Szinkron?

Több
22 éve 5 hónapja #61773 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Szinkron?
Na írtam egyet!!!
A Tanács: (aki teheti, nézze filmmel együtt! )

B: Itt mindenki tökkelütött *drámai hang* nemcsak a tündék, de az egomán királyok is. vagy ott az a kis buzi törp *Gimlit mutatják*. Gusztustalan népség az egész Tanács! te is hányadék vagy kis hobbit!*Frodót mutatják* Szerencsétlen hülyék. Még tízezer Britni sem tudja ezt alulmúlni. Ezt az ostobaságot!
L:-Elrond szerint fogd be a pofád! Többiek,*körbenéz* szerintem nyírjuk ki!
G: - Jó, de téged is!
B:- Miért töritek magatokat, töketlenek? Kit érdekel ez az egész szar?!
G: -Méghogy töketlen!!!! nekem igenis van!
Tündék: - Na mutasd csak!!
Törpök: -De igenis van nekünk. nektek nincs!
Tündék: -nekünk van! Gimlinek nincs!
F: -Szerintem sincs.
-Szerintem tényleg töketlen.
-Bár biztosra nem tudom.
G: - Nahát, tényleg nem? Majd én segítek felfedezni.
A:- Hú, az aztán kurva jó buli lesz! (ez a ,,Ha életemmel.." helyett :) :) :) Tiéd a hmm... kardom.
L: - meg az én erhmmm.. íjam.
G:- És az én erhmm.. fejszém.
B:-Nana, szerintem az neked nincs. Ha a tanács nem hiszi, Gondor akkor sem tágít ettől.
S: -Hé! ha bármivel próbálkozik Frodónál, megölöm!
E:- Jólvan, ezt még fogjuk párszor hallani. Hiszen még akkor is elmondod, ha kivételesen senki sem próbálkozott.
P+T: -Szar ez a szín Elrond! *Elrond csúnya pofit vág* Minket is érdekel ám ez a fogadás!
T: Biztos jó buli lesz, ha van ennyi.. kard... fejsze... íj... izé.
P: Erre befizetek.

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61755 Írta: aieless
OK, akkor elküldöm Lamoraknak (majd átdolgozom a túlzottan fórumos utalásokat, pl: ,,,megkértük Svindlert - na tudjátok, akinek olyan izé.. bohóc az avatarja" :mrgreen: :mrgreen: )
Írtam (irodalom - angol- kémia órán) még egy kicsit. Itten jön:
Ez viszont már tényleg kissé komyoltalan lett. nem tdom, mi a szint, de sztem ilyen baromálat topicról nehéz komolyan beszélni :) :)

A szereplők karakterei viszont alapvetően megegyeznek a paródiákban megismertekkel. Ezek már annyira a szívünkhöz nőttek, és beépültek a fórum köztudatába, hogy szerintem eszünkbe em jutott a megváltoztatásukon gondolkodni. A régi ,,jó" ismerősöknek úgyis mindenki örül. Így hát kedvenceink továbbra sem dicsekedhetnek túl magas intelligenciahányadossal, és ez a probléma az esetek túlnyomó részében Frodónál kiválóan tanulmányozható. Aragorn továbbra is Király - de nagy K-val ám!_, gyakran kinyilvánított egoizmusa még mindig határtalan, és az ,,Én Király vagyok!" kezdetű, roppant velős és tartalmas véleményének bárhol és bármikor szívesen hangot ad. legolas továbbra is a legszebb (de legalábbis a saját véleménye szerint az), és meg is tesz mindent szépsége ápolására. Ám valljuk be, Gimlihez fűződő viszonyát továbbra sem neveznébnk barátinak.. sőt.

Nazgúl!! ÍííííííííÍÍÍÍÍÍÍÍÍíííííííÍÍÍÍÍíírjál!!!

We still can find a way
Even cold November rain
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61409 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Szinkron?
Tudod, aieless, ha csak mi lennénk ott, akkor azt mondanám, ez egy tök szupi szöveg. Halálra röhögtem magam, amíg olvastam. :lol:
Azonban - legalábbis ahogy kivettem Lamorak szavaiból - Szegeden "komoly" előadásokat kellene tartani. De mivel nem voltam pénteken, ontosan nekem sincs fogalmam erről. Ezért azt javaslom, küldd el a szöveget Lam-nak (úgyis nagyon várja már az elődás-vázlatokat :wink: ), és kérd ki az ő véleményét.

A felolvasás: javaslom, hogy először mondd el az eredeti film-jelenet lényegét (esetleg képek segítségével fel is lehetne elveníteni a hallgatóság számára: pl. az a kép, ahol Galadriel megy a hosszú, fehér ruhájában a tál felé és Frodó követi, aztán amikor a tünde megtölti a kancsót, majd a tálat, és azt ahol Frodó a tükör fölé hajol, Galadriel megkísértésének képei stb. - mindezt ki kellene nyomtatni A4-es méretben és felmutatni őket sorban, és csak utána felolvasni a paródia-szinkront. Ezzel még az idő is telik. (Amúgy nem kell annyira mereven ragaszkodni az időhatárokhoz. A lényeg, hogy 10 pecen belül legyen.)

:idea: De van egy még jobb ötletem! Ha írsz Lamoraknak, kérdezd meg tőle, hogy nem tud e videót meg TV-t szerezni!

Tündebarátnő: Ez a leány.. azaz Aragorn-kérős párbeszéd eszméletlen jó! :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61361 Írta: aieless
Na, mit gondoltok?????
Egyelőre ennyi van meg a szögedi előadásból...
KRITIKÁT!!!!

Először is hadd mutatkozzam be azoknak, akik még nem találkoztak velem. A tolkien.hu fórumon az Aieless névet használom, civilben amúgy Kovács Orsolya. A Szinkron topic céljait és frenetikus munkásságát szeretném bemutatni. Ezt a topicot valójában Nazgúl indította, én csak másodiknak csatlakoztam, de hát mindent az ő nyakába se lehet varrni.
Az egész dolog alapötlete abból jött, hogy az interneten letölthető film magyar felirata egy csöppet silány, található benne nyelvtani, helyesírási, de még alapvető fordítási hiba is. Ezek néhol eléggé röhejesre sikeredtek, így hát nazgúl fejéből kipattant az ötlet: miért ne írjunk egy igazán röhejes szinkront?
Így hát beszéltünk Svindlerrel, aki újra megnyitotta nekünk a régi Szinkron topicot, épp csak a tartalma változott meg egy kicsit. Ez körülbelül 2-3 hónapja történt, ezért még nincs nagy múltunk, de igyekszünk. Bár igazából a topic látogatottsága mondhatni mérsékelt (vagy lehet, hogy látogatják, csak írni írunk kevesen?), talán félreeső fekvése miatt is. Ugyanis a Vegyes részlegben található, tehát mégegyszer pirossal aláhúzva: a VEGYES részlegben!
Páran már kérdezték tőlem, hogy ,,Minek kell két Humor topic?" . Bizonyos szempontból igazuk is van, mert mindkét topic lényege a röhögtetés, de szeretnék rávílágítani a különbségekre. Először is, a ,,szakadás" azért volt lényeges, mert a humorosok elképesztő termékenysége mellett bizony hamar elsuvadtunk volna. Másodszor a humorban egészen kötetlen az írók keze, a naplótól a rádiós műsorig bármi jöhet, akár teljesen eltérve a regény/film történetétől. A Szinkronban viszont legfőbb szempont az, hogy a poén a képpel együt csattanjon. Ezért a szövegnek nagyjából meg kell egyeznie az eredeti felirat hosszúságával.
Ez azért is fontos, mert ha egyszer sohanapján készen leszünk, az lenne jó, ha a paródiafeliratot felirat fájlként bárki megnézhetné a filmmel együtt. Sőt, egy olyan lehetőség is fennáll, hogy talán még egy szinkronstúdió is szolgálatunkra állna, ahol igazából a filmre mondhatjuk a paródiaszinkront, de ez még egyenlőre a jövő zenéje.

We still can find a way
Even cold November rain
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61251 Írta: Ganieda
Ganieda válaszolt a következő témában: Szinkron?
*Frodó a tenyerén tartja a Gyűrűt Aragorn felé*
(F):Hozzám jössz :?:
(A):Hányszor mondjam el még,hogy nem :!: Én Pippint szeretem :!:
*Aragorn rázárja Frodó ujjait a Gyűrűre*
(A):Tudom mennyire fáj.Ismerem ezt az érzést.De értsd meg :!:
(F):Hogy tehetsz velem ilyet :?: Szívtelen vagy :!:
*Frodó megfordul és elrohan*

"Királyok Kapujától az Északi Szél
Fut sok dúlt zuhatagon át.."
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #60622 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Szinkron?
*Samut éppen az asztalra dobja Gandalf*
S: Ne kérem ne bántson! Ne csináljon velem semmit! Nő vagyok!
G: Nő?

Na, ez jó hosszú... :lol: Fizikaóra előtt csak ennyi tellett tőlünk, főleg, hogy a falon megláttunk egy Potter-tábor hirdetést.. :? KÉKEN!!! :evil: :evil:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #59596 Írta: E. Eia Ayna
nazgúl: Ez jó!! :D :lol:

aieless: Most megnéztem.. háát... próba :wink: :

F: És ezzel a kis kancsóval elég lesz?
G: Így csak kezet lehet benne mosni, meg tükörnek használni.. Belenézel?
F: Háááát. *belenéz majd hátraesik*
G: Tudom mit láttál, mert az járt az én fejemben is.
F: Azt, hogy Boromir..
G*közbevág*: Igen. Nem írta meg az adóbevallását.
F: Neem! Ott a fa mögött!
G: A társaság fel fog oszolni, és ennek már mutatkoznak jelei. Senki sem csinálja meg az adóbevallásodat.
*Frodó kinyújtja a kezét, benne a Gyűrű*
G: Hát önként nekem adod? Bevallom ez volt életem egyik legnagyobb kívánsága. *zöldül* Így az APEH-úr helyére Úrnőt állít! Nem leszek gonosz (csak az adóbeizét nem csinálom meg) De szép akár a hajnal! Erőssebb akár a föld valamennyi APEH-ellenőre! *visszaváltozik* Túléltem a próbát. Galadriel maradok, és megcsinálom az adóbevallásomat.
F:És velem mi lesz?
G: Csináld meg te is.

Na jó.. Ez nem nagyon megy.. :?

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #59493 Írta: nazgúl
nazgúl válaszolt a következő témában: Szinkron?
Írtam egy részt - sokáig tartott, és még nem vagyok vele megelégedve. Galadrielen is gondolkozom... vannak ötleteim...
Ja, azt beszéltük a mozizás után, hogy lehet, hogy hagyni kéne a fenébe az adóbevallásos történetet... :?: Túl erőltetett lesz, és bonyolult beletenni. Nosh? (Amúgy az én Galadrieles részem biztos nem lesz adóbevallásos, mert nem illik az ötletemhez.)

Lórien

Legolas: Túl nagy itt a csend.
Vki(talán Trufa): Ne parázz már folyton!
Legolas: Nem hallgattok rám. De az orkok mindenütt ott vannak.

Boromir: Frodó visszautasított... Már másodszor... Tudod, nem gondoltam volna, hogy ilyen gyenge vagyok. Pedig a mama is megmondta. Nem hittem neki. Nehogy leülj!
(Aragorn leül) Azt hittem, viszonozza... De amikor Móriában hátulról átöleltem... ő elkezdte verni a hátamat, és üvöltött velem... Ő téged szeret. (A. felkapja a fejét) Annyira kívánom. Lelki szemeimmel látom az ágyat, benne Frodó és én... Először odakötözném az ágyhoz... fognám a korbácsot... és megkapná a magáét.
Aragorn: Az tényleg jó lenne. Hát ja. (vagy Hátja helyett esetleg Királyvagyok. :mrgreen: )
Boromir: Igen... Csakhogy Samu is itt van. Megöl, ha bármivel próbálkozol. Úgyhogy ha kell valami, csak szólj.

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #59408 Írta: E. Eia Ayna
aieless: Gondolkodom, csak nemtom pontosan hogy volt a filmben :oops: :oops:

F: És beleférünk ketten?
G: Persze. Majd meglátod. Gyere és nézd meg.
F: És avval a kis kancsóval töltesz csak bele?
G: Meg fog telni.. Belenézel?
F: Mit látok benne?
G: (Mégis? :D ) Nemtudom.
F: (Tarkababot? :mrgreen: ) Hááát, talán...
*belenéz, majd hátraesik*
G: Tudom, mit láttál, mert az járt az én fejemben is...
F: Az hogy Boromir éppen a fa mögött pisil?
G: Nem! Nem azt láttad!
F: Ja!!! Az adóbevallásra gondolsz?
G: Igen. Nem készítetted el.

Nemtom hogy van a film, majd megnézem azt6 a részt és meginn próbálok írni..

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #59313 Írta: aieless
Hali!
PETÍCIÓ!!!
Az MTT alakulóülésen úgy gondoltam, hogy a következő két részletet olvasnám fel, csakhogy a köztük levő részt MÉG MEG KÉNE ÍRNI!!
Én is próbálkozom, de AKI TUD SEGÍTSEN!! :) )
nazgúl:

G:Akarsz velem fürdeni?
F: Abban a kis tálban?
G: Ha bölcs lennél, nem kérdeznél ilyet. Mert a tálnak mélyen van az alja. Ha sokat öntök bele, tele lesz, ha keveset, félig, és ha semennyit, akkor üres marad.

Laegolas:

F: - Nem tudom egyedul megtenni
G: - Az adobevallas elkeszitese - maganyos feladat. Ha te nem tudod hogyan toltsd ki, nem tudja senki.
F: - Mar tudom mit kell tennem. Csak felek megtenni.
G: - Meg a legbenabbak is kepesek sutyiban valtoztatni az urlap adatain...

Szóval, közöttük írjátok ki a rést! :) )))

We still can find a way
Even cold November rain
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #58424 Írta: aieless
na írtam is kicsit...

B: Nem, köszönjük, nem kell több sztriptíztáncos, szippantós vagy krumpliárus!
G: És mi helyzet a régi füves haverokkal?
B: gandalf?
G: Bilbó!
B: Jesszus, Gandalf!
G: Elég volt! hogyhogy 111 év! Ezt is megérted, a fenébe...
B: Na jó, húzz a rákba! *bentről hallatszik a hangja*
nem akarnál végre olajra lépni? Épp most akarok kajálni, leinni magam a velem egyidős borral... nehogy már meg kelljen kínálni téged is!
G: jó akkor adj teát.
B: *háttérből* Franc hitte, hogy eljössz, bár reméltem, hogy nem, szal nincs is semmi zaba csak egy kis kutyakaja vayg penészes sajt, bár a menzai mindentbele is ehető még... gandalf?
G: Süket vagy vén hülye, csak teát!!!

We still can find a way
Even cold November rain
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #58162 Írta: nazgúl
Na itt egy újabb adag.

Gandalf megérkezik

-Első variáció

Frodó: Ajándék?
Gandalf: Hoztam, persze...rengeteget. Rád költöttem minden pénzemet.
F+G: HAHAHAHAHHAHAAHHAHAAA

-Második variáció

Frodó: Ajándék?
Gandalf: Hoztam volna... ajándékot. De útközben kiraboltak az üregi nyulak.
F+G: HAHAHAHAHHHAHAHHAHAHAHA
G: De a pipafüvet nem találták meg!

Caradhras

L: Furcsa hangokat hoz a szél.
G: Ez Szarumááán!
A: Ne üvöltözz, bazmeg! Ránk szakad a hegy!
G: JÓÓÓ!
(hegy rájuk omlik)
B: Hát nem megmondtuk!? Hogy dögölnél meg. A büdös k*rva anyádat! (ezt az utóbbi mondatot ajánlom mindenki figyelmébe, akinek megvan a film. Én szanaszét röhögtem magam rajta. :) )))
A: Igen, igazad van! Szerintem le kéne lőni.
Gi: Arra még ráérünk. Előbb vigyen le minket innen. Aztán közösen kiheréljük.
Szarumán hangja: Kínzás. A törpök nem ismernek kegyelmet. Tudod, hogy nagyon jól felszerelt kínzókamráik vannak. Csak a jó ég tudja, milyen teremtmények szolgálnak bennük hóhérként.
G: Leviszlek titeket, ha nem bántotok. Frodó?
F: Majd meglátjuk.
G: Rendben.

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #58010 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Szinkron?
Figyelem!

"Szóval az előadás ajánlatom (ez csak ajánlat!):

- Mivel elnyertük a 'kreatív szekció' megtisztelő címét, igazságtalannak tartom, hogy ez alá csak mi tartozzunk, amikor annyi más topikban is folyik kreatív tevékenység. Ezért arra gondoltam, hogy őket is be kellene vonni. Konkrétan: a Humorra, a Versekre, a filmesekre és a Szinkronra gondoltam (remélem nem hagytam ki semelyiket ). Ezeken kívül javasolnék még egy kézműves 'részleget' is, ahol rajzok, festmények, szobrok és egyéb más alkotások születhetnének.
Viszont előfordulhat, hogy a fent említett topikok látógatói nem lesznek hajlandóak a Kószák Szövetsége alá besoroltatni magukat (lévén, hogy ők nem kószák), két járható utat is ajálhatok:
1) megváltoztatjuk a KSz nevét egy általánosabb névre (Kreatív Szekció vagy bármi másra), vagy
2) az általánosabb név alá besoroljuk az egyes 'részlegeket' és így megmaradhatna a KSz név (mondjuk ezesetben jobb lenne, ha többi topik is kitalálna egy fantáziadúsabb nevet magának).
Mit szóltok ehhez?

- Ha mi, mint egy ilyen összetételű társulat lépnénk fel, akkor az előadás lényege az egyes részlegek tevékenységének és céljainak bemutatása lenne.
- pl. a Versek: "Tolkien világa sokakat megihletett, és kedvet kaptak arra, hogy verseket írjanak. Célunk, hogy csokorba gyűjtsük ezeket." (Természetesen egy picit bővebben kellene.) És én itt javasolnék felolvasásra egy verset.
A Humorban és a Szinkronban ugyanígy. Egy-egy remekművet itt is megismertetni a hallgatósággal (viszont az obcén szavakat ez esetben igencsak mellőzni kellene...)
A filmesek céljait is lehet ecsetelni, és a történet lényegének elmesélését is javaslnám.
A Kézművesek célja szintén a kreativitás kibontakoztatása lenne. Esetleg kiállítások szervezése (ez persze függ az MTT kereteitől). És néhány Tolkien által megihletett művet is be lehetne mutatni. (Olyan jó lenne, ha a tehetségesek alkotnának néhány dolgot a témában...)
És végül, de nem utolsó sorban mi, a kószák: velünk kapcsolatosan lehetne szó a Kószák Könyvéről, a kószálós kirándulások (esetleg táborok - bár ez függ az MTT kereteitől is) szervezéséről, a természetvédelemről (fák ültetése, esetleg a szemét összegyűjtése egy-egy kiránduló vagy más 'természetes' területen /na meg a Kósza Zoo-ról is /). És a végére természetesen ide is jöhet egy kósza-sztori." (az idézet a Kószák Szöv-éből származik.)

Ha tehát ti is szeretnétek az MTT tagjai között tevékenykedni, akkor
- kellene készülni egy rövid előadással a tevékenységetekről és a céljaitokról
- a történetet ki kellen dolgozni, hogy el lehessen mesélni (de jó az is, ha egy (forgatókönyv-)részletet olvastok fel)
- azt is ki kellene találni, hogy milyen nevet fogtok viselni a Kreatív Szekción belül
- és végül, akit megihletett Tolkien 'kézműves értelemben' és alkotott is, az szóljon nekem legyen szíves.

Mindez Jún. 15-ére kellene, Szegedre, az MTT alakulóülésére. Remélem tőletek is jön valaki, aki beszámol az itt folyó dolgokról.

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #57471 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Szinkron?
*felhangzik Gondor kürtje*
Legolas: Jön a vonat!!
Aragorn: Lekéssük!

Bocsi, de nekem arról a hangról kábé ez jut eszembe... :D

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja - 21 éve 7 hónapja #57125 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Szinkron?
Aragorn, mikor Samu megkérdezi, Frodó meg fog-e halni: Igen, a rohadt életbe is, engem meg sittre vágnak, amiért nem vigyáztam rá.
Hi hi, nazgulok mint smasszerek... ;)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #56116 Írta: E. Eia Ayna
Lórien

*Este Galadriel mezítláb mászkál Lórienben, mire Frodó felébred, és követni kezdi. Galadriel ránéz Frodóra*
Mit akarsz? Talajfűtéses...

Na, ez nem lett túl jó..Látszik, hogy az én ötletem :oops:

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #55423 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Szinkron?
aieless! Ez baromi nagy ötlet! :D
Nem tudom technikailag megoldható-e, de jó lenne minden szájnyitásnál Legolas szájába adni ezt az "orkok" szöveget! :wink:

"Aure entuluva!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #55331 Írta: aieless
Jó vagy nazgúl!!!
Bár sztem télleg ki kell majd írni vmi ,,10 éven felülieknek" szöveget a szinkronra :) :) Szegény kisebbek megállnak a növésben :)
Nnnna...

Ga: A bazi törptárna és a k*rvanagy törpcsarnok!
*Gimli berohan szobába* Ne.. Gimli! Á mindegy.
G: A SZARBA! NE!
Ga: Sejtettem, hogy kinyírták a vén hülyét.
*felveszi könyvet*
,,Elfogyott a vécépapír... nem tudunk kijutni a klóról... egy árny mozog a vécében... nem tudunk kijuni.. nem tudunk kijutni.. közelednek.."
*Pippin esete a csontvázzal*
Ga: HÜLYE DAWNKÓROS P*CS!
L:ORKOK! (megj: Itt lehet, hogy nem mondja, de lehetne azt, hogy ha Legsi kinyitja a száját, állandóan rámondjuk, hogy "Orkok!") Jó vagy nazgúl!!!
Bár sztem télleg ki kell majd írni vmi ,,10 éven felülieknek" szöveget a szinkronra :) :) Szegény kisebbek megállnak a növésben :)
Nnnna...

We still can find a way
Even cold November rain
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #54729 Írta: nazgúl
Nna. Itt van még egy adag a beteg agyamból. Ezek egyre durvábbak. Lehet, hogy pihennem kéne egy kicsit?

Miután Boromirt megkísértette a Gyűrű
Aragorn: Frodó!
Frodó: Boromir molesztált!
Aragorn: Bepucsítani!
Frodó: Ne közelíts!
Aragorn: Frodó! Nem fog fájni, becsszó.
Frodó: Ezt mondtad a múltkor is! Szeretsz te engem?
Aragorn: Magamnál is jobban szeretlek! Pedig én király vagyok.
Frodó: Tudom. Nekem el kell mennem. Samu miatt. Ha nem teszem, megöl téged.
Aragorn: Menj Frodó! Fuss! Fuss!

Frodó: "Bár ne lennék ennyire vonzó! Bár ne történt volna mindez!"
Gandalf hangja: Te kezdtél el flörtölni Aragornnal. Minden a te hibád! Elhoztad az útra, én meg halott vagyok. Kösz szépen, kis k*csög!
Samu: Frodó, ne! Frodóóó! Frodó úr!
Frodó: Nem Samu! Megcsaltalak! Most biztos megvetsz, és utálsz.
Samu: Gyere vissza! Belefojtom magam!
Frodó: Ne cirkuszolj! Samu! SAMU!
Samu: Nem hagyom, hogy elvegyenek tőlem! Ha kell, ölök. Nem hagylak el soha az életben! Mert... mert szeretlek.
Frodó: Jaj, Samu! Gyerünk!

Legolas: Siess! Frodó és Samu szökni próbálnak! Hát... nem megyünk utánuk?
Aragorn: Nem érdekel már az a kis b*zi.
Gimli: Hát végre észhez tértél! Az volt a legrandább.
Aragorn: A másik kettőt kívántam meg. Nem hagyjuk, hogy az orkok vegyék el a szüzességüket! Küzdünk, míg van bennünk erő. Hozzátok az óvszeres bőröndöket! Ha megtaláltuk őket hatalmas orgiát csapunk!
Gimli: Helyes!

Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #54711 Írta: Dory
Dory válaszolt a következő témában: Szinkron?
Jaj, gyerekek, isteniek a szinkronok!!! Én is csináltam ilyneket, feliratot a filmre, és eddig már több mint 130 képkockán jelenik meg egyedi gyártású szöveg, de párat megosztok a néppel, amíg el nem készül teljesen, és az elje még elég laza... :arrow:

1
00:00:45,000 --> 00:00:46,920
A belsőm megváltozott.

2
00:00:48,200 --> 00:00:50,120
Érzem az ételben.

3
00:00:52,040 --> 00:00:53,640
Érzem a vécében.

4
00:00:56,520 --> 00:00:58,440
Érzem az illatát a levegőben.

5
00:01:00,360 --> 00:01:02,920
Az, mi valaha volt mára elveszett.

6
00:01:04,200 --> 00:01:07,080
Mert nincs már senki, ki rendesen lehúzná.

7
00:01:10,280 --> 00:01:13,160
A Gyűrű kúra

8
00:01:18,600 --> 00:01:20,840
A hatalmas gyűrűk faragásával kezdőtt minden.

9
00:01:23,760 --> 00:01:26,960
Három adatott az tündökléknek,

10
00:01:26,960 --> 00:01:28,560
Kik halhatatlanokká váltak tornagyakorlataikkal, és

11
00:01:28,880 --> 00:01:30,480
legbecsületesebbek minden faj közül.

12
00:01:31,760 --> 00:01:33,680
Hét a törpe urak jussa.

13
00:01:34,640 --> 00:01:38,160
Kiknek speciális gyűrűi 1 m-nél nem voltak feljebb.

14
00:01:39,440 --> 00:01:44,240
S kilenc... Kilenc gyűrű adatott az embereknek, kik

15
00:01:44,240 --> 00:01:46,800
mindennél jobban vágyták az izzadást.

16
00:01:49,040 --> 00:01:51,920
Ezekbe a gyűrűkbe zárták az erőt és a becsületet,
amely megnemesíti

17
00:01:52,240 --> 00:01:53,840
az összes fajt.

18
00:01:56,080 --> 00:02:01,520
De mindannyiukat becsapták,
mivel egy másik gyűrű is készült.

19
00:02:02,480 --> 00:02:05,720
Mogor földjén, a Aranyér(em) Hegyének ráncaiban,

20
00:02:06,360 --> 00:02:10,840
a bajnok, Szeelveszther titokban faragott
egy uralkodó gyűrűt,

21
00:02:11,160 --> 00:02:12,440
hogy uralja az összes aranyérmet. De egyszer ez a gyűrű is összement a mosásban.

22
00:02:13,080 --> 00:02:16,920
Ebbe a gyűrűbe öntötte a világ összes kitartását,
gyűlöletét és a

23
00:02:17,240 --> 00:02:20,120
vágyat, hogy minden versenyt megnyerjen.

24
00:02:22,360 --> 00:02:25,560
Egy gyűrű mind fölött. Még a magasabb létformákénál is magasabban.

25
00:02:27,160 --> 00:02:31,000
Egyenként, Középtája szabad földjei a gyűrű hatalmának

26
00:02:31,320 --> 00:02:32,920
áldozatául estek.

27
00:02:33,880 --> 00:02:36,120
De volt néhány, aki ellenállt a lógásnak.

28
00:02:37,400 --> 00:02:41,560
Az emberek és tüdöklék utolsó szövetsége
Mogor seregei ellen vonult.

29
00:02:42,200 --> 00:02:46,040
hogy az Aranyér(em) Hegy lankáin
Középtája lógásszabadságát kivívják.

30
00:03:17,440 --> 00:03:19,680
A győzelmi lógás már közel volt,

31
00:03:24,800 --> 00:03:26,720
de a gyűrű erejét

32
00:03:27,360 --> 00:03:29,320
nem lehetett semmissé tenni.

33
00:03:53,000 --> 00:03:57,160
Ez volt az a pillanat,
amint minden remény elhalványodott,

34
00:03:57,800 --> 00:04:01,640
s mikor Izédurr, a király fia, felvette apja kardhalát.

35
00:04:33,360 --> 00:04:38,160
Szeelveszther, Középtája szabad népeinek
ellensége legyőzetett.

36
00:04:46,800 --> 00:04:51,000
A gyűrű Izédurrhoz került,
aki megkapta ezt az egyetlen esélyt, hogy

37
00:04:51,320 --> 00:04:53,240
elpusztítsa a gonosz aranyérmeit képviselőt mindörökre.

38
00:04:54,200 --> 00:04:58,040
De az emberek szíve könnyen befolyásolható.

39
00:04:59,320 --> 00:05:02,200
És a Hatalom Gyűrűjének megvolt a saját faragása.

40
00:05:12,120 --> 00:05:16,960
Elárulta Izédurrt, egy bronzot szerezve neki, és
Utonállókat bérelve megölettetett.

41
00:05:18,520 --> 00:05:23,320
S így azok, melyeket nem szabadott volna feledni,
elvesztek.

42
00:05:25,560 --> 00:05:29,720
A történelem legendává, a legenda mítosszá vált.

43
00:05:30,360 --> 00:05:36,160
És két és félezer évig a gyűrű
kihullott mindenki kezéből.

44
00:05:37,760 --> 00:05:42,880
De, mikor az esély kínálkozott,
csapdába csalta új hordozóját.

45
00:05:45,760 --> 00:05:48,960
-Kicikém...

46
00:05:50,880 --> 00:05:54,400
A gyűrű a Csobban nevű teremtményhez került,
aki mélyen a Homályagy-hegység

47
00:05:54,720 --> 00:05:56,640
járataiba vitte el.

48
00:05:57,600 --> 00:06:00,480
Ott pedig a Gyűrű felemésztette.

49
00:06:01,440 --> 00:06:05,920
-Nekem jár... Drágaszágom, kicikém...

50
00:06:16,200 --> 00:06:19,080
A Gyűrű Csobbannak természetellenesen
szerencsétlen és hosszú életet biztosított.

51
00:06:19,720 --> 00:06:22,920
Ötszáz éven keresztül mérgezve patkányait,

52
00:06:23,560 --> 00:06:27,400
és Csobban barlangjának homályában, a Gyűrű várt.

53
00:06:28,360 --> 00:06:34,120
A sötétség visszaszökött az erdőkbe, KiKelet árnyai

54
00:06:34,440 --> 00:06:37,960
megnövekedtek, s egy ismeretlen ellenfelet kezdtek suttogni.

55
00:06:38,280 --> 00:06:41,480
És a Hatalom Gyűrűje rászedte hordozóját.

56
00:06:41,800 --> 00:06:44,680
-Eljött az idő!

57
00:06:46,600 --> 00:06:53,640
Elhagyta Csobbant, de valami történt,
amire a Gyűrű nem számított.

58
00:06:55,280 --> 00:06:59,760
A talán leghihetetlenebb teremtények egyike vette magához.

59
00:07:00,080 --> 00:07:01,360
-Mi ez?

60
00:07:01,360 --> 00:07:04,880
Egy többit, Ákos Bigyó, a Hegyéből.

61
00:07:05,840 --> 00:07:07,120
-Egy gyűrű!

62
00:07:16,720 --> 00:07:23,760
De az idő közeleg, mikor a többitek mindenki jövőjét
a kezükben tartják majd.

63
00:07:34,000 --> 00:07:35,600
A Gyűrű Szövetsége a tornászokkal

64
00:07:40,120 --> 00:07:42,680
A Hegye... 60 évvel később

:roll: És ez csak rövid részlet volt... Majd le lehet tölteni... ha kész leszek vele....

People are like crayons, it's not what color they are, it's the picture they make.
Téma zárolva.
Több
22 éve 7 hónapja #54275 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Szinkron?
Nagyon-nagyon Khirályak vagytok!!!! :lol: :lol: :lol:
*Cicafült itthon hülyének nézik, ahogy a szg előtt ül és megszakad a röhögéstől!!!*
Ha megengedtek egy tippet: szerintem bele lehetne írni és végigvinni az egészen a "Akkor Samu úgyis megöli" c. dolgot... Az nagyon tetszett már a naplókban is! :P :lol:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Téma zárolva.
Több
22 éve 7 hónapja #54234 Írta: nazgúl
Na itten van egy adag.

Széltető után (athelasos rész)

Aragorn: Bazzeg!
Samu: Hm?
Aragorn: A f*szom ki van veletek.
Samu: Hogyan?
Aragorn: Végeztem.
Samu: Nem hagyhatsz itt minket!
Aragorn: Unlak benneteket. Elhúzok.

Arwen: Mi az? Csak nem szökni próbálsz, drágám!?

Frohohodóhóhó... Itt Arwen. Az erotikus álmod. Valóra válok, csak térj magadhoz. Bazmeg.
Samu: Hátja.
Arwen: Ez nem vált be. Elegem van ebből. Sose jó a varázsigém! Beperelem apámat.
Trufa: Hová viszi Frodót?
Arwen: Őt elviszem bizonyítéknak. Végre látja majd a tata, hogy a könyve szar.
Aragorn: Mindig mondtam, hogy az apád csaló.
Arwen: Most végre bebizonyítjuk!
Aragorn: Ja tök király.
Pippin: mivaaan?
Arwen: Lecsukják, és mi ketten uralkodunk majd Völgyzugolyban! És énekelni fogunk.
Aragorn: De jó lesz. Arwen, mollban. Csak d-mollban.
Arwen: (suttogva) Anyádat, majd te szabod meg, mi?

Brí, kocsma. Tudni kell, hogy Pippin Trufa dawnkóros kisöccse.

Pippin: Ammi-i??
Trufa: Ez, öcsike, ez egy pohár.
Pippin: POHÁÁÁR??? Pippin hoz pohár.
Samu: Kis dawnkóros pöcs.

Második reggelis rész

Aragorn: Gyertek már, hülye kis k*csögök!
Pippin: Pippin ÉÉHEEEES!!!
Aragorn: Kuss legyen.
Pippin: Nem, nem kuss, Pippin kis hobbit, ÉÉÉHES!
Trufa: Fogd már be, rohadt idegesítő vagy!
Pippin: De mééé? He? Mongyad! méé! Mér??? Trufa mongya Pippin, hogy mé!
Trufa: Kussoljál már be.

Brí, kocsma, Vándor megragadja Frodót

Aragorn: Most félrevonulunk kicsit, Alagi úr.
Frodó: Mit akar?
Aragorn: Nőt, de az nincs. Úgyhogy te is megfelelsz...
Frodó: Dehogy is!
Aragorn: Dehogynem. Itt úgysem lát minket senki, és ha sikítanál se venné észre ... senki.
Frodó: Ne bánts!
Aragorn: Félsz talán?
Frodó: Igen.
Aragorn: De korántsem eléggé. Durva vagyok ám!
Samu: Ereszd el! Frodó az enyém, te vén buzeráns!
Aragorn: Bátor szíved van, kicsi hobbit. De ez nem ment meg titeket. Kövessetek azonnal a szobámba! Gruppi lesz.

Téma zárolva.
Több
22 éve 7 hónapja #53993 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Szinkron?
Ezek nagyon jók :) :D :D :D :D
Sajnos én nem tudok ilyeneket írni, de imáádom ezeket olvasni.
A Galadriel szövegére visszatérve, ezt mondja, hogy:

"Welcome Frodo of the Shire. One who has seen the Eye!"

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
Téma zárolva.
Több
22 éve 7 hónapja #53421 Írta: aieless
Ez a gégészes ötlet teccik! :)
Jó! Vezessük végig :)
:mrgreen:

N: Félszerzet khhörrkhörhöhöömmmm.... adjátokfelkhörhörr....
A: Ha orvos kell, eredj és menj el!

Ez elég gyönge.. de az alapötlet jó!!

We still can find a way
Even cold November rain
Téma zárolva.
Több
22 éve 7 hónapja #53116 Írta: nazgúl
Megérkezem a Megyébe. ( :) ) Ott áll egy buta paraszt. A torkom már teljesen tropa, annyit tudok suttogva kinyögni:

N: Nincseeeen.... hangooom!
Hobbit: Itt nincsenek gégészek! Csak Hobbitfalván! Arra!!!

Ötlet: Ezt is végig lehetne vezetni mondjuk, pl. hogy a nazgúlok valahányszor megjelennek, szétköhögik magukat.

Téma zárolva.
Több
22 éve 7 hónapja #52944 Írta: aieless
Na kicsit megerőltettem magam tegnap éjjel... :

Gandalf meggyőzi Bilbót, hogy hagyja itt a gyűrűt

G: Most azt hiszed, k*rva okos voltál?
B: Ugyan, csak szívattam kicsit a rokonaimat.
G: Sok hülye rokonod van, de egyikkel sem itathatsz hashajtót büntetlenül.
B: Na jó.. biztos igazad van.. mint mindig. Elmegyek,
ezt a rakás szart a sok kifizetetlen hitellel Frodóra hagyom.
G: És mi lesz a gyűrűddel?
B: Hát az se épp legális.. legyen Frodóé. Ott van a
kandallón.. *Gandalf odamegy* Vén hülye nem bevette.... Itt van
a zsebemben, te barom... Milyen furcsa...Miért is ne.. Miért is ne
tarthatnám meg?
G: BIlbó, egy csomó hitel van rajta.
B: Az enyém.. a drágasááágom!
G: Drágaságom? Beakadt a szalag?
B: MI közöd hozzá?! Te ***** **** **** az a jó **** ****!
G: ZSÁÁÁKOS BILBÓÓÓÓ!!!! *félelmetes effekt* Ne merészelj így beszélni
velem, bazzeg! *félelmetes effekt off, kedves hang* Akrvanyádat.
B: *elbőgi magát*
G: Egy túl hosszú életen át Jóbarátok voltunk.. tudod, Ross, Phoebe meg a többiek.. hagyd itt a gyűrűt.
B: Na jó.. legyen az a szar Frodóé. *elindul ajtó felé*
G: BIlbóóóóó.. másodszor nem veszem be!!!
B: *zavarban van* Ja.... p*csába....

We still can find a way
Even cold November rain
Téma zárolva.
Több
22 éve 7 hónapja #52906 Írta: aieless
Laegolas: Nagyon teccet!!!! Ez így jó lesz!
Nazgúl: Jönnek a műveid! Feltúrtam a levládám, ééééés....

NAZGÚL MŰVEI

Frodó és Boromir az erdőben

Boromir: Már megint nekem kell tűzifát szednem. Mindig nekem. Téged bezzeg mindenki óv a széltől. Unlak. Nap nap után jobban. Gondolod, jó érzés elnyomottnak lenni? Hát kurvára nem. Engem mindenki utál.
Frodó: Mert undok vagy, és alattomos. Büdös a szád, mégis folyton beszélsz!
Boromir: Nocsak, kinyílt a csipád!?

Bilbó születésnapi beszéde:

B: Ma ötven éve, hogy nem fizetek adót!

Egy hobbit: K* jó vagy!

B: Ezért a költségemre megszerveztem nektek ezt a kis partit, mert jó fej vagyok. (Taps) Az igazság az, hogy kibaszottul nem érdemeltétek meg, rühellek benneteket és elárulom, hogy hashajtót kevertem a sörbe. (hobbitok összenéznek)

B: Az... a...azért, azért nem olyan sokat... de utálok köztetek élni! Mindenkit gyűlölök itt, egytől egyig. Tényleg. Főleg azt a kis nyápicot. Dögölj meg! (Frodó kitátja a száját)

Galadriel lábmosása :)

G:Akarsz velem fürdeni?
F: Abban a kis tálban?
G: Ha bölcs lennél, nem kérdeznél ilyet. Mert a tálnak mélyen van az alja. Ha sokat öntök bele, tele lesz, ha keveset, félig, és ha semennyit, akkor üres marad.

Szerintem ***** jók!!!!! Mégegyszer: NEM ÉN ÍRTAM, HANEM NAZGÚÚÚÚÚL!!!! :)

We still can find a way
Even cold November rain
Téma zárolva.
Több
22 éve 7 hónapja #52799 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Szinkron?
Udv,

Ha jol ertem es telleg csinaltok egy humor-szinkront, akkor en is szivesen beszallnek.
Van is egy indito otletem, bar ez csak most pattant ki az agysejtjeim kozul. Lehet hogy bena de azert beirom.
A jelenet az mikor Galadriel meg Frodo beszelgetnek ejjel a mosakodo lavornal es Frodo igencsak elbizonytalanodik a kepessegeit illetoen. :)

F: - Nem tudom egyedul megtenni
G: - Az adobevallas elkeszitese - maganyos feladat. Ha te nem tudod hogyan toltsd ki, nem tudja senki.
F: - Mar tudom mit kell tennem. Csak felek megtenni.
G: - Meg a legbenabbak is kepesek sutyiban valtoztatni az urlap adatain...

Eleg gagyi de igy perpillanat ennyire futtya :D

Laegolas

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 7 hónapja #52789 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Szinkron?
Nem ugy lenne helyes, hogy "The one who I'he seen to die"?
Amugy szerintem kizart, hogy Galadriel ezt mondana, de utana nezek majd :)
De vannak tenyleg borzalmas felreforditasok.
Pl magyarul Gandalf azt mondja mikor Szarumannal ertekezik, hogy: "Igen, Szauron" (Yes, Sauron) ami total ertelmetlen az adott kornyezetben, angolul viszont azt mondja "The eye of Sauron.", ami passzol. Csak nagyon elnyeli a szoveget.
Na meg Szaruman beszolasa, hogy: "uruk-hai elleni harcom". Meg meg jopar :)
Téma zárolva.
Több
22 éve 7 hónapja #52763 Írta: nazgúl
Hogy ne kelljen keresgélned:

"The one who I've seen die" és "the one who's seen the eye"

Bár ahogy így elnézem... nem vagyok biztos benne, hogy az első mondat helyes-e. :roll:

Amúgy nincs ötletetek a paródiára? Semmi? Senkinek? Ezt nem hiszem! Ne is próbáljátok velem elhitetni!!!

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.438 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére