Szinkron?

Több
22 éve 2 hónapja - 22 éve 2 hónapja #76030 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Szinkron?
Aki az egy, három, öt, hét CD-s verzióhoz akar feliratot, az ne tőlem kérje, mert az enyémet is csak vmi valai csoda folytán lehetett megszerkeszteni. A többivel nem boldogulok, és a lejátszás sikeressége attól is függ, milyen lejátszóval játszod a filmet. 8O Bocseszka mkitől...

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #75649 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Szinkron?
MINERVA!!!!
ÉLJEN! ÉLJEN!!!!

EZ NAGYON erhmmm.. KIRÁLY! :mrgreen:
Sajna nekem meg nincs cd, csak a gépen van, és egyáltalán enm akar feliratot játszani hozzá. Na de majd egyszer veszek cd-t...
(megj: egyébként vigyázzatok, mert a 700 megás (nak látszó!!!) cd-k RENDRE 650 megásak!!!!!!!!) :mrgreen:
Tök jó elolvasni az összesítettet, mert a csomó szuper régebbi poént már el is felejtettem szinte :) :) :)

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #74764 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Szinkron?
A parodia feliratok jelenlegi verzioi megtalalhatoak a www.tolkien.hu/misc/sub cimen.
Ez termeszetesen csak a 2 CD-s verzioval mukodik.
Ket javasolt lejatszo program:

files.letoltes.com/multimedia/bsplay488.exe
files.letoltes.com/multimedia/mdvdp12.exe
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #74754 Írta: Minerva

Svindler írta: Minerva: ha gondolod felteszem a weblapra, es mindenki letoltheti maganak...

Amugy amikor Gandalf leesik a hidrol akkor nem ugy volt, hogy majd azt mondja: Varjatok! Csak elestem...
Most meg az all ott: Etessetek meg az aranyhalamat
(azt hiszem at fogom irni a sajatomat, mert az elobbi jobban teteszik ;) )

Svin. Bocsánat! Helyenként a saját verzióm van ott. :) Oké, tedd fel, azt megköszönném. De sajnos nem mindenkinek működik, csak a 2 CD-vel rendelkező emberkéknek. :(

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #74753 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Szinkron?
Minerva: ha gondolod felteszem a weblapra, es mindenki letoltheti maganak...

Amugy amikor Gandalf leesik a hidrol akkor nem ugy volt, hogy majd azt mondja: Varjatok! Csak elestem...
Most meg az all ott: Etessetek meg az aranyhalamat
(azt hiszem at fogom irni a sajatomat, mert az elobbi jobban teteszik ;) )
Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #74710 Írta: Minerva
Figyelem! A lejátszó és a felirat fent van az emilcímemen! (csak a 2 lemezes filmverzióhoz jó a felirat, de magában is érdemes elolvasni. :mrgreen: )
minerv@freemail.hu , jelszó: minerva2001
(Ennyi embernek nem tudom elküldeni, de szedjétek le, és használjátok egészséggel! ;) :mrgreen: )

Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja - 21 éve 7 hónapja #74318 Írta: Minerva
Megszerkesztettem az eddigi szinkronos részeket felirat formájában, sajnos csak Vplayerhez jó, akinek kell, szóljon, elküldöm, meg a lejátszót is.

Téma zárolva.
Több
22 éve 2 hónapja #72727 Írta: Minerva
Samuék a kukoricásban.
Samu: Hol vagy, Frodó?
Frodó: már brunyálni sem lehet nyugodtan?

Bocsi, ez szemét volt. :lol: (és gyengus)

Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #71993 Írta: nazgúl
nazgúl válaszolt a következő témában: Szinkron?
JAJ, MÉG VALAMI!!!! HA lehet, mindenki a FILM, ill. az arckifejezések alapján írja át a párbeszédeket! Ez fontos, mert így lesz az igazi! (Akinek nem inge, ne vegye magára.)

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #71991 Írta: nazgúl

Alkottam. Bilbó partija. (Szauron + eljegyzés majd jön még)

B: (kezet ráz vkivel) Hello, jó, hogy itt vagytok. (továbbmegy) Na menjetek a picsába!
F: Samu, nem mész táncolni?
S: Tudod, hogy csajokkal nem kezdek.
F: Baszd meg, kell a helyed! Húzzál!
B: A bokorból... két hatalmas szem meredt ránk. Elképzelni nem tudtuk, mi lehet az. Közelebb mentünk, és ott volt egy nagy szőrös segg. (kislány furán veszi a levegőt) A rajta lévő szemek riadtan néztek ránk, aztán hirtelen... Pfuuuu! (kölkök megijednek) és mind elájultunk!
T: Az nem jó, vastagabbat! (bemennek a sátorba) Te kezded!
P: Azt mondtad, te kezded.
T: Nem, te!

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #71847 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Szinkron?
nazgúl:
kua durva, de iszonyatosan jó....halálra röhögöm magam :mrgreen: :up: :evil2: :cross: :mrgreen:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #71835 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Szinkron?
Sziasztok!

Én is csináltam egyet.Nem éppen Shakespeare de elfogadható:

Az a jelent amikor Boromir és Frodó együtt vannak az erdőben (a végén):

Boromir: Közülünk egyikünknek sem kellene egyedül csámborogni, legkevésbé neked! Még szemet vethetnek rád az orkok! Frodó? Rég el akartam mondani. Tetszel, napról napra jobban. És alig bírom tekintetemet elfordítani tőled. Elmehetnénk egyet pizzázni. Végzet Hegye Hut-ba. Szerelmes Szauron menü…

Frodó:
Tudom, mit akarsz. Jól hangzik, de én már Samuval megyek oda. Fellángolt sz. menüre.

Boromir:
Samuval? Mikor? Én nekem nem sürgős. Mondjuk a Király visszatér utolsó fejezetében.

Frodó:
De akkor már hulla vagy!

Boromir:
Tényleg! Affene, hogy én hogy utálom Tolkient! Nem hogy veled soha nem hagy kettesben, a fejezetekben és még képes megölni. Bezzeg neked mindent lehet!

Frodó:
Nekem se lesz gyűrűsujjam!

Boromir:
De te a főhős vagy! Nekem pedig nem szabad az érzéseimet kiönteni! És pont előttem mondod, hogy Samuval mész pizzázni, és nem velem?
FRODÓ!!
Velem jössz pizzázni vagy együtt halunk meg! Vagy Samu! De én veled maradok az biztos!
Szereted a pizzát!

Frodó:
Nem!

Boromir:
Szeretsz engem?

Frodó:
Nem!

Boromir:
Azért nem kellett volna pont a tökömbe! Ugyis itt hagysz a sz*rban! Samut is megcsalod Szauronnal és még el is jegyzed!! Van pofád? Te………………………… félszerzet!!

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #71682 Írta: nazgúl
Nos, újra itt. Írogattam kicsit, végeredmény a kukoricás rész, és egy jó este nekem. (PIPPIN MONDATA HALÁLI!!! Úgyis rájöttök majd melyik.) Ja, a Caradrast meg átírtam kicsit, és Móriát is elkezdtem. És van még egy hozzáfűzni valóm ez utóbbihoz: Bele kéne venni a történetbe, hogy Pippin még soha életében nem látott sziklafalat. Csak hogy tudjátok, mert írtam olyan mondatokat is, amik az eredetiben egyáltalán nincsenek, viszont szájmozgásra nagyon jól kijönnek - itt Gimli "Az ott" mondata. Remélem elég érthető voltam, ha nem, sebaj, majd összekapom magam, és amikor éberebb leszek, megfogalmazom rendesen. Tsók!

Kukoricás

S: (magában) Hö? Hová lett? Csak nem ment el azzal a vén kujonnal?! Elhagyott! Elhagyott! (fennhangon) Frodó?! Frodó! De megijedtem!
F: Mitől, Samu?
S: Hogy elhagytál.
F: Hogy elhagytalak?
S: Hogy elmentél Zsizsikkel... hogy lerázz engem.
F: Megint a féltékenység beszél belőled!
Pippinék bezuhannak a képbe
P: Frodó? Trufa, itt a hugi!
T: Hello, Frodó!
S: Ne tapizd! Ugye nem nyúlt hozzád?!
T: Nesze.
S: Megint répás partit csaptatok!
Zsizsik gazda a háttérből perverz, éneklő hangszínnel: Aki bújt, aki nem, megyek!
T: Jó ez az új játék!
P: Igen, csak kár hogy az öreg rövidlátó! Attól félek, nem a répát találná el a kaszával!
T: Szerintem nem is arra célozna!
lezuhannak
P: (örömmel) Ó, egy rakás szar!
T: Oahh, bazmeg, de büdös a lábad!
S: Most mostam meg, nem lehet büdös.
T: Mi?? Én láttam. Tudod, mi van rajta?
S: Na mi?
P: Gomba!

Caradras+Mória eleje

Caradhras

L: Furcsa hangokat hoz a szél.
G: Ez Szarumááán!
A: Ne üvöltözz, bazmeg! Ránk szakad a hegy!
G: JÓÓÓ!
(hegy rájuk omlik)
B: Hát nem megmondtuk!? Hogy dögölnél meg. A büdös kurva anyádat! (ezt az utóbbi mondatot ajánlom mindenki figyelmébe, akinek megvan a film. Én szanaszét röhögtem magam rajta. :) )))
A: Igen, igazad van! Szerintem le kéne lőni.
Gi: Arra még ráérünk. Előbb vigyen le minket innen. Aztán közösen kiheréljük.
Szarumán hangja: Kínzás... Tudod, hogy a törpök a kiherélés mesterei. Van egy jó kis pinceklubjuk erre a célra. Nagyon félsz... És nagyon fázol, nem? Ott jó meleg van... Nagyon meleg...
G: Leviszlek titeket, ha nem bántotok. Frodó?
F: Majd meglátjuk.
G: Rendben.

(Pippin: Én még mindig nem tudom, mi az a sziklafal!)
Gi: Az ott!
P: Ennyi az egész?
F: (belelép a vízbe, magában:) Hogy került ide ez a víz?!
Gandalf kéjelgő hangokat kiadva tapizza a falat, a háttérből megszólal :
T: Ez meg mit művel?
P: Lehet, hogy ő se látott még sziklafalat.)
G: (mintha nem csinált volna semmit) Öö... Hol is van a Hold?
(Kivilágítódik a kapu)
Gi: (feje) Aaaaaa!
G: (feliratot magyaráz) Ez a híres Moria-bár kapuja. A flancos neonfelirat a klub büszkesége.
T: Honnan kapja ez az áramot?
G: Egyszerű. Van bent egy generátor.

Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #71324 Írta: aieless
NAAAAAZGÚL!!!!
Hát vazze, ezért aztán megérte várni :) :) :)
Az a legjobb, mikor Gimli bizalmasan Frodó vállára teszi a kezét, és elkezd suttogni: ,,Frodó, gyere ide egy kicsit! El kell mennem szarni, megvárnál? "
ESZMÉLETLEN!!!!

We still can find a way
Even cold November rain
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #71224 Írta: nazgúl
Nosh, nazgúl él és virul! PEdig már azt hittétek, megszabadultatok, mi?! :twisted: És, termeltem is ma egy kicsit, egy kis Lórient, és egyberaktam az eddig meglevő Lórienekkel. ;) Ja, és van, ahol csak oda írtam szöveget, ahol látszik, hogy beszélnek az emberkék!

Lórien, ahogy menetel a társaság

Gimli: Frodó, gyere ide egy kicsit! El kéne mennem szarni, megvárnál? Félek, hogy meglesnek. Odalopódznak a bokorhoz, és mikor leguggolok, meglátják az ülepemet. És kiröhögnek.
Frodó: (magában) De undorító! Gimli seggén szemek vannak! Remélem Samu nem tudja, hogy tudom! Rögtön megölné Gimlit. Úristen, hova kerültem!?
Gimli: Igaz, hogy már nagyon kell, de egy törp... sokáig bírja.
Haldír: Furcsa szagokat hozott a szél.
Gimli: (erre a végszóra és Gimli arckifejezéséhez kizárólag egy egyértelmű hangeffekt társulhat!!! ;) )
Aragorn: Elnézésedet kérjük. Bár fáradtak vagyunk, próbálunk viselkedni. De ezzel a törppel nem egyszerű.
Gimli: Dugába dőlt a tervetek! Nem láttatok semmit!
Haldír: Asszed érdekelnek a szemek a seggeden?... hagyjál már! (elbambul)
Frodó: (szintén bámul) Ő is tudja!?
Haldír: Te meg mit nézel?
Frodó: Egyre kevésbé tetszik nekem ez az erdő.

Celeborn+Galadriel megjelenik

Celeborn: (nagyon lassan, nagyon artikulálatlan hangokat ad ki magából - szájmozgás szerint)
Galadriel: Bocsássatok meg neki. A legutóbbi csatában kivágták a
nyelvét. Azóta nem tud beszélni. Pedig ő beszélt a legszebben. A szemeimről, amik olyanok, mint két tiszta tó. Igen...A legkékebb tavak.
Frodó: (magában) Ez is a szemekkel jön! Bolondok mind. (G. rámereszti a szemeit:) Ááááá!

Legolas: Túl nagy itt a csend.
Vki(talán Trufa): Ne parázz már folyton!
Legolas: Nem hallgattok rám. De az orkok mindenütt ott vannak.

Boromir: Frodó visszautasított... Már másodszor... Tudod, nem gondoltam volna, hogy ilyen gyenge vagyok. Pedig a mama is megmondta. Nem hittem neki. Nehogy leülj!
(Aragorn leül) Azt hittem, viszonozza... De amikor Móriában hátulról átöleltem... ő elkezdte verni a hátamat, és üvöltött velem... Ő téged szeret. (A. felkapja a fejét) Annyira kívánom. Lelki szemeimmel látom az ágyat, benne Frodó és én... Először odakötözném az ágyhoz... fognám a korbácsot... és megkapná a magáét.
Aragorn: Az tényleg jó lenne. Hát ja.
Boromir: Igen... Csakhogy Samu is itt van. Megöl, ha bármivel próbálkozol. Úgyhogy ha kell valami, csak szólj.

Galadriel lábmosása

G:Akarsz velem fürdeni?
F: Abban a kis tálban?
G: Ha bölcs lennél, nem kérdeznél ilyet. Mert a tálnak mélyen van az alja. Ha sokat öntök bele, tele lesz, ha keveset, félig, és ha semennyit, akkor üres marad

Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #70735 Írta: aieless
VISSZATÉRTEM!!!
Nagyon jó látni, hogy vvvvvvvvééééégre valami működik a topicban :)
A hiányztó részek öszeírásáért pedig: LE A KALAPPAL!!
Ettől lett némi ihletem, de majd később..
Viszont nazgúl még egyszer mondott valamit Boromir halálához:

*Aragornék harcolnak, hallatszik Gondor kürtje*
KÜRT: BÚÚÚÚÚ BÚÚÚÚÚÚÚ!!!!
L: Jön a vonat!
A: Lekéssük!
*rohannak mint állat*

Szóval, ez nazgúl ötlete, majd én is írok (tudom, ezt már hallottátok :) )

We still can find a way
Even cold November rain
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #70537 Írta: Minerva
Látom, sikerült mkit elijeszteni.
Vagy remélem, azért nincs itt senki, mert mindenki alkot. :)

Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #70088 Írta: Minerva
Köszönöm, köszönöm mindenkinek, édik vagytok!
Most is hoztam vmit... de sajna nem az, amire gondoltok. :)
Összegyűjtöttem, mely részek nincsenek még kész, ezeket kellene még megírni. Zárójelben az első/utolsó mondat, ami MÁR/MÉG NINCS meg.

- Galadriel bevezetője;
- Bilbó és Gandalf beszélgetése (Bilbó: "Nem vagyok itthon) -> a buli kezdetéig ("Ez egy emlékezetes este lesz!");
- Bilbó a trollokról magyaráz a gyerkőcöknek;
- Gandalf és Bilbó búcsúzkodása ("kitaláltam egy befejezést a könyvemnek") -> Gandalf Isildur tekercseit olvassa ("A titkot most már csak a tűz mondhatja el.");
- Gandalf elmondja Frodónak a Gyűrű történetét ("Titokban van? Biztonságban van?") -> Frodó: ("Nem beszélünk róla soha többet");
- Samu parázik, hogy túl messze lesz az otthonától, ha még 1et lép; -> Szauron Frodónak magyaráz Bríben ("Nem bújhatsz el!");
- Aragorn a nazgúlokról magyaráz (Frodó: "Mik ezek?") -> elindulnak (Samu: "Meglátogatjuk a tündéket!);
- Szarumán a toronyban & a fák kidöntése -> Frodót ledöfik (Samu: "segíts rajta, Vándor!");
- Arwen a gázló után ráolvas Frodóra ("Frodó, ne add fel blablabla") -> Gandalf és Elrond beszélgetnek (Elrond: ..."ő a száműzetést választotta.");
- Aragorn és Arwen a hídon (Arwen: "az árnyék még nem borított be sem téged, sem engem") -> tanács (Elrond: "egyikőtöknek meg kell ezt tennie.");

- Bilbó és Frodó búcsúzkodnak -> Charadras, Szarumán beszél ("megkockáztatjátok a még veszélyesebb utat?");
- Mória falainál (leszámítva a Bugás részt :lol:) -> a csarnokig (Gandi: "egy kicsit több fényt kockáztatok meg.");
- Pippin esete a csontvázzal -> Khazad-dúm hídja (Gandi: "Nem jöhetesz át!");
- Gimli Lórienben ("a szemem mind a sasé" etc.) -> Galadriel üdvözli Frodót ("aki maga is látta a szemet...");
- Szarumán Lurtzcal kommunikál -> Trufa megkérdezi, hol van Frodó (kiv. Aragornt és az új KRESZ-t :lol:);
- Boromir és Frodó-féle incidens onnantól, hogy Boromir azt mondja: "Mindannyian félünk, Frodó!";
- Trufa és Pippin el akarják bújtatni Frodót -> Boromir meghal :( :( :cry: ;
- Frodó és Samu "fináléja".

Huh... *nyújtózkodik* Remélem, érthető volt, és nem hagytam ki semmit.

Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #69856 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Szinkron?

Minerva írta: *odakint*
Aragorn (Khirály ]:-] ) : Legolas, te hagytad a banánhéjat
a hídon?
Boromir: Ne rágalmazd megint a tündét! Biztos te voltál az,
csak rá akarod kenni!
A: Ne üvöltözz velem, wazze, én Khirály ]:-] vagyok! És nem
láttam banánt már vagy hetven éve!! Úgyhogy fogd be a
szád, Boromir! Legolas! Gimli! Ti voltatok azok a
banánhéjjal? (Samunak) Tudom, hogy te ártatlan vagy, Samu...
Viszont Frodó... (irrrtó fenyegetően ;) ) Frodó!!!

Bruhahaha....!!! :lol: Úgy is mondhatnám: ez Khirály volt! :arrow: ]:-] Banánhéj.... *hozzáképzeli az Aragorn/Boromir üvöltözős jelenetet* :lol: :lol: :itscool:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #69831 Írta: Minerva
Sehol senki? Na jó...

Alkottam... :P :P :P :P (Aztán nem megkövezni!)
Móriában, a balrog jő...

Gandi: Nem tudsz átjönni!
Frodó: Gandi!
G: Megígértem a kölköknek, hogy ma este balrogszárnyat
vacsiznak! Különben is, a fekete szín már a MÁSODKORBAN
lejárt! Majd megmutatom neked, hogy A FEHÉR... SZÍN... A
LEGMENŐBB!!!
Balrog: Hörrhörrhörr...!!! [jelentése: ***** a ***** és
***** a ***** anyádat, Gandi!]
*zuhanás előtt*
G: Majd etessétek meg az aranyhalam!
F: Geronimooooooooooooooooo!!!!!!!!!! (:P)
*odakint*
Aragorn (Khirály ]:-] ) : Legolas, te hagytad a banánhéjat
a hídon?
Boromir: Ne rágalmazd megint a tündét! Biztos te voltál az,
csak rá akarod kenni!
A: Ne üvöltözz velem, wazze, én Khirály ]:-] vagyok! És nem
láttam banánt már vagy hetven éve!! Úgyhogy fogd be a
szád, Boromir! Legolas! Gimli! Ti voltatok azok a
banánhéjjal? (Samunak) Tudom, hogy te ártatlan vagy, Samu...
Viszont Frodó... (irrrtó fenyegetően ;) ) Frodó!!!

ÍÍÍÍJJJJJJ! Naon gáz lett? :roll:

Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #69745 Írta: Minerva

Telumehtar írta: Minerva:Nem zavar hogyha én elkezdem irni a Te és az én történetem közti szünetet?????

Persze, hogy nem. Csak nyugodtan. :)

Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hónapja #69642 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Szinkron?
Minerva:Nem zavar hogyha én elkezdem irni a Te és az én történetem közti szünetet?????
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #69068 Írta: Telumehtar
Na ime egy uj adag (nem biztos hogy a legjobb mert fejböl probalom irni....)

A Szövetseg Lothlorienben:

Gimli: Ne maradjatok le szeeep hobbitok!Azt beszelík hogy egy ven szatyor lakik ezek a fak alatt.Egy ven tündebanya elviselhetetlen lehelettel.Mindenki akihez beszelt elajult a szaja szagatol.
Galadriel Hangja:Frodo!
Gilmi:....es nem latta tobbet oket senki.
Galadriel Hangja:Hozzam jöttel Dragaszagom, ize nem is ez a szövegem...Na mindegy te vagy a Gyürühordozo aszt csa.
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #67825 Írta: Minerva
qrva jó volt, TElu! :lol: :lol::lol::lol::lol::lol:
:lol: :lol:
Ahem... Nazgúl nyomdokait követve mi is írtunk a kis baráti körrel egy kis... :P :P :P :P :P 8O :x (Bocs, ha már vki írt ilyet... Vagy csak nekem van déja vu-m? :mrgreen: )

A Zsáklakban, Frodó, Gandalf és Samu

F: Vedd el, Gandalf! A Gyűrű lesz a jelképe!!
G: Nem, Frodó!
F: El kell fogadnod!
G: Ne ajánld fel nekem!
F: De én neked ajándékozom!
G: Ne kísérts, Frodó! Nem veszem el! Nincs kedvem meghalni! Értsd meg, Frodó! Szeretném elvenni, hogy jót cselekedjek veled... De Samu megölne, ha próbálkoznék. Olyanokat tenne velem, hogy elképzelni is borzalmas.
F: De nem maradhatok örökké szűz!
G: Nem, nem maradhatsz!
F: És mit kell tennem?
G: El kell menned, de gyorsan.
F: Hová? Hová kell mennem?
G: Menj el Bríbe! Ott biztos nem maradsz szűz sokáig...
F: Brí... És veled mi lesz?
G: Én is ott leszek. Csak nem képzeled, hogy elmulasztom?
F: És biztos, hogy ott...
G: Nem tudom, Frodó. Nem tudom a választ. De a rendem vezetője szerint tuti hely, és ő bölcs és hatalmas. Bízz benne Frodó! Ott tudni fogják, mit tegyenek... A Zsákos nevet magad mögött kell hagynod! Nem lenne jó, ha ha szégyent hoznál a Megyére. Csak nappal utazz, és kerüld el az utakat!
F: Legalább elviszem a Gyűrűt is Szauronnak.
G: Kedves Frodó...
F: A hobbitok igazán nem mindennapi teremtmények. Egyszer félénkek, mint a tündecsajok, néha meg még száz év után is folyton *az* jár a fejükben. (Samu motoz) Bújj le! (elkapja Samut) Átkozott Csavardi Samu! Hallgatóztál?!
Samu: Dehogy hallgatóztam, Uram! Igazán! Csak a sövényt nyírtam az ablak alatt, komolyan!
G: Egy kicsit késő van már a kertészkedéshez, nem gondolod?
S: Beszédet hallottam!
G: Mit hallottál? BESZÉLJ!!!
S: S-s-semmi fontosat! Csak valamit a szüzesség elvesztéséről, perverz hobbitokról, és még valamit rólam is... Kérem szépen, Gandalf Úr! Ne bántsa Frodó urat! Ne csináljon vele semmi... természetelleneset!
G: Ne? Na jó, lehet, hogy nem fogok. Meghagyom neked! Nekem már úgyis ott van Bilbó...
(másnap) Gyerünk Csavardi! Ne maradj ki a buliból! Legyetek óvatosak mindketten! Az ellenségnek sok kémje van. Madarak, vadállatok... Ugye van nálad elég...? (Frodó a zsebére teszi a kezét) Soha ne felejtsd el felvenni! A Sötét Úr szolgáinál sosem tudni, mit terjesztenek. Ja, a Gyűrűről. Vésd az eszedbe, Frodó! Azt kell mondanod, hogy adminisztrációs hiba történt. Nem szabad megtalálniuk.

Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #67738 Írta: Telumehtar
aieless: Már meg is van a történetből 2 mondat...

Trufa:(annál a jelenetnél amikor megy a tünde mnyúzik és Legolas mondja hogy Gandalfot siratják)
Mit mondanak benne?
Legolas:Honnan tudjam wazze????Mit vársz tölem szőke vagyok nem látod....

Na jó ez kicsit hüleség...

Ja és aieless:Nem jössz a talira???? :cry: Kááár...
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #67320 Írta: Telumehtar
Alkottam 1 kicsit....
Lehet kikritizálni lehet dicsérni csak könyörgöm mondjatok véleményt...

Hm....Gandalf megérkezik a Megyébe:
Gandalf:(énekel) Gyujt, sziv, lenttart, kipufog, gyujt sziv láttad kipufog...
Frodó:Bepiáltál...
G:Egy mégus nem piál be csak ugy Zsákos Frodó, legfeljebb ha valami nagy buli van.
F:(Nevetnek mind a ketten, Frodó Gandalf szekerére ugrik és megöleli)
Jo ujra józannak látni Gandalf!!
G:Csak nem képzelted hogy kihagyom Bilbó drogos partyát?
F:Mi ujság a világban?Mondj el mindent...
G:Mindent? Hülye vagy?Hm... a kiváncsiság és a hülyeség a törpökre vall...(Magában:Tudtam!!!) Mit is mondjak....a tündék még mindig a körmeiket ápolják és a hajukat fonják a törpök meg ezzel csesztetik öket...A hobbitokról meg senki sem tud mert olyan jelentéktelenek vagytok...
Hobbitok:Nézd ez Gandalf!Nyirjuk ki!!!
(Gandalf nézi a táblát: "Velkám tu dö Múlen Rúzs")
G:Oh..a drogos party.És hogy van a vén adócsaló?Kifizette már azt az 1 milkót a MATÁVnak?
F:Ismered Bilbót!Soha egy fillért sem adna oda az ilyen szervezeteknek...
G:Nos, igazad van remélem jó sok pipafüvet vett...
F:A fél Megyét ellátja vele...
G:Az király wazze..
F: De szerintem rejtegeti az LSD-t...
G:Oh tényleg???
F:Jol van, tartsd csak meg a titkaidat.De tudom hogy hoztál neki LSD-t speedet meg cannabist...
G:Cannabist?
F:Igen azt! Különben nem lenne olyan vadkenderszagú a szekered..
G:Nem tehetek róla hogy én szállitom a Bakacsin erdöböl Szarumánnak a Cannabist...Vén függö az öreg....Megkostolhatos ha akarod a füvet...
F:Hm...kösz nem...még nem reggeliztem, és nem vagyok Drogos mert az apám volt...
G:Na persze....
Hobbit Kölkök: Gandalf!Gandalf! Atomrobbanás?Gandalf!

Na ennyi...milyen lett?
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hónapja #66455 Írta: aieless
Atyaég, hogy micsoda pangás van :)
Fantörpikus előadásommal elértem, hogy két ember belátogasson a topicba :) :) :)
De azért én a háttérben gondolkozom ám! (azt is szoktam :) )
Volt nazgúllal pár ötletünk az eltűnő pónikról :)

Pl: Samu elbúcsúzik Bugától:

S: - Ég veled, Buga.
A: -Samu, francnak kell olyan ló, ami mindig eltűnik. *rácsap Bugára* Anyádat, Buga!

We still can find a way
Even cold November rain
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #64593 Írta: Mya Leeroy
Mya Leeroy válaszolt a következő témában: Szinkron?
Sziasztok!

Estel: nagyon jó ez az oldal! :wink: Nekem megvan itthon a film és egy csomószor próbáltam leirni szöveget, de olyan érthetetlenül beszélnek néha!

...Much that once was is lost, for none now live who remember it...
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #64478 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Szinkron?
A film angolul jobb... egyébként megtaláltam a teljes szövegkönyvet is hozzá: www.femgeeks.net/tolkien/fotrscript.html

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #62002 Írta: aieless
Ó, ez a cenzúra!!! Hol itt a szólásszabadság?? :mrgreen: Szóval először k*csög akart lenni. Na! Csakazéris!

We still can find a way
Even cold November rain
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.424 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére