót.

Neked valami gyorsítótáras verziód lehet, azért nem kéri. Akinek kell a 19. fejezetig, szóljon. Elővigyázatosságból lementettem, amikor láttam, hogy a nagyeszű Indexesek rámentek a témára, ráadásul főoldalon (onnan csak idő kérdése volt).

Nekem elküldenéd... nagyon megköszönném! :wink:

Hát igen, az Index már csak ilyen...nem csalódtam bennük! :evil:

Több
17 éve 3 hónapja #338603 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Rabyn írta: ha nem letöltöd csak megnyitod akkor nem kér jelszót.

Neked valami gyorsítótáras verziód lehet, azért nem kéri. Akinek kell a 19. fejezetig, szóljon. Elővigyázatosságból lementettem, amikor láttam, hogy a nagyeszű Indexesek rámentek a témára, ráadásul főoldalon (onnan csak idő kérdése volt).

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 3 hónapja #338601 Írta: Snufi
Nekem akkor is kéri. :( Na, majd megpróbálom a többi böngészővel, ami még a gépen van. Aztán ha nem, hát nem.

"Well, I'm back."

Több
17 éve 3 hónapja #338599 Írta: Rabyn
ha nem letöltöd csak megnyitod akkor nem kér jelszót.

Több
17 éve 3 hónapja #338572 Írta: Snufi

Rabyn írta: Nemazért de én le tudom szedni... legalábbis megnyitni engedi és így tudom olvasni is:)

Leszedni még mindenki tudja, de most néztem, nekem kéri a jelszót. És az alohomora sajnos nem nyitja... :P

"Well, I'm back."

Több
17 éve 3 hónapja #338571 Írta: Snufi
Találjuk ki, hátha :P
Vagy írjunk neki egy mailt, hátha... Több hátha nem jut eszembe. Én ígyis-úgyis megveszem az eredeti magyar fordítást és azt is ugyanúgy elolvasom. Kalózfordítás ide vagy oda.

"Well, I'm back."

Több
17 éve 3 hónapja #338570 Írta: Rabyn
Nemazért de én le tudom szedni... legalábbis megnyitni engedi és így tudom olvasni is:)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.278 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére